Nytt efternamn och jag är gift på riktigt! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Nytt efternamn och jag är gift på riktigt!

God morgon på er!

 

Imorse skulle jag beställa en sak på nätet (lördag are made for shopping, haha) och när jag knappade in mitt personnummer så att de automatiskt kunde hämta adressen så fick jag se ett helt annat namn på skärmen: Malin Granat. Mitt namnbyte – som skulle ta 2-3 månader – tog inte ens 2 veckor och jag fick helt plötsligt en himla massa to-do’s på agendan; nu ska det skaffas nytt pass, nytt körkort och nya visitkort. Jag är mest glad över körkortet – vid en fortkörning hade polisen tagit in mig bara för att jag ser så kriminell ut. Men jag har ett nytt efternamn – jag har gift mig! Är inte det vuxenpoäng så säg 🙂 Det här måste ju ändå firas!
Nu ska man bara vänja sig vid att uppge ett annat namn – efter 27,5 år med samma man blir det som att lära en gammal hund sitta. Här kan ni läsa om vårt bröllop i somras 🙂

På tal om gammal. Jag skulle kliva ur sängen imorse och sträckte min höft en aning. Det gjorde förbaskat ont och jag kände mig så himla gammal. Ska jag inte ens kunna ta mig ur sängen? Haha. Men jag har varit dåligt på att styrketräna och stretcha, så det får det bli ändring på nu. Dags för hemmaträningsappen igen! Det har varit mycket jobb på sistone, men nu när allt är på plats och julkalendern är näst intill klar så kan jag lägga mer tid på träningen. Det blir skönt! Då kommer det mer träningstips här inne också 🙂

Fredrick har sovit sådär inatt. Han skickade ett sms till mig inatt där det stod “värsta natten sedan jag blev pappa”, haha. Elise har varit så ledsen inatt och han har legat och hållit om henne och när han somnat så har hon vaknat igen. Så från hans sida blir det nog inte många knop gjorda idag. Vi tog en promenad på stan igår och det finns en sak jag hade velat handla hem nu inför glöggdrickandet så jag ska nog ta mig ut idag igen.
Jag ska dessutom köpa en t-shirt eller två till Elise och Julia. Fredrick fick det i uppdrag igår och kom ut med matchande byxor och långärmade t-shirts. Ni kan ju gissa om han log för sig själv när han plockade åt sig de röda Rudolf-tröjorna ni ser på bilder, haha. Det är ju så gulligt när de matchar tycker jag! Tänk er de här två i juletider! 🙂
Långärmade tröjor funkar ju egentligen alldeles utmärkt nu i vinter, men ibland kan det vara skönt med något tunt under också. Utöver det blir det en lugn dag 🙂

Vad ska ni göra? 

Ha en härlig lördag!

Kram.

Den hjärtformade ljusslingan ni ser på bilden längst ner hittar ni här.
Emilias nya mobil till vagnen finns här.

mammablogg mammablogg mammabloggmammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg guld ansiktsmask mammabloggmammablogg barnkläder barnkläder barnkläder barnkläder nytt efternamn

Nytt efternamn nytt efternamn nytt efternamn 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons