Jul på Liseberg (+vlogg!). – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Jul på Liseberg (+vlogg!).

God morgon!

 

Mår ni bra? På väg hem från Jul på Liseberg igår så fick jag världens feberkänsla i kroppen med onda ben och frossa. Dessutom hade jag lyckats tappa rösten på vägen dit, men jag mår liksom hur bra som helst ändå – är inte det lustigt? Elise och Julia tog över Fredricks säng igår kväll (och la sig 23?!) så han sov med mig och Emilia. Det var bara det att vi försöker ju vänja av henne vid välling på natten så hon var ju mestadels vaken, haha. Och jag frös och svettades hela natten så han fick dra det tunga lastet, stackaren. Kommer ni ihåg att han sa att förra natten var den värsta sedan han blev pappa? Jag tror natten som var slår den 🙂 dessutom vaknar han idag upp i tjejernas våningssäng – så fick det sluta, haha.

Men vi var på Liseberg igår! Det är ju så otroligt mysigt. Vi hade klätt på oss upp till öronen så att det inte skulle bli något problem att gå där länge. Så fort mörkret kom så blev det väl kyligt och vi drog oss hemåt. Jag älskar verkligen Jul På Liseberg – känslan där inne är underbar tycker jag. Vi strosade runt, besökte tomteverkstaden, värme oss vid brasorna och drack varm choklad. Det var perfekt – så perfekt. Och ännu roligare var det att se barnens min när de fick se de vita snögubbarna i entrén precis när de vaknade – hoppas vi får snö i vinter så vi kan bygga egna! 🙂

Idag väntar event på NK och jag är så glad att jag känner att jag orkar det idag – febern är som bortblåst och jag känner mig precis som vanligt! Det blir även sista gången jag träffar Emma innan hon åker till Brasilien. Det känns lite vemodigt! De blir borta i flera månader och jag kommer sakna henne så himla mycket. Å andra sidan finns det internet och skönt är väl det!

Nu ska jag kolla igenom ett par bilder som Jenny fotade häromdagen och sen ska jag börja göra mig iordning. Vi ska vara på NK kl 10 och hela familjen sover fortfarande.

Hoppas ni får en fin söndag!

Kram.

jul på liseberg jul på liseberg jul på liseberg jul på liseberg jul på liseberg jul på liseberg jul på liseberg jul på liseberg jul på liseberg jul på liseberg jul på liseberg jul på liseberg jul på liseberg jul på liseberg jul på liseberg jul på liseberg jul på liseberg jul på liseberg jul på liseberg jul på liseberg

En mysig dag på jul på Liseberg igår <3 Har ni varit där? 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons