Göteborgsmamman

Hade ni velat ha en sneakpeak på årets julkalender?

God morgon!

Var det någon som skrev upp sig på Olofs nyhetsbrev förra veckan? Idag pratar han om hur man på morgonen ska bestämma sig för 5 positiva ord och under dagen upprepa dem för sig själv. På så sätt kommer du kunna tackla det tråkiga mycket bättre och kanske till och med göra något bra av det.
Jag håller med! Jag ser det såhär: om jag själv är positiv när du kikar in här – ja, då blir du kanske det också? Förutsatt att du inte redan är det då såklart, haha. Men om jag kan peppa lite så att du får mer energi den här dagen – då är jag mer än nöjd!

Hoppas du mår bra. Jag har åkt på någon influensa, men resten i familjen mår bra än så länge. Ibland kan det vara tufft att ta hand om alla andra när man själv känner sig hängig, men då är det bara att göra det bästa av situationen. Vi ska ta det lugnt idag och bara kolla tv, dricka varm choklad och ta en lång frukost. Inget annat står på agendan – det är skönt 🙂
Vi är mitt uppe i att försöka avvänja Emilia välling under nätterna och inatt var hon vaken en lång stund och jag försökte allt för att hon skulle somna om. Gav henne vatten, la en hand på hennes bröst, vyschade, pratade – ja, allt. Till slut kom Fredrick in, bar upp henne och la henne bredvid mig. Det räckte och hon somnade direkt. Ibland är det då verkligen det enkla som gör det.

Jo, igår var vi ju på NKs avskyltning på morgonen! Ni vet, när man hissar upp gardinerna i skyltfönsterna och presenterar årets tema. Detta år är det Fanny & Alexander som är temat och skyltfönsterna är såå fina. Innan gardinerna hissades upp bjöds vi på fantastisk frukost- och fikabuffé och pysslade med barnen. Det var en perfekt morgon på gårdagens söndag!

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och bara njuta av att vara med barnen. Precis som Fredrick sa igår så känns det som om de alla kommit in i en period där de bara är lugna, glada och vill mysa hela tiden – hoppas jag inte jinxar det 😉

Ha en underbar start på veckan! Snart är det ju första december och julkalendern startar! Hade ni velat ha en liten smygtitt på vad som komma skall? 🙂 Rösta nedan! 

Ha en fin dag!

Kram.

frukostbuffé frukostbuffé frukostbuffé frukostbuffé julfrukost frukostbuffé frukostbuffé pyssel pyssel islatte frukost reinhold tomte reinhold på smällen småbarn nisse pepparkakor trumpet skyltfönster avskyltning avskyltning avskyltning goodiebag goodiebag avskyltning NK NK NK NK julkalender

Tusen tack NK för en fantastisk söndag hos er! 
Photocred till de sista bilderna: Fredrik Sundqvist, Fredphotos

Johanna: Elises tröja med blommorna är härifrån 🙂 (adlink)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Malin Stensson

      Ja, det var verkligen en härlig start vi fick igår <3 Nu kan jag med att baka mer inför julen, haha.
      Jag har lagt in en länk till dig längst ner i inlägget så hittar du direkt till den <3 Trots trycken på armarna så håller sig tröjan så himla fin efter många, många tvättar <3 Och det finns även en matchande kjol till om man är sugen på det 🙂 Kram!