Julgranskulor 2.0. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Julgranskulor 2.0.

Hej på er mina sköna!

 

Brr, vad det är kallt ute! Städet har varit här (glöm inte ert fria städ!) mellan 9-12:30 idag så jag passade på att boka in en fika med underbara Jenny som hjälpte mig med en massa fotoknep – miljarder tack! Nu har jag en del saker att önska mig inför jul 😉 haha.
Efter fikan var det bara 3 timmar kvar tills tjejerna skulle hämtas och jag kunde 1) inte gå hem på 1,5 h ändå 2) inte med att bara gå hem och sätta mig. Jag vill verkligen ta vara på de där egentimmarna och jag har sagt det förut; det är ute jag hittar min inspiration. Jag och Emilia styrde kosan mot butikerna och köpte hem en liten minigran att ha på bordet och julgranskulor i alla möjliga varianter. Är de inte vackra? Glassen och tårtan fick Elise och Julia varsin och de kommer från Åhléns. De två vita kulorna och snöflingan kommer från Dimoda – deras utbud är fantastiskt vackert. Jag längtar tills vi får satt upp den stora granen så att prydnaderna få göra sig rättvisa på en riktigt ståtlig plats 🙂

Nu ligger jag på vardagsrumsgolvet och vilar lite med en intresserad Emilia vid min sida. Elisa och Julia har satt sig i köket och leker vid bordet. De sjunger blinka lilla stjärna och alla möjliga julsånger, haha. Undra om min julfeeling har smittat av sig? 😉

Imorgon väntar spännande grejer vilket betyder att min syster tar hand om barnen. Emilia följer med Fredrick och mig och vi ska bege oss 2,5 h söderut. Vart vi ska får ni se imorgon 😉

Det börjar bli dags för en varm kopp te. Jag känner mig fortfarande inte helt hundra och känner att jag behöver värma upp kroppen lite 🙂

Har ni haft en bra dag? 

Kram.

julgranskulor julgranskulor

Åh, våra nya julgranskulor – är de inte vackra? 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons