Adventsljusstake & en lång dag. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Adventsljusstake & en lång dag.

God morgon.

 

Hoppas ni mår strålande! Igår när jag skulle sätta in Elise i bilen så gjorde jag något med ryggen som resulterade i en oerhörd smärta. Min hosta på det och ni kan tänka er hur mycket sömn jag fått inatt 🙂 Det gör skitont rent ut sagt! Sen känner jag mig allmänt hängig i kroppen så det är inte många rätt. Inte influensa-hängig, utan mer yr och trött. Emilia är en liten pina idag och vill bara bli buren – så fort jag sätter ner henne så börjar hon gråta. Visst måste man ha såna här dagar också?

Det är torsdag och vi är en dag ifrån helgen! Det finns inget planerat för vår del, vilket är rätt skönt efter förra veckans bravader. Igår var vi nere i Landskrona (vilken mysig stad!) och snart ska jag dela med mig av vad vi gjorde där – jag lovar.

Idag blir en lugn dag där jag ska överraska tjejerna med en sak här hemma. Jag ska fota så ska ni få se det sen 🙂 Julkänslan i sovrummet är verkligen på topp nu och vår adventsljusstake väntar på att få bli tänd. Julen är bra mysig – håller ni inte med? Men den är rätt kort också, så jag försöker dra ut den lite extra genom att börja tidigt 🙂

Dags att bära Emilia igen. Det känns som om det här kommer bli en lång dag.

Kram.

Adventsljusstake Adventsljusstake Adventsljusstake Adventsljusstake Adventsljusstake Adventsljusstake

Men fått upp en adventsljusstake – det har vi iallafall! 🙂 Nu inväntar vi 1a advent och bakar ett par extra lussebullar tycker jag.
Adventsljusstake Adventsljusstake Adventsljusstake

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons