En tomtenisse har flyttat in! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

En tomtenisse har flyttat in!

God morgon på er!

 

Hoppas ni mår strålande. Det var precis som om barnen hållit  på sig till helgen för idag vaknade alla upp superförkylda – från absolut ingenstans. Julia har fått min hosta, Elise har fått min snuva och Emilia, den stackaren, har fått min feber. Dessutom går det magsjuka på förskolan och nu är de två äldsta kassa i magen – känns som en spännande helg det här 😉
Efter lite målning här på morgonen så ligger vi återigen nedbäddade i sängen. Bästa köpet är helt klart vår säng – jag älskar att vi får plats alla 5 här utan problem och kan mysa på mornarna.

Idag är det alltså Black Friday – ska ni passa på att fynda något speciellt? 🙂 Idag är ju en perfekt dag att köpa på sig lite julklappar till nära och kära om man ändå tänkt göra det framöver. Jag älskar att fynda och det känns kul att ge bort sånt som kanske egentligen är ganska så exklusivt, men som man inte betalt fullpris för 🙂 Parfymer tex.
Jag ska kolla på ny matta till sovrummet och lite kläder till barnen, sen brukar det väl bli att man hittar något mer roligt. Det får dock ske från datorn det här året nu när vi inte är riktigt krya.

Gissa om barnen blev lyriska när de kom hem igår och fick se att en tomtenisse hade flyttat in hos oss? De målar på små lappar (vad de önskar sig i julklapp), viker ihop och stoppar ner i hans brevlåda. Sen går jag och tömmer den och säger att han hämtat deras brev. De skrattar och fortsätter skriva fler. Gullungar! Tänk att något så enkelt kan göra så mycket 🙂

Det börjar bli dags för lunch här hemma. Vad gör ni denna fredag?

Kram.

en tomtenisse blommor bukett fredagsblommor

Fredagsblommorna kommer från Dimoda. Glöm inte att de har 25% på allt – även blommorna – idag och hela helgen!

en tomtenisse en tomtenisse en tomtenisseen tomtenisse en tomtenisse en tomtenisse

Söta små ungar! Älskar er så mycket <3
en tomtenisse en tomtenisse en tomtenisse

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons