Göteborgsmamman

Bröstförstoring coming up.

Good morning sunshines.

 

Hoppas ni vaknat på ert bästa humör och känner er redo för lördag. Tänk att vi snart går in december och att det nästa vecka redan är första advent. Tokigt!

Vi har haft en väldigt lugn morgon. Emilia vaknade strax efter 6. Jag gick upp, bytte blöja på henne och passade på att skölja näsan. Jag trodde aldrig jag skulle bli en person som sköljde näsan, haha, men det är faktiskt otroligt skönt när man är förkyld! Känslan efteråt gör nästan att man känner sig frisk. Underbart!
Lagom till att Emilia somnade om så vaknade Julia, men hon bestämde sig för att låta mamma sova vidare och gick in till pappa istället. Ibland händer det som man säger 🙂
Nu är Fredrick ute och cyklar, Emilia äter sitt andra mål och tjejerna leker i vardagsrummet. Jag, jag passar på att dricka min morgonkopp, men idag är det te och honung som finns där i. Ett gott te från NK som heter Rimfrost, om jag får tipsa 🙂 Det har små guldkulor i som gör att tet glimrar – så fint!

te

Häromdagen var vi ju iväg på hemligheter – Emilia, Fredrick och jag. Vi åkte ett par mil nedåt landet och besökte en klinik för att gå på konsultation. Konsultationen handlade om att jag kommer göra en bröstförstoring i december månad.
Efter 3 graviditeter, 3 amningar och vikt- och nedgångar högt och lågt så har jag inga bröst kvar. None. Nada. Njet. Det är 2 små tepåsar som jag inte ser kommer gå tillbaka till sitt ursprungsläge precis.
Jag saknar mina bröst. Jag saknar att ha något där och det är därför jag vill göra det. Det handlar inte om att jag inte tycker det är fint med små bröst (för det är det!) utan för att jag själv känner att jag saknar den delen av mig själv. En del som jag helt enkelt bara vill ha tillbaka.
Jag tycker att alla har rätt till att göra vad de vill med sin kropp och hoppas att ni stöttar mig i beslutet. Jag är nervös som en näbbmus och hoppas att ni istället kan peppa mig och lugna mig en aning 🙂
Kanske har du själv opererat dina bröst? Berätta gärna mer om du vill! 🙂

Nu ska vi kicka igång den här dagen. Det står tvätt och tillfriskning på schemat så här blir det en lugn lördag. Hoppas du får en fin dag!

Stor kram.

doona doona bröstförstoring

Här var vi på väg mot konsultationen. Jag vloggade lite under tiden, men det har jag inte klippt ihop än tyvärr 🙁 
bröstförstoring bröstförstoring

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maxarna

  Ska bli spännande att följa din resa.. Har själv en tid bokad i januari.. Skulle egentligen redan gjort det i sept men fick skjuta på det pga ett virus jag fick.. Jag längtar så.. Lycka till..

 2. Maria at Inredningsvis

  Tack för grymt tetips jag är en sanna tenarkoman 🙂 jag kan inte leva utan grönt te med hagtorn och gojjibär som jag köper hos underbara TEA tebutik i mysiga Haga 🙂 De r inte så stroppiga i haga som de är på NK haha 🙂

  Ha en kanon vecka!

  LOVE Maria på Inredningsvis

  1. Malin Stensson

   Det hör jag från alla nära som gjort det – att det är det bästa de gjort! Jag är lite orolig för smärtan efteråt bara, men vad är det man säger – vill man vara fin ………. 😅
   Tack för att du delade med dig bästa Johanna ♥️

   1. Johanna

    Du har ju fött barn för sjutton! Smärtan är inte i närheten av det på långa vägar. Första dan får man bra smärtstillande tabletter och efter det är det mest som att man är stel och lite öm.