Nytt kaffe & tack för all kärlek. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Nytt kaffe & tack för all kärlek.

God morgon på er och god morgon veckans sista dag.

 

Idag vänder det. Jag bara känner det på mig. Idag är dagen när jag ska bli friska och jag somnade av otroligt mycket hosta igår kväll, men vaknade ändå med lite, lite mer energi. Äntligen!
Jag är ledsen för den tråkiga uppdateringen som varit här inne de senaste dagarna, men det har inte funnits ork till att fota eller ork till att ens knappa på tangenterna i någon större utsträckning. Vilken influensa det har varit!

Hoppas att NI mår strålande iallafall & TACK för alla fina uppmuntringar och kommentarer angående operationen jag skrev om igår. Ni är inte annat än fantastiska och för varje kommentar som kommer in så känner jag mig bara mer och mer lugn på något sätt – som om jag blir alldeles fylld av kärlek. Tack, tack, tack! Om ni bara visste hur tungt era ord väger när ni skriver fina saker. Jag vill typ spara varenda mening och klistra in dem i någon slags bok. Hrm… Det kanske man skulle? Kärleksboken typ?

Idag är det söndag och vi ska faktiskt pallra oss iväg till Fredrick föräldrar. Vi har inte träffat dem på 100 år och nu när jag känner att jag faktiskt kan så tar jag tillfället i akt. Jag måste ha luft och det är inte särskilt ansträngande att sitta i en soffa och sippa på kaffe medan barnen leker 😉 Dessutom ska de snart iväg på semester och då ses vi inte på ett tag så vi får fylla på det kontot innan 🙂

Vad ska ni hitta på idag?

Kram.

småbarn nytt kaffe nytt kaffe

Vi testar ett nytt kaffe här hemma i samarbete med Buzzador. Goda och väldigt fina att titta på 🙂 De är väldigt annorlunda från tex Nespresso och smakar väldigt mycket den där yttersta kaffesmaken. Svårt att förklara, men det här känns verkligen som finsmakarkaffe, haha.
nytt kaffe nytt kaffe nytt kaffe

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons