Förberedelserna inför julkalendern. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Förberedelserna inför julkalendern.

God morgon!

 

Hoppas er måndag startat på ett alldeles underbart vis denna morgon. Annars finns det ju många fler dagar, timmar, minuter och sekunder kvar på denna veckan till att ändra på det 🙂 Den här veckan är din!

Tjejerna och jag har precis ätit en sen frukost. Emilia är på väg att somna om och vi andra ska bara fortsätta mysa lite i sängen. En av de bästa sakerna som finns måste ju vara att få gå upp, äta frukost, fixa lite och sedan smyga ner tillbaka i sängen – mmm… Så mysigt!

Mina luftrör rosslar lite så om det är kvar imorgon kommer jag bege mig till vårdcentralen. Tjejerna har både hunnit bli sjuka och friska igen under min förkylning så jag känner att det är min tur att bli kry nu 🙂
Vi kommer iallafall att ta det lite lugnt idag och jag ska fixa det sista inför julkalendern. På fredag smäller det och jag är så himla taggad! Det här blir så kul! 🙂

Igår besökte vi svärföräldrarna en kortis och fikade på kaffe och lussekatter. När vi kom hem hade Fredrick köpt Häagen-Dazs-glass till mig (lustigt nog var den redan provsmakad :O haha) så gottandet fortsatte innan vi gick till sängs. Det var ett skönt avslut på helgen 🙂

Vad har ni gjort i helgen?

Kram.

småbarn småbarn småbarn småbarn småbarn småbarn lussekatt småbarn småbarn förberedelserna inför julkalendern

Förberedelserna är i full gång inför årets julkalender. Jag är så taggad! 🙂
förberedelserna inför julkalendern förberedelserna inför julkalendern förberedelserna inför julkalendern

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons