Lucka 1 & julkalendern är härmed invigd! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Lucka 1 & julkalendern är härmed invigd!

Ho, ho, ho! Är ni redo för årets allra första lucka? Här kommer lucka 1!

Lucka 1.

Jag lovar er att ingen slår hur taggad jag är inför de kommande 24 dagarna – det här blir magiskt!
Men varför börja lugnt egentligen? Är ni redo för lucka 1? Klart ni är!

lucka 1

Lucka nummer 1 sponsras av ingen mindre än Jollyroom och idag kan du vinna en fantastisk kombivagn från Petite Chérie! Jag har själv den här vagnen och kan inte annat än att rekommendera den till alla vi möter – det är min materiella kärlek helt enkelt 🙂
Här kan ni läsa min recension och se fler bilder.

Petite Chérie är en flexibel kombivagn, med sitt- och liggdel i ett. Sitsen är vändbar, har avtagbar frontbygel och en stor sufflett med extra skärm framtill. Sitsen har även fempunktsbälte och justerbart rygg- och fotstöd. Hjulen är luftfyllda för en bekväm körning och aluminiumramen är robust och i en otroligt snygg och stilren design. Luftpump medföljer.

Vagnen finns i 3 färger: Grey Melange, Black Melange och Navy Melange. Vinnaren väljer själv vilket färg han/hon vill ha! 🙂

petite chérie

Så hur gör du om du vill vinna denna skönhet? Jo, tävlingsreglerna är väldigt enkla:

 1. Har du inte hunnit dela min julkalendern på något socialt medie så är det dags att göra det 🙂 Hur ni går till väga kan ni läsa här (jag behöver nämligen en printscreen på er delning!). Detta behöver ni bara göra en enda gång så ni som redan mailat – ni kan gå till steg 2 🙂
 2. Kommentera inlägget och skriv varför just DU vill vinna.
 3. Svara på utslagsfrågan som idag lyder:
  Vilka 3 tillbehör medföljer när du köper en Petite Chérie Lively från Jollyroom? Här kan ni hitta svaret 🙂

Tävlingen avslutas idag kl. 23.00! Glöm inte att lämna er mailadress så jag enkelt kan kontakta vinnaren 🙂

Stort lycka till!

Kram.
lucka 1 lucka 1 lucka 1

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Siv

  Det som medföljer är sittdyna, pump och adapter.

  Jag skulle vilja överraska min dotter med en vagn som får sitt första barn om några månader efter många års försök.

  Jag provar skickar kommentaren igen eftersom jag inte såg min än.

 2. Evelina

  Sittdyna, pump och adapter.

  Jag ska ordna en babyshower för min bästa kompis. Då hon behöver åka hem till Åland igen vore det passande bra att köra alla grejer hon får i vagnen eftersom hon året både tåg, buss och båt. Nästa gång hon kommer hem till hemstaden kommer hon med en bebis.

 3. Nettan

  Barnvagnsnörd som man ör så är ju detta drömjulklappen under granen <3 Och ör det nåt jag lärt mig när det kommer till julklappar så är det att jag får ta tag i det själv… Maken försöker alltid, men med julklappar som 2 guldfiskar och tillhörande skål till sin fru som absolut inte vill ha husdjur…. eller 1 kaffekopp i present väldigt kort efter att jag påpekat att vi har på tok för många udda koppar i skåpet 😉
  Så lika bra att klicka hem sina favvoklappar och skicka fakturan på makens namn 😉 Men denna drömjulklapp så skulle även maken bli lycklig då han slapp både fakturan och gå i affärer 🙂 Dessutom älskar han barnvagnspromenader lika mycket som mig!
  En vagn med sits som kan vändas mot den som kör skulle faktiskt vara guld värt just nu, både enligt mig och maken. Vi har just nu enbart framåtvänd vagn. Men med en nyfiken och ”prat” glad 1-åring så skulle det vara underbart att få ögonkontakt och utforska världen tillsammans längs våra promenader!

  Ingår sittdyna, bilstolsadapter samt pump

 4. Belinda

  JG ÄR GÄRNA MED- såhär 1 minut innan luckan stängs 🙂

  Mejlar strax in att jag delat!

  Sittdyna, pump och adapter ingår!

  Jag önskar vinna denna grymma vagn till min dotter, med en låg inkomst och ett hus som är i stort behov av renovering så vrålåk som dessa kan dessvärre inte inhandlas för tillfället. Men vore underbart att få strosa runt i stan och njuta av alla årets årstider i en snygg vagn som denna! Kram!

 5. bitte

  Väntar det första barnet och har nu upptäckt hur mycket saker men behöver skaffa sig till den lilla. En snygg och bra vagn vore ju världens bästa julklapp

 6. Stellan

  Tillbehör som följer med är sittdyna, pump, adapter.

  Jag vill vinna eftersom vi väntar barn och vi har så låg inkomst. Tyvär har jag hälso problem som förhindrar mig att jobba som andra människor. På grund av detta problemet kan jag inte köpa allt som mitt barn komma behöva och jag tyckte att denna tävlingen är en bra möjlighet för att få en barnvagn till mitt kommande barn. Medan andra människor inte har sånna problem så tycker jag att just JAG borde vinna denna barnvagn…

 7. Jenny A

  Skulle vilja ge denna vagn till min storasyster så att hon kan köra runt sin lilla prins i en fin och säker barnvagn.
  Det som medföljer är; Sittdyna, pump och adapter.

 8. Rebecka Wikman

  De tre tillbehören är sittdyna, pump och adapter.
  Wow vilken vinst, kunde inte motstå att vara med och tävla. Jag har två små killar nära i ålder, jag hade tidigare en enkelvagn men bytte sedan ut den mot en dubbelvagn. Det skulle vara så skönt att kunna ha en enkelvagn om man endast ska gå ut med ett av barnen och vilken snygg vagn dessutom:D

 9. Ana Kokol

  Delat på facebook och mailat dig delningen.
  Vinsten vill jag vinna åt min underbara väninna, väldens bästa kvinna.
  En go och glad göteborgs tös om väntar sin försfödda inom kort, ännu vet vi inte vad det blir för sort.
  Vinsten hade varit en underbart julklapp, och om dom kostnaden slapp.
  För utgifterna är många, och vagnen är perfekt för trapphusen hos dom trånga.
  Lätt att vika och bära upp, sen kan dom skryta om vagnen i sin föräldragrupp.
  Utslagsfråga: Sittdyna, pump, adapter

 10. Linda

  Inför att den lille är reda att komma ut hade jag viljat ha denna fina vagn hemma att vänta på mitt mina hjärta! En toppen vinst såhär i jul.
  Svaret på frågan är pump, adapter och en sittdyna! 🙂

 11. Kristina K

  Hej Malin.
  Vilken drömlucka! Svaret är sittdyna, pump samt adapter.
  Skriver min motivering som egenskriven dikt till min nyfödda:

  Älskade barn, vad har du gjort med mig nu?
  Ett virrvarr av känslor – det är du, bara du.
  Villkorslös kärlek – nu vet jag vad det är,
  likaså vad sömnlösa nätter och oro innebär.

  Jag vill vara din trygghet, förebild och mamma,
  livet blir aldrig mer någonsin detsamma.
  Jag ska hålla dig i handen när du tar ditt första kliv,
  alltid finnas till för dig resten av mitt liv.

  Tillsammans ska vi med nyfikna ögon upptäcka världen,
  vi börjar med fempunktsbälte och lufthjul för färden.
  Vi önskar såklart en ordentlig sufflett,
  för väder, vind och strålning ala’ ultraviolett.

  En barnvagn som är smidig varthän vi är,
  på bussar, i bilen eller på språng i affär.
  En vagn som även klarar det tuffa terrängen i granskog och myr,
  ständigt redo för nya upptåg och spännande äventyr.

  För så är livet , älskade barn – det förändras ständigt,
  en barnvagn som täcker flera behov är smart och behändigt.
  Med design, kvalitet, funktion och finesser – så smart,
  är en kombivagn från Petite Chérie det vi behöver för en underbar start!

  HOPPAS!!! 🙂

 12. Johanna Ahlfors

  Nä nu vill jag vinna ännu mer när jag kikat på den! Och varför jag ska vinna är väl lika självklart som att någon annan ska. Alla har vi lite pengar pga att vi är föräldralediga eller ska bli, mycke utgifter med barn osv. Själv tar vi få dagar för att kunna vara hemma länge med barnet, som förhoppningsvis blir fler, då blir pengen liten och extra lyx unnas inte. Lyxen blir tiden hemma med min tjej. Så en sån här fin vagn skulle verkligen ge en guldkant här hemma 😍

  Och tillbehören är sittdyna, pump och adapter.

  Ha en fin kväll!

  (tävlade på insta också då jag inte fattade riktigt hur och var som gällde 😂😂)

 13. Anna W

  Håller tummar och tår att lillebror denna fina vagn får! Verkar vara en toppenvagn enligt dina recensioner på bloggen så hade varit kul att få äran att äga en själv 😊🙏🏻

  Instagram: annawickman

 14. Mari B

  Har tipsat.
  Jag vill vinna då vagnen ser så himla smidig ut. den är även snygg, speciellt grått. Jag tror även att hjulen kommer passa våra krav, vilket är bra.
  Det följer med sittdyna, pump och adapter.

 15. Sofie A

  Jag är gärna med. Har mailat min printscreen till dig.

  Svar: Sittdyna, pump och adapter.

  Har i över 10 år kämpat med att bli gravid. Det har varit en svårt tid men i mars nästa år väntar vi äntligen vår efterlängtade prins <3 Denna fina vagn skulle bli en försenad julklapp till lillprinsen. Håller tummarna

  Mvh
  Sofie

 16. Småbarnsmamman Malin

  Sittdyna, pump, adapter.

  En Petite Chérie Lively hade jag SÅÅÅ gärna velat vinna,
  då hade jag blivit en helt överlycklig kvinna.
  Det hade varit VÄRLDENS BÄSTA grej
  för både mig och min lilla tjej.
  För i vår bil får lillans vagn faktiskt inte rum
  – jag borde kanske mätt innan köp, för nu känner jag sig rätt dum..
  Så det blir bärselen överallt och även om den är smart…
  så skulle man ju vilja vila axlar och rygg – helt underbart!
  Jag menar bara att träffa mina vänner på stan blir ett helt projekt,
  många gånger säger jag ”nej” fast jag skulle vilja säga ”ja” direkt.
  Därför hoppas jag nu att världens bästa Göteborgsmamma med ett simsalabim
  skickar superdupervagnen till mig tack vare mitt barnvagnsrim!

 17. Johanna schiller

  Lillasyster åker i storebrors gamla vagn, som både är sliten och omöjlig i snö 🙈❄️ Detta hade varit en toppen vinst för oss! Och det hade blivit lättare att hålla mitt kommande nyårslöfte som är st promenera mer till jobb och förskola, håller tummarna!
  Tillbehören som följer med är följande : sittdyna, pump och adapter

  Har delat kalendern sedan innan på min instagram johanna.schiller

 18. Jenny

  Tillbehör som kommer med är sittdyna, pump och adapter.

  Hade varit så kul att vinna denna vagn till mitt tredje barn som bara får ärva de mesta av sina syskon. Så en ny superfin vagn hade hon varit värd att få glida runt i 😊😍.

 19. Hans Möller

  1. Mailat
  2. Jag skulle vilja vinna denna åt en otroligt god vän som har det svårt och tufft. En vän som jag haft många goda stunder med och som jag har både skrattat och gråtit med. En vän som nu väntar sitt första barn! Ett litet busfrö ska snart komma till världen och jag vet att detta barn kommer bli en del av mitt liv. Och jag vill väldigt gärna vinna denna till min käraste vän på denna jord.
  3. Sittdyna, pump, adapter.

 20. Helena

  Sittdyna, pump och adapter medföljer 🙂
  En bebis planeras men då jag pluggar nu så är ekonomin inte den bästa så att vinna en vagn hade ju varit underbart, då jag vill ge det bästa till vår blivande bebis 🙂

 21. M Maria Hast

  Tillbehören som följer med är luftpump, sittdyna och adapter.

  Snart är det dags för första barnbarnsbarnet och då skulle denna vagn bli en perfekt gåva från oss “gamlingar”. Självklart vill vi att den lilla ska ha det allra bästa och då är en Petite Cherié det enda rätta. GOD JUL!

 22. Christin

  Denna vagnen är så fin och har alltid velat ha en sån. Hade passat perfekt till min dotter som är mitt första barn. Vill kunna känna att hon har det bästa och det finaste 🙂

 23. Ingrid Ljungberg

  De delar som medföljer är sittdyna, pump och adapter!

  Jag skulle verkligen älska att ha en ny vagn! Vi har två små barn, men den större har nu börjat vagnsvägra och då känns en syskonvagn väldigt onödig att släpa med sig! Vår gamla vagn är alldeles för sliten för att kännas säker, så en Petit Cherié skulle verkligen undelätta i vardagen och ge vår lilla älskling de allra skönaste åkturerna, både här ute på landet och i stan!

 24. annika green

  Svar: tillbehören som medföljer är: sittdyna, pump, adapter.

  Åh vilken toppen lucka att börja med!

  Jag skulle så gärna vilja vinna denna vagnen till lillasyster Nemi, då den är så lätt och smidig att ha med sig! Jag bor 30 mil ifrån min mamma och familj, och det skulle underlätta så mycket att ha en smidig vagn med sig när jag åker tåg upp med Nemi och storebror Ted 3 år, för det är inte det lättaste att åka tåg med 2 små barn och en vagn skulle verkligen underlätta 🙂 Jag har haft det väldigt jobbigt på sistone psykiskt, och känt mig väldigt deppig pga stor saknad till min familj, och som föräldraledig med en 80% sjuksköterskelön är det inte så att en har mycket pengar tillgodo att köpa sig något så lyxigt som denna vagn. Jag hade verkligen blivit så överlycklig!!

  Håller alla tummar och tår! Stor kram!
  //Annika

 25. Tingeling

  Sittdyna, pump o adapter 🙂

  Toppen det hade varit att förbereda till den lille att slippa tänka på inköp när bf dagen närmar sig 🙂

 26. Linnea H

  Svar: Sittdyna, pump och adapter.

  Till ens barn vill man bara ge det allra bästa,
  därför vill vi en Petite Cherie testa,
  för den är smidig och lätt att hantera,
  med den kan jag enkelt från alla hinder parera,
  samtidigt är den för barnet väldigt komfortabel,
  och den kan fällas ihop och blir då både lätt och portabel.
  Det är en säker vagn så med den kan jag känna mig trygg,
  sen skadar det ju inte att den också är riktigt snygg!

 27. Emelie Erlandsson

  Jag har delat och mailat dig. Svaret på frågan är luftpump, sittdyna och adapter.
  Detta är verkligen en drömvinst för mig då vi i dagsläget bara har en klumpig Syskonvagn. Med denna så skulle jag lättare kunna tex handla och utföra andra ärenden med enbart min dotter. Då slipper vi också dilemmat att inte komma igenom diverse olika dörrar.

 28. Johanna

  Att få vinna denna vagn till lilltjejen och vidare sedan till hennes syskon så småningom vore fantastiskt! Då får vår nuvarande vagn äntligen följa med mig till jobbet på neonatalavd för att kunna vagga barnen där till sömns då deras föräldrar fått sina barn alldeles för tidigt och många gånger innan de ens har hunnit köpa vagn ❤

  Tillbehören man får till är pump till hjulen, sittdyna och bilstolsadapter

 29. Malin Storm

  Vilken super vinst! Skulle gärna vilja vinna den till vårat andra barn som kommer i maj☺ Den barnvagnen vi hade till första barnet var verkligen inget att hänga i granen precis mvh Malin

 30. Elin E

  Medföljande tillbehör är : Sittdyna, adapter och pump.

  Väntar lilla sladdis fyran och har ju noll koll på vad som gäller just nu har jag insett. En sån här tjusig och modern vagn skulle ju göra mig till coolaste morsan i kvarteret även om jag själv börjar bli lite till åren. 🙂

 31. Anette Eriksson

  Jag vill jättegärna vinna till mitt barnbarn Elise. Vi köpte en budgetvagn till henne när hon föddes som visade sig ha usel kvalitè. Det går inte att få i luft i däcken och den drar väldigt snett. Ett riktigt uselt köp med andra ord.

 32. Jenny

  Jag skulle vilja vinna för att ge denna till min sambos ena bror och hans tjej, som väntar sitt första barn 💗 Vilken present att kunna ge dem denna 👏

  Det följer med sittdyna,bilstolsadapter och pump

 33. Erika

  Jag skulle gärna vilja ha en lite nättare och lättare vagn än den vi har i dagsläget, när vår bebis kom så köpte vi en riktig budgetvagn som är otroligt klumpig och tung så en behändigare vagn vore sååå önskat! 🙂

  Tillbehören som medföljer är adapter, sittdyna & pump.

 34. Malin Kinberg

  Denna fina vagn hade varit perfekt till min syster som just fått sitt fjärde (!) tillskott till familjen. Den skulle sannerligen uppskattas som julklapp. ¨

  Tillbehören är sittdyna, pump samt adapter.

 35. Johanna

  Den här vagnen hade verkligen förenklat livet för min kära bästa vän som väntar bebis i februari. Jag vet hur tufft det är med alla utgifter som kommer i samband med bebis, och faktumet att hon är student gör det inte enklare. Jag skulle så gärna vilja ge henne den här fina vagnen i julklapp så att hon och bebis kan ha något riktigt fint, som inte är begagnat, för det förtjänar de verkligen!
  Tillbehören som man får med är luftpump, sittdyna och adapter!

 36. Hannah Noren

  Jag också bor i Göteborg, och tycker att vi kan lysa opp Goa Göteborg med din och min snygga barnvagnar (om jag vinnerr!) Den kommer med tillbehör sittdyna, pump och adapter och den är så fint i grå!

 37. Erica

  Tillbehören är: pump till hjulen, sittdyna och bilstolsadapter. Vilken fint pris detta är alltså. Jag har inga egna barn än men jag skulle så gärna vilja ge bort den här vagnen till min bästa kompis och hennes dotter. Hon blev oväntat gravid under sina studier och får därför minsta beloppet mammapenning. Jag ser hur hon sliter varje månad (utan att klaga) och hon hade blivit så otroligt glad över en sådan här gåva. Speciellt eftersom den vagn hon har nu har väldigt dumma hjul som knappt går att röra. Hon är en fin människa och så generös mot alla, det hade varit så kul att ge tillbaka!

 38. Carolina

  Den vagnen är så snygg och ser ut att passa vår aktiva livsstil väldigt bra, utan att ta för mycket plats. Önskar mig den till vår lilla bebis som kommer i mars!
  Luftpump, sittdyna och adapter medföljer.

 39. Ulrika armano

  Rätt svar: sittdyna, pump och adapter.

  Hej fina Malin!

  Jag och min sambo har nyss flyttat till landet och under packandet upptäckte jag en ny sida hos min man- han älskar att slänga saker!
  Flytten blev därför en kamp mellan honom och mig. Jag ville spara allt, han ville slänga allt!
  I sin maniska “slänghysteri “försvann” även barnvagnen! Så på två månader har jag inte kunnat gå någon promenad med lillan. Att köpa ny vagn är inte riktigt läge då husinköpet typ åt upp alla pengar:(
  Hade därför blivit tokglad om fina du ville hjälpa oss på traven- så att jag kan trava ut ed ny vagn och glad bäbis på härliga landet snart! Stor kram så länge! Ulrika

 40. Elin

  Åh har haft ögonen på vagnen ett tag i färgen Navy Melange som är supersnygg! Hade varit drömmen med en lättare och snygg vagn än vår gamla, speciellt eftersom jag ska snittas nu i december och detta hade verkligen underlättat återhämtningsperioden!

  Tillbehören som följer med är luftpump, sittdyna och adapter.

 41. Hannah karlsson

  Sittdyna, pump o adapter.
  Om jag skulle ha turen att vinna denna så skulle jag faktiskt vara lite elak mot min son, denna skulle användas som julklapp till min fantastiska gudson som jag tycker behöver en ny fin vagn. Då han är barn nr 4 i syskonskaran så har han fått ärva sin vagn av syskonen så dörför skulle denna vinst passa perfekt för honom 😍

 42. Matilda Stenström

  Helt enkelt drömmen att vinna denna vagnen, den vi har från 2011 bör gå i pension tyvärr.

  Tillbehören är sittdyna, pump och adapter.

 43. Therese Gidlund

  Denna hade varit perfekt till lillasyster att åka skönt i och med stil, jag hade fått styra en nättare vagn än den hon har efter storebror och då även såklart lättare att lyfta i och ur bilen då den vi har är klumpig och tar stor plats i bilen. Stort plus är ju att den har sitt och liggdel i ett så man slipper förvara den ena då man som oss inte har mycket extra förvaringsutrymmen utan vagnen står i hallen.
  Tillbehören som följer med är Sittdyna, pump, adapter.

Annons