Respons på årets första lucka!! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Respons på årets första lucka!!

God kväll godingar.

Oj, herregud! Vilket tryck och respons det är och blev på julkalendern – sååå himla kul! Men jag trodde aldrig det skulle vara så många tävlande och det har verkligen tagit all min tid idag – därav det sena inlägget 🙂 Jag svarar på alla mail som kommer in för att visa er att jag fått era delningar. På Facebook och Instagram gör jag en gilla så vet ni att jag sparat er delning i arkivet 🙂 Hoppas det är okej!

Fredrick har haft julfest på jobbet idag så jag och tjejerna åkte och spenderade hela långa dagen hos mamma. Höjdpunkten för Elise och Julia var helt klart diskningen – de är ju så vana vid vår diskmaskin som magiskt nog gör disken alldeles skinande ren 😉 men idag fick de diska sina egna tallrikar och sen ville de inte sluta, haha.
När jag är hemma hos mamma så är det alltid något jag vill ändra på – även om jag själv tycker att hon har det supermysigt. Jag ändrar i någon bokhylla, flyttar prydnadssaker eller som idag; bytte plats på saker i köksskåpen. Mamma bryr sig inte – hon vet att jag tycker om att gå där hemma och gnola. Det är något med mammas hem. Här hemma har vi det väldigt stilrent, medan mamma har fler prydnader som berättar minnen och som man tittade på med sina gnistrande ögon när man var liten. Jag vill ha fler såna saker. Fler saker som våra barn kan komma ihåg att de lekte med när de blev äldre. Vet ni vad jag menar? Har ni såna saker? Mormor och morfar hade en pytteliten sjöhäst i en glaskub kommer jag ihåg – vilket egentligen låter alldeles bisarrt – men jag älskade att leka med den och hunden med det dinglande huvudet som satt fast i kroppen med en liten krok. En sån som man kunde ha framme i fönstret på bilen förr. Så där satt jag, med min inlåsta sjöhäst och den huvudlösa hunden – inte ens 10 år gammal. Och ingen var lyckligare än mig.

Nu ska jag dra täcket över huvudet och sova. Jag är verkligen så himla trött idag och känner att den här gamla kroppen inte klarar en minut till utanför sängen 🙂

Ha en fin kväll och kika in imorgon: då öppnar vi andra luckan och den vill ni inte missa.

Kram.

respons respons respons respons respons respons

Dagens respons på första luckan blev galen! Så himla skoj! 🙂 Imorgon är det dags igen – håll utkik! <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons