Lucka 2 – dags att skämma bort er? – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Lucka 2 – dags att skämma bort er?

God morgon! Dags för lucka 2.

Är ni redo för kalenderns andra lucka? Det har blivit dags att presentera lucka 2 och vem som sponsrar den ser ni här:

lucka 2

I dagens lucka kan ni nämligen vinna en fantastisk SPA-upplevelse hos Europas bästa SPA-anläggning: Falkenberg Strandbad
Vi var som bekant där för ett par veckor sedan och det är verkligen något utöver det vanliga. Nu har de dessutom öppnat upp Köket Falkenberg som är en av de mysigaste restaurangerna jag varit på (30 platser – boka bord!) och gjort en riktig oas i en av sina SPA-delar.
Varför inte testa deras nya utomhusbastu, mysa framför en brasa, bada i en varm pool med överväldigande utsikt eller relaxa i de fantastiska bäddarna innan ni beger er ner mot restaurangen för en god middag. Det här är en plats ni måste besöka!

I dagens vinstpaket ingår Jade Spa:
– Övernattning, 3-rättersmiddag och Strandbadens makalösa frukost – allt för 2 personer såklart så att du kan ta med någon du tycker om 🙂

lucka 2 lucka 2 lucka 2 lucka 2 lucka 2 lucka 2 falkenberg strandbad

falkenberg strandbad

falkenberg strandbad

 

Så hur gör du om du vill vinna denna underbara upplevelse? Jo, tävlingsreglerna är väldigt enkla:

 1. Har du inte hunnit dela min julkalendern på något socialt medie så är det dags att göra det 🙂 Hur ni går till väga kan ni läsa här (jag behöver nämligen en printscreen på er delning!). Detta behöver ni bara göra en enda gång så ni som redan mailat – ni kan gå till steg 2 🙂
 2. Kommentera inlägget och skriv varför just DU vill vinna.
 3. Svara på utslagsfrågan som idag lyder:
  I Strandbadens SPA (The Retreat Club) så har de ett visst antal grader i vattnet och ett visst antal grader i luften året om. Hur många grader får du om du står på land och hur många i vattnet? Svaret hittar du här 🙂 

Tävlingen avslutas idag kl. 23.00! Glöm inte att lämna er mailadress så jag enkelt kan kontakta vinnaren 🙂

Stort lycka till!

Kram.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Kimberly

  Jag skulle vilja vinna till mina fantastiska föräldrar som slitit så mycket under alla mina år som sjuk. De har bott med mig på sjukhus och eftersom att min anorexi har stått i fokus så har mamma och pappas relation ställts undan. Så de förtjänar verkligen den här vinsten

  25 grader i luften och 33 i vattnet

 2. Emelie Wandel

  Det är 25 grader i luften och 33 i vattnet.

  Jag vill gärna vinna för att få göra något mysigt med min sambo. Vi jobbar båda en del och det hade varit mysigt att få en riktig liten semester tillsammans.

 3. Anita

  25 och 33 grader.

  Jag vill vinna för att det ser ljuvligt ut och jag fryyyser och längtar sååå efter lite värme…

 4. Jens

  33 grader i vattnet och 25 grader i luften är svaren
  Vore toppen att med käresta relaxa i spararen
  Tänk vilken upplevelse att till andra kusten få fara
  Då Rekreation behövs och att ”bara vi” få vara
  Vi ör en familj med 2 barn som svårigheter har…
  En vistelse med avkoppling skulle vi må bra av som par
  Att min livskamrat skadat sig lagom till jul
  Är ju inte på något sätt kul
  Hon 1 månad bort från jobb och festligheter nu är
  Lägg det till det övriga förstår ni att det tär
  Att få komma iväg vore för oss en ren familjekur
  Nu hoppas jag bara att fru fortuna ör med och ger tur.

 5. Katarina H Norberg

  Svar: 25 i luften och 33 i vattnet.

  Bikinin sitter som en smäck,
  så låt mig försvinna från kontoret puts väck.
  Njuta av efterlängtad spa-procedur,
  stärkande för både själ och muskulatur.
  Låta hotellets kockar servera,
  välkomponerade rätter som får våra smaklökar att applådera.
  Bästa julklappen vore förstås,
  en romantisk weekend för trötta föräldrar som oss!

 6. Tommy Ax

  25 grader i luften och 33 grader i vattnet

  En vinst som denna kommer som en skänk
  Ligga och få massage på en bänk
  Eller i en bassäng med bubbel
  Utan att tänka på allt trubbel
  Hoppas att få göra detta med min Ingela
  Hon är ju min lilla pingla
  Jag vill gärna överraska henne på sin stora da
  Med en underbar dag på SPA.

  Ha det fint
  Tommy

 7. Katharina Gräntz

  Jag vill vinna detta pris för att spa är underbart😊
  Vinner jag så tar jag med mig min dotter så kan vi njuta tillsammans 😊

  25 grader i luften och 33 grader i vattnet.

  Jag har delat.

 8. Evelina H

  25 grader i luften och 33 grader i vattnet.

  Jag skulle vilja ta med mig min älskade svärmor som fick en hjärnblödning i somras och låg på sjukhus i ca fyra veckor och fick inte uppleva någon sommar i år.

 9. Katarina Kling

  25 grader i luften 33 i vattnet
  Vill gärna vinna så att jag och sambon får efterlängtad egentid på tu man hand vilket är en stor bristvara i vårat liv pga att hans son bor heltid hos oss och det tär tyvärr på vårat förhållande

 10. Hannah Noren

  Jag är inte så duktig på att rimma, men i den spa står jag gärna i dess dimma.
  Hoppas för en vinn, så jag som en 4 barns mamma kan till spa-et försvinn!

 11. Frida byström

  25 grader i luften och 33 i vattnet.
  Jag vill gärna åka hit Med min sambo på vår första tripp utan barn. Bara ett dygn till att få rå om varandra utan att bli avbrutna i varje mening och få dela känslan av en hel natts sömn! #utslitensmåbarnsförälder

 12. Claudia Kerttu

  25 grader i luften och 33 i vattnet.
  Jag är också mamma men mina barn är lite äldre 21 och 13 år. Jag och min äldsta dotter skulle behöva lite vuxen kvalitetstid och spa vore perfekt. Vi har haft otur med allvarliga sjukdomar under några år och behöver bara få koppla av och ”vara”!
  Jag har mailat dig min delning på Facebook.

 13. Belinda

  Svar: 25 grader i luften och 33 i vattnet!

  Motivering: Jag skulle vilja ta med min mamma på denna upplevelse. Min mormor gick bort för 1 vecka sedan och idag kom dödsannonsen ut i tidningen. En jobbig dag för min stackars mamma, jag kan inte ens föreställa mig hur jobbigt det måste vara att mista sin mamma. Jag vet ju bara hur jobbigt det är för mig själv att min fina mormor lämnat oss. Min mamma skulle må så gott av att få koppla av och känna lite omtanke och kärlek.

 14. Sara

  Har mejlat min delning till dig precis.

  25 grader i luften och 33 grader i vattnet.

  Sambon går runt hemma och fryser, han flyttade in för ett år sen till min kalla lägenhet som inte ens kommer upp i 20 grader på vintern. Värmen på Falkenbergs strandbad låter fantastisk. Mest skulle jag vilja ta med honom för att ”fira” att vi bestämt oss för att försöka skaffa barn, känns konstigt att skriva för vi har inte berättat för någon! 🙊

 15. Alexandra dahlberg

  25 grader i luften och 33 grader i vattnet

  i snart 11 år har jag och min sambo varit tillsammans. 2 barn har vi hunnit få på snart 9 och 6 år. Under alla dessa år har jag drömt om att åka till ett spa med han jag älskar men det har aldrig blivit av. av olika anledningar bland annat brist på barnvakt. Men skulle jag verkligen ha den turen med mig att jag vinner detta så kommer jag göra allt för att få en barnvakt. Och just nu skulle jag och min sambo mer än någonsin behöva komma iväg själva från barnen. Så jag håller alla tår och fingrar och hoppas på massor av tur.

 16. Sofia

  Svaret är 25 grader i luften och 33 grader i vattnet.
  Fantastisk vinst som jag skulle dela med min sambo Micke. Sedan vi träffades har jag varit student. Jag har därför haft sämre ekonomi och utan Micke hade jag aldrig klarat mig. Han ställer alltid upp utan att aldrig kräva någonting tillbaka. Dessutom har jag känt under dessa år att jag inte kunnat lägga några pengar på semester eller resor, vilket har gjort att Micke fått anpassa sitt liv efter mitt studentliv. Nu är det dags att ge tillbaka till Micke för allt han har gjort för mig. Den här resan skulle han verkligen uppskatta då bada är det absolut bästa han vet samt att han älskar god mat. Och jag behöver också lite avkoppling från mina studier. Håller tummarna att jag och Micke får njuta av den här vinsten!

 17. Jenny

  Det är 25 grader i luften och 33 grader i vattnet

  Min man och jag har varit tillsammans i 28 år men nu knakar det ordentligt i fogarna. Vi har båda gått omlott och varit sjukskrivna för utbrändhet och depression. Det har slitit hårt på vårt förhållande. Vi skulle verkligen behöva tid för varandra och till avslappning för att orka reparera vår relation och för att bli starka för våra barns skull som har tagit detta mycket hårt.

 18. Siv

  25 grader i luften och 33 grader i vattnet.

  Om jag vann skulle jag överraska mina döttrar och låta de att komma bort och få lite egentid tillsammas då de nästan har kommit ifrån varandra eftersom de har haft fullt upp på varsitt håll med arbete, barn och husbygge.

 19. Ellinor G Lindahl

  Står jag på land får jag 25 grader och hoppar jag i vattnet känner jag 33 grader!

  I lycka två bjuder du på en riktig lyxutflyckt!
  Till Falkenberg hade jag velat bjuda med min älskling.
  Vi borde komma iväg, har vi så länge tyckt..
  Men vi fastnar alltid i världsliga ting..
  Är det vår tur nu?
  Att rå om varandra riktigt ordentligt?
  Det hade varit helt fantastiskt du!
  Vi håller tummar och tår att det blir verkligt!

 20. Malin Eriksson

  Hej! Självklart vill jag vara med och tävla i denna lucka. Jag har hört så mycket gott om just Falkenbergs Strandbad, men inte tagit mig dit ännu. Jag har inte heller hittat den perfekta julklappen till min man än men det här vore verkligen en fantastisk julklapp. Jag hoppas på vinst så att jag verkligen kan få överraska honom på julaftons morgon!

  Svaret på frågan är 25 grader i luften, 33 grader i vattnet.

 21. annika Eklund gren

  Svaret på frågan är 25 fader i vattnet och 33 grader i luften.

  Jag skulle verkligen vilja vinna denna lucka för att ta med min kära man på en mysig helg! Vi har 2 barn som är 1 och 3, så det finns inte mkt tid till att hinna prata med varandra i lugn och ro 🙂 Jag har mått väldigt dåligt efter förlossningen med förlossningsdepression, så det har på många vis varit väldigt jobbigt mellan oss, och vi skulle verkligen behöva komma ivög för att rå om oss och hitta varann som “vi”, o inte bara som föräldrar. Hoppas hoppas på vinst, skulle bli så glad! Kram! ❤

 22. Angela Bjurling

  Hej! Wow vilken vinst!!!
  Rätt svar: 25 grader i luften och 33grader i vattnet
  Jag har länge velat åka till Falkenberg strandbad! Att få lyxa till det ordentligt och njuta av detta fina spa vore fantastiskt! Som ganska nybliven trebarnsförälder där senaste tillskottet haft kolik vore det välbehövligt, hoppas hoppas!

 23. Ana Kokol

  Underbara härliga 25 grader i luften och 33 grader i vattnet!!
  Jag skulle verkligen behöva komma iväg och jag vet vem jag skulle ta med mig! Min väninna och jag ses så sällan nu när hon har ett litet barn, så detta hade varit perfekt! En tjej-spa-utflykt-utan-barn! <3

 24. Anna

  25 grader i luften och 33 i vattnet 🙂

  Skulle varit en dröm att få komma dit och få koppla av och ta med min vän. Varit ett tufft år då min mamma dog som betydde allt för mig. Varit mkt med min ena dotter när hon började första klass med sitt funktionshinder och jag har tyvärr själv lite energi pga en ovanlig sjukdom. Lugn och ro, avkoppling är ngt jag behöver.

 25. Hans Möller

  25 grader i luften och 33 grader i vattnet
  Jag är en spa-kille, älskar massage och ansiktsbehandlingar MEN min fru älskar spa! Hon skulle älska ett få besöka ett ställe som har 33 grader i sin pool, vilket sker sällan. Hon är väldigt kalla av sig och bara inte om temperaturen är under 25 grader. Hon fyller 40 år den 17/12 och det vore supermysigt att ge henne det som en överraskning.

 26. Cathrine Eriksen

  25 grader i luften och 33 grader i vattnet låter som en dröm. Har varit ensamstående sen min fantastiska son föddes för nu 14 år sedan ❤️ Har under dena tid mist min bästa vän i cancer, själv haft en tumör i huvudet, varit utbränd och nu precis innan jul blivit arbetslös. Skulle vara den bästa julklappen för mig och min son att få bo på hotell och mysa på spa. 🙏🏻🎅🏻❤️

 27. Johanna Stål

  Jag skulle vilja ta med min man. Vi gifte oss i februari och hade väl tänkt åka på någon lättare smekmånad. Men så dog min mamma och allt stannade upp. Han är min klippa i all sorg och låter mig vara precis som jag är när som helst.
  Det skulle vara skönt att få åka iväg och bara vara vi. Man och hustru.

  Graderna är 25 i vattnet och 33 i luften

 28. Amanda

  Denna lucka väldigt flott, vill gärna spendera en natt på detta slott!

  Jag hade velat överraska min sambo med en vistelse på detta spa! 1 september började vi båda på nya jobb vilket gör att det ligger oerhört mycket fokus på jobb för tillfället. Därför hade jag velat skämma bort honom med detta. Det finns ingen som stöttar och pushar mig som han gör! Jag vill nu visa honom att han verkligen är mitt allt.
  Håller tummar och tår för att vinna detta! Det hade dessutom varit en fantastisk 25-års present då jag blir 25 den 15 december 🙂 så varför inte slå två flugor i en smäll? Skämma bort min sambo men också Fira min 25-års dag!

  Svaret är: 33 grader i vattnet och 25 grader i luften!

 29. Amanda

  Denna lucka väldigt flott, vill gärna spendera en natt på detta slott!

  Jag hade velat överraska min sambo med en vistelse på detta spa! 1 september började vi båda på nya jobb vilket gör att det ligger oerhört mycket fokus på jobb för tillfället. Därför hade jag velat skämma bort honom med detta. Det finns ingen som stöttar och pushar mig som han gör! Jag vill nu visa honom att han verkligen är mitt allt.
  Håller tummar och tår för att vinna detta! Det hade dessutom varit en fantastisk 25-års present då jag blir 25 den 15 december 🙂 så varför inte slå två flugor i en smäll? Skämma bort min sambo men också fira min 25-års dag!! 🙂

 30. Josefine Persson

  Svaret är 33 grader i vattnet och 25 i luften!

  Jag har länge drömt om att få besöka Falkenberg strandbad. Men vi har aldrig kommit iväg. Dels är budgeten lite tight som nybliven förälder och vi båda har haft svårt att komma iväg på grund av studier och jobb. Men nu är vi hemma med bebis och vardagen rullar på. Det tråkiga är att vi tyvärr inte får tid för varandra utan att fokus handlar om bebis (något jag såklart älskar!). Men det vore ju ändå alldeles alldeles underbart att få komma iväg och njuta av detta underbara paket. Det skulle ge oss lite kvalitetstid och en stund att koppla av och samla ny energi. Och kanske en chans att uppleva lite nyförälskelse i varandra och i ett nytt ställe. Vilken dröm att vinna detta!

 31. Helena

  Det är 33 grader i vattnet och 25 i luften. Vi har haft ont om pengar en tid men börjar komma på rätt köl igen: vi har dock inte kunnat unna oss ngt. Nu ska barnen Få åka på semester med sin farmor och då hade det varit så härligt om jag och maken kunde Få åka och vila upp oss en stund tillsammans.

 32. Linnea H

  De har alltid 25 grader i luften och 33 grader i vattnet.

  Jag och min man firar 10-år tillsammans efter årsskiftet, och att få fira det med en härlig weekend på Falkenberg Strandbad vore helt underbart.

 33. Angelica Karlsson

  25 grader i luften och 33 grader i vattnet.

  De här hade kommit så väl till pass och ska berätta varför 🙂 Min bästa vän Sara och jag fyller båda 30 nästa år, vi har planerat några år vad vi skall göra och då har vi bestämt just Falkenbadet för att det verkar så mysigt och det ligger mitt emellan oss (jag bor i Göteborg och hon i Helsingborg). Nu är det “dock” såhär att i nära anslutning till att vi båda fyller år (alltså våren 2018) så får jag barn och hon gifter sig. Fantastiskt, såklart, och väl värt att fira MEN de betyder ju också lite mindre tid och lite mindre pengar. Spa är ju rätt dyrt. Därför hade detta varit den perfekta gåvan till oss båda, två vänner som har mycket att fira! ♡

  Min mail är snultan@live.se 🙂

 34. Ellinor

  Det är 25 grader i luften och 33 grader i vattnet.

  Jag skulle behöva vinna för jag är ny som lärare (fullt upp på jobbet alltså) med en 1.5 åring. Efter lillan är nattad om kvällarna är det mer jobb som väntar, rätta matteböcker och så vidare. Jag och min sambo hade verkligen behövt få lite tid för oss själva och komma iväg på något!

 35. Caroline

  Svar: 25 grader i luften och 33 grader i vattnet.
  Jag har delat på min blogg: http://www.carro93.se

  Jag skulle så gärna vilja vinna detta fantastiska pris! Jag vet direkt vem jag hade tagit med, utan att tveka: min mamma! Min mamma är inte bara en helt underbar mamma utan även min bästa vän. Hon är den som alltid funnits – och finns där för mig när ingen annan ställer upp. Jag har växt upp bara med mamma i och med att min pappa aldrig funnits där för mig. Därför skulle JAG vilja ge tillbaka något till min fantastiska mamma, som tack för allt hon gjort för mig under alla dessa år. Varken jag eller hon har någonsin varit på spa, det är dyrt och pengarna till det har aldrig riktigt funnits. Min mamma jobbar så mycket, allt för att få ekonomin att gå ihop och hon är alltid stressad. Denna avkoppling hade gjort henne så gott. För min egen del hade det också varit helt underbart i och med att jag har kronisk migrän vilket gör att jag ständigt har ont och mår dåligt. En dag på spa hade verkligen varit avslappning, då hade säkerligen en del spänningar släppt och kanske skulle jag kunna njuta av en smärtfri dag. Utöver det har jag också diabetes typ 1 som är en kamp i sig varje dag.
  Detta hade varit världens härligaste julklapp till både mig och mamma 🙂 Kram!

  Min mejl är: caroline-shakira@hotmail.com

 36. Linnea

  Svaret på frågan är 25 grader i luften och 33 grader i vattnet.

  Jag skulle väldigt gärna vilja vinna detta och ta med min bästavän. Hon är så himla fin och förtjänar det bästa, så detta är verkligen det minsta jag kan göra för henne.
  Har skickat ett mail till dig idag, med länken till där jag delat din tävling. Håller tummarna!!

 37. Mari B

  1. Har tipsat.
  2. Som småbarnsförälder blir det inte mycket sömn med gnälliga nätter och tänder som kommer och nu hosta och förkylning. Och om det inte vore nog så har vi ett barn med typ1 diabetes och det i sin tur ger dålig nattsömn. Med larm som piper vid både lågt och högt blodsocker som kräver sina olika åtgärder. Och om det väl börjar pipa piper det ett tag då det kanske inte räcker med ex 3stycken dextrosol utan det behövs fler för att blodsockret ska stiga. Det är alltid olika varje natt så inget man kan förespå. Om jag vann denna vinst skulle jag ta med mig min ännu tröttare älskade sambo. Så vi får sova och ta hand om varandra om det bara för en natt men så värt.
  3. 25grader i luft och 33grader i vattnet.

 38. Olivia pettersson

  Har delat på instagram: https://instagram.com/p/BcNRxHngza8/

  Hade varit perfekt att vinna då min man snart fyller 30 och ekonomin inte riktigt är på topp när man är mammaledig och gravid. Hade varit underbart att ha möjlighet att ge honom detta då han verkligen förtjänar det och få njuta ordentligt tillsammans innan bebis kommer och tiden för varandra blir ännu mindre.

  Svaret på frågan är 33 grader i vattnet och 25 grader i vattnet.

 39. Anette Eriksson

  25 grader i luften och 33 grader i vattnet

  Dina fina bilder väcker lusten
  jag och min sambo vill också åka till kusten
  Njuta av fantastisk god mat
  och koppla av i det fina spat
  Känna doften av hav och tång
  för en helg slippa neon och betong

 40. Anna-Karin Engström

  25 grader i luften, 33 i vattnet!

  Jag läser femte terminen på psykologprogrammet och denna termin är (iallafall här i Uppsala) ökänd som programmets tuffaste termin av 10 stycken. Jag skulle så gärna vilja vinna detta för att kunna bjuda med min mamma för att fira att jag har klarat av denna termin och gjort det på ett bra sätt 🙂 Jag är stolt över mig själv. I vår ska jag göra praktik vilket jag känner mig pirrig inför (tanken på att lilla JAG ska vara någons psykolog är så nervkittlande och pirrig) och jag skulle må så bra av att få slappna av lite innan dess 🙂
  Dessutom har jag alltid velat åka till Falkenbergs havsbad men aldrig ens tänkt tanken med en studentbudget.. Kram!

 41. Gunnel

  25 grader i luften 33 i vattnet.

  Hösten 2016 förlorade min dotter och hennes man deras flicka när min dotter var gravid i vecka 41 och bebisen plötsligt dog i magen i plötslig spädbarnsdöd. Min dotter fick genomgå förlossning som vilka föräldrar som helst, men skillnaden att hon fick ett dött litet barn i famnen…

  Nu är min dotter gravid igen och hon är så klart lycklig och tacksam, men hon är också väldigt stressad och rädd för att allt ska hända igen. Att få en övernattning med spa, lyx, middag och avkoppling på Falkenberg Strandbad tror jag hade varit väldigt välbehövligt för min dotter och hennes man.

 42. Helena

  25 grader i luften och 33 grader i vattnet.
  Då jag och min sambo ska göra en rejäl sommarsemester nästa år neröver i Sverige och Europa så hade detta varit ett underbart härligt stopp, få njuta och skämma bort oss själva en stund 🙂

 43. Julia

  Svar: 25 grader i luften och 33 grader i vattnet

  Min kusin och jag har har varit väldigt tighta och under 2017 har vi båda flyttat hemifrån till olika städer. Därför hade det varit underbart att återförenas på ett härligt spa och få massa tid och lyx ihop!

 44. Sandra Petersson

  25 i luften och 33 i vattnet

  För fem år sedan sa det klick för oss efter att ha träffats på en nätdejtingsajt. Första dejten IRL blev till flera och vi förlovade oss för två år sedan. Vi har inte kunnat unna oss någon getaway alls under dessa fem år med en massa sjukdomar som hela tiden avlöst varandra vilket såklart påverkar inkomsten. Det är dyrt att vara sjuk. Vi försöker lyxa till det i vardagen så gott det går men det vore helt underbart att få åka iväg och vårda kärleken på SPA och komma bort ifrån det vardagsgrå lite grann.

 45. Linda

  I vattnet är det 33 grader och luften 25 🙂
  Jag skulle vilja vinna för att jag faktiskt aldrig varit på ett spa men skulle verkligen vilja åka och unna mig och min sambo detta 🙂

 46. Johanna H

  Svaret på frågan OCH på min motivering är 25 grader i luften och 33 grader i vattnet. Varje dag. 365 dagar om året. Det är så jag vill leva, 365 dagar om året, vaaarje dag. Jag borde skriva att jag vill ha med min man på denna avkopplande upplevelse, men han får stanna hemma och låta min mamma följa med istället. Varför? För att hon ställer upp till 110 % som mamma, mormor och vän. Dessutom bjöd hon mig till Yasuragi med sina ynkliga sjukpensionärsinkomst för att munta upp mig, nu är det dags att bjuda tillbaka!

 47. Kimberly Lundegård

  Jag skulle vilja vinna denna spa upplevelse till mina fantastiska föräldrar. Mina föräldrar förtjänar denna mys stund till 100%. Liten motivering(vill inte gå in på detaljer) Mina föräldrar har kämpat med mig sen 2011. Vi har åkt in och ut på sjukhus pågrund av min anorexi. Som du kanske förstår så är rummen inte de största på sjukhus så därav har bara en av de kunnat bo med mig men bytt varannan vecka. Pågrund av mig vidriga sjukdom som har stått i fokus så har deras kärleksliv lagts åt sidan. Jag skulle därför vilja ge denna vinst till de så att de kan få vara tillsammans och bara njuta och bara vara och slippa höra hjärtmaskinen pipa på natten. Detta pris är de verkligen värda efter alla år som de kämpat för mig och mitt liv. Allt de har gett mig och nu är det min tur att ge tillbaka.
  Med vänlig hälsning, en tjej på 17 år.

  Svar på frågan:
  25 grader i luften och 33 grader i vattnet året om

 48. liselotte andersson

  Vilken fantastisk vinst! Svaret är 25 grader i luften och 33 i vattnet. Jag vill gärna vinna detta för att kunna överraska min sambo med en härlig spa vistelse, han ställer alltid upp för mig och är verkligen värd detta

 49. Sanna

  WOW, vilken fantastiskt vinst! Den här luckan är som gjord för mig, då det här är precis vad som står överst på min önskelista i år. Det känns som att jag verkligen skulle behöva komma i väg och unna mig något alldeles extra. Det har varit ett tufft år på många sätt och vis, och jag hoppas verkligen att 2018 blir bättre, och med denna vinst att längta och se fram emot så vet jag att året åtminstone skulle starta riktigt, riktigt bra. För det här är verkligen inget som jag som ensamstående mamma prioriterar eller våga unna mig själv, när det ständigt och jämt finns tusentals andra saker som ska prioriteras och köpas in före så fort det finns en extra slant.

  Hoppas, hoppas!

  Svar: Dem har 25 grader i luften och 33 grader i vattnet.

  Kram Sanna

 50. Becky

  25 i luften o 33 i vattnet.

  Att vinna den här underbara pris skulle betyda otroligt mycket för min mor som vann över cancer och jag vill så gärna “bortskämma” henne med den lyxiga paketet för att hon är min hjälte!

 51. Louise B

  Hej!

  Va roligt att du anordnar en julkalender, så himla kul! Dagens lucka vill jag hemskt gärna vara med och tävla om och få chansen att skämma bort min fina lillasyster. Hon har senaste åren mått dåligt och precis som många andra i vårt samhälle lider hon av psykisk ohälsa – denna vidriga sjukdom som mer och mer tar över vårt samhälle! Hon har främst lidit utav social fobi vilket har varit en total mardröm. Att se en människa man älskar så innerligt må dåligt är fruktansvärt och att känna sig så begränsad och hjälplös är en mardröm.

  Men min syster är en fighter och hon har verkligen kämpat sig igenom dessa åren. Många perioder har varit riktigt hemska och trots att jag alltid känt att livet kommer bli bättre så är det med en otrolig lättnad jag säger att det faktiskt blivit bättre. Hon mår idag bättre än hon gjort på länge och även om hon inte är frisk så är hon friskare vilket är det allra viktigaste.

  Förr om åren brukade vi försöka lyxa någon gång om året och åka iväg på spaweekend detta har såklart inte blivit av de senaste åren då hon inte klarat av att vara bland andra människor på det sättet. Nu känns det så rätt i tiden för oss och jag vet hur glad hon hade blivit om vi åkt iväg på spa tillsammans. Detta är hon såklart välförtjänt även utan sin sjukdomshistoria men det känns extra fint att få bjuda henne på detta just nu.

  Hoppas jag har turen på min sida och får skämma bort min älskade syster med detta. (Jag skriver inte mitt efternamn i kommentaren då detta är väldigt privat men det står i min mailsignatur).

  Svaret på utslagsfrågan är 25 grader i luften och 33 grader i vattnet. Varje dag. 365 dagar om året.

 52. Nathalie Gustafsson

  Svaret på frågan tror jag är 25 fader i vattnet och 33 grader i luften.

  Jag vill vinna för att ta med min fantastiska mamma på en alldeles egen tur tillsammans för att ladda energi. Hon har burit mig och mina barn under 2017 då jag gick in i väggen och allt blev svart. Jag är osäker på om jag hade hittat vägen tillbaka utan min mamma som lagt i stort sett dygnets alla timmar på veckans alla dagar för att underlätta för mig och mina barn på alla sätt. Jag är långt ifrån frisk än men jag känner att jag är på rätt väg. Utan min mamma hade jag inte klarat av det, jag är helt övertygad om det. Jag skulle verkligen uppskatta att få fem min mamma den här överraskningen för allt hon gjort för oss!

  Kram nathaliegson på instagram

 53. Emmy

  25 grader i luften och 33 i vattnet! Om jag hade den otroliga turen att vinna skulle jag ta med min bästa vän. Sen hon flyttade för 8 år sedan har vi nu 55 mil mellan oss men fortfarande är vår vänskap lika stark. Jag har två flickor på 4 och 2,5 år och hon två pojkar på 2,5 och 1 år. Skulle vara fantastiskt att få ta med henne på en spa-helg och skämma bort oss och ladda batterierna.

 54. Sara Lindqvist

  1. Klart!
  2. Som småbarnsföräldrar som inte bor nära våra nära anhöriga är det svårt att hitta tid för bara oss eftersom barnvaktande kan vara lite klurigt. Det vore därför så underbart att kunna planera in en härlig hotell-och spa-upplevelse tillsammans. Välbehövligt för relationen.
  3. 25 grader i luften och 33 grader i vattnet är rätt svar.

 55. Anna W

  Den här upplevelsen hade jag velat tillbringa och få kvalitetstid tillsammans med min blivande man. Vi har fått 3 underbara små barn på 3 år så de är alltid fullt upp hos oss och vi unnar oss aldrig tid tillsammans. Därför hade den här vinsten varit guld värd för oss ❤️

  25 grader i luften och 33 grader i vattnet. Varje dag, 365 dagar om året.

 56. tova

  Jag vill gärna skämma bort min tonåring som pluggat för höga betyg. Första året på gymnasiet och hon hänger med näsan i böckerna även på helgerna, ger henne gärna en stunds avkoppling.
  25 grader i luften & 33 grader i vattnet

 57. Eva K

  Delat, gillat och mejlat.
  Utslagsfrågan:25 grader i luften och 33 grader i vattnet. Varje dag. 365 dagar om året.

  Jag vill ge detta till min bästa vän som går igenom en mycket tuff period i livet.❤️

 58. Eva

  Delat, gillat och mejlat.
  Utslagsfrågan:25 grader i luften och 33 grader i vattnet. Varje dag. 365 dagar om året.

  Jag vill ge detta till min bästa vän som går igenom en mycket tuff period i livet.❤️

 59. Kristina K

  25 grader i luften och 33 grader i vattnet. Varje dag.
  Hej Malin!
  Vad skriver man för att få dig att falla?
  Beskriver längtan efter havsbrus och handskalade räkor på dagsfärsk fralla…?
  Erkänner att vi aldrig stampat takten på ett publiktätt Ullevi,
  eller låtit barnen uppleva ett äkta tivoli?
  Aldrig kastat mackor med sandslipade stenar från handen?
  Eller borrat in fötterna i den varma sanden…?

  Vi har fäktats mot mygg och plockat hjortron på fuktig myr,
  men norrbottnisk familj drömmer fortfarande om sitt första Västkustäventyr.
  Så i sommar bär det äntligen av,
  bilsemester till klippor, stränder och hav.
  Ett SPA-besök för mig och maken skulle innebära,
  ett kärleksretreat, lugn och bara vara nära.
  Min syster bor i söder så hon skulle förstås,
  få vara uppskattad barnvakt åt oss.
  Härligt SPA med maken- hur blir det sant?
  Svar önskas till angiven mejladress med dröm om guldkant ;-).

 60. Kamilla

  Dem har 25 grader i luften och 33 grader i vattnet.
  I januari firar jag och maken vår års dag. Då vore det perfekt att lyxa till det lite extra. Allt för kärleken såklart.

 61. Christin Börjesson

  25 grader i luften och 33 i vattnet året om 😉

  Jag skulle så gärna vilja vinna detta då ja å min sambo har en dotter här hemma och man känner verkligen att man vill ha lite egentid med sin partner (även om vi älskar våran dotter mer än allt) men det är viktigt för våran relation också. Så att får överraskas min underbara sambo med detta i julklapp hade varit det bästa för mig nu innan jul 🙂

 62. Helena Bergman

  25 grader i luften, 33 grader varmt i vattnet.

  Hoppar direkt till steg 2 och ja, detta skulle vara rena drömmen!! Ett ställe jag aldrig varit på men gärna vill uppleva. Jag och maken fyller båda 40 år nästa år, vi firar 16 år ihop och 1 årig bröllopsdag. Jag vill göra något extra för mig och honom och en övernattning, god mat och spa kan verkligen inte bli bättre. Hälsningar Helena

 63. Jenny

  Svar. 25 grader i vattnet och 33 grader i luften !

  Motivering:
  Snälla tomten i släden där,
  säg vem som tröttast i landet är.
  bastu, spa-bad och frukostbuffé,
  låt mig åka dit och dricka rosé.
  Med två småbarn här hemma blir tiden så knapp, därför hade detta varit en alldeles underbar julklapp.
  Falkenberg strandbad har allt jag vill ha,
  Skulle jag vinna hade jag varit så gla’ !

 64. Emma Högberg

  25 grader i luften och 33 i vattnet.

  Jag hade velat vinna denna resa tillsammans med min blivande man som kämpar på som bara den för vår familj. Efter att pluggat och varit mammaledig och endast lite extra jobb under de 10 år vi varit tillsammans har jag äntligen börjat jobba och ekonomin hemma blivit bättre. Dock har vi mängder av poster med husbygge och fixa i ordning tomt och så som kommer före att unna oss själva nu när jag äntligen fått en lön. Det vore helt fantastiskt att få skämma bort och komma iväg lite själva bara han och jag och bara vara vi.

 65. Erica

  25 grader i luften och 33 grader i vattnet. Om jag vann detta pris hade jag tagit med mig min mamma. Hon jobbar hårt och som typisk kvinna (och mamma) är hon dålig på att unna sig, hon har aldrig varit på spa eller fått massage. Hon sätter alla andra framför sig själv. Det hade därför varit fantastiskt att kunna ge henne detta i julklapp! ☺️

 66. Cecilia Finneman

  Kungsladugård här, vill vara med i denna underbara tävling. Har delat på min Fb ska maila dig och Svaret på Lucka 2 är : 25 grader i luften och 33 grader i vattnet. Om jag har turen att vinna skulle jag ta med min vän Linda som är ensamstående och arbetar hårt på en förskola i centrum.

 67. Johannahallondoft

  Åh, vilken drömvinst för mig och min man! Vi skulle behöva få komma bort, njuta, hitta tillbaks till varandra, äta gott och få sova ut! Vi har en fantastisk liten kille som har haft problem med magen sen födsel. Dagarna har varit fyllda med skrik, gråt och sömnlöshet! Nu börjar han äntligen bli bättre efter många läkarbesök! Snart, snart hoppas vi att han är tillräckligt bra så han kan få barnpassning och mamma och pappa kan få lite lyxtid tillsammans 🖤🖤

 68. Johanna

  25 grader i luften och 33 grader i vattnet! Det låter som en dröm!

  Jag är 24 år gammal och har aldrig varit på spa, men det är något jag har drömt om jättelänge! Tyvärr räcker inte ekonomin till det, då både jag och min sambo studerar. Därför hade vi blivit överlyckliga över att få ta en välbehövd pluggpaus, och lyxa till det på riktigt!

 69. Elin

  25 grader i luften och 33 grader i vattnet!
  Skulle vilja ta med min sambo dit som har varit helt fantastisk efter 2 år av tätt inpå följande graviditeter där jag på grund av krämpor knappt kunnat bidra till hushållet. Han har verkligen dragit största lasset här hemma med barn, sömnlösa nätter och hushållsarbetet och förtjänar att komma iväg och äta god mat och ta det lugnt åtminstone en natt!

 70. Karin S

  25 grader i luften och 33 i vattnet.

  Två småbarnsföräldrar som sällan finner tid
  att lyssna på varandra i frid
  håller tummar för tur
  för en helgs “kropp & själs-kur”

  Skulle ta med min fantastiska man om jag vann 🙂

 71. Sofie Tegvall

  25 grader i luften och 33 grader i vattnet!
  Efter år med egen sjukdom insjuknade vår 13-årige son i en svår mag- tarmsjukdom i januari i år. Jag och min man fick återigen börja om på ruta ett, året har varit fyllt med sjukhus, provtagningar, läkarbesök, röntgen, starka medicin men framförallt oro. Nu är vår son någorlunda stabil och vi är trötta. Vi vågar inte åka iväg utomlands men tänk att få möjligheten att få komma iväg och vila upp oss, så vi återigen orkar vardagen, och samtidigt vara så nära hemma så vi kan ta oss hem om något skulle hända vår son.

 72. Veronica Kader

  25 grader i luften och 33 grader i vattnet.

  Den 18/11 överraskade min mans familj hans syster som fyllde 30 år med att åka till Falkenbergs Strandbad. De var supernöjda med vistelsen men tyvärr kunde min man och jag inte följa med då eftersom han jobbade och jag tog hand om vår lilla skatt. Därför hade det varit extra kul att få möjligheten att få besöka denna vackra anläggning.

  *håller tummarna för att tomten tycker att jag varit extra snäll i år*

 73. Linnea altenborg

  Dem har 25grader i luften och 33grader i vattnet!
  Min allra bästa vän är någon jag beundrar och ser upp till sjukt mycket! Hon är ensamstående och är sjukt flitig på jobbet och har själv jobbat sig uppåt och nu blivit restaurangchef vid 26 år ålder. Den tiden hon inte är på restaurangen så är hon med sin dotter. Det skulle vara sååå roligt och underbart att få överraska henne med denna fina vinst som jag vet skulle uppskattas sjukt mycket från henne 💕

  1. goteborgsmamman
   Malin Stensson

   Hej Cissi!
   Det är en vinnare allt som allt i varje lucka 🙂 jag läser igenom alla kommentarer på både bloggen och instagram innan jag drar en vinnare. ♥️♥️😍
   Ps. Det är helt okej att tävla på både bloggen och instagram! Det kan även öka dina vinstchanser ☺️

 74. Johanna

  Att ta på morgonrocken och ta trappan ner,
  i samma stund man plötsligt inser.
  Hur viktig den här helgen kommer bli,
  känslan av att vara fullkomligen fri.
  Det är då man sig bestämma,
  att alla tankarna lämnas hemma.
  Nu ska vi fokusera på hur och nu,
  en helg för bara mig och du.
  Bastu, massage och varma bad,
  inget gör mig så lycklig och glad.
  Friskt bubbel och underbar mat,
  avnjuts under skratt och efterlängtat prat.
  Känns som att jag nästan redan är där,
  med mannen som gör mig vansinnigt kär.
  Den här helgen skulle göra oss så gott,
  stress och bekymmer är ett minne blott.

  Svar: 25 grader i luften, 33 grader i vattnet.. låter helt underbart!

 75. JennyJenny.se

  25 grader i luften och 33 grader i vattnet låter ju helt fantastiskt!

  Detta hade ju varit en underbar vinst! Jag och min man bodde senast på hotell, tillsammans och utan barn, för tre år sedan. Och sedan Lillasyster föddes för 1,5 år sedan har jag inte varit borta från henne mer än några få timmar i sträck. Bildena såg verkligen lockande ut för att komma i väg och koppla av en stund!

 76. Emelie Erlandsson

  Svaret är 25 i luften och 33 i vattnet.

  Jag skulle såå gärna vilja vinna så att jag och min man kan komma iväg på en date för oss själva och bara njuta. Med två barn är det lätt att pengarna hamnar hos dom.

 77. Carrie

  De har 25 grader i luften och 33 grader i vattnet (perfektion).

  Jag har haft en ganska tuff höst där min älskade pojkvän flyttade utomlands (några timmar med flyg och några 1000 för att hälsa på honom). Jag saknar honom och han är ”the love om my life”. Förhoppningsvis får vi möjlighet att pricka in en spanat när han kommer hem nästa gång för att få lite extra lyx och kvalitetstid för varandra.

 78. Hannah karlsson

  25 grader i luften och 33 grsder i vattnet.
  Jag anser att jag och min väännina är såååå värda detta pris. Hon är just för tillfället mammaledig med sin fjärde unge och jag har precis börjat jobba igen efter att jag fått min tredje. Vi skulle båda vara värda en chans att få slappna av.

 79. Elin Hällegårdh

  25 grader i luften och 33 grader i vattnet.
  Vinner jag detta hade jag tagit med mig min bästa vännina då vi båda behöver komma bort på spa. Vi har båda jobbat mer än heltid, tagit hand om familjerna, skött det mesta där hemma och glömt att unna oss egentid med varandra. Det är självklart viktigt att vårda sin relation hemma men ibland blir du en bättre mamma, sambo och person när du får komma iväg på en riktig tjej kväll utan alla måsten hemma.

 80. Katja

  Wow, Har aldrig varit där men ser riktigt mysigt ut.
  Skulle komma väl till nytta och kommer betyda så mycket efter en tuff höst och komma iväg och byta miljö.
  Det är 25 grader i luften och 33 i vattnet.

 81. Linda F

  25 grader i luften och 33 grader i vattnet.

  Jag hade velat ta med maken dit för en date. Vi är dåliga på att finna tid för oss själva och ordna barnvakt, något som vi alla behöver. Vardagarna rullar på och det där lilla extra är guldvärt. En fantastisk middag och en övernattning på Strandbaden skulle vara underbart. ❤️

 82. Ulrika armano

  25 grader i luften 33 i vattnet

  För fyra år sedan friade min sambo- lycka! Sen kom två små underbara barn tätt efter varandra och partid liksom försvann, så även bröllopsplaneandet och tja lite passionen oss emellan. Men nu är barnen så gamla att de hade kunnat övernatta hos morföräldrarna och hade vi då haft möjlighet att “rymma” över en helg och ge vår relation lite välbehövd TLC på ett lyxigt spa hadeiallfall jag blivit vääääldigt lycklig!
  Bara att hoppas:) kram

 83. Jessica Bornviken

  25 grader i luften och 33 grader i vattnet☺️

  Jag och min man skulle behöva lite avkoppling från familje, jobb o pluggliv för att bara rå om varandra! Vi har tre barn som förgyller våra dagar, men som också tar mycket tid. Jag pluggar heltid till förskollärare och min man är chef på ett stort företag. Plugg, arbete, familjeliv är inte alltid så lätt att få ihop, men man försöker så gott man kan! Så att få komma bort en stund hade varit guld värt!!!!✨✨✨

 84. Carolina

  Vilket fantastiskt pris!
  Jag älskar spa och har aldrig varit i Falkenberg tidigare. Det vore fantastiskt att få åka dit tillsammans med min man umgås, ro om varandra och äta gott!
  Det är 25 grader i luften och 33 i vattnet, låter inte dumt alls!

 85. madde

  25 i luften och 33 i vattnet. Jag hade tagit med min man dit och en bättre julklapp en så kan väl vara svårt att få? Vi var där i början på året och vi bägge barra älskade det så vi gör gärna om det.

 86. Åsa

  25 grader i luften och 33 grader i vattnet.

  Jag är ensamstående mamma till 3 barn. De bor hos mig på heltid. Mina barn går alltid först, men jag måste fylla på mitt eget må-bra-konto, spa är något jag drömmer om. Jag har reumatisk värk så värme är bästa medicinen för min kropp. Jag skulle ta med min syster som har det kämpigt. Vi behöver verkligen spaaaaaaaaaaa!

 87. Annika Andersson

  25 grader i luften och 33 grader i vattnet

  Jag har aldrig varit på spa och efter en jobbig höst med sjukdomar så vore det underbart att få åka iväg med min man och bara rå om varandra en stund.

 88. Annie

  25 grader i luften och 33 i vattnet. Jag har delat inlägget.

  Med tre små barn är det svårt att ta sig den tiden man behöver för att vårda sin relation med artnern. Det hade varit en fantastisk upplevelse att se fram emot och en kul överasknkng fölr maken.

 89. Anna Berglund

  25 grader i luften o 33 grader i vattnet.

  Efter ett år som bestått av stor sorg då min man efter 26 år helt plötsligt lämnar mig och barnen så hade jag verkligen behövt komma iväg o ladda själen igen. Börjar sakta sakta komma tillbaka till livet men det är fortfarande stolar upp o nedgångar. Detta hade verkligen fått mig att ta hand om min slitna kropp o själ som jag så väl behöver.

 90. Pernilla

  25 grader i luften och 33 i vattnet!

  Skulle så gärna vilja vinna detta och få skämma bort min man med.. med mammapengen finns det sällan utrymme för att unna sig ett avbrott från vardagen så detta vore helt fantastiskt!!

 91. Mel

  Att vara förälder är fantastiskt, men ibland behöver man få ladda sina batterier o bara va. Vinner jag denna upplevelse tar jag med mig mannen o njuter!!

  25 i luften o 33 i vattnet.

 92. Johanna Ahlfors

  25 grader i luften 33 i vattnet. ☺️ jag vill vinna Och bjuda med min sambo så vi får vila upp oss. Han blev färdig med sin utbildning från Chalmers några dagar efter Lycke föddes och började jobba direkt när kan var färdig +alla nätter med bäbis. Han hann liksom aldrig återhämta sig från de tuffa plugget ❤️ Att jag har vaken och ammat 5 gånger i natt och allt annat krångel på nätterna sen i maj gör att jag också behöver de, men inte lika mycket, lets face it, vi kvinnor är superhjältar!

 93. Magdalena

  Dem har 25 grader i luften och 33 grader i vattnet.

  Skulle vilja vinna detta till mig och min sambo som inte varit i väg eller ens haft egentid ihop sedan dottern kom för 1,5 år sedan. Hade varit ett fint sätt att plåstra om våran relation lite som kan behövas lite då och då.

  Delat på instagram, Maggiio

 94. Jenny

  25 grader i luften och 33 grader i vattnet.

  Jag och min fina sambo firar snart 8 fantastiska år tillsammans och de hade varit så kul att kunna överraska han med en vistelse på detta super fina hotell ❤️