Bullkalas & vinnaren av lucka 2. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Bullkalas & vinnaren av lucka 2.

Hej på er!

Brr! Vi har precis kommit in från en promenad på stan och den här tiden på året så blir man ju kanske lätt lite frusen efter en sån aktivitet 🙂 Så jag har krupit upp i vår schäslong och satt mig nära elementet som alstrar en massa värme – det är himla skönt! 🙂
Vi fick besök av en av Fredricks trevliga cykelkompisar (haha, ja, alltså – de är ju kompisar även när de inte cyklar också såklart!) och hans dotter. Tjejerna lekte och hade det himla mysigt medan  vi gamla satt i köket och drack glögg, kaffe och åt färska bullar – mums! När vi värmt upp oss här hemma så gav vi oss ut som sagt och tog en sväng på stan bland alla juleljus. Det är så mysigt när Göteborg julpyntar – plötsligt så blir det en helt annan stad 🙂
Vad har ni gjort idag? bullkalas

Vinnaren av Falkenberg Strandbad är utsedd och blev idag Tommy som ville ta med sin pingla Ingela ner för att mysa lite! Tommy hade gjort ett himla gulligt rim att jag helt enkelt inte kunde låta bli att lämna över vinsten till just honom och hans fru. Men det är svårt, det här med att välja en vinnare. Ni har alla otroligt vackra historier och en del berör mig verkligen på djupet. En del historier får mig också att skämmas. Jag skäms över hur jag ibland kan klaga över tvätthögen, att jag inte hunnit städa när vi får besök eller att tårtan inte blev så som jag önskade. Det finns så mycket värre saker som man kan råka ut för och jag är så otroligt ledsen för er som behövt genomgå det ni berättar om. Jag skickar så mycket kärlek till er och tackar er samtidigt för att ni vill berätta. Era historier får ner mig på jorden i vardagsstressen och ger mig en hunger till att vilja göra mer för andra. Jag önskar att min kalender kunde vara för evigt för att ni alla skulle kunna få vinna. Jag vill ge mer.

Nu ska vi sätta igång med maten här hemma. Jag börjar bli hungrig och ska ta kvällen till att mysa med familjen.

Jag hoppas ni mår strålande och att ni har haft en underbar söndag.

Kram.

bullkalas bullkalas bullkalas bullkalas bullkalas

Julia med munnen full av bullar och Emilia den lilla selfiedrottningen <3
bullkalas bullkalas bullkalas bullkalas

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons