Lucka 3 – ta dig tid till att tävla just idag! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Lucka 3 – ta dig tid till att tävla just idag!

Dra igång stora trumvirveln för här kommer lucka 3!

Jag hoppas att du tar TID till att tävla om vad som gömmer sig i lucka 3 idag 😉

lucka 3

I dagens lucka kan ni nämligen vinna en valfri klockan från Hexter & Baines!
Jag har använt Hexter & Baines klockor sedan en väldigt lång tid tillbaka och för bara ett par veckor sedan fick min älskade läderbandsklocka konkurrens av en lite mer elegant version. Vad jag gillar är att dessa klockor är enkla men samtidigt väldigt eleganta och lyfter vilken outfit som helst till att få till det där lilla extra. Från att ha varit en tjej som inte bär klockor så är jag numer en tjej som bär klocka hela tiden.

Hexter & Baines har snygga och eleganta klockor för både män och kvinnor och vinnaren får alltså välja en valfri klocka från deras hemsida 🙂
Skulle man bli utan vinst den här gången så kan man använda koden GBGMAMMA för 300:- rabatt på ditt klockköp. Perfekt om du vill köpa något lite extra till nära och kära! 🙂

lucka 3 lucka 3 hexter baines hexter baines

Så hur gör du om du vill vinna en av Hexter & Baines skönheter? Jo, tävlingsreglerna är väldigt enkla:

 1. Har du inte hunnit dela min julkalendern på något socialt medie så är det dags att göra det 🙂 Hur ni går till väga kan ni läsa här (jag behöver nämligen en printscreen på er delning!). Detta behöver ni bara göra en enda gång så ni som redan mailat – ni kan gå till steg 2 🙂
 2. Kommentera inlägget och skriv varför just DU vill vinna.
 3. Svara på utslagsfrågan som idag lyder:
  Hexter & Baines damklocka Devonport 36 har ett glas gjort av – ja, vadå? Svaret kan du hitta här 🙂 

Tävlingen avslutas idag kl. 23.00! Glöm inte att lämna er mailadress så jag enkelt kan kontakta vinnaren 🙂

Kör hårt & stort lycka till!

Kram.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emelie Wandel

  Glaset är gjort av reptålig safirkristall!

  Periodvis har jag tidigare bärt klockor, men det har alltid varit budgetalternativ och tyvärr har de gått sönder efter ett tag. Så nu håller jag tummarna för att en snygg kvalitetsklocka ska flytta hem till mig i Göteborg.

  Emelie.wandel@yahoo.se

 2. Mia Korch

  Glaset är gjort av Reptålig Safirkristall.
  Jag skulle ge en snygg klassiskt klocka till min man under granen.
  Det hade han inte väntat sig för vi köper bara klappar till barnen.
  Men oj så kul de hade varit att få överraska med en gåva som utstrålar lyx och flärd.
  Det är han efter månader med vakna barn nätter värd!

 3. Mila

  Så fin klocka verkligen, skulle verkligen vilja vinns denna fina klocka och ge den till min syster. Hon ställer alltid upp för mig och har alltid gjort det. Skulle vilja ge henne en betydelsefull och fin julklapp och vet att hon önskat sig en klocka <3
  Kram

 4. Rajna

  ÅHH vilken fin klocka!! Tittat på klocka jätte länge men tyvärr så är dom ju ganska dyra med tanke på att jag inte har ett extra jobb och går i skolan, inte alltid så lätt att lägga hela studiebidrget på en sak. Skulle betyda så mycket om jag vann <3

 5. Stellan

  Jag vill vinna eftersom vi har inte bra ekonomi för att köpa saker till oss själva. Jag vill ge den i julklapp till min fru.
  glaset är gjort av reptålig safirkristall

 6. Evelina

  Glaset är i reptålig safirglas.

  Jag är en samlare när det gäller klockor så denna vinst vore passande att vinna.

 7. Katarina

  Glaset är gjort av reptålig safirkristall

  Om jag har turen att vinna så skulle jag ge klockan till min son som aldrig ägt en fin klocka, inget han prioriterar då pengarna behövs till hyra och mat. Skulle vara kul för honom med nåt fint till bara honom

 8. Mari B

  1. Har tipsat
  2. Jag är en tjej som inte bär klocka, som du skrev ovan, men ibland känner jag att det skulle vara väldigt praktiskt att använda en då man väldigt ofta under ett dygn letar rätt på mobilen och kollas dess klocka. Om man då hade haft en klocka på runt handleden så hade man kunnat spara någon sekund. Och någon sekund blir lätt flera minuter under dygnets gång.
  3. Den är gjord av reptåligt safirkristall.

 9. Linda

  reptålig safirkristall är svaret på frågan 🙂
  Och varför vill lilla jag vinna en klocka :)? Jo för att dessa är riktigt snygga och är något jag suktat efter länge, de är otroligt fina. Hoppas att man kan vinna trots att man har en super dålig motivering för dessa klocka är ju bara la gör snygga! 🙂

 10. Fanny J

  Glaset är gjort av reptålig safirkristall.

  Jag hoppas på att vinna. då tiden alltid verkar försvinna…
  Att den dessutom är riktigt snygg skulle göra att jag absolut vill ha den på armen för att hålla koll på tiden 🙂

 11. Enida

  Reptålig safirkristall!
  Skickade precis mejl med min printscreen på min delning.
  Jag kom på mig själv med att tveka på om jag skulle vara med och tävla, lite “besviken” över att inte kunna vinna något till barnen. Så alldeles typiskt mig att bara jaga barnprylar utan att spendera på mig själv! Varför skulle inte jag unna mig själv att ha en chans att vinna den här grymt fina klockan? Så nu tänker jag minsann vara med och hoppas på en vinst till mig själv, en vinst som ska pryda min arm och piffa upp min vardag. När jag stressat försöker hinna klaffa allt med tvillingarna innan storebror ska lämnas och hämtas och svetten rinner så ska jag åtminstone få känna mig väldigt fab för en sekund när jag slänger ett öga på klockan som jag gör för att se hurpass sena vi är. Vilken boost för en stressad och sliten tvillingmamma!

 12. Una

  Gud ilsken fin klocka!! Har jätte länge velat ha een klocka och har tittat runt länge men inte hittat nån som jag fastnat för. Tycker verkligen den här var så fin, väldigt enkel och elegant som jag tycker om. Jag tycker det är jpnnigt just nu att inte ha klocka för pendlar varje dag och måste därför hålla koll på tiden mycket för att hinna med tåg och bussar, och lite jonnigt att ALLTID vara så beroende av min telefon, med iPhones batteri vet man aldrig vad som kan hända så en klocka skulle verkligen underlätta och hjälpa mig samtidigt som jag är väldigt dålig på attt använda smycken och accessoarer så detta skulle verkligen ge mig ett lyft men samtidigt hjälpa mig mycket!! <3
  Svaret på frågan är reptålig safirkristall 🙂
  Kram

 13. Emelie Erlandsson

  Jag vill vinna för att jag allt som oftast glömmer bort tiden med två småttingar här hemma. Jag behöver helt enkelt en klocka för att komma itid.

  Svaret är reptålig safirkristall.

 14. Tina

  Hej Malin. Jag önskar att vinna en Cornwall som är tillverkad med härdat mineralglas. Precis som du har jag inte tidigare varit en klocktjej men så fastnat för denna ursnygga skapelse. Jag önskar att vinna för att jag äntligen kommit till insikt med att det som småbarnsförälder i en kämpig relation även är viktigt att ta hand om sig själv. En accessoar som Cornwall får vilken kvinna som helst att sträcka på sig lite extra och det är precis vad jag behöver.

 15. Sofia

  Åh vilken fin. Jag skulle vilja vinna då jag för två år sedan blev bestulen på guldsmycken från min farmor. Vill knapps tänka på det för att det är så jobbigt och har inte orkat köpa någonting som ersatt smyckena. Att vinna en klocka skulle vara ett litet plåster på såren. Stilen på klockan passar mig perfekt.

  Reptåligt safirkristall är svaret på frågan.

 16. Belinda

  Glaset är gjort av reptålig safirkristall är mitt svar på frågan 🙂

  Jag önskar vinna denna fina klocka till mig själv. Imorgon börjar jag arbeta efter 8 månaders föräldraledighet, nu ska min sambo vara hemma en tid tills jag tar över ledigheten igen. Och om vi säger såhär, mina kläder är en mindre katastrof. Kläderna innan graviditeten är helt ok, men dem kommer jag inte i. Och kläderna från graviditeten är ju för stora. Det lämnar en garderob med falukorvsittande träningsbyxor och mjölkdränkta amningslinnen. Inte så läckert. Skulle kännas sååå mycket roligare att komma tillbaka till jobbet och inte se ut som 10 svåra år, vilket jag säkert gör med ringar under ögonen och jagharinteduschatpå3dagar-hår ändå. Men med denna klocka skulle ju blickarna riktas åt min handled istället!

 17. tova

  safirkristall – låter tjusigt. Det där med klocka börjar kännas lite kul och retro, var nog 15 år sen jag hade en sån, eller mer…

 18. M Maria Hast

  Svar: Glaset är gjort av reptålig safirkristall

  Ärligt har jag inte ägt/burit ett armbandsur på må-å-ånga år men när jag ser dessa snygga klockor som Hexter & Baines känner jag att det är dags att “klä min underarm” med ett stilren och vackert diskret ur <3

 19. Sanna

  WOW, vilken fantastiskt vinst! Har länge tänkt att jag borde lyxa till det med en klocka till mig själv, men som ensamstående förälder är det sällan det finns utrymme för att lyxa till det lite extra, och vid de tillfällen då det finns tycks alltid något annat prioriteras före. Skulle därför bli otroligt glad om jag vann, då jag tycker det är på tiden att jag får en ny klocka. Det var ju några år sedan jag bar omkring på min Musse Pigg klocka så..

  Svar: Glaset är gjort av reptålig safirkristall.

  Kram Sanna

 20. jenny

  Reptålig saforkristall.

  En klocka vore praktiskt att ha för mig då vi inte har någon klocka här hemma, och jag har inget armbands-ur heller för den delen då den gick i kras för åratal sedan. Tanken har slagit mig att det kanske vore bra med lite fler klockor av olika slag här hemma, inte bara använda en mobil som snart ger med sig. Kan ju vara skönt att veta vad klockan är, menar jag.

  (har delat)

  kram

 21. Anna Årmarker

  Reptålig safirkristall är glaset gjort av 🙂
  En trebarnsmamma som ingen tid över har,
  att få vinna denna hade gjort mig lite mer rar.
  Det finns varken tid eller ork att nytt till mig köpa,
  att vinna denna skulle ju få mig att till affären slippa löpa.
  Att få gå runt med denna och glittra,
  skulle få denna trötta mamman att både le och fnittra.
  Att få känna sig lite speciell och fin,
  det skulle min man gilla och ge mig en kärleksfull min.
  <3

 22. Tilda Bengtsson

  Rätt svar är Reptålig safirkristall – hur najs!?
  Jag hade gärna velat vinna då jag är en person som aldrig har klocka på sig, men som avundas alla andra som har det eftersom det är så himla snyggt! Så jag vill verkligen börja använda en klocka! Men som student har jag inte råd med sådanahär fantastiska snyggingar, utan mycket billiga varianter. Det är väl skammen av det som gör att jag inte ens använder den klockan jag faktiskt har hemma. Men med en klocka från Hexter & Baines hade jag äntligen kunna ha en klocka på armen att skryta med, och äntligen vara en av de personer som rockar klockan!
  *Håller tummarna!*

 23. Karin S

  Rätt svar: Reptålig Safirkristall

  Jag försöker att inte använda min telefon mer än jag behöver och har länge tänkt att jag skulle vilja ha en armbandsklocka. Oakham 36 är en favorit, den hade helt klart få följa med mig 365 dagar om året!

  Hoppas på tur!

 24. Lotta

  Svar: Reptålig safirkristall

  Min kille gav mig en klocka i plast,
  som var bra tills armbandet brast.
  Hållbar stål från Hexter & Baines – ren magi,
  Det är fantastiskt med tidlös ur-teknologi.

 25. Elin

  Glaset är gjort i reptålig safirkristall!

  Jag skulle vilja vinna en klocka till mig själv, för att jag trots att jag kommit upp en bit i åldern vågat ta steget att byta från ett yrke jag vantrivts på, där accessoarer varit förbjudet, till att påbörja vägen till mitt drömyrke! Har efter tiden inom min gamla tjänst aldrig haft en klocka i vuxen ålder, och en klocka från Hexter & Baines hade definitivt gett mig en självförtroendeboost när jag börjar studierna i vår!

 26. Johanna

  Det är gjort av reptålig safirkristall! Jag hade blivit så glad över att vinna en fin klocka då jag som student inte har budgeten till att lyxa till det med så fina saker. Dessutom är det ju superviktigt att komma i tid till alla föreläsningar och tentor, och med en klocka från Hexter & Baines hade jag kunna göra det i stil!

 27. Jens

  Reptålig safirkristall är glaset gjort av
  Är ett måste för att klara företagets kvalitetskrav
  En elegant och fin klocka skulle vara trevligt att få bära
  Det skulle för mig som käresta att äga vara en ära
  När man även mobilen vid besök som fest mer ska avstå
  Är det ju toppen att klocktiden Kunna titta på.

 28. Maria Sundlöf

  1. check!
  2. Jag skulle vilja vinna en fin klocka till min snälla mamma,
  hon unnar sig aldrig något fint, och har bytt klockarmband
  på sin gamla fula klocka i säkert 30 år! Så nu tycker jag
  det är dax att hon en alldeles ny fin får!!
  3. Reptålig Safirkristall

 29. Pernilla Eriksson

  Glaser är gjort på reptålig safirkristall! 👌🏻

  Jag skulle vilja ge en klocka till min lilla mamma! För att hon är världens snällaste, mest omtänksamma person och har haft ett lite tufft år, så är hon så värd en fin klocka ❤️

 30. Julia

  Jag har precis börjat universitetet och saknar verkligen en klocka, särskilt när vi skriver tentor och inte har mobilen. Hoppas verkligen att jag vinner!

  Glaset är gjort av reptålig safirkristall.

 31. Sofie Tegvall

  Glaset är gjort av reptålig safirkristall!
  Klockan är till mig för att jag är värd det efter det här året 💕

 32. Ellinor G Lindahl

  Jag blir färdig förskollärare nästa år och behöver ha en redig klocka i arbetet. En Hexter & Baines hade varit absolut perfekt! Både snygg och praktiskt!! Och glaset är ju dessutom reptåligt, i safirkristall! Perfekt när man möter många barn! 😀

 33. Johanna schiller

  Glaset är gjort av reptålig safirkristall

  En mamma utan stil, behöver nu ha koll på tid,
  Som småbarnsmamma måste jag alltid hinna, springa hit och dit, men en snygg klocka på min arm, behöver jag kanske inte ställa om mitt larm.

 34. Tingeling

  Av safirkristall 🙂

  Jag studerar varje dag men en klocka så blir det enklare att hålla koll så att man inte kommer försent plus att det ser snyggare ut att kolla på en klocka än på sin mobil

 35. Stellan

  Glaset är gjort av reptålig safirkristall.
  Jag vill ge den i julklapp till min fru som är blivande mamma. Jag tycker att klockarna ser båda eleganta och modern ut….

 36. Caroline

  Så snygg! Jag jobbar som högstadielärare vilket innebär att jag ständigt är på språng. Med en snygg klocka på armen hade jag nog aldrig mer kommit för sent till lektionerna 😉
  Glaset är gjort av reptålig safirkristal

 37. Sara B

  Då jag för ett och ett halvt år sedan beslutade mig för att börja plugga igen efter över 10 år från skolbänken så hade jag aldrig haft behov av en klocka. Klockan var något som jag aldrig behövde eller använde. Men i skolan behövs den. På lektion, till lektion, under och efter behövs det för att slippa att alltid ha telefonen framme (plus att jag tycker det känns oförskämt mot läraren att ta fram telefonen under lektionen), så jag villhöver en så att jag lättare kan passa och hålla tiderna 🙂 glaset är av en extra reptåligt safirkristall!

 38. Sofie A

  Svaret är: reptålig safirkristall.
  Har tidigare delat på FB och mailat dig en skärmdump.

  Motivering:
  Jag vill presentera mitt solljus Margareta,
  hon är världens bästa mor ska du veta,
  en kärlek så djup, fantastisk och villkorslös,
  har hon stått ut med mig hennes lilla vikingatös,
  vi bor långt ifrån varandra sedan många år,
  och saknaden är stor som du kanske förstår,
  inte ofta jag henne med presenter kan skämma bort,
  speciellt med en fin klocka av bästa sort,
  nu håller jag tummarna för turen att vinna,
  så jag kan överraska min superkvinna

 39. Jessica Hultén

  En trött bortglömd mamma som efter några år hemma som mammaledig och är tillbaka och jobbar igen hade JUBLAT över en fantastiskt fin klocka och pryda armen med,då jag ej längre använder några andra smycken,hade en klocka varit KLOCK-rent (haha) hoppas på massa tur!
  Glaset på Devonport 36 är gjort av reptålig safirkristall!

 40. annika

  Svar: reptålig safirkristall.

  Jag skulle så gärna vilja vinna denna klocka och ge den som en extra lyxig julklapptill mig själv faktiskt 😉 Som mamma till 2 med en föräldrapenning som grundar sig på en 80%ig sjuksköterskelön e plånboken inte fet, o det är sällan möjligt att unna sig själv nåt lyxigt då barnen såklart går först. Men jag älskar klockof och dessa va så stilrena o snygga!!! Hade blivit så fanastiskglad! Hade vart en pepp då jag mått dåligt psykiskt på sistone med förlossnibgsdepressiob m.m. håller alla tummar!

 41. Ulrika armano

  Hej fina,

  Håller med dig att dessa klockor är läckra!En klocka är så mycket mer än bara en klocka, det är ett verktyg, en assecoar, ett smycke! “Klockrent”
  Min flicka försöker nu lära sig klockan så hon är smått manisk gällande klockor och vill alltid visa upp sina kunskaper när någon bär en klocka. Jag har själv ingen (hon får en i julklapp) så det vore roligt att vinna så att vi kan öva tillsammans och showcase:a våra snygga armur:)
  Glad första advent!
  Kram

 42. Ellen

  Reptålig safirkristall , har delat på Facebook och skickat en skärmdump till dig 🙂
  I allt för lång tid jag varit på jakt efter Mr . Right men jag vet inte vars hans klocka stannat nånstans , kanske i ett annat land . Men jag har fått blodad tand att gärna finna han som jag skulle få kalla min stjärna . Med lite tur och hjälp från ett ur från Hexter & baines skulle jag på ett kick finna han som är min mr right !

 43. Emmy

  Reptålig safirkristall! Dessa skulle ju vara drömmen för en stressig småbarnsmamma som alltför ofta glömmer tiden 😀

 44. Eva K

  Delat, gillat, mejlat sedan tidigare.

  Glaset är reptåligt safirkristall.

  Tid har vi. Det är hur vi fördelar tiden som är knepet. Älskar analoga klockor då tiden faktiskt aldrig står still.

 45. Carolina Åhsberg

  Svar: Det är gjort av reptålig safirkristall
  Sekunder, minuter, tiden den går, nu är det inte långt till ett nytt år – för att hålla koll på allt hoppas jag att jag ett armbandsur får!

 46. Johanna

  En klocka kan verkligen vara en identitet,
  oavsett om den sticker ut eller är diskret.
  Drömmer om en enkel och klassisk modell,
  en klocka som funkar såväl dag som kväll.
  På jobbet till skjorta och kavaj,
  på helgen när det stundar partaj.
  Hexter & Baines uppfyller mina krav,
  av vackra klockor har de ett helt hav.
  Ett litet konstverk att bära år efter år,
  lika fin trots att tiden går.
  Vore så roligt att bära en vacker klocka,
  jag lovar – den här vinsten verkligen locka!

  Svar: Reptålig safirkristall

 47. Tommy Ax

  Hej hopp

  Reptåligt safirkristall

  Skulle gärna vinna en fin klocka till min underbara sambo. Eftersom Hexter & Baines är så otroligt snygga så kommer hon använda den var dag, vilket i sin tur (förhoppningsvis) gör att hon blir bättre på att passa tider…. 😉

  Ha det fint
  Tommy

 48. Christin Börjesson

  Reptåligt safirkristall 🙂

  Denna klocka skulle vara den perfekta julklappen för min bror som alltid klär sig med stil. Att få möjlighet att ge honom en sån fin julklapp skulle vara en dröm för mig 🙂

 49. Nettan

  Det är reptålig Safirkristall, precis vad jag behöver 😉
  Jag arbetar i en babybutik på en finare adress, dör ska man gärna klä sig snyggt men ändå praktiskt då det blir ett antal vändor på lager och dessutom montera ihop barnvagnar. Min älskade klocka sedan nåt år tillbaka hick sönder för någon vecka sedan efter en dag på jobbet och bus med min minsta lilla kille… så nu känns det väldigt tomt på min arm. Håller tummarna för att en ny snygg klocka snart får pryda min arm!

 50. Anna-Karin Engström

  Reptålig safirkristall glas.

  Åh denna tävling har perfekt timing för mig!
  Jag läser min femte termin på psykologprogrammet och nästa termin ska jag ut på praktik (!!) och för första gången vara någon psykolog “på riktigt”. Det kittlas i magen bara av tanken! Både av nervositet men framförallt för att jag är så PEPPAD! Det ska bli sååå kul!
  Båda mina klockor jag äger har gått sönder, och att lägga pengar på att laga dom eller köpa en ny är inte jätteaktuellt såhär i jultider för en fattig student. Men, i vår kommer jag behöva ha en klocka på armen såklart när jag är på praktiken och ska ta emot patienter! Jag kommer ha fullt upp med att tänka på allt annat så att ha koll på tiden känns som en av få saker jag kan kontrollera haha! Sååå, om jag skulle vinna denna fina klocka (Livia noir) skulle jag bära den med stolthet på min arm varje dag och känna mig liiite mer självsäker i min roll på praktiken (och vid alla andra tillfällen också såklart!).

 51. Johanna Ahlfors

  Först en fråga, ska man dela kalendern varje gång man vill tävla eller räcker det med första gången?

  Glaset är safirglas, vilket inte går att repa.

  Jag vill vinna för att jag faktiskt behöver en klocka, jag har ingen. Just en klocka är lyxen jag inte unnar mig då de är en villhöver snarare än behöver då man har klocka i mobilen. Men en fin klocka piffar upp en outfit och skulle spara mig risken att tappa ännu en telefon utomhus så glaset spricker då jag behöver kolla klockan lite snabbt. 😂

  Ha en fin dag!

 52. Madde

  Reptålig safirkristall är glaset gjort av. Varför ska jag vinna den då? Unnar mig väldigt sällan det där extra, och ett av nyårslöftena är att lägga undan mobilen lite oftare. Som det är nu måste jag ha den för att kolla tiden, men med en klocka på armen så kan inte det vara ett giltigt skäl.

 53. Claudia Kertty

  Svar: Reptåligt safirkristall glas.
  Jag har kommit tillbaka, efter 3 år hemma för utmattning arbetar jag nu heltid igen. Jag behöver en klicka runt armen för att påminna mig själv att stanna upp, pausa och återhämta mig flera gånger om dagen.

 54. Annika Andersson

  Glaset är av safirkristall.
  Min gamla klocka har slutat fungera och jag är trött på att fråga alla runt om kring mig vad klockan är. De är nog rätt trötta på mig också vid det här laget 😀

 55. Heidi vainionpää

  Hej . Den är gjord av reptålig safirkristall 🙂 Jag skulle vilja vinna denna klockan för den är snygg och passar både till vardag som till fest. Idag har jag bara en löparklocka i mina ägor och hade velat ha något snyggt att pryda min handled med även på jobbet. Perfekt när man busar och leker med barnen också då den är reptålig:) // Heidi

 56. Victoria

  Klockans glas är gjort av reptålig safirkristall!

  Denna klocka vill jag gärna ha
  För min förra fungerade ej så bra
  Denna kommer smycka min tomma arm
  Och ger då mig en extra charm

 57. Therese

  En snygg klocka hade varit bra att ha som tvåbarnsmamma som inte har en vanlig armbandsklocka. Känner att jag saknar en då man inte alltid vill/kan ha mobilen nära till hands. Helst när man sen börjar jobba igen, eller plugga som jag vill göra.

 58. Cissi

  Svar: glaset är gjort av safirkristall

  Jag skulle så gärna vilja stoltsera med denna fina klocka på min handled. Tar min lärarexamen i vår och inte kan fröken hålla på och kolla mobilen för att veta tiden, så en klocka är snart ett måste…

 59. Hannah karlsson

  Glaset är gjort av 316L rostfritt stål. jag är precis som du va förut men jag skulle härna vilja börja använda klocka och då kan de jj passa bra med en ny fin klocka 😊

 60. Angelica Karlsson

  Har delat sedan tidigare 🙂

  Glaset är av Reptålig Safirkristal 🙂

  Tid – många tycker ju att vi har för lite tid men jag skulle säga att det handlar mer om vad vi gör av tiden, vad vi lägger tiden på. För mig är tiden viktig, men jag styr över den och planerar utifrån tiden. Lämna på dagis, börja jobba, äta lunch, sluta jobba, hämta på dagis, laga mat, någon aktivitet eller tv-program, läggdags? Vi planerar våra liv utifrån tiden men hur tråkigt är det egentligen att ta upp sin mobil varje gång man ska kolla klockan? Så mycket enklare det vore att bara ta upp armen. Dessutom fint. Jag köpte en klocka till min sambo när han fyllde år som han blev väldigt glad för. Det blir något särskilt med en klocka. Jag har funderat rätt länge på att köpa en egen, visst har jag haft tid men inte alltid pengar.

 61. Carolina

  Jag är dålig på att unna mig själv saker bara för att jag tycker att de är snygga. Det blir ofta något till sonen istället. Men de här klockorna alltså! Nu blir jag verkligen sugen på något till mig själv. Jag har smala handleder och gillar därför att urtavlan finns även i en nätt modell och så bara älskar jag klockor som även är som ett smycke.
  Önskar mig den fina klockan i julklapp, skulle dessutom passa perfekt då batteriet i min gamla precis tagit slut och jag behöver klocka på jobbet!
  Glaset är av reptåligt safirkristall!

 62. Frida Andersdon

  Fram till igår hade jag min drömklocka, en silvrig herrklovka från Gant. Observera tempuset HADE. Glaset till min klocka sprack och det kom in smuts i urverket. Så en ny klocka kunde inte komma mer lägligt.

  Svaret på frågan är Reptålig Safirkristall.

  PS. Mailade precis en print på min delning

 63. Veronica Kader

  Glaset är gjort av Reptålig Safirkristall vilket är toppen när man har barn.

  Jag behöver en klocka eftersom min dotter gärna krampaktigt håller tag i min mobil så fort hon får chansen. Då är det svårt att hålla koll på tiden och man får istället leta efter klockor på husväggarna.

 64. Caroline Torbjörnsen valberg

  Reptålig Safirkristal . Skulle så gärna bära en vacker klocka som symbol för att tiden är det mest värdefulla vi har tillsammans med nära och kära

 65. Magdalena

  Jag önskar vinna för att jag dagligen har uniform på mitt arbete. Får inte välja själv vad jag ska ha på mig och man tröttnar ibland på att alltid ha på sig samma sak. Denna klockan hade blivit en perfekt accossear till uniformen!

  Glaset är gjort av reptålig safirkristall

 66. Sandra Lindahl

  Jag tycker att en klocka är en snygg accessoar som går ha till vardag eller fest så jag skulle vilja vinna denna stilrena klocka 🕒

  Glaset är gjort av reptålig safirkristall

 67. Michaela Öhman

  Äntligen kanske denna mamma kan komma i tid med denna snygg klocka. Att fint folk kommer sist är inte alltid så populärt med denna klocka kommer vi förmodligen kunna komma i tid 🙂 denna klocka har ett härdat mineralglas

 68. Ellinor

  Glaset är gjort av reptålig safirkristall.
  Jag skulle vilja vinna en klocka för att ge den som gåva till min sambo i julklappar. Vi brukar egentlige inte ge julklappar till varandra. Men om jag skulle vinna en klocka skulle jag vilja ge honom en den i julklapp!❤

Annons