Aktiviteter för småbarn? – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Aktiviteter för småbarn?

Hej på er.

Jag hoppas ni har haft en mysig tisdag såhär långt. Tisdagar kan jag ibland tycka känns lite … intetsägande? Kan man säga så? Att det bara är en dag som finns, men som det nästan aldrig händer något på? Jag hoppas att barnen vill sätta igång med aktiviteter snart och att någon får sina träningar på tisdagar – det hade varit skönt 🙂

På tal om det här med aktiviteter för barn; Elise blev ju 3 i september och när hon var på ett annat kalas i närheten av detta så pratade en del av föräldrarna om hur deras barn gick på dans i närheten. Jag har ju självklart tänkt på det här med lek/dans/sporter, men sett det längre fram i tiden. Nu inser jag att det kanske är nu de känner ett intresse i att faktiskt hitta på någonting? Hoppa och dansa med andra barn? Just dans tror jag inte Elise är lika mycket för som hon skulle kunna vara för exempelvis gymnastik – det tror jag hon hade älskat.
Är det någon här vars barn sysslar med någon aktivitet? Vad och när började de? 🙂 Det kan vara kul att veta. För mig har det som sagt varit väldigt långt borta, men nu känns det nästan tvärtom: nästan självklart som om hon ska börja i någonting. Jag tittade runt på några dansskolor och gymnastikklasser och de flesta började kring februari, så bråttom är det inte. Dock måste man skicka in sitt intresse så nu står jag bara och väger mellan vad hon kan tänkas vilja göra mest 🙂 Man får helt enkelt testa sig fram gissar jag på! Men berätta gärna hur ni har gjort – jag älskar input!

Imorse var jag ju på ultraljud för mina åderbråck och undersökningen tog runt timmen. De var noga med att kolla länge och väl med ultraljud för att se var åderbråcken dök ‘upp och ner’ i benet. I slutet av december ska jag få träffa kirurgen och vi ska se hur vi ska gå tillväga för att ta bort dem. Det kan tydligen ske på olika sätt varav ett är laser – det hoppas jag mest på. Operation känns så läskigt, haha. Men det gick bra och hon som gjorde ultraljudet var verkligen så otroligt lättsam och trevlig.

Idag tog vi långa vägen hem från förskolan. Det var så skönt väder och även om himlen var grå så var det friskt och härligt ute – underbart!
På fredag fyller Julia tvååå hela år – kan ni tänka er? Jag började ju blogga när Julia låg i magen och jag hade 4 månader kvar på den graviditeten. Tiden går så fort och jag är så glad att jag startade Göteborgsmamman.se – tänk vilket arkiv jag har under deras första år. Det är kul! 🙂
Så imorgon är det presentletningsdags. Eftersom julafton är runt hörnet så blir det bara ett par presenter på fredag och lite fler på julafton 🙂 Åh, jag älskar högtider – det är så kul att få göra andra glada!

Ha nu en fin kväll och ta hand om er.

Stort grattis till Emma som vann en overall från Kivat också!

Kram.

aktiviteter för småbarn aktiviteter för småbarn aktiviteter för småbarn aktiviteter för småbarn aktiviteter för småbarn aktiviteter för småbarn aktiviteter för småbarn

Idag har jag haft en så himla bra dag. ‘Livet leker’ sätter ord på den här tisdagen!
aktiviteter för småbarn aktiviteter för småbarn aktiviteter för småbarn aktiviteter för småbarn

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carolina

    Vi går på familjegympa med sonen som är 2,5 år! Han älskar det, lär sig hela tiden nya saker och utvecklas, man kan riktigt se hur det bygger upp hans självförtroende! Det är väldigt roligt att göra en aktivitet tillsammans också. Vi började redan när han var 1,5, mest för att det drog igång då och han älskade det från start!

      1. Carolina

        Bamsegympa heter det, inte genom Friskis utan en gymnastikförening, väldigt roligt upplägg med hinderbanor! En gång i veckan och det är alldeles lagom för oss 😃

Annons