Lucka 5 med lite gung! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Lucka 5 med lite gung!

Tisdag den 5e december och det är dags för lucka 5!

God morgon mina kära. Hoppas ni mår himla bra denna tisdag, det gör jag! Hostan börjar ge med sig och jag får mer och mer sömn – så skönt! Det är dags att presentera lucka 5 för er och den här luckan har minst sagt lite gung i sig!

lucka 5

I dagens lucka kan ni vinna en urgullig gungscooter från Room99! Jag minns själv min första gunghäst: en brun häst med svart hår klädd med en svart sadel och ett träns i samma färg. Tänk att man inte glömmer vissa saker. Och jösses så jag gungade – då kändes den så himla stor och jag kände riktigt hur jag galopperade fram där på ängarna. Vilken känsla!

Room99 är en inredningsbutik på nätet som säljer underbar inredning till bra priser. De har även festartiklar så att du kan få till den perfekta babyshowern eller varför inte barnkalas a la cirkustema? 🙂
Room99 har otroligt fina saker och jag kan verkligen rekommendera er att kika in för lite inspiration!

Denna söta gungscooter finns i två färger och är en perfekt och rolig leksak för bilälskare. Scootern har tippsäkra skenor och stadiga handtag som barnet kan hålla sig fast i.

lucka 5 gungscooter lucka 5 gungscooter lucka 5 gungscooter

Hur gör du då om du vill tävla? Jo:

 1. Har du inte hunnit dela min julkalendern på något socialt medie så är det dags att göra det 🙂 Hur ni går till väga kan ni läsa här (jag behöver nämligen en printscreen på er delning!).Detta behöver ni bara göra en enda gång så ni som redan mailat – ni kan gå till steg 2 🙂
 2. Kommentera inlägget och skriv varför just DU vill vinna.
 3. Svara på utslagsfrågan som idag lyder:
  Vilka färger kommer denna gungscooter i? Svaret hittar du här. 

Tävlingen avslutas idag kl. 23.00! Glöm inte att lämna er mailadress så jag enkelt kan kontakta vinnaren 🙂

Kör hårt & stort lycka till!

Kram.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Enida

  Har du utsett en vinnare till den här? 🙈
  Tack för ett grymt jobb med julkalendern! Tycker det är så spännande fastän jag inte alltid hinner tävla i varje lucka pga extremt krävande tvillingar just nu men kikar in varje dag och försöker skrapa ihop en motivering de dagar jag hinner med! 🙂

  1. goteborgsmamman
   Malin Stensson

   Hej Enida! Vad go du är!! Tack snälla 🙏🏼🙏🏼♥️♥️ mysigt med tvillingar – förstår att du har fullt upp 😂 men sååå kul de kommer ha när de blir äldre!
   Vinnaren är utsedd och presenterad i ett tidigare inlägg. Men håll utkik – jag är så säker på att det kommer många fler luckor som du skulle vilja tävla i ☺️♥️♥️

 2. Evelina

  Gungscootern finns i grå och rosa.

  Jag gillar leksaker i trä eftersom det känns mest giftfritt till barnen. En gungscooter skulle vara en ny grej att leka med eftersom det är svårt att hitta bra och roliga saker i trä.

 3. Siv

  Grå och rosa.

  Barnbarnet gillar att sitta på morfars riktiga scooter och brummar som om han åker med men är dock för liten att åka med. Barnbarnet som gillar att gunga och åka scooter skulle denna gungscooter vara toppen. Fin är den också och passar in i hans barnrum med matchande färger.

 4. Johanna Lind

  Finns i grå och rosa 🙂

  Hej och hå,
  Min son önskar sej en grå.
  Vilken fin gunga,
  Här kan man sitta och sjunga.
  Leksak och inredning i ett,
  På hans rum det känns helt rätt!

 5. Josefine persson

  Den finns i två färger – grå och rosa!

  Eftersom sonen kommer vara 4 månader vid jul så har vi bestämt att han inte får några julklappar av oss föräldrar på sin första jul. Egentligen känns det lite tråkigt men vi vill spara alla pengar till kommande husköp och vi vet att han får något roligt av andra i släkten. Men skulle vi ha turen att vinna denna fina så skulle han allt få en stor julklapp ändå! En väldigt fin första julklapp som han kommer uppskatta sååååå mycket när han är lite större! Jag gillar verkligen inredning och håller det gärna stilrent även i sonens framtida rum så denna hade varit väldigt fin i det då den är smickrande för det vuxna inredningsögat men även fin, rolig och välkomnande för en liten grabb! Älskar den kombon! Håller tummarna stenhårt! 😍🍀

 6. Malin

  Den finns i grå och rosa.

  När lillebror kom rusade tiden i full fart
  och livet kändes allt annat än underbart.
  Bebistiden med honom var mörk som kol,
  varje dag kändes som en kamp i ett stort svart hål.
  Förlossningsdepression är fruktansvärt att ha,
  det tog ett helt år innan allting blev bra.
  Min son är nu 1,5 år och nu har vi knutit an,
  Nu älskar jag honom så mycket som jag bara kan.
  Jag önskar att ge honom allt och lite till
  och att gunga gungscooter är absolut något han vill.
  Han hade älskat den även om han kanske hade behövt hjälp med balansen
  – det vore helt fantastiskt om jag vann på denna chansen!

 7. Malin Hedlund

  1. Har delat på FB och mailat dig.
  2. Hoppas på att vinna så jag kan få ge den i julklapp till en liten tjej som verkligen älskar att gunga.
  3. Svar: Grå och rosa.

 8. Emmy

  Grå och rosa! Skulle vilja ge denna till min lilla brosdotter som är 9 månader gammal. Världens sötaste lilla unge som jag vet skulle älska den här! Allt som hoppar och gungar är det bästa enligt henne <3

 9. Mari B

  1. Har tipsat
  2. Lillasyster börjar nu bli så rörlig att hon kryper för fullt och vill att det händer saker hela tiden. Om vi haft en liten gungis så skulle vi kunna gunga på den och ha något mer att göra i denna vinterkyla som råder utomhus. Hon skulle även tycka det var jätte roligt att gunga.
  3. Den finns i två färger, grå och rosa.

 10. Tingeling

  Vilken fantastisk lucka 🙂 den finns i grå och rosa

  Denna hade passat min lilla perfekt, kanske jag lite lugn och ro kan få med denna passa på att röja lite när barnet är upptagen med sitt 🙂

 11. Elin H

  Den finns i färgerna grå och rosa.

  Min systerdotter Hilma betyder jättemycket för mig. Hoppas få ge henne en så fin gungscooter i rosa till henne i julklapp. Lite extra roligt eftersom hennes pappa gillar äldre mopeder och har en som nästan ser ut som denna. Dock inte rosa 😉

  God Jul/ Elin H

 12. Hans Möller

  En härligt present att ge bort till en arbetskamrat som fått sin förstfödda dotter förra hösten och som jag ännu inte träffat! Hon har varit utomlands hos sina föräldrar i Grekland tillsammans med dottern och jag längtar efter att träffa henna. Därför är denna vinst helt perfekt!

  Grå och rosa

 13. Ana Kokol

  Jag har en väldigt nära väninna som nyligen fått en son som har varit efterlängtad. Denna gunga hade gjort han så glad! Han älskar allt som rör sig. Jag skulle gärna vilja ge bort den som en 1 års present <3
  Rosa och grå

 14. Enida

  Åh vilken fin 😍 den finns i grå och rosa. Jag vill vinna för att gunga fram på den söt-tuffaste scooter jag någonsin sett! Och när inte jag gungar på den kanske kaaaanske kanske kan jag tänka mig att låta mina tre barn prova den också! 😂

 15. Helena

  Grå och Rosa är färgerna den finns i 🙂
  Mina syskonbarn som är världens bästa hade tyckt detta va en jättecool present från deras lilla tomtenisse som har flyttat hem till dom nu i December 🙂

 16. TheréseL

  Vi ska snart flytta till ett hus,
  stort nog för både lek och bus.
  Det vore underbart att denna till dottern få ge,
  tänk att få se henne sitta och gunga och le.

  Den superfina gungscootern finns i två färger: – grå och rosa.

 17. JoHaNNa - Kreativ Ensamstående Mamma

  1. delade på min Facebook nyss och mailade dej en printscreen Johanna Hellberg
  2. Jag skulle så gärna vilja vinna och ge den till min 1.5 åriga dotter. Har alltid vilja ge henne en gunghäst för hon älskar att gunga. Har dock inte råd att ge henne något sånt som ensamstående mamma. Skulle jag ha chansen att vinna så skulle det bli bästa julklappen till henne helt garanterat 🙂
  3. Två färger – rosa och grå

 18. Elin

  De finns i färgerna grå och rosa!
  Skulle vilja vinna en scooter till min brorsdotter som älskar att gunga på vår sons gunghäst och börjar bli tillräckligt stor för en egen!

 19. Mia Korch

  Svar: Grå och Rosa

  Min dotter är 1 år och älskar bus och skoj,
  tänk vilken lycka om hon fick gunga på en alldeles egen hoj.
  Då skulle hon kunna köra till spännande platser för fantasins värld är ju så stor,
  denna hade blivit en riktigt favorit leksak jag tror!

 20. Anna

  Svar: grå och rosa!

  Jag börjar få ont i ryggen nu av att leka häst – så gunghästen vore räddningen för MIN hälsa! 🙂

  (Har idag kring 17.35 skickat dig en PrintScreen!)

 21. Roxanne Muñoz Rytting

  Svar: Grå och rosa

  Dottern som är två år önskar sig en moped av tomten, haha! För min del får hon gärna hålla sig till en gung-scooter i några år till. Tror hon hade blivit superglad om den låg under granen i år!

 22. Johanna

  Mailade dig 1 dec 😁 grå och rosa.

  En liten scooter med gung,
  Kommer passa min tjej som är rätt tung.
  Hon kan varken åla, krypa eller gå.
  Om hon är som mig kommer hon sent börja gå.
  Att få sitta på en scooter som denna,
  Kommer vidga hennes vyer här hemma

  God Jul!

 23. Malin R

  Den finns i grå och rosa

  Snart, snart, snart kommer mitt andra brorsbarn att se dagens ljus,
  en ny liten människa kommer sprida glädje i våra hus!
  Lilla Jamie ska faktiskt bli storebror,
  Jag vet knappt vart tiden for!
  Det är klart att det måste firas med buller och bång,
  med fika på stan och glädjesång!
  En gungscooter skulle definitivt sätta pricken över i:et
  och förgylla Jamies vardag i det nya tvåbarnslivet

 24. Anette Eriksson

  Den finns i grå och rosa
  Vilken fin julklapp till mitt barnbarn Elise ! Det är en tuff liten tjej som verkligen skulle gilla en häftig gungscooter 🙂

 25. Amanda Eriksson

  Vår lilla kille – Caspian,
  vill vara lika cool som farmor han.
  Farmor kör på en stor, tung hoj,
  Caspian skulle tycka det var så skoj!
  – Att ha en egen räser!

  Gungscootern finns i grå och rosa.

 26. Erica

  Haha det var det sötaste jag sett!! Jag skulle så gärna vilja vinna den till min kompis dotter! De hade båda två blivit jätteglada! Den kommer i färgerna grå och rosa! Ha det bra! Kram ☺️ (Btw, vilket fantastiskt resultat med åderbråcken! Hade ingen aning att man kunde behandla så!)

 27. Belinda

  Svar; Den finns i två färger; grå och rosa.

  Gunghästar i all ära, men min Alma skulle helt klart tycka att denna scooter är såååå mycket häftigare! Därför skulle jag vilja vinna 🙂

 28. Sanna

  Den är super fin, och ett riktigt toppen pris! Men min dotter är lite för stor, så jag hoppar dagens lucka och hoppas någon annan lycklig får turen med sig, så kanske jag har mer tur i de andra luckorna med bättre priser lämpade för mig och dottern.

  Kram Sanna

 29. Malin Eriksson

  Det här hade varit den perfekta julklappen till en väns son. Han älskar allt som har med motorer att göra (även om denna inte har någon motor då..) och saker som gungar. Jag hade blivit såå populär, haha!

  Den finns i två färger; grå och rosa.

 30. Kimberly

  Den finns i grå och rosa.

  Skulle verkligen vilja vinna den här gungstolen till min systerson som jag inte träffat på så länge

 31. Theres I

  Den finns i färgerna grå och rosa.

  Skulle vara så kul att vinna en sån då till min lilla skrutt då jag tror hon kommer bli besatt av bilar och andra fordon när hon blir äldre. Hennes morfar brukar nämligen alltid säga att han fick sin första moped när han var sju och vore ju kul om hon kunde säga att hon fick en ännu tidigare och slå honom med en si sådär 6 år :p

 32. Jenny

  1. Grå samt rosa.
  2.
  Min son hade älskat denna! Tänk att få se ögonen tindra och se glädjen när han får syn på denna häftiga gungscooter. Lyckan!

  Kram

 33. Carolina Åhsberg

  Den finns i grå och rosa 🙂
  Vår lilla tjej skulle verkligen uppskatta denna grej! Hon och hennes småkusiner skulle jämt på denna hänga, upp och ner, fram och tillbaks, ja de kommer klänga! Den skulle därför vara en present som passar de alla tre – nu håller vi tummar och tår, tänk om ett vinstmirakel kunde ske!?

 34. annika

  Scar: grått och rosa!

  Jag skulle så gärna vilja vinna denna för att ge till min brorsson Hugo som är 2 år! VI får ofta väldigt fina presenter av hans föräldrar till våra 2 barn, och tyvärr är våran ekonomi inte lika god, o med en föräldrapenning grundad på en 80%sjuksköterskelön är plånboken inte fet till julklappar, så det hade vart så kul att få ge Hugo denna superfina gungscooter! Min bror och hans sambo är verkligen värdens bästa föräldrar, så presenten är ju lika mycket till dom, för att visa min uppskattning då jag och mina 2 barn alltid bor hos dom när vi hälsar på (30 mil ifrån), med allt kaos som det innebär 🙂 Hoppas hoppas!!!

 35. Cecilia F

  Svaret är Grå och Rosa
  Om jag har turen att vinna skulle min guddotter få denna fina gungscooter, det bästa som finns är att se ett barn bli glad. Kan inte få egna barn så detta skulle göra mig glad att få dela glädje med min fina guddotter.

 36. Hannah karlsson

  Den finns i grå och rosa.
  Jag skulle vilja ge denna till min underbara gudson. Då han har tre systrar så blir de väldigt lätt så att han får ärva deras saker så därför skulle jag vilja he honom denna i julklapp. 😍

 37. emma - norrbotten

  Svar: Grå och rosa!
  Detta vore en helt fantastiskt julklapp till min min systers dotter!. Hon skulle bli överlycklig över denna fina gunghäst och jag likaså över att se henne busa och skratta tillsammans med mina barn. just nu har jag inte ekonomi för julklappar i år så försöker tävla så mycket jag kan!

  Hotmail: hjorth90@live.se
  Håller tummarna

 38. Camilla Waxin

  Vilken underbar gungscooter. Denna hoppas jag vinna till min systerdotter som älskar bilar, motorcyklar, traktorer och ja allt sånt. Ska alltid vara med sin pappa i garaget och hjälpa till att mecka. Hon skulle älska att få en egen gungscooter.
  Den finns i färgerna grå och rosa.

 39. Hannah Noren

  En treåring som vill alltid låtsas köra hit och dit, och en nyfödd som skulle kunna ärva från henne scootern, ja, det låter som en bra julklapp! God jul på er. Och så finns den i både grå och rosa.

 40. Becky

  Finns i färgarna grå och rosa.
  Att vinna den underbara scooter skulle betyda att lilla Theo skulle vara världens lyckligaste pojke! 🍀🍀🍀

 41. Johanna H

  Den finns i färgerna grå och rosa. Verkligen helfestlig idé, inte sett scooter som gungvariant! Funderade på att köpa en gunghäst i julklapp förra året, men alla sa neeeej, hon kommer inte använda den det är så överskattat. Jaha tänkte jag, är det så. Gissa vad som visade sig vara hennes favorit på lekplatserna i våras/somras? Alla de där grejerna som gungar och åker fram och tillbaka. Nåja. 😉 Man ska inte lyssna på folk ibland! Så jag hoppas vinna scootern till min dotter så får hon gunga vidare hemma i värmen 😀

 42. Victoria

  Den här superfina gungscootern finns i grå och rosa!
  Min systerdotter hade blivit överlycklig om hon fick denna, hon älskar att gunga så den här skulle passa henne utmärkt

 43. liselotte andersson

  Den finns i färgerna grå och rosa. Vill gärna vinna denna jättefina gungscooter, för att kunna ge till mina två små barnbarn på snart 1 och snart 2 år. Det skulle bli en perfekt julklapp till dem!

 44. Nathalie GUstafsson

  Den finns i grå och rosa! Jag skulle vilja vinna den här till mina två motorgalna små pojkar. De är 1,5 respektive 2,5 år gamla så de skulle använda den här flitigt. Den passar dem mycket bättre än en gunghäst, den här skulle de verkligen älska!

 45. Rebecka

  Den finns i grå och rosa

  En rolig leksak som jag vet att båda killarna skulle uppskatta 👶🏼👶🏼🌹 dom gillar allt med att gunga 🤩

 46. Nejla falay

  Den finns i två olika färger
  Vill gärna vinna denna till min son som verkligen älskar att gunga varje gång på förskolan hittar jag honom på deras gunghästar, har länge velat köpa men det har varit tufft med ekonomin med en långsjukskrivning i bagaget efter att vi förlorade våran son 2014 så andra saker till barnen har prioterats men denna jul vill jag verkligen ge det dom har önskat sig ❤️

 47. Tatyana

  Den finns i grå och rosa.
  Vår yngsta dotter älskar att gunga. På vintern blir det inte lika många besök till lekparken, så att få ha en egen gungscooter hemma vore drömjulklappen till henne. Att få se hennes lycka när hon gungar och höra hennes skratt vore drömjulklappen till mig.

  Delat på instagram @lillaladys

 48. Therese

  Den finns i grå och rosa.
  Denna fina gungscooter hade varit perfekt till lillasyster i hennes nya rum som jag snart ska göra iordning. Rolig leksak och snygg inredningsdetalj.

 49. Magdalena

  Finns i färgerna grå och rosa..

  Hade så gärna vunnit denna till min tjej som älskar allt på 2 hjul. Pappan åker cross som hobby och vi har varit med en hel del på crossbanor vilket resulterat i att Elli alltid vänder sig för att se så fort det kommer en moped eller motorcykel när vi är ute 🙂

 50. Malin Storm

  Vilken söt ☺ skulle gärna vilja vinna den till min dotter så hon kan ha den i sitt nya rum. Dom finns i färgerna grå och rosa

 51. Ellinor

  Den finns i grå och rosa.
  En gungscoter hade nåt lillan som är ett år och 8 månader uppskattat. Hon är en busig liten flicka så vi hade nog fått höra många glädjetjut från henne om vi hade en sån hemma.

Annons