Lucka 6 – en lucka där du bestämmer vinsten! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Lucka 6 – en lucka där du bestämmer vinsten!

Lucka 6 – är ni redo för lite latjolajban?

God morgon kära ni! Har ni sovit gott? Är ni nyfikna på lucka 6? Bra, för här kommer den!

lucka 6

Dagens lucka är sponsrad av inga mindre än självaste Ticketmaster där du har chansen att välja ditt eget pris! Hur lyxigt låter inte det? 🙂 Det här presentkortet värde 500:- vill du bara vinna!

1988 startade företaget Ticnet – ett företag som säljer biljetter till stora event runt om i världen som tex festivaler, mässor, utställningar – ja, saker att uppleva helt enkelt!
2004 blev Ticnet en del av den globala biljettaktören Ticketmaster och 2009 en del av Live Nation Entertainment. Ticketmaster säljer idag biljetter från Beyoncé till Falsterbo Horse Show. Hos Ticketmaster kan du hitta allt möjligt skoj!

I november var Elise, Julia och jag på ett magiskt event – Bamse På Turné – tillsammans med Ticketmaster och nu kan någon av er blir den lyckliga till vinsten i lucka 6 och att själva få gå på ett roligt event! Vilket hade du velat gå på? 🙂

Hur gör du då om du vill tävla? Jo:

 1. Har du inte hunnit dela min julkalendern på något socialt medie så är det dags att göra det 🙂 Hur ni går till väga kan ni läsa här (jag behöver nämligen en printscreen på er delning!).Detta behöver ni bara göra en enda gång så ni som redan mailat – ni kan gå till steg 2 🙂
 2. Kommentera inlägget och skriv varför just DU vill vinna.
 3. Svara på utslagsfrågan som idag lyder:
  Ticketmaster har som sagt en himla massa skoj på gång. Nämn ett event som du gärna hade gått på och vilket datum det äger rum. Här kan du hitta de olika eventen!  🙂

Tävlingen avslutas idag kl. 23.00! Glöm inte att lämna er mailadress så jag enkelt kan kontakta vinnaren 🙂
Ni kommer heller inte kunna se någon annans kommentar. Detta för att inte fuska 😉 haha.

Kör hårt & stort lycka till!

Kram.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jens

  6 st är svaret! Tror jag 😉

  Gissar på tävlingsfrågan men låter någon annan glad själ få chansen till dammsugaren

 2. Siv

  Nästan alla tjejer i barnbarnets klass har varit på konsert med Marcus och Martinus och hon önskar verkligen också att hon får gå någongång. Med en mamma som är ensamstående och studerande har inte det riktigt gått ihop. Nu håller jag tummarna på att jag kan ge henne en biljett till Marcus och Martinus Moments Tour i Linköping 18 februari 2018

 3. Pernilla Eriksson

  Åh!! Min syster fyller 30 i mars så skulle gärna vilja ta med henne på first aid kit den 16e eller 17e mars! 😀❤️

 4. Mia Korch

  Jag skulle så gärna vilja se Kicki Danielsson den 11 april i Luleå, för jag är uppväxt med hennes låtar och det känns som soundtracket av mitt liv. Hoppas på att vinna eftersom jag föräldraledig och tar mig inte så ofta från vårt lugna villaområde och det hade vart så roligt med en kväll med lite egen tid och underbar musik!

 5. Ana Kokol

  Jag skulle gärna vilja vinna och överraska gubben med biljetter till något kul.
  Vi brukar gå på lite musikspelningar, en del teater och några barnföreställningar då och då.

  Nu är Way Out West 2018 ännu inte klart med vilka som kommer men jag tänker mig att det kan ju inte bli dåligt!
  Så ditt skulle jag vilja vinna biljetter <3

 6. Jens

  Ja det vore ju toppen att kunna få skratta lite
  I den ”extra” bedrövelse som råder hemma
  Ett gott skratt förlänger ju livet så det är ett skäl om nåt.
  Och då batterierna(energin) behöver laddas så
  Sömn och bara få va står högt i på listan….

  Johans Glans eller någon stand up vore ju toppen att kunna gå på dessvärre är det omöjligt arr säga när då det inte lör att vara under den närmaste framtiden(halvåret) av olika skäl som tiden får utvisa.

 7. Evelina

  Jag skulle lätt välja att ta med mig min systerdotter på Sunes jul i Stockholm den 5 januari. En upplevelse ihop vore mysigt med att ta tåget till Stockholm och även en övernattning där.

 8. Josefine persson

  Min sambos mamma gick tragiskt bort för ett par år sedan. Hon var sjuk hela min sambos liv så han ör uppvuxen med vetskapen om att hans mamma kunde gå bort när som helst. Hon trotsade dock läkarna om igen och levde tills han var 24 år. De fick trots sjukdomen en massa extra år tillsammans och det är min sambo så tacksam över, även om hans hjärta är krossat över att ha fått sin mamma ryckt ifrån sig alldeles för tidigt. Hon gick bort strax innan jag träffade min sambo så jag hann aldrig träffa henne. Det är hans sorg men även min då jag känner en saknad efter den här fantastiska människan som jag fått berättat för mig att hon var. Det gör även så ont nu när vi fick vårt första barn för 3 månader sedan, just vetskapen att han aldrig får träffa sin underbara farmor. Livet är orättvist.

  Min sambo och hans mamma lyssnade ofta på Ed Sheeran. Hon älskade Ed och så även min sambo. I see fire betyder extra mycket då det är den sista låten de lyssnade på ihop. Drömmen vore att få överraska sambon med biljetter till Ed antingen den 11 juli i Göteborg eller 14 juli i Stockholm. Han är en fantastisk pappa till vår son och att få göra det här för honom med hans fina mamma i tankarna skulle göra mig oerhört lycklig.

 9. Sara B

  Hej! Då jag bor uppe i norr där det finns få evenemang (och inget som kändes spot on) så skulle jag välja paketet med bio och meny för två. Mannen skulle överraskas med en date på tumanhand utan barn vilket skulle kännas som värsta bästa grejen då det är så sällan vi far på ngt utan barnen! 🙂

 10. Malin

  “Vi ger bara julklappar till barnen det blir väl bra?”
  Och så röstade vi och vann gjorde sidan “ja”.
  Så nu blir det inga julklappar till mig
  – inte ens en endaste pytteliten grej.
  Men i smyg skriver jag nu min önskelista till dig,
  jag drömmer om att få EN julklapp – det behövs inte fler till mig..
  “Från Broadway till Duvemåla” går 15 april 2018 i min stad
  och som musikaltok skulle dessa biljetter göra mig så glad!
  Min och makens bröllopsdag är ju dessutom den 15 april
  och då får vi fira den på det bästa sätt vi vill!

 11. Becky

  Att titta på äventyret Alladin 30 december klockan.13 är tösens julklapp önskan 🍀🍀🍀 vill gärna titta på showen 🍀🍀🍀

 12. Malin Hedlund

  Jag skulle gärna vilja ta med min dotter på Sunes jul som går på Cirkus i Stockholm den 17 december.
  Vi har aldrig varit på teater tillsammans och jag tycker verkligen att det är på tiden att vi går på en föreställning tillsammans. Vad passar då inte bättre att få skratta och få julstämning med Sunes jul och låta skådespelarna ge oss ett minne för livet.

 13. Johanna Lind

  Goddag.
  Hade jag vunnit detta pris
  så hade jag köpt biljetter till Disney på is!
  Till min “stora” tjej som fyller fem nästa år,
  en lillebror kom i juli och nu hon inte lika mycket egentid får.
  Att få hylla denna lilla tjej,
  Med nåt som inte är en grej.
  Nåt så enkelt som att vi av vår tid ger,
  Disney on ICE är bara en bonus att vi ser..

 14. Elin

  Åh jag skulle vilja gå på Fever Ray i Stockholm 6e eller 7e april! Var på hennes spelning på Roskilde och det var magiskt! Skulle vilja dela den upplevelsen med min sambo <3

 15. Emelie Erlandsson

  Jag vill vinna för att ge mina barn en fin julklapp. Jag skulle ta med dem på Sunes Jul den 5januari på cirkus!

 16. Katarina

  Har aldrig varit på någon stor konsert så skulle vara hur kul som helst att vinna och få uppleva stämningen på en livekonsert och den jag skulle vilja se är Guns N´Roses i Göteborg den 21/7 2018
  Dom har alltid varit mina stora favoriter, kan alla deras låtar i stort sett utantill. Skulle vara hur mäktigt som helst att se och höra dom live, en gammal tonårsdröm skulle gå i uppfyllelse :). Kommer att njuta av varenda sekund när jag är där (och säkert både innan och efteråt också)

 17. Enida

  Jag är inte helt hundra på om jag förstått frågan rätt eller kommer svara rätt men jag hade ÄLSKAT att gå på Disney on Ice tillsammans med min son! Det eventet pågår mellan 11-21 januari och vi hade nog gått den 20 januari på Malmö arena. Min son älskar disney och just nu är Cars favoriten. Han sover med sin “Karin och Blixten”-bilar i sängen! Han skule bli så fascinerad av Disney on ice, men framförallt vill jag överraska honom med något stort och en lyxig mamma-son-kväll.

 18. Mari B

  Jag skulle vilja se Aladdin. dock verkar det inte vara tillgängligt i min stad men får ta en intill liggande om jag nu lyckas vinna.
  Vill vinna detta så jag och sonen kan gå på något roligt tillsammans. Utan lillasyster som just nu följer med mig överallt, precis som små barn gör. Tror och vet att han skulle uppskatta detta.

 19. Sanna

  Åh, vilken fantastiskt vinst! Har pratat en hel del här hemma om att jag så gärna vill se Ed Sheeran nu när han kommer till Stockholm. Hans musik är fantastiskt och spelas i mina högtalare praktiskt taget dygnet runt. Det vore därför en dröm att få besöka hans konsert, och se honom sjunga och spela live och med detta bidrag skulle den drömmen bli till verklighet. För mig som blev ensamstående förälder redan vid 16 års ålder, skulle det här betyda lite extra då det dessutom skulle bli min första riktiga konsert. Det om något är en upplevelse som jag har hört att man föralltid kommer minnas, så nu håller jag alla tummarna jag kan.

  Önskar besöka Ed Sheerans konsert den 14/7 i Stockholm.

  Kram Sanna

 20. Monica Nilsson

  Jag skulle gå och se Jill Johnsson på Luleå energi arena den 15 mars. Min man skulle få följa med mig.

 21. TheréseL

  Jag är så redo man kan bli för för lite latjolajbans!
  För några år sen lämnade jag Göteborg för kärleken och flyttade till Norrland.
  Ibland undrar jag vad jag tänkte, saknar Göteborg så magen värker vissa dagar.
  Men det var en annan tid, ett annat liv.

  Nu sitter jag här i skogen, med sex mil till närmsta stad.
  Istället för sex minuters spårvagnsresa in till stan. 😊
  Jag tycker livet här uppe är helt fantastiskt.
  Min sambo och jag har fått en dotter så varje dag är ett spännande äventyr som jag är så glad och tacksam över att få va en del av.

  Jag har kvar min familj söderut och tänker att om jag vinner presentkortet så hade jag bokat något för mig och sambon i Göteborg.
  Så att vi två kan rå om varandra och så att jag kan få känna lite gbg-regn.
  Tycker att Miss Li på Pustervik den 18 april nästa år känns som något bra att lägga presentkortet på.

 22. Anja Lennartsson

  Åhh det är mycket jag skulle vilja se. Ändå är utbudet i Kalmar inte stort:(
  Freddie forever 10/11 2018 Freddie Mercury musik.
  William Spetz, mina barns favorit. 1/3 2018

  Många barnunderhållningar…

 23. Susanne Lindblom

  Denna vill jag gärna vinna då jag hade köpt biljetter till Queen +Adam Lambert via ticketmaster men fick tyvärr sälja de då jag inte hade möjlighet att ta mig från Skåne till Stockholm just då. Vinsten skulle vara ett litet plåster på ett väldigt ledset sår och användas till att köpa biljett till Melodifestivalens deltävling i Malmö i februari 2018 (älskar Mellon!!).
  https://www.ticketmaster.se/event/melodifestivalen-2018-deltavling-biljetter/485245

 24. Linda

  Jag är med 🙂
  Hade viljat vinna för att köpa summerburst biljetter till nästa sommar, de har inte kommit ut än men när de gör det! Tror datumet är 2-3 juli om jag inte minns fel 🙂

 25. Sofia Skoog

  Jag skulle vilja ta med mig min blixten maqueen tokiga son & min mamma. Att få egen tid med min stora son & min mamma är något jag velat länge och detta vore ju perfekt!

 26. Sofia Skoog

  Jag skulle ta med mig min mamma och stora sonen på Disney on ice! Att få egentid med min mamma och stora sonen är nått jag velat ha länge, men som mammaledig får man inte så stor inkomst så detta vore fantastiskt att vinna så jag kan bjuda med mamma och sonen på detta. Conrad älskar blixten maqueen men vem gör inte det!

 27. Carolina Åhsberg

  Melodifestivalen 10 februari 2018 i Göteborg

  Upplevelser älskar familjen vår, därför önskar vi att vi sånt här presentkort i julklapp får! Att få komma iväg och uppleva skojigheter för barnen oss gör att vardagen blir mycket roligare förstås.

 28. Sofia

  1. Jag hade velat se David Batras-Elefanten i rummet som äger rum den 22 februari i Norrköping. Jag hade bjudit med min sambo som alltid ställer upp för mig på alla sätt och vis. Jag har börjat studera igen och det är inte lätt att ställa om till CSN-bidrag. Micke, min sambo, har aldrig ifrågasatt det utan ställer upp ekonomiskt samt ger mig en massa tid till att plugga. Han är värld att tas med på lite underhållning nästa år.

 29. Amanda Eriksson

  Hej!

  Nu ska vi snart mååånga mil,
  Hela 80 – ända till Kil!
  För att komma närmare familj och vänner,
  men samtidigt bort från alla barn vi känner.

  Att flytta så långt kan nog bli hårt,
  men att få mysa med mormor och morfar gör det nog mindre svårt!
  Tänk att då få se sina idoler på scenen,
  det räcker att man säger “katt” så rycker det i benen!

  Caspians är 15 månader. Hans första ord var “katt”. Varje gång han ser en katt ller ett kattdjur säger han “mjau”. Eftersom han älskar Pettsson och Findus vore det så kul om han kunde få se dem live. Han skulle bli helt fantastiskt glad!

  8 April 2018 är det Pettsson och Findus i Karlstad (2mil från vårt blivande hem).

 30. Hannah karlsson

  Jag skulle vilja ha denna vinst då jag skulle kunna ta med min 9 åriga dotter på marcus o martinus koncerten den 18 feb i linköping. Tyvärr så finns inte ekonomin för att kunna ta med henne nu men med en hjälp på traven så skulle de nog gå att ordna 😊

 31. charlotta hellström

  Jag vet precis vad jag skulle göra, ta med mig dottern på melodifestivalens genrep i götebor till våren. Hon och jag skulle älska det

 32. Kristina K

  Hurra för evenemang. Något vi sällan unnar oss. Vi bor i Norrbotten och utbudet av evenemang är lite begränsat (om man inte gillar hockey och längdskidor…). Jag skulle väldigt gärna överraska sonen som är 6,5 år med biljetter till “Äventyret Aladdin” som gör Sverigeturné. Han har aldrig sett något liknande och det vore stort att få gå tilsammans, bara han och jag. Ett minne för livet!

 33. Sofie Tegvall

  Jag hade valt att gå på Mello genrep i Göteborg den 10 februari. Jag har tre barn och vårt äldsta son blev svårt sjuk i januari i år, hans lillebror som är ett år yngre har fått stå tillbaka väldigt mycket under året för att vi har behövt lägga alla kraft och energi på allt som rört hans brors sjukdom. Tänk att få komma i väg till Göteborg, med bara lillebror, gå på genrep, äta på restaurang och sen slänga oss i sängen på ett hotell och kolla på direktsändningen av Mello.

 34. Camilla Waxin

  Jag skulle väldigt gärna vilja se på Den inbillade sjuke. Den 17 november nästa år skulle bli en bra dag för då skulle jag ta med min vän som fyller år där tidigare under veckan och ordna en rolig heldag i Stockholm för att fira henne.

 35. Hannah Noren

  13 Januari, kl 1430. Mina barn har alltid önskat att gå på Disney on Ice, men 6 biljetter är inte billiga! Kanske med hjälp av den har vinst vi kunna åka till den….eller till Bamses sång och dansförestallning. God jul!

 36. Victoria

  Jag (eller egentligen min 14åriga lillebror) skulle jättegärna vilja se imagine dragons på hand föddelsedag den 26e april 2018!
  Skulle så gärna vilja vinna den här luckan så att han får en bra födelsedag 🙂
  Kram

 37. Henrik

  Jag skulle så gärna vilja ta med min dotter på Darin. Det är Darin, Darin, Darin som gäller. Hon är besatt. Jag vet att jag skulle bli en superhjälte som stålmannen i hennes ögon.

 38. Christin Börjesson

  Jag hade valt äventyr Aladdin 🙂

  Aladdin var min absolut favorit när ja själv var liten, drömmen var ju att få ha en flygande matta och få se ut som prinsessan Jasmine 🙂 att nu få gå men min egna dotter och se detta hade varit en dröm. Få berätta mammas drömmar när hon var liten och se vad för drömmar min egna dotter får 😍

 39. liselotte andersson

  Jag vill gärna vinna för att kunna ta med mitt barnbarn på Disney on ice, som vi har pratat om att vi skulle vilja se. Disney on ice är i Göteborg 11- 14 januari.

 40. Annika Andersson

  Jag och min man älskar att gå på teater eller olika musikuppträdande. Så det vore perfekt att vinna ett presentkort på ticketmaster. Då kan jag överraska honom med biljetter till Jill Johnsons show när den kommer till Växjö den 10 februari nästa år. Det hade både han och jag uppskattat. 🙂

 41. Frida Andersson

  Åh vilken bra vinst.
  Jag är ett stort fan av Moneybrother, speciellt efter hans medverkan i Så mycket bättre. Jag hade därför velat gå på hans show på Cirkus i Stockholm den 27 februari klockan 19.30.
  Håller tummarna hårt.

 42. LindaF

  Jag skulle så gärna gå med min äldsta dotter på Marcus&Martinus. Hon längtar just nu efter att de ska komma till Göteborg så att vi kan gå och se dem! ❤️

 43. Malin

  Kul vinst! Jag skulle vilja vinna för att ta med min mamma och hennes barnbarn på Äventyret Aladdin 3 mars 2018 i Jönköping. Hon fyller år den dagen och när hon fyllde 70 år förra året så fick hon ingenting, skäms än! 🙈 Tack för en kul kalender! Med vänlig hälsning, Malin

 44. Nathalie Gustafsson

  Vi skulle vilja gå på Bamses Sång- & Dansföreställning 17 mars 2018, lör 14:00 på Kulturhuset Glada Hudik om vi vann! Mina två söner älskar Bamse och vi ska åka till Hudiksvall just den här helgen så det här hade varit fantastiskt kul att få vinna och ge i födelsedagspresent till min son som fyller år den 5 januari.

 45. tova

  Jag skulle vilja ha en endagsbiljett till sweden rock och se Iron maiden i sommar, det där med att festa flera dagar orkar jag inte, sova i tält eller trånga stugor med massa partyprissar går helbort. Men en kvälls rockande där man får se ett av de häftigaste banden innan dom dör vore skitkul!

 46. Anna Årmarker

  Hade så gärna tagit med min äldsta dotter för att se sunes jul den 5/1-18 på cirkus i Stockholm. Att vara 7 år och få två små syskon väldigt tätt varav yngsta är 3 månader är inte lätt. Men hon har varit helt fantastisk i allt och skulle verkligen förtjäna lite egentid med mamma. Även denna mamman skulle njuta till fullo :D<3

 47. Ellinor

  Ett roligt evenemang som jag, min sambo och vår dotter ska gå på är Disney on ice dem 13 januari.
  Om jag vann skulle vi få tummen ur att kanske boka något som bara jag och min sambo kan gå på. I vår hektiska vardag där jag jobbar som lärare och typ arbetar hela tiden, är ett avbrott skönt. Och med ett presentkort tar vi ju faktiskt tag i det!

Annons