Tips på bra bloggar, tack! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Tips på bra bloggar, tack!

God morgon!

Eller, morgon och morgon kanske det inte är, men på något sätt gillar jag att börja inläggen så innan lunch. Om det inte är så kanske det ändå har varit en god morgon – inte sant? 🙂

Imorse försov vi oss för första gången till förskolan. 1h och 20 min innan tjejerna skulle vara på dagis så vaknade vi. Jag vet – 1 h och 20 min är rätt lång tid, men med 3 barn behöver jag ungefär 2 h för att kunna ha en lugn och sansad morgon där vi kan äta frukost tillsammans framför barnprogrammen och bara ta det lugnt. Elise är dessutom en riktig tonåring och är nästan omöjlig att få upp ur sängen på morgonen, så henne behöver man kittla en extra gång för att hon ska öppna ögonen 🙂
Men hann till förskolan – det gjorde vi. Prick klockan 9 smet vi in och det var egentligen inte försovningen som gjorde att vi kom så exakt, utan Julia som inte ville gå själv. Precis när vi skulle gå utanför dörren och alla barnen satt i vagnen så fick jag se att vår Bugaboo fått punktering – igen. Någon mer som har problem med däcken på er Bugaboo? Har hört att de kan vara lite tråkiga på den fronten, men vagnen i övrigt är ju alldeles underbar 🙂
Så vi fick byta vagn och nu ligger Emilia i sin Petite Chérie istället – en riktig drömvagn för er som är ute efter en kombinerad sitt-och liggvagn.

Jag ska läsa igenom att motiveringarna till gungscootern nu och sen ska jag faktiskt bara njuta och läsa bloggar. Har ni några tips på bra bloggar? Ämne spelar inte så stor roll för mig – fastnar jag så fastnar jag 🙂 Tipsa mer än gärna om era egna!

Ha en underbar onsdag!

Kram.

tips på bra bloggar tips på bra bloggar tips på bra bloggar

Livet är allt bra nu. Ge mig gärna tips på bra bloggar! Ämnet är sekundärt – fastnar jag så fastnar jag! 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons