Göteborgsmamman

Inredningsnyheter, syskonkärlek & middag med samarbetspartner.

Hej på er!

Hoppas ni mår himla bra. Den här dagen har riktigt svept förbi, men Emilia och jag har gjort så mycket och fortsätter bocka av saker på listan 🙂

Imorse när vi lämnat tjejerna på förskolan så mötte vi upp Jenny, Maja och Desiree för en kaffe på stan. Vi tog även en tripp förbi Åhléns och spanade in deras 20% rea, men alla fyra lyckades komma ut tomhänta. Är det en win-win eller är det dumt att inte passa på att handla julklappar när det ändå är en så bra rabatt? Haha. Vi pratade helt enkelt mer än vi spanade efter nytt 🙂
När klockan närmade sig 11 sa jag hej då till tjejerna och smet iväg på ett möte med en PR-byrå jag nyligen fått kontakt med. Jag vet inte om jag har haft ren tur, men varenda möte och varenda person jag träffat gällande bloggen är bara så otroligt trevliga. Idag var inget undantag 🙂
Efter mötet trotsade Emilia och jag regnet och gick ner till Dimoda för att kolla in ett par nyheter (kolla in vasen på första och andra bilden därifrån – bara 89:-!! Så fin!) och för att krama om deras härliga butikschef.
Regnet fortsatte att ösa ner när vi kommit ut därifrån och vi gick snabbt in på BR för att handla presenter till Julia som blir 2 år imorgon, sen mataffären och vidare upp mot förskolan. Väl hemma var vi verkligen alldeles dyblöta, men möttes av en glad syster/moster i dörren.

Ikväll ska jag på middag med min samarbetspartner Adtraction. Vi ska till Bellora och bara mysa. Eftersom jag inte träffat dem tidigare utan bara haft härliga mailkonversationer med dem, så ska det bli kul att ses på riktigt! 🙂

Vad ska ni hitta på ikväll?

Kram.

Ps! Grattis till Johanna som vann presentkortet hos Ticketmaster! Jag har mailat dig 🙂

familj familj familj familj syskonkärlek syskonkärlek inredningsnyheter inredningsnyheter inredningsnyheter inredningsnyheter inredningsnyheter inredningsnyheter inredningsnyheter inredningsnyheter inredningsnyheter inredningsnyheter inredningsnyheter inredningsnyheter inredningsnyheter inredningsnyheter

Jag vill ha allt hos Dimoda och kan verkligen gå där i timmar! Du kan ta 100 vändor och ändå alltid hitta något nytt. Så kul!
inredningsnyheter inredningsnyheter inredningsnyheter inredningsnyheter

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.