Lucka 7 – alla pappor, den här är till er! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Lucka 7 – alla pappor, den här är till er!

Är ni redo att skapa närhet i lucka 7?

God morgon på er! Tycker ni inte dagarna sveper förbi? Vi är redan inne på 7e luckan och dagarna tickar mot julafton. Har ni börjat handla julklappar än? Imorgon fyller Julia 2 år så efter hennes dag lovar jag att ta tag i alla klappar på riktigt 😉 En del är beställda och det är ju det som faktiskt är himla smidigt med dagens samhälle, men att gå och julshoppa på stan – den känslan behöver man ju också 🙂

Ska vi öppna lucka 7 tycker ni? Då kommer den här!

lucka 7

Dagens lucka är i samarbete med ingen mindre än BabyBjörn!

BabyBjörns grundfilosofi är att bebisar ska få så mycket närhet som möjligt och de har skapat en bärseledesign som är skapad för alla föräldrar, män och kvinnor.
Nu har de dock slagit ett slag för männen där ute och tagit fram en ny kollektion speciellt inspirerad av dagens medvetna pappor!

”Herrmodet är just nu fyllt av mönstrade inslag, med en tydlig påverkan från bilden av den nya papparollen. Det har vi tagit starkt intryck av och resultatet utmynnade i vårkollektionen #dadstories” säger Anna Ekman, Art Director i Designgruppen på BabyBjörn. ”Bilderna utstrålar allt vi vill försöka åstadkomma för föräldrar; underlätta och göra den första fantastiska tiden lite enklare och lite roligare. Alla familjer bidrar med sin historia och vi hade några jättefina dagar tillsammans”

BabyBjörn bestämde sig nämligen att i samband med den här kollektionen välja sex stycken helt vanliga, kärleksfulla pappor till att få vara ansiktet utåt. Sex pappor tillsammans med deras egna barn och där de fick berätta om sina egna erfarenheter och lärdomar för att blivande pappor förhoppningsvis skulle kunna känna igen sig i deras berättelser och bli stärkta och trygga av dem.

Idag kan du vinna ett bärsele från den här vackra kollektionen!

lucka 7 babybjörn

Hur gör du då om du vill tävla om lucka 7? Jo:

 1. Har du inte hunnit dela min julkalendern på något socialt medie så är det dags att göra det 🙂 Hur ni går till väga kan ni läsa här (jag behöver nämligen en printscreen på er delning!).Detta behöver ni bara göra en enda gång så ni som redan mailat – ni kan gå till steg 2 🙂
 2. Kommentera inlägget och skriv varför just DU vill vinna.
 3. Svara på utslagsfrågan som idag lyder:
  Vilka färger kommer kollektionen i? Svaret kan du hitta här 🙂

Tävlingen avslutas idag kl. 23.00! Glöm inte att lämna er mailadress så jag enkelt kan kontakta vinnaren 🙂
Ni kommer inte kunna se någon annans kommentar förrän tävlingen är avslutad. Detta för att ni inte ska kunna se vad de andra svarat. Bra va? 😉

Kör hårt & stort lycka till!

Kram.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emelie F

  Vilken underbar vinst till alla föräldrar och barn! Perfekt när man är på språng och barnen vill vara nära eller när man bara ska ut en liten sväng med hunden.
  Något för oss som ofta är på språng som sedan kan ärvas till syskonbarnen! 😍🙌🏼🍀

  Finns i färgerna blekblå/bladmönster, midnattsblå/bladmönster, antracit, puderrosa, chokladbrun och midnattsblå/denim

 2. Evelina

  När vi nu väntar smått är det mycket man tänker på vad man behöver skaffa till den lilla.
  Att införskaffa en bärsele är viktigt enligt de flesta jag känner. Om jag vinner en bärsele från Babybjörn så vore det bra att ge min man den i julklapp och visa att han inte är bortglömd vilket kan hända ibland.
  Så här skulle julklappsrimmet nedan lyda om jag vann till bärselen till min man:

  Med denna du den lilla på magen bär,
  lovar jag att den dig snyggt klär.
  Den kan även bäras på din rygg,
  och din dotter känner sig väldigt trygg.
  I mars kommer vår bästa,
  då får du den testa.

  Midnattsblå/Bladmönster
  Bladmönster/Blekblå
  Puderrosa
  Chokladbrun
  Antracit
  Klassisk denim/Midnattsblå

 3. Josefine persson

  Bärselen kommer i midnattsblå/bladmönster, blekblå/bladmönster, puderrosa, chokladbrun, antracit, denim/midnattsblå och bladmönster/blekblå.

  Dessa bärselar är så himla fina! Och babybjörn är i särklass det bästa märket på marknaden enligt mig. Det känns så viktigt med att välja svenska märken och svenskt producerat också. Och hur kan man inte älska att det är papporna som står i fokus här?! Vi mammor drar ett tungt lass med vår små underverk då vi bär dom i magen i vad känns som evigheter och sedan kämpar för att föda dom till världen. Och för att inte tala om allt annat vi kämpar med, att amma, välja ersättning, ta hand om de små. Men papporna får inte glömmas, de gör ett så fantastiskt jobb och jag själv skulle aldrig klara mig utan pappan. Papporna förtjänar även dom uppmärksamhet, fokus och kärlek ❤️

  Då jag ramlade av en häst för några år sedan så krossade jag min svanskota (ingen tyck synd om mig-motivering menat). Den vill inte läka så efter en tuff graviditet och förlossning så har besvären blivit lite värre vilket var ganska väntat. Jag klarar mig ganska bra men det är tufft för ryggen med en bebis som vägrar vara någon annanstans än i famnen. Vi lånade en bärsjal av en kollega mem tyvärr fick jag bara mer ont i ryggen av den. Det passade inte oss med sjal. En bärsele skulle helt klart ge mig det stöd och den ergonomiska fördelen jag behöver för att orka bära på mitt barn hela dagarna. Och att dessutom få ha händerna fria en stund gör mycket 😉 Sambon bär gärna på vår son och även om man inte har problem med ryggen så är det klart att man behöver lite extra ergonomiskt stöd. Bebis hade älskat denna så han får vara med och se och upptäcka världen istället för att ligga i vagnen som han hatar. Och hur mysigt vore det inte att kunna ha bebis utanpå magen istället för inuti? Som att få vara sådär mysigt gravid igen men med bebis utanpå jollrande, och skrattandes! 😍

 4. Stellan

  Jag har hälsoproblem som förhindrar mig att jobba som vanligt och därför har vi dåligt ekonomi, vi vill köpa alla bebis grejer till vårt kommande barn. Bärsele är väldigt praktiskt och en av de viktigaste grejerna som en pappa borde ha.
  Färger: Bladmönster/Blekblå, Midnattsblå/Bladmönster, Puderrosa, Chokladbrun, Antracit, Klassisk denim/Midnattsblå, Bladmönster/Blekblå.

 5. Stellan

  Färger: Bladmönster/Blekblå, Midnattsblå/Bladmönster, Puderrosa, Chokladbrun, Antracit, Klassisk denim/Midnattsblå, Bladmönster/Blekblå.

  Jag har hälsoproblem som förhindrar mig att jobba som vanligt och därför har vi dåligt ekonomi, vi vill köpa alla bebis grejer till vårt kommande barn. Bärsele är väldigt praktiskt och en av de viktigaste grejerna som en pappa borde ha.

 6. Victoria

  Jag skulle görna vilja vinna denna selen så att min kusindotter kan få den, min kusin skulle bli otroligt glad ❤
  Midnattsblå, blekblå, antracit, puderrosa och chokladbrun är dom olika färgerna på bärselen!

 7. Hans Möller

  Oj, har tävlat innan med denna luckan lockar!
  Jag har en väninna som var vardag hade underlättats om hon fick denna. Hon är en mamma med en underbar dotter och väntar sitt andra barn. Att ha två små barn är svårt och jag skulle vilja vinna denna för att förenkla hennes vardag. Vinsten hade varit underbar och båda barnen hade fått nytta av den. och när jag är barnvakt så har jag gärna den ena i en lite sulky och den andra nära mig.
  6 olika modeller av tygval fick jag det till

 8. Ana Kokol

  Har delat och mailat sedan tidigare, har tvälat flera gånger.
  Vi har precis fått reda på att vi ska bli gudföräldrar åt en efterlängtad bebis i juni 2018. Och maken ser fram emot att vabba och vara en stor del av barnets vardag. Därför vore denna bärsele extra kul att vinna <3
  6 olika, alla supersnygga

 9. Siv

  Midnattsblå/Bladmönster
  Bladmönster/Blekblå
  Puderrosa
  Chokladbrun
  Antracit
  Klassisk denim/Midnattsblå

  Babybjörn bärsele är det vi vill ha och varit mest nöjd med. Snart är det dags för min dotter att få sitt första barn. Hon tänkte ärva sin systers 12 år gamla bärsele som är solblekt och allmänt tråkig efter tre barn. Hon och hennes man använder gärna begagnat för miljöns skull vilket jag tycker är bra, men de skulle behöva en ny som är mer ergonomisk eftersom det är viktigt för rygg och axlar.

 10. Mari B

  6 olika.
  Jag vill vinna för att vi inte äger någon bäseke och det skulle behövas då lillan börja komma in den “gnälligaperioden” och vill bli buren stort sett hela dagen.
  har tipsat

 11. Malin Hedlund

  Jag vill gärna vinna för att ge det till en familj som inte har råd att köpa ett bärsele men verkligen är i behov av ett.
  Svaret på frågan är 6 st färger.

 12. Nanny

  Eftersom detta är en av få börselar sambon testat som han faktiskt tycker är skön så skulle det vara superkul att få se honom lika cool som papporna på bilderna när jag han runt lillkillen i en av dessa snygga bärselar! Håller tummarna👍🏻

 13. Enida

  Melodi: Staffansvisan

  Pappan är en superfar,
  han vill så gärna bära
  Han vaktar sina hjärtan tre,
  allt för att vara nära
  Inget redskap har han än,
  armarna på kroppen de blir tunga

  Tvillingpappan kallas han,
  han vill så gärna bära
  Han lunkar upp på nätterna,
  allt för att vara nära
  Inget redskap har han än
  armarna på kroppen de blir tunga

  Ser man på, en Babybjörn,
  han vill så gärna bära
  Tänk om vi skulle vinna den,
  allt för att vara nära
  Inget redskap har han än,
  armarna på kroppen de blir tunga

  Hej och hå, han lyfter en,
  han vill så gärna bära
  Krånglar upp nummer två,
  allt för att vara nära
  Inget redskap har han än,
  armarna på kroppen de blir tunga

  Nu är fröjd uti vårt hus,
  han vill så gärna bära
  Babybjörnen sprider sitt ljus,
  allt för att vara nära
  Ett redskap under granen finns,
  armarna på kroppen de blir glada

  Färgerna som finns är: puderrosa, chokladbrun, antracit samt tre nyanser av blått: midnattsblå med bladmönster, midnattsblå klassisk denim och blekblå bladmönstrad. Håller tummarna så min supertvillingpappa till man’s armar kan få avlastning ❤️

 14. Elin

  6 stycken färger!
  Vill vinna denna till mig själv så jag kan bära vårt nästa barn ergonomiskt från start. Är helt sönderbruten i rygg och fogar efter den här graviditeten och fasar lite för tiden efteråt också.

 15. Kajsa

  Delat på facebook och gjort allt!
  Älskar Baby Björn!
  Jag vill vinna den här för att det skulle vara en jättefin julklapp till en jättefin pappa! 😊
  Följande härliga färger finns att välja på: Midnattsblå/Bladmönster, Bladmönster/Blekblå, Puderrosa, Chokladbrun, Antracit och Klassisk denim/Midnattsblå.
  #dadstories

 16. Amanda Eriksson

  Tänk om min älskling skulle få,
  en så fin sele nu när vi laddar för nr 2.
  Nu när vi lärt oss vad barn kräver och ska ha,
  en avlastande sele vore så otroligt bra!

  De fantastiska bärselarna finns i rosa, olika blå, brun och antracit.

 17. Emmy

  6 färger/mönster kommer den i! Skulle så gärna vilja ge en sån här till min brorsdotter som är 9 månader gammal. Tror hon skulle älska att få gunga runt på sin pappas mage i en sån här 😀

 18. Mia Korch

  Snart blir min älskade man tvåbarnsfar,
  och vårt liv hade blivit betydligt lättare om vi denna praktiska sele har.
  För då kan han göra utflykter på egen hand med vår tös så stor,
  så får hon ha lite roligt och inte bara vara hemma med bebis och en ammande mor.

  Selen kommer i färgerna: Bladmöster/Blekgrå, Midnattsblå/Bladmönster, Puderrosa, Chokladbrun, Antracit och Klassisk denim/midnattsblå.

 19. Mia Korch

  Snart blir min älskade man tvåbarnsfar,
  och vårt liv hade blivit betydligt lättare om vi denna praktiska sele har.
  För då kan han göra utflykter på egen hand med vår tös så stor,
  så får hon ha lite roligt och inte bara vara hemma med bebis och en ammande mor.

 20. Jenny Sjöberg

  1. Jag ha delat julkalendern.

  2. Under första veckan i januari kommer bebisen med ett planerat kejsarsnitt (efter att jag genomgått 2 akuta är det nu rekommendation). Det betyder att jag inte bör lyfta så tungt och vår förhoppning är att vi ekonomiskt ska kunna vara hemma båda två lite längre än vid tidigare förlossningar. Vi har tre barn sedan tidigare och alla behöver närhet på sitt sätt. Med den här snygga bärselen kan pappa bär runt lite på bebisen och samtidigt underhålla våra andra små.

  3. #dadstories består av en begränsad upplaga och kommer i tre mesh-varianter: Powder Pink, Cocoa och Anthrcite, samt bomulls-varianter: Classic Denim, Pale Blue-Leaf Print och Midnight Blue-Leaf Print av BabyBjörn Bärsele One.

 21. Nathalie Gustafsson

  Svar på utslagsfråga är att den finns i sex häftiga färger och mönster 🙂 Jag skulle verkligen vilja vinna den här bärselen för att förenkla livet för min bästa vän och hennes man när de nu väntar sitt första barn under januari månad. Jag har slitit en babybjörn one med mina två söner och vet ärligt talat inte vad jag skulle gjort utan den. Det är en av de få verkliga “must haves” med när man får barn. Håller tummarna stenhårt!

 22. Malin Storm

  Ursnygga bärselar! Jag skulle så gärna vilja vinna en bärsele för snart så kommer andra barnet. Det hade underlättat mycket för mej och sambon. Vi har ett litet busfrö på 2,5 år så det är fullr upp☺ håller tummarna. färgerna är Midnattsblå/Bladmönster och Bladmönster/Blekblå, Bärsele One Air, Puderrosa, Chokladbrun, Antracit, denim/Midnattsblå

 23. Linnea H

  Den kommer i 6 olika färger:

  Midnattsblå/Bladmönster
  Bladmönster/Blekblå
  Puderrosa
  Chokladbrun
  Antracit
  Klassisk denim/Midnattsblå

  Min bror ska strax få sitt första barn och det här vore ju en helt perfekt present till honom,
  en bärsele anpassad för pappor! Så jag hoppas vinna en Babybjörn till honom så att han tryggt,
  bekvämt och stiligt kan få bära sin lilla bebis nära sig.

 24. Caroline Torbjörnsen valberg

  Midnattsblå/Bladmönster

  Bladmönster/Blekblå

  Puderrosa

  Chokladbrun

  Antracit

  denim/Midnattsblå

  Skulle vilja ge en vän en underbar julklapp ! Tänk vilken lycka för dem och även för mig som får glädja dem!

 25. Sara Lindqvist

  Vår Edvin 11 månader och jag vill gärna vinna den här till hans pappa nu när han ska börja sin föräldraledighet. Vår gamla bärsele passar varken vår son eller pappa bra vilket gör att han inte använder den som han borde. I den kan man inte heller sitta framtåtvänd vilket är jättetråkigt. För Edvins pappa som dessutom har problem med rygg och axlar är detta med att bära ergonomiskt a och o. För att dessa två härliga killar ska få ut det mesta av sin tid tillsammans vore en ny bärsele guld värd och skulle möjliggöra en rikare tid tillsammans för dem båda.
  Selen finns i följande färger: bladmönster blekblå, bladmönster midnattsblå, klassisk denim midnattsloppet, antracit, chokladbrun och puderrosa.

 26. Tingeling

  Vilken fantastisk vinst! att slippa tänka på att man måste ha en vagn som passar både i skogen och i stan är inte lätt att hitta, med denna vi lätt kan ta oss fram med den lille:)

  Färgerna kommer i Midnattsblå/Bladmönster, Bladmönster/Blekblå, Puderrosa, Chokladbrun, Antracit, Klassisk denim/Midnattsblå, Bladmönster/Blekblå

 27. Hannah Noren

  Min man är lång och väldigt så manlig, så han har svårt att ta på sig min rosa blommiga bärsele. Kanske han kommer anvanda bärsele nu! Bra att vi kan inte fuska med svaret….midnattsblå (med mönster), blekblå (med mönster), puderrosa, chokladbrun, antracit (svart), denim. Alla snygga!

 28. Helena

  Midnattsblå/Bladmönster, Bladmönster/Blekblå, Puderrosa, Chokladbrun, Antracit & Klassisk denim/Midnattsblå. 6 färger kommer den i 🙂
  Toppentoppen att vinna detta då det planeras första bebisen, väntat och längtat i flera år så både jag och min man kommer vilja vara nära hela tiden så denna hade varit toppen att vinna 🙂

 29. Heidi vainionpää

  Oj så fin kollektion!! Den kommer i blekblå, antracit, midnattsblå, chokladbrun och pudderrosa. Hade så gärna vunnit en av dessa då vi väntar en lillebror i maj. Efter 3 1/2 års försök med syskon är jag äntligen gravid igen.💙 kram

 30. Carolina

  Å äntligen den perfekta julklappen till min goa man!
  I mars väntar vi vårt andra barn ❤️ Jag tycker redan nu att det är full rulle med en liten goding, så nu när vi ska ha två skulle en sån här snygg bärsele underlätta för hela familjen! Den skulle få hänga med till lekparken, ut i skogen och såklart användas massor här hemma också! Min man är stark, omtänksam och en så fin pappa, han skulle bli som en fin kängurupappa med bärsele på! 😻

 31. Erica

  Den kommer i färgerna midnattsblå/bladmönster, bladmönster/blekblå, puderrosa, chokladbrun,antiracit, klassisk denim/midnattsblå. Vilken bra kampanj! Jag läste alla pappornas berättelser till och med (nu blir jag sen😉). Jag har skrivit det flera gånger förut och precis då som nu hade jag velat ge denna till min bästa kompis och hennes dotter. Dels för att hon inte skulle ha råd att köpa själv men också för att lilltjejen är inne i en väldigt klängig period och en bärsele hade kunnat hjälpa till så hon inte måste bära runt på 7 kg hela tiden. Kram!

Annons