Lucka 8 – låt smaklökarna dansa! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Lucka 8 – låt smaklökarna dansa!

God morgon lucka 8 – du ser delikat ut!

Hej på er! Hur mår ni? Varför vänta med dagens lucka? Klart vi öppnar den direkt! Här kommer lucka 8!

lucka 8

Har ni hunnit testa Nick’s kexchoklader än? Om inte, då har ni missat något! Det här är faktiskt en kexchoklad som jag tycker kommer närmst den riktiga som man åt när man var liten. Det där chokladtäckta rånet som bara frasar sönder i munnen – mmm!

Från Nick’s vinner ni ett fantastisk gotte-paket som innehåller:

1 mjölkchoklad 80 g
1 mörk choklad hasselnöt 80 g
1 steviadrops vanilj
1 bönpasta sojaspagetti
5 Kexbars
1 av varje Sport-Crunch (5 st)
1 Stevia Chokladdryck

Nick’s produkter är socker- och glutenfria och så himla goda att det inte bara går att ta en! 🙂 Steviadropparna brukar jag droppa ner i kaffet för voilá – då har du en islatte! Så gott!
Nick’s produkter gå att köpa i vanliga matbutiker men också på Apoteket, service- och hälsokostbutiker.

lucka 8

Hur gör du då om du vill tävla? Jo:

 1. Har du inte hunnit dela min julkalendern på något socialt medie så är det dags att göra det 🙂 Hur ni går till väga kan ni läsa här (jag behöver nämligen en printscreen på er delning!).Detta behöver ni bara göra en enda gång så ni som redan mailat – ni kan gå till steg 2 🙂
 2. Kommentera inlägget och skriv varför just DU vill vinna.
 3. Svara på utslagsfrågan som idag lyder:
  Vad heter grundaren av Nick’s? 🙂 Svaret kan du hitta här.

Tävlingen avslutas idag kl. 23.00! Glöm inte att lämna er mailadress så jag enkelt kan kontakta vinnaren 🙂
Ni kommer heller inte kunna se någon annans kommentar. Detta för att inte fuska 😉 haha.

Kör hårt & stort lycka till!

Kram.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emelie Erlandsson

  Jag vill vinna för att jag är glutenintolerant och har varit det sen jag va ett år. Så jag har aldrig smakat kexchoklad just för att jag inte tål den. Vilket känns väldigt tråkigt… Nu verkar det ju finnas en kexchoklad som är glutenfri OCH lik originalet. Dessvärre har jag två småbarn och en väldigt tajt ekonomi så har inte kunnat unna mig denna. Men det skulle verkligen sätta guldkant på min vardag om jag vann detta paket! Kram!
  Grundaren heter såklart Nick!

 2. Ellinor G Lindahl

  Jag vill vinna för jag ÄLSLAR choklad! Precis som grundarens mamma, har min mamma utvecklat diabetes och för att undvika samma öde måste jag bli noggrannare med vad jag väljer att äta. Nicks choklad är jag så nyfiken på! Det hade dessutom varit riktigt kul att kunna bjuda mamma på det i kul!

  Grundaren heter Niklas Luthman! (Typ ihop med vännen Carl Bäcklund..) 😀

 3. Elisabeth Johansson

  2. Nick’s är bland det godaste jag vet och tur är ju det, när jag för rund om magen 😉
  3. Nick, men hittar tyvärr inget efternamn karl’n.

 4. Sara B

  Grundaren heter Niclas Luthman

  Jag är en godisråtta, med extra stor dragning till choklad (i alla former). Jag försöker detoxa mig nu och då från socker men choklad vill jag inte vara utan, livet blir så mkt bättre med choklad (vilket i sin tur leder till att jag ofta faller dit på socker igen)! Med Nicks choklad som hjälp så kan min trevan mot en hälsosammare vardag börja med tanke på att Nicks varor ger mig det bästa ur två världar; inget socker men ändå CHOKLAD!! //den chokladberoende småbarnsmamman

 5. Tingeling

  skapades av NIclas Luthman

  Skulle vilja vinna till min mamma som har diabetes och har svårt att hitta sötsaker som hon tycker om med detta får hon testa och kanske hittar en ny favorit så slipper hon fuska

 6. Emmy

  Hittar inget efternamn men förnamner är Nick ialf! Under 2,5 år hade jag dagligen väldigt ont i magen, emellanåt såpass att jag kräktes. Läkarna sa att det var magkatarr tills dom tillslut gjorde ett ultraljud och hittade flera stora gallstenar. Sedan operationen i somras är jag fortfarande väldigt trött och hela kroppen känns i obalans så är sugen på att lägga om kosten helt för att se om det kan hjälpa mig! Detta vore ju toppen som ett komplement när sötsuget tar över!

 7. M Maria Hast

  Svar: LUB Foods som gör Nick´s grundades av Carl Bäcklund & Niklas Luthman

  Det behövs inga andra tricks än en kartong med smarriga Nick´s,
  utan socker men lika gott har de hos mig blivit en Jackpott 🙂

 8. Amanda Eriksson

  Grundaren till Nick’s heter Niclas Luthman

  En glutenfri kost blir ofta dyr,
  Men vad ska jag göra? Gluten ger magont så jag nästan spyr!
  Vad underbart det skulle vara att vinna en hel låda jag tål,
  som dessutom hjälper mig att hålla mitt viktmål

 9. Henrik

  Niclas Luthman.

  Höll en gång i tiden på med elitidrott
  Som jag ser ut, är kriminellt, ett brott
  Har verkligen hamnat efter i form.
  Efter nyår ska det tas igen med storm
  Det är löjligt att man kan bli så svag.
  Men, Rom byggdes inte heller på en dag.
  Nick’s skulle hjälpa mig med energi.
  Så att jag kan fokusera på att tränad bli

 10. tova

  Enkelt nog heter han Nick =)
  Jag håller på att bli av med väldigt mycket vikt som jag lagt på mig efter att min rygg krashade helt och jag blev sängliggande. I år har jag gått ner 25 kg och jag behöver gå ner lika mycket nästa år. Det där med choklad är rätt härligt, Choklad man kan äta även när vikten är besvärligt vore en riktigt fin julklapp

 11. Elin

  Grundaren heter Niclas Luthman!
  Känner igen mig när jag läser om hur Niclas startade företaget, att kroppen är påväg utför med värk, blodtryck på gränsen osv. Jag skulle bli överlycklig för den här vinsten, älskar choklad och har nu under graviditeten tyvärr inte kunnat hålla mig borta från det… har nu passerat tresiffrigt på vågen och försöker peppa så mycket som möjligt för att påbörja min viktresa efter förlossningen. Inser att jag måste dra ner på choklad, men tänker att det här kanske hade underlättat om man kunde ta en liten smakbit ibland utan att få dåligt samvete?

 12. annika

  Svar: Niclas Luthman!

  Jag hade så görna velat vinna detta då jag velat prova produkterna så länge!! Jag har kämpat med att gå ned graviditetskilona efter min 2a graviditet o nu öntligen nått min målvikt, o de hade vart kul att prova ett “godis” o sjäövklart de andra produkterna nu när de svåra kommer att hålla vikten, så jag inte går upp igen, då jag själv är väldigt sockerberoende o kan omöjligt ta en chokladbit utan att äta upp allt hade denna vinst vart helt perfekt! Då jag tycker de e viktigt att unna sig goda saker! Hoppas hoppas!!

 13. Mari B

  Grundaren heter Niclas Luthman.
  Jag vill vinna detta paket då jag är en riktig sockerråtta och måste ta tag i allt det dära som har med socker att göra. Dessa produkter ger mig nya alternativ som jag senare kan köpa själv i handeln. Jag skulle tro att även dessa produkter kommer fungera bättre för sonens blodsocker än “vanligt” godis, sonen i familjen har typ1 diabetes.
  Har tipsat.

 14. Kimberly

  Jag tycker inte att jag förtjänar denna vinst utan den jag tycker förtjänar denna vinst utan tvekan är min fantastiska mamma. Varför kanske du undrar och det ska jag skriva nu. Min mamma blev sjuk i depression 2013 och har sen dess gått upp massor i vikt (25kg) pågrund av tröstätning och hennes mediciner. Hon behöver nu gå ner i vikt men hon får det lite svårare än många andra då hon har whiplash och sjukdom i lederna. Hon kan därför inte träna mer än hennes promenader. Hon går hos en dietist som ber henne äta havregrynsgröt hela tiden men jag tycker det verkar så enformigt och tråkigt. Jah skulle därför vilja att min mamma vann denna vinst eller att jag vann den åt henne. Med nicks kexchoklad så kan även hon njuta framför en film eftersom att den både är glutenfri och sockerfri. Hoppas jag vinner!!

  Hittade tyvärr inte svaret:(
  Men antingen Christopher eller Madeleine?

 15. Hannah karlsson

  Han heter Nick 😊
  Jag skulle vilja vinna detta då jag läste att detta är sockerfritt. Jag som typ 1 diabetiker dkulle gärna vilja smaka alla sorter då de flesta sockerfria varianterna inehåller en massa annan skit som inte är nyttig och det är oftast jätteäckligt. En ny känsla av sockerfritt nyttig choklad slår ju aldrig fel 😉

 16. Nathalie Gustafsson

  Han heter Nick! Jag vill vinna för att bekämpa mitt sötsug. Måste ju ha något att ersätta alla onyttiga mellisar med, det här hade varit perfekt för mig ( och barnen!)

 17. liselotte andersson

  Jag är gärna med och tävlar, en vinst här skulle passa mig perfekt som är en riktig gottegris, och dessa lite nyttigare alternativ vore ej fel Tycker det var svårt att hitta svaret på dagens fråga, så gissar på Christopher Slim

 18. Jenny

  Han heter Niclas Luthman 😊
  Jag skulle vilja vinna då jag kämpar för att hitta nyttigare alternativ till fredagsmys och/eller lördagsmys!
  Jag håller tummar och tår 🤞

 19. Frida Andersson

  Grundaren till varumärket heter Niclas Luthman
  Jag hoppas på vinst då jag och min sambo försöker leva sockerfritt men ändå vill få äta något gott till fredagsmyset med gott samvete.

 20. Sanna

  Åh, vilket toppen pris! Har tidigare provat några av Nick’s produkter, och blivit stomförtjust! Det hade därför varit fantastiskt att få vinna det här lyxiga och chokladiga paketet och njuta lite extra nu till jul av bra och lite nya produkter. För vi vet ju alla att till julen äter man en massa godsaker, och mer än gärna choklad i alla dess former i samband med uppesittarkväll och all julemys. Det här skulle vara ett bättre alternativ för oss alla – särskilt för både min bror och min pappa som drabbades utav diabetes typ 2 nu under 2017. I och med att det ligger så pass nära i släkten försöker jag vara extra mån om vad jag själv stoppar i mig, och vilka produkter som erbjuds till min dotter och med dessa skulle jag känna mig säker och trygg.

  Vad heter grundaren av Nick’s?
  Svar: Nick

  Kram Sanna

  Ps. Det har visst smygit sig in lite extra text i det här inlägget som jag tror inte ska vara där.

 21. Therese

  Bamses sång och dansföreställning den 18 feb -18.

  Detta paket skulle passa mig perfekt, jag är en riktig gottegris och födde mitt andra barn i september och har 10 kg kvar att gå ner, men det är svårt nu då vi närmar oss jul med alla godsaker så detta hade varit perfekt att äta istället för vanligt godis.

Annons