Roliga presenter och julklappar. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Roliga presenter och julklappar.

Hej på er!

Jösses vad ni tävlar – det är så himla kul och härligt att få läsa igenom era motiveringar till varför just nu ska kamma hem vinsten. Tänk på att försöka skriva motiveringar som verkligen sticker ut – då fastnar det i mitt minne extra länge 😉
Vinnaren av BabyBjörn igår blev iallafall ingen mindre än Josefine! Stort grattis!

Idag har vi tagit det ganska lugnt här hemma. Under förmiddag tog vi en promenad bort till Universeum för att hämta hem ett par saker jag klickat hem på nätet. De har en himla rolig webbshop med en massa exprimentella och spännande saker som passar bra nu inför jul och födelsedagar. Elise har länge tjatat om en jordglob och verkligen blivit helt lyrisk när vi sett dem i leksaksaffärerna och hemma hos mamma. Idag firade vi jul lite tidigare och hon fick en jordglob som hon själv kan måla på men också sätta klistermärken med flaggor och djur på de olika länderna. Det sistnämnda kan ju bli lite svårt, men där får vi hjälpa henne – jag tyckte det var himla kul att den var så annorlunda från många andra jordglobar 🙂

I paketet låg även ett årskort till Universeum. Tjejerna är t-o-k-i-g-a i detta djurcentra och 2018 blir året vi kommer bo där borta 🙂 Tjejerna vet ju inte riktigt vad kortet innebär, men mamman i familjen är lyrisk iallafall 😉

Ikväll skulle vi träffat min mamma, syster och hennes pojkvän på julbord, men nästan alla känner sig krassliga. Mamma hade feber och Emilia var gnällig inatt, jag har lite hosta kvar och Louise och Stephen känner sig bara allmänt dåsiga. Vi hade alla sett fram emot det här så himla mycket, men det finns inte så mycket att göra åt det. Inför min operation på måndag måste jag även vila lite extra och ladda upp inför vad som komma skall. Först nu börjar jag bli riktigt nervös.

Min kamera är färdig och redo att hämtas upp så dit ska jag bege mig när Fredrick kommer hem. Efter det blir det en myskväll utan dess lite med god mat och gotta – frågan är bara vad?

Vad ska ni hitta på denna fredagskväll?

Stor kram till er.

roliga presenter roliga presenter roliga presenter roliga presenter roliga presenter roliga presenter roliga presenter roliga presenter roliga presenter roliga presenter roliga presenter roliga presenter roliga presenter roliga presenter roliga presenter roliga presenter roliga presenter jordglob roliga presenter

Massa roliga presenter och julklappar från Universeums webbshop 🙂
roliga presenter roliga presenter roliga presenter

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons