Lucka 9 – är du redo att glänsa? – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Lucka 9 – är du redo att glänsa?

Dags för lucka 9 – are you ready to shine?

God morgon! Dagens lucka är verkligen alldeles underbar och jag hade mer än gärna vunnit den själv. Fast kanske ser det lite lustigt ut om jag tävlar själv och utser mig till vinnare? Haha. Här kommer lucka 9!

lucka 9

Dagens vinst är alltså ett smyckesset från Dimoda och av märket Mirelle Design. Jag har som bekant en herrans massa kläder från just Mirelle och tycker att de gör fantastiska plagg i inte alltför stora kvantiteter och att smyckerna verkligen passar de allra flesta.
Är ni ute efter julklappar till nära och kära så skulle jag verkligen råda er till att besöka en av Dimodas butiker eller deras välfyllda internetshop.

Det känns hursomhelst extra kul att få tävla ut det här setet innehållande matchande halsband, armband och örhängen just för att företaget ligger mig så varmt om hjärtat. Jag har blivit alldeles förälskad i deras utbud och är så glad över att få samarbeta med de fantastiska personerna bakom det hela.

Hela kitet är värt hela 1200:- och blir en perfekt julklapp till den lycklige 🙂

mirelle design mirelle design

dimoda

Hur gör du då om du vill tävla om detta vackra set? Jo:

 1. Har du inte hunnit dela min julkalendern på något socialt medie så är det dags att göra det 🙂 Hur ni går till väga kan ni läsa här (jag behöver nämligen en printscreen på er delning!).Detta behöver ni bara göra en enda gång så ni som redan mailat – ni kan gå till steg 2 🙂
 2. Kommentera inlägget och skriv varför just DU vill vinna.
 3. Svara på utslagsfrågan som idag lyder:
  Nämn 3 platser där Dimodas butiker finns. Svaret hittar du här 🙂

Tävlingen avslutas idag kl. 23.00! Glöm inte att lämna er mailadress så jag enkelt kan kontakta vinnaren 🙂
Ni kommer heller inte kunna se någon annans kommentar. Detta för att inte fuska 😉 haha.

Kör hårt & stort lycka till!

Kram.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

 1. Sanna

  Wow, vilken fantastiskt vinst! Har varit inne på Dimodas butik och kikat många gånger här i Norrköping, men längre än så har jag dessvärre inte kommit då plånboken har satt stopp. Som ensamstående mamma är det nämligen ofta tajt, och det gäller att prioritera och då hamnar inte nöjeshopping i topp tyvärr. Hade därför varit underbart att få vinna detta fantastiskt fina pris som skulle gett stor glädje.

  Nämn 3 platser där Dimodas butiker finns:
  Svar: Norrköping (min stad), Jönköping och Karlstad.

  Kram Sanna

 2. Christin Börjesson

  Glömsk som jag ör glömde ja skriva mitt svar förut i min förra kommentar, men Dimoda finns i underbara Göteborg coola Stockholm och min vackra plats där ja växte upp Stenungsund

 3. Veddy Hägerström

  Hej!
  Butikerna finns i Göteborg, Halmstad och Jönköping!
  Hade varit så himla roligt att vinna dels för att jag älskar Dinodas utbud och det är roligt att just de är med i julkalendern men också för att de fina setet skulle passa perfekt till julafton 😍

 4. Evelina

  Göteborg
  Karlstad
  Örebro

  Vore en perfekt julklapp till svärmor som älskar smycken av alla dess slag. Dessutom är det så svårt att komma på något att ge henne.

 5. Siv

  Göteborg
  Norrköping
  Örebro

  Det vore roligt att vinna ett smyckeset eftesom jag inte har köpt smycken på länge. Om jag vinner har jag min outfit för julafton klar inklusive smycken.

 6. Johanna H

  Karlstad, Norrköping, Partille och många fler men hallå hallå, inte Uppsala?! Snyft!
  Vilket fantastiskt set, vem vill INTE vinna det? Jag vill, jag vill, jag vill 😀 Men hur ska jag motivera det? Kanske med att jag inte kan köpa det själv eftersom det inte finns en butik i lilla Uppsala (jag kan iofs åka till Stockholm men nu låtsas vi som inte den möjligheten finns vilket gör att jag verkligen förtjänar att vinna fniss).

 7. Stellan

  Jag vill ge den i julklapp till min fru som är blivande mamma. Jag kunde inte köpa födelsedags present heller därför att vi har dåligt ekonomi.

  Göteborg, Stockholm, Halmstad

 8. Claudia Kerttu

  Jag vill ge detta till min dotter som varit svårt sjuk en tid,
  detta som ett minne att hon äntligen vunnit denna strid!
  Dimoda finns i Göteborg, Örebro och Varberg.
  Jag har printscreenat dig förut.

 9. Malvina persson

  Har inte köpt några smycken till mig själv på väldigt länge och hade känt mig super snygg med dessa till jul.
  Butik finns bl.a. i Göteborg, Malmö och Stockholm.

 10. Christin Börjesson

  Att få ge denna fina gåva till min kära mamma i julklapp hade varit en dröm. Se mamma bli så fin nu när hon ska gå på bröllop nästa år. Även att få pryda mammas fina hals, arm och öron med dessa fina smyckena till även hennes egna 50 års fest nästa år i februari blir perfekt 🙂

 11. Emelie Erlandsson

  Åh vilken underbar vinst! Jag skulle vilja vinna för att kunna ge en riktigt fin julklapp till min mamma. Jag har haft det lite tufft med två småbarn och mamma finns ALLTID där oavsett vad det gäller. Så jag skulle verkligen vilja ge något tillbaka och jag är säker på att detta smyckesset skulle göra henne glad!

  Jag har besökt dimoda i Stockholm, Halmstad och Jönköping!
  Kram!

 12. Frida Andersson

  Åh vilken fin vinst. Har letat länge efter den perfekta presenten till min mamma och äntligen har jag hittat det perfekta. Vill så gärna ge henne en liten present som tack för att hon alltid ställer upp för mig och mina barn.
  Butikerna finns bla i Stockholm, Varberg och Örebro

 13. Elin

  3 platser är bland annat Malmö, Kristianstad och Varberg!
  Skulle vilja vinna smyckessetet till min mamma som tack för att hon har ställt upp massor för oss och hjälpt till med barnbarnen.

 14. Sofie Tegvall

  Jönköping, Karlstad, Kristianstad.
  Jag håller med dig, superfina grejer har de, en av mina favoritbutiker i Jönköping! Det här setet skulle verkligen passa mig, jag ör dålig på att unna mig något till mig själv, och speiciellt smycken, så det här skulle jag vara rädd om och skulle bli väl använt!

 15. liselotte andersson

  Dimoda finns bland annat i Stenungsund, Göteborg och Halmstad. Jag vill vinna för dessa smycken var ju superfina och det skulle aldrig falla mig in att gå och köpa såpass dyra smycken till mig själv. Min sambo är fantastisk, men att köpa smycken till mig är inte hans grej, tyvärr.

 16. Mari B

  De finns i 14 stycken orter, såsom Örebro, Norrköping och Halmstad.
  Att ha matchande set är så snyggt. Jag äger inte ett enda, älskar att använda både armband och halsband och få möjlighet att matcha dem tillsammans skulle vara guldvärt. Då känner man att man har lyckas med det lilla extra.
  Jag har tipsat.

 17. Emmy

  Halmstad, Jönköping och Karlstad! Skulle vilja vinna helt enkelt för att jag är en småbarnsmamma som i princip aldrig unnar mig själv något. Tror det var tiden med mammapenning (3 år) och knaper ekonomi som gjorde att jag aldrig unnade mig något och fortfarande bär det mig emot. Detta set var så fantastiskt vackert och skulle bli fullkomligt överlycklig om jag fick stråla i det till jul! <3

 18. Anja Lennartsson

  Jönköping, Stockholm och Örebro. Har tyvärr slutat i Kalmar.
  Jag vill vinna för jag älskar smycken och vill glänsa lite extra

 19. Katarina

  Vill gärna vinna detta snygga set och dela med min mamma då vi båda älskar snygga smycken. Hon skulle få örhängena och jag skulle ta halsband och armband (ev att hon får låna dom nån gg 😉 )

  Stockholm
  Varberg
  Örebro

 20. Becky

  1-Den här underbara smyckenset skulle jag ge bort till min pappa så att han kan överraska vår kära mamma på deras 30års dagen i januari! 🍀🍀🍀
  2-Göteborg Halmstad Malmö

 21. M Maria Hast

  Svar: Dimoda har butiker bland annat i Eskilstuna, Karlstad och Göteborg

  Tänk vilken lycka att sig med Mirelle design sig få smycka, stilrent och grant passar både tjej och tant 🙂

 22. Henrik

  De finns nästan i hela Sverige men jag nämner mina tre favoriter.

  Göteborg, Malmö och Stockholm. 🙂

  Frugan skulle bli helt sinnessjukt glad!

 23. Mia Korch

  Ett vackert smycke jag kan bära var dag, hade vart en underbar julklapp som gjort mig så glad.
  För när man föräldraledig mamma är, så glömmer man lätt bort att unna sig sånt man håller kär.
  Så nu håller jag tummarna på ett nytt år som utstrålar lite lyx och flärd, för lite bling bling kan även en trött mamma vara värd!

  Butikerna finna bland annat i Stockholm, Malmö och Göteborg

 24. Hannah karlsson

  Stockholm, göteborg och norrköping.

  Jag skulle vilja vinna detta till min fantastiska svägerska. Jag har mått och mår ganska dåligt nu pga av flera olika anledningar (inget man delar med sig av såhär) en av dessa är att min son på 18 månader snart ska genomgå en operation, stress i mammahjärtat. Min svägerska finns alltid för mig och när jag för ett tag sen krashade så fanns hon för mig kl 3 på natten. Hon är värld hela världen, hon är underbar! Att få ge henne detta i kombinerad julklapp/födelsedagspresent skulle vara toppen. Hon fyller nu den 11 dec.

 25. Caroline Torbjörnsen valberg

  Malmö Stockholm och Göteborg

  Jag skulle så gärna vilja ha dessa på första nyårsfesten som vi ska ha på 3 år 🙂

 26. Anna

  Jag vill vinna för att smyckena är så otroligt fina… och du älskar dem också? OK – vi kan ha dem varannan månad.

  Dimoda finns bland annat i Götebor och Eskilstuna. Närmast mig är Stockholm. När kommer de till Umeå?

 27. Maria Sundlöf

  1. check!
  2. Jag skulle bli överlycklig om jag vann detta fina smyckes-set,
  det skulle verkligen kännas helt rätt!
  Jag går alltid med mitt Bismarck-halsband omkring,
  men det känns ganska omodernt, jag vill ha lite bling!
  Göteborgsmamman, du skulle kunna göra mig så himla himla glad,
  jag älskar din goa dialekt och din hemstad!

 28. Sofie Altuntas

  Svar:
  Eskilstuna
  Göteborg
  Halmstad

  Har redan tipsat om din julkalender och mailat dig en skärmdump.

  Motivering
  Jag vill presentera mitt solljus Margareta,
  hon är världens bästa mor ska du veta,
  en kärlek så djup, fantastisk och villkorslös,
  har hon stått ut med mig hennes lilla vikingatös,
  vi bor långt ifrån varandra sedan många år,
  och saknaden är stor som du kanske förstår,
  inte ofta jag henne med presenter kan skämma bort,
  speciellt med ett fint smycke av bästa sort,
  nu håller jag tummarna för turen att vinna,
  så jag kan överraska min superkvinna

 29. Anna Vid

  Glömde skriva vart butikerna finns. hehe,. bland annat i Eskilstuna, Örebro och Göteborg
  Med vänlig hälsning// Anna Vid

 30. Anna Vid

  Hejsan.
  Jag har skickat dig min printscreen via mail.
  Jag skulle vilja vinna detta smyckes set till min mamma då hon verkligen är min hjälte.
  Hon finns där för både mig och min dotter ALLTID, detta gäller även mina 4 syskon.
  Så hon förtjänar att få en fin gåva och att bara tänka på sig själv,och få veta vilken fantastisk mamma & mormor hon är!

 31. Emelie Persson

  Dimoda finns bland annat i Jönköping, Halmstad och Göteborg! 😍
  Som sagt, som småbarnsförälder unnar man sig sällan något sådanthär vackert! Det vore en ära att få vinna detta fina set, att som gravid få piffa till sig och känna sig fin! 😍🙏🏻

 32. Johanna

  Detta är ett völdigt fint snycke,
  Som en present för att jag födde min Lycke.
  Från första värk tog allt 3 timmar,
  När jag tänker tillbaka är de nöstan att jag svimmar.
  Va skönt med snabb förlossning säger folk men ack ack ack,
  De var inte så skönt att könna nör jag sprack.
  Tycker verkligen att jag är vörd en pushpressent,
  Efter ut min unge klömt ❤

  Printscreen på delning har du sen tidigare.

 33. annika

  Svar: Norrköping, Varberg, Örebro med flera.

  Jag skulle så gärna vila vinna denna lucka för o ge till min fantastiska svägerska i julklapp! Hon är världens bästa sambo och mor till min brors barn, o hon är verkligen som en extra syster för mig, o jag skulle vilja visa min uppskattning till henne o ge henne denna fina present! Då vi bor 30 mil ifrån varandra, så bor jag och mina 2 barn alltid hos dom nör vi hälsar på, o jag förstår att der kan va lite påfrestande, så därför känner jag att jag verkligen vill visa min uppskattning till henne med en fint smycke 🙂 Just nu e vi här o jag har skickat ivög henne på egentid medans jag passar barnen, så jag försöker de jag kan, men skulle också vilja köpa nåt men då ekonomin är väldigt tom pga föräldraledighet så finns det ej möjligjet nu. Hoppas hoppas på vinst!!

 34. Magdalena

  Butiker finns i bla Göteborg, Partille och Kungsbacka.

  Hade velat vinna detta i julklapp till mig själv. Har en dotter på 1,5 år och har inte kunnat använda smycken sen hon föddes, för att hon drog i allt. Nu är det dags att börja igen!

 35. Åsa Svensson

  Jag har haft det tufft en lång tid. Inte prioritera mig själv över huvud taget. De smycken jag har, har jag fått av min före detta sambo. Nu efter separationen vill jag förnya och börja om. Detta har varit ett lyxigt sätt att göra det på!

  I Malmö, Kristianstad och Stockholm finns dessa bra butiker.

 36. Malin Eriksson

  Jag har haft mycket i höst med både jobb, plugg, familjelivet och annat så jag vill gärna vinna för att få en egen liten klapp under granen. Dessa smycken är verkligen superfina och jag bär sällan smycken men det kanske blir ändring på det nu?

  Butiker finns exempelvis i Jönköping, Halmstad och Varberg.

 37. Madde

  Så fint, passar mig perfekt. Just nu tänker jag mest på andra, så jag kan väl få en egen julklapp av tomten? Hade varit lite kul då ingen skulle kännas vid att dom gett mig ett paket 🙂
  Dimoda hittar du i Nordstan i Göteborg, som jag besöker väldigt ofta, sen kan man hitta den i i bland annat Stockholm och Malmö också.

 38. Annika Andersson

  Karlstad, Kristianstad, Kungsbacka

  Jag vill vinna för det är flera år sedan jag fick eller köpte nya smycken så detta hade jag gärna glänst i på vinterns fester och kalas.

 39. Ellinor

  Butikerna finna i Jönköping, Göteborg och Halmstad. Tre städer ganska nära mig.
  Hade jag vunnit hade dessa blivit en present till min mamma. För ungefär en månad sedan fick hon diabetes och har behövt förändra hela sin kost och livsstil. En fint smycke skulle nog pigga upp henne i sin tuffa förändring 😊

 40. Erica

  Diamoda finns bl.a. i Göteborg, Partille och Örebro (där jag bor!). Jag skulle så gärna vilja ge detta till min mamma i julklapp! Hon har haft några kämpiga månader och förtjänar egentligen hela världen men vet att hon skulle bli så glad för detta. Smyckena är hennes stil och hon gillar att kombinera örhängen med samma slags halsband ☺️

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx