Lucka 10 – låt robotdammsugaren göra jobbet! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Lucka 10 – låt robotdammsugaren göra jobbet!

Grattis alla Malin – här kommer lucka 10!

God morgon! Idag är det dags för lucka 10, men först och främst är det ett stort grattis till alla med namnet Malin som har namnsdag idag! Hurra, hurra, hurra! Nu öppnar vi dagens lucka tycker jag!

lucka 10

Dagens lucka sponsras av ingen mindre än Coolest.se!

Minns ni förra tävlingen och hur jag berättade om mitt sug efter en egen robotdammsugare när jag tävlat ut en till er? Ja, vi kunde helt enkelt inte låta bli och sedan den dagen så har vår lilla robot gått varm här hemma i stort sett varenda dag. Det är verkligen ett underbart litet verktyg i städväg som jag tycker alla borde få ha hemma.

Idag har ni chansen att vinna er egen – nämligen en Cleanmate S300 från Coolest.se! När denna snygga dammsugare fått ladda i 4 timmar så sveper den ditt hem i hela 50-60 minuter! Tänk hur mycket tid du kommer spara genom att få slippa dammsugningen 🙂

cleanmate s300

Hur gör du då om du vill tävla om en helt egen Cleanmate S300 som sköter dammsugningen åt dig? Jo:

 1. Har du inte hunnit dela min julkalendern på något socialt medie så är det dags att göra det 🙂 Hur ni går till väga kan ni läsa här (jag behöver nämligen en printscreen på er delning!).Detta behöver ni bara göra en enda gång så ni som redan mailat – ni kan gå till steg 2 🙂
 2. Kommentera inlägget och skriv varför just DU vill vinna.
 3. Svara på utslagsfrågan som idag lyder:
  Hur många robotdammsugare säljer Coolest.se? Svaret kan du hitta här 🙂

Tävlingen avslutas idag kl. 23.00! Glöm inte att lämna er mailadress så jag enkelt kan kontakta vinnaren 🙂
Ni kommer heller inte kunna se någon annans kommentar. Detta för att inte fuska 😉 haha.

Kör hårt & stort lycka till!

Kram.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

 1. Denise

  Svar: de säljer 6 olika modeller av Clean mate robotdammsugare.

  Med två hundar och en allergisk sambo så går alltid dammsugaren på högvarv här hemma. Jag måste alltid dammsuga minst 2 gånger om dagen för att hålla allt allergen i shack. Detta skulle aboslut underlätta för oss att kombinera hundliv och allergi.

  Har mailat print screen på min delning.

 2. Sofia

  Jag skulle ge dammsugaren till min mamma i julklapp. Hon är engagerad i så mycket och hjälper även till med barnbarnen på sin lediga tid. När hon äntligen får vara själv hemma är hon alldeles för trött för att dammsuga. Den här vinsten skulle underlätta hennes liv så mycket.
  Företaget säljer 6 olika robotdammsugare.

 3. Lisa Norrman

  Det här skulle va underbart att vinna då jag har 2 småtroll hemma som aldrig är stilla så de känns som de flyger runt damm hela tiden…en robotdammsugare skulle spara så mycket tid. O så är jag gravid o risken är stor för rejäl foglossning så då skulle jag bara kunna luta mig tillbaka o vila när den lilla filuren gör jobbet 😊

  De säljer 6 st olika robotdammsugare

 4. Anna W

  Alltså Ja Ja Ja!!! Med tre små barn på under 3,5 år finns de inte mycket tid för städning. Den här robotdammsugaren hade underlättat vardagen och jag hade kunnat spendera ännu mer tid med mina små älsklingar utan att tänka på att behöva dammsuga. Vilket behövs mycket då vi har tre små pälsbollar också. Håller tummar och tår att vi denna perfekta vinst för oss får! 🙂

  Svar: 6 robotdammsugare

  Instagram: annawickman

 5. Anna W

  Alltså Ja Ja Ja!!! Med tre små barn på under 3,5 år finns de inte mycket tid för städning. Den här robotdammsugaren hade underlättat vardagen och jag hade kunnat spendera ännu mer tid med mina små älsklingar utan att tänka på att behöva dammsuga. Vilket behövs mycket då vi har tre små pälsbollar också. Håller tummar och tår att vi denna perfekta vinst för oss får! 🙂

  Instagram: annawickman

 6. Sara B

  Hej! 6 st är rätt svar.
  Jag är inte den duktigaste på att hålla rent, fast jag gillar då det är rent. Med tre barn så dras grus, sand och smulor från diverse maträtter runt och vår kära dammsugare får arbeta tungt! Med denna vinst kan även den få sin vila och det har den verkligen gjort sig förtjänt av!

 7. Nettan

  Åh, min dröm just nu!
  Barn (och man…) som dagligen springer in med skitiga skor genom hallen och in inhemmets alla vrår… Oj vad jag skulle njuta av att se den lilla roboten dammsuga upp allt grus <3
  De har 6 stycken modeller i sortimentet

 8. Josefine persson

  Svaret är 6!

  Egentligen har jag ingen bra motivering till varför just jag ska vinna en robotdammsugare, för vem vill inte slippa undan dammsugningen?! Älskar dessa små funktionella robotar som kommer och hjälper oss att förenkla vardagen så att man kan lägga tiden på något mer värdefullt. Vi har en katt som hårar och drar runt på damm, en barnvagn som drar in massa smuts och en bebis som snart kommer börja ta sig fram längs golvet.. Det luktar som att vi får ha dammsugaren ständigt inkopplad i eluttaget. Men tacka vet jag om man vann denna goding så vi fick spendera den värdefulls tiden tillsammans, hela familjen, och låta roboten sköta jobbet! 🖤

 9. Siv

  De säljer 6 st robotdammsugare.

  Mitt barnbarn sitter med hörselkåpor på sitt rum när mamma eller pappa dammsuger resten av lägenheten.
  Det är för att han inte gillar ljudet. Han är en kille som är ljudkänslig på grund av hans autism.
  Vilken lycka det vore att ge bort en robotdammsugare till familjen som istället kan njuta av lugnet i skogen där sonen trivs att vara.

 10. Angelica Karlsson

  Om du menar hur många olika robotdammsugare(märken/produkter) så är det väl 6 st 😋

  Vi är värdelösa på att städa. Lägger hellre tid på annat. Ok inte så att vi har stökigt hemma för plocka undan gör vi men de där med å dammsuga.. njaae.. plötsligt har vi fått en massa dammiga kompisar 😛 och vi har både hund och barn. Tänk vad bra detta hade varit för oss. Man skulle liksom inte behöva tänka på detta med dammsugning OCH slippa dammråttorna. Ja de hade vart bra för oss 🙂

 11. Sofie Altuntas

  Jag är gärna med. Jag tidigare skickat en skärmdump på min delning.

  Jag är papegojägare vilket varje dag resulterar i att jag måste ta fram den stora snabeldraken för att dammsuga runt hans bur och alla fjädrar och fjun som papegojan tappar. Vad skönt det skulle vara att få slänga sig i soffan varje dag efter jobbet och låta roboten sköta städningen.

  Svar: 6 st

 12. Emelie Erlandsson

  Coolest säljer 6 robotdammsugare! 😊

  Jag vill vinna för att jag helt enkelt vill spendera mer tid med mina två barn. Man hinner ju knappt hem från jobbet/förskolan innan det är dags för mat och läggdags… när barnen sover är det ju lönlöst att försöka få fram den klumpiga dammsugaren från den trånga städskrubben för att sen dammsuga och inse att det kommer vara lika smutsigt imorgon igen 😅 Jag tror verkligen denna robot hade gjort underverk här och fått mig att slappna av lite och släppa “dammsugarstressen”!
  Kram!

 13. Malin Hedlund

  Svar: 6st robotdammsugare.
  Hoppas verkligen att jag ska vinna, så att jag mer tid med min familj kan finna. Jag vill ungås med mina barn och inte dammsuga, det här vore lätt den bästa jaklappen utan att ljuga.

 14. Anna Berg

  Åh wow. Här är en vinst som jag verkligen skulle vilja ha (och framförallt behöver).
  Med handen på hjärtat så dammsuger vi alldeles för sällan mot vad vi borde här hemma.
  En robotdammsugare skulle för oss betyda jättemycket. Våran son på sex månader börjar när som helst att krya, och det vore väldigt skönt att veta att han kryper runt på rena golv och inte blir smutsig eller får en och annan dammråtta i munnen 🙈 I februari flyttar vi till hus och det här vore den PERFEKTA julklappen/inflyttningspresenten 😍🙏🏼

  Svaret är att Coolest har sex stycken robotdammsugare 💝

 15. Sanna

  WOW, vilken drömvinst! Det vore fantastiskt att få vinna den här fina robotdammsugaren, det skulle spara in så otroligt mycket tid för mig och ge mig mer tid över till annat. Som ensamstående mamma är det redan tufft som det är med tiden att ständigt räcka till och finnas till hands på alla fronter i livet. Den här vinsten skulle därför ge både mig, och oss som familj så himla mycket.

  Hur många robotdammsugare säljer Coolest.se?
  Svar: 6 stycken olika modeller.

  Kram Sanna

 16. Linnea H

  Grattis på namnsdagen Malin!

  De säljer 6 st robotdammsugare.

  Vi håller på att bygga hus och det känns väldigt roligt och spännande, förutom en sak… Att det blir mer att städa…
  Tänk om jag skulle få vinna en robotdammsugare, det skulle kännas så otroligt bra och jag skulle kunna sluta oroa mig för den extra städningen då den skulle sköta sig själv! Det vore helt underbart att få lite extra tid i vardagen där man bara kan njuta av livet och av det nya huset.

 17. Tommy Ax

  Hej hopp

  Varför man vill vinna något som städar åt en? Jadu, det finns nog mer svar på den frågan än sandkorn i Sahara öknen. 🙂

  Men jag vill vinna för att själv slippa, för att ha mer tid med min son, för att lata mig, för att det är lyxigt, för att ha tid till sambon, för att kunna läsa en bok, för att ha tid att läsa bloggar och tävla, för att kunna träna. Ja för att kunna göra precis vad som istället för att dammsuga…

  Sex stycken säljer de.

  (nu har jag redan haft turen med mig hos dig, men hoppas igen…. )

  Ha det fint
  Tommy

 18. Alle

  Hej! Jag har tyvärr inga sociala medier men skickade precis ett mail till ett par vänner, du borde oxå fått det. Där jag tipsar om din kalender.

  SÅ glad att jag upptäckte din blogg just idag när du tävlar ut en robotdammsugare. Jag tänkte skriva att det vore en härlig vinst att hänga i granen men nja.. vem vill ha en vält gran och en massa barr överallt? Kanske den som har en robotdammsugare! Haha! Nej förlåt, mina urkassa skämt. Jag vill verkligen vinna den här då jag lider av en diagnos som heter fibromyalgi, kort och gott kronisk smärta. Jag har svårt att utföra enkla vardagssysslor som att dammsuga utan att få fruktansvärt ont. Med ett litet barn (och ett på g) behöver man som du säkert vet dammsuga en del. Blir ju skitigt fort. Min partner in crime aka sambo jobbar borta hela veckor ibland vilket innebär att jag måste klara mig själv. En sån här liten robotmanick hade underlättat livet avsevärt!

 19. Patrik Nilsson

  Detta hade vart en underbar vinst, försökte starta dammsugaren igår, jag stod o drog o drog i i sladden, (precis som jag gör med gräsklipparen) men den va stendöd😢🤣 så att vinna en sådan makalös manick toppar allt iår😬

  Dom säljer 6st olika robotar, och en fönsterputsare 🤓✌🏼👌🏻

  Mail: Patrik.nilsson@ectwater.se

 20. Lotta M Fröjd

  Delat och klart!
  6 robotdammsugare (7 om fönsterputsaren räknas!)

  Här hemma dammsugs det i parti och minut,
  Men den gamla är nu uttjänt och slut.
  Det finns ingen bättre apparat,
  än en robotdammsugare som är så smart.
  Ett enkelt tryck på knappen med ett klick,
  så får man rummet dammfritt på ett kick.
  Sparar massa tid och energi,
  det är ren och skär magi!
  så kan vi snart njuta av julen i ljuv harmoni,
  Det är underbart med Cleanmate-teknologi!

  Kram, Trevlig andra advent & God Jul!
  Lotta

 21. Stellan s

  Denna luckan är precis för mig. Jag har stor rygg besvär och därför svårt att dammsuga hemmet. På grund av mina besvär kan jag inte jobba som vanligt och tjäna bra pengar heller. Jag har tyvärr inte råd för att köpa såna saker som skulle underlätta mitt liv. JAG BORDE VERKLIGEN VINNA! 🙂

  svar: 6 st dammsugare.

 22. Karin Bengtsson

  1. Har delat din fantastiska julkalender via Facebook. Vilka fina priser!
  2. Efter arbetet är man trött,
  och barnen har man knappt mött,
  dammråttor i hörnen gör att det blir bråkigt,
  för städning tycker vi är tråkigt.
  Tänk att äntligen slippa att städa i tid och otid,
  en robotdammsugare från Coolest ger familjefrid.
  3. Coolest säljer 6 st olika modeller av robotdammsugare från Cleanmate.

  Hoppas, hoppas…! Jag har så länge velat ha en robotdammsugare!

 23. Malin J

  Tack så mycket och grattis själv på Malin-dagen 🙂

  Rätt svar är 6 stycken (tror jag) den sjunde produkten var ju en fönsterputsare så jag tänker att den inte kan räknas.

  Här är min motivering:
  Åh, herregud, det här vore den bästa julklappen av alla
  önskar att du just för MIN motivering kommer falla!
  Vår dammsugare är extremt högljudd, men helt utan funktion
  och katten får en hjärtattack varje gång den tar ton.
  Suga? Nja… efter sjuttioelfte försöket går dammet in
  och man vill bara skrika: “jäkla damm försvinn!”
  Så nu använder vi bara sop- och moppset,
  men att få upp all skit på så sätt är inte lätt…
  Och jag som har en treårig tjej och en ettårig kille
  – jag skulle ju knappt hinna dammsuga ens om jag ville!

  Så nu när jag såg denna tävling tänkte jag “Made for me!”
  Tänk att få hitta denna skönhet under vårt Christmas tree!
  Självgående, smart, sladdlös och funktionell
  – helt klart världens läckraste dammsugar-modell!
  Vilken lyx för en utsliten tvåbarnsmamma
  som har fullt upp med att byta blöja och amma.
  Vilket glädjerus om du gav robotdammsugaren till mig,
  ja, jag hade utan tvekan blivit världens lyckligaste tjej!

 24. Amanda björnritz Larsson

  Svar dom säljer 6 st 😀

  Skulle så gärna vilja vinna denna till mina älskade föräldrar. Dom bor på landet och har 3 hundar och två katter så det behövs verkligen dammsugas ofta min ena lillasyster är även dammalergiker. Min mamma är hemma sedan snart 2 år tillbaka för min lillasyster på 15 år har allvarlig anorexia. Min mamma och pappa klagar aldrig men ibland så kommer det och hon ringer och är så ledsen och känner sig så värdelös som mamma. Mina föräldrar gör verkligen allt för sina 4 barn och jag älskar dom så mycket. Skulle vara så roligt om jag kunde ge dom en ny dammsugare som dessutom sköter sig själv. Så hade min mamma en sak mindre att tänka på i alla fall.

  Tack för en bra blogg

 25. Evelina

  Coolest.se säljer 6 st robotdammsugare.

  Jag tog över min nuvarande hund som då var fyra år och har haft henne i snart 2 år. Hon är rädd för det mesta som låter.
  Hon tycker att det är väldigt jobbigt när jag dammsuger, vilket jag undviker i den mån det går för hennes skull. Då kan jag och Schira (hunden) gå ut och gå medan robotdammsugaren gör jobbet. Det skulle Schira uppskatta väldigt mycket. Därför skulle jag vilja vinna en robotdammsugare.

 26. Johanna Ericson

  Visst känns det som att det enda man gör,
  är att dammsugaren fram och tillbaka kör.
  Så snart man äntligen är klar,
  ser man allt man glömt kvar.
  Dammtussar, matrester, grus och hår,
  i hemmets alla hörn och vrår.
  Tänk all tid man kan spara,
  när en robotdammsugare över hemmet fara.
  Energi till sånt som faktiskt är kul,
  medan roboten rullar över golvet på sina hjul.
  Att robotarna ska ta över – gärna för mig!
  När det handlar om en så här smart grej!

  Svar: 6 stycken

  Glad andra advent <3

 27. TheréseL

  Tänk att denna robotdammsugare få vinna
  den får dammet att helt plötsligt försvinna.

  Tänk att slippa krångla med sladdar och tunga maskiner,
  med roboten så får vi ändå ett hem som skiner.

  Tänk att vi skulle spara en massa tid för lek och bus,
  och ändå ha ett rent hus.

  Nu hoppas vi att tomten kommer tidigt i år, och att en robotdammsugare vi får!
  💜

  På Coolest.se säljer dom 6 st olika robotdammsugare.
  Lycka till imorgon!

 28. Jane Thorlund

  1. Jag har delat och mailat till dig!

  2.Jag skulle vilja ge denna till min pappa. Han lever ensam i ett (i mitt tycke) för stort hus.
  Han har MS och har svårt att gå, och därmed mycket svårt att dammsuga.
  Jag vet att han gärna skulle vilja ha en robotdammsugare, men det finns inte ekonomi till det.
  Så nu blir där bara städat när jag eller mina syskon kan komma dit och göra det, vilket tyvärr är för sällan pga. jobb och familj.

  3. Dom har 6 olika modeller!

 29. Linnea

  Jag flyttade hemifrån till min första egna lägenhet i augusti och i samband med det köpte jag en billig dammsugare på Ullared. Tyvärr suger den knappt upp någonting och med två små kattungar så blir här så skitigt här hemma… Hade älskat denna, både för att jag behöver en bättre dammsugare men också för att jag är så fruktansvärt lat, och knappt har tid till att städa.
  Glömde skriva svaret på frågan i min förra kommentar. Svaret är 6 stycken + en fönsterputsare (om den räknas, såfall 7 stycken)

 30. Linnea

  Jag flyttade hemifrån till min första egna lägenhet i augusti och i samband med det köpte jag en billig dammsugare på Ullared. Tyvärr suger den knappt upp någonting och med två små kattungar så blir här så skitigt här hemma… Hade älskat denna, både för att jag behöver en bättre dammsugare men också för att jag är så fruktansvärt lat, och knappt har tid till att städa.

 31. tova

  6 st.
  Vardagsstädningen är en av de saker som sliter mest på min trasiga kropp. Jag vaknar med värk och somnar med värk, däremellan försöker jag orka med allt som ska göras, tvättning, städning och allt kring maten är måsten och ibland är det allt jag orkar på en dag. Att slippa dammsugningen skulle betyda att jag får ett par timmar där jag kan göra något trevligare som orken annars inte räcker till. Lite mer roligt tid, kan inte tänka mig en bättre julklapp.

 32. Anna

  6st säljer de 🙂

  Skulle såå gärna vilja vinna en, det skulle underlätta vardagen för oss. Jag kan tyvärr inte dammsuga pga min sjukdom så det blir min sambo som ska hinna med det med mitt i allt annat han gör. Två barn som kladdar och en katt så det behövs vetkligen att vi tar fram snabelsugaren varje dag. Min sambo lagar oftast maten, tar disk å tvätt pga att jag ej har ork och energi till det. Vilken dröm d skulle vara <3

 33. Annika Nilsson Pettersson

  De säljer sex olika robotdammsugare

  Denna skulle underlätta otroligt mycket här hemma. Med snart nio barn kan jag säga att man har lite annat att göra än att dammsuga – och trots det så står man där med snabeldraken minst en gång om dagen, oftast två. Tänk hur mycket tid jag skulle spara med denna extrakärlek i vårt hem!? =) Tid som jag istället kan lägga på läxläsning, sagoläsning eller bara mys/lek med barnen – underbart!

 34. Katarina

  Vill gärna vinna då vi har katt som lossar hår överallt så måste dammsugas ofta så denna vinst skulle spara en massa tid som jag kan lägga på nåt annat som är roligare än att dammsuga
  Dom säljer 6 olika robotdammsugare

 35. Anna M

  Jag vill vinna för jag har ingen lust att lägga tid på att dammsuga varje dag när jag kan göra något viktigare som att leka med mina barn <3
  Rätt svar är: 6 st

  Kram Anna

 36. Elin

  6st robotdammsugare!
  Hade velat vinna för det hade underlättat vardagen enormt. Vi har hund som fäller och bebisar som kryper runt på golvet, blir mycket dammsugande som hade kunnat gå till att leka med barnen istället. Tänk att kunna sätta igång roboten när vi tar en promenad och ha fina hundhårsfria golv och mattor när vi kommer hem – drömmen!

 37. Johannahallondoft

  Coolest.se säljer 6 olika modeller av robotdammsugare 🌟🌟. Jag har ett stort städnings dille och har ett problem nu när jag fått en liten kille. Liten kille kan ej vara själv för en enda stund, utan att mamma får skäll av honom på en sekund. Skrik, gråt och frustration, skapar knappast en idealisk städ situation. Med en hund som även stökar ner blir dammtussarna allt fler och fler. Med astma och svår kvalsterallergi som besitter min kropp, måste städningen vara på topp. Tänk om vi denna fick, hjälpt en stressad mamma som har svårt att andas att städa på ett kick. Jag skulle med denna så mycket bättre må, håller tummarna nu att vi denna kan få ♥️

 38. Maria Sundlöf

  1. check!
  2. Wow, en sån här Robotdammsugare skulle verkligen vara bra,
  det är precis vad jag och min familj vill ha!
  I ett hus på 150 kvadrats yta,
  är det lätt att man som ensam kvinna i huset får ryta.. ;-D
  På maken och tonårsgrabbarna i huset när de inte vill,
  dammsuga här hemma utan hellre vid datorn sitta still..
  Städa och feja är inte så himla kul,
  men vi alla vill ju ha fint hemma till jul!
  3. Coolest har 6 st olika Robotdammsugare.

 39. annika

  6 st robotdammsugare har dom.

  Åh denna skulle jag vilja ge till min make i julklapp, då han har sagt att han vill ha en sån, men jag har sagt nej för jag e för snål för o köpa en + att jag har vart lite skeptisk till hur bra den går över trösklar. Men de vore så kul o ge, o så jade det vart guld värt att sätta på den o låta den dammsuga när vi nu har en 10-månaders bebis som kryper på golvet o stoppar allt i munnen, även smuts o damm tyvärr. Så detta hade vart guld vört för oss!

 40. Cattis Wulff

  De säljer 6 st olika robotdammsugare.

  Det hade varit så mycket hjälp i vår vardag att vinna en ro otdammsugare pga att lillebror Oliver är rädd för dammsugaren. Då hade den kunnat fixa hemmet när vi inte är hemma.

  Grattis på namnsdagen!!

 41. Anna Berglund

  Har delat o mailat tidigare.
  Svaret är 6 olika modeller

  Med denna slipper ja med snabeldraken valsa –
  En robotdammsugare själv runt mina golv dansar salsa
  Bort med damm, ludd och alla katthår
  Hoppas få vinna så jag smidigt o enkelt rena golv får

 42. Tingeling

  sex damsugare säljer dem 🙂

  skulle vilja vinna denna till min gamla mamma, visst jag hatar också att damsuga men min mor börjara bli äldre nu och vill underlätta hennes vardag med denna fantastiska lilla grej 🙂 Hon kommer tycka att den är jätte söt

 43. Mia Axelsson

  Svar. 5 st olika

  Hjälp!!!
  Dammråttorna vårt hem invaderar,
  Hjälper inte hur vi än sanerar

  För med många barn och dessutom hund,
  blir det stökigt och smutsigt på en sekund

  Vi önskar roligare saker tillsammans göra,
  Än ständigt runt med en dammsugare köra

  En smidig påslös dammsugare vore lösningen på familjens städdilemma,
  Med drömvinsten från Göteborgsmamman och Coolest.se blir det rent och snyggt härhemma

 44. Mari B

  6 stycken.
  Tänk vad tid det skulle spara med en robotdammsugare som dammsög åt oss. Dammsuger varje dag, helst två gånger per dag, då lillasyster kryper runt och stoppar allt små skräp hon hittar i munnen. Om vi då har en robotdammsugare som sköter det jobbet slipper jag vara orolig över att det hamnar något olämpligt i hennes mun.

 45. Nina

  Colest 6 robotdammsugare.
  På grund av funtionsnedsättnig kan jag inte hantera en vanlig dammsugare. Jag använder rullstol och drar därmed in kopiösa mängder med sand och grus. Katten gör också sitt för att spä på sand och dammnivån i hemmet (Hon är expert på att sprätta iväg sand från kattlådan). Om man är hänvisad till att endast städa och dammsuga när och så ofta (eller snarare så sällan) som kommunen bestämmer hinner det bli väldigt dammigt och sandigt mellan gångerna. Dessutom har stressad hemtjänstpersonal ofta “runda hörn”. Den här robotdammsugaren skulle altså vara mer än välkommen att flytta in hos mig och katten.

 46. Camilla Waxin

  6st 🙂

  Hemma det dammsugs i princip var dag,
  då jag 4 busfrön hemma har.
  Det tar mycket tid och energi,
  om jag vann jag överlycklig skulle bli.

 47. Anna

  Jag vill vinna eftersom jag ha skadat mig allvarligt i en olycka i Åre i april och inte kommer att bli helt återställd. Jag vill inte att maken skall behöva dra alla tunga lass, så det här skulle vara min julklapp till honom. Eller till mig. Ja, till mig, kanske. Då kan jag avlasta honom från en del av allt det han måste göra ensam sedan olyckan.

  Kram och glad 2:a advent!

 48. Victoria

  6st robotdammsugare har dom på hemsidan 🙂
  Jag skulle vilja vinna denna åt min extra mormor som har fått en höft sjukdom nyligen och knappt kommer upp ur sängen längre, hon får heller tyvärr ingen hem hjälp 🙁
  Hon bor i södertälje och vi i uppsala så vi kan inte heller komma och hjälpa till men denna dammsugare skulle kunna hjälpa henne 🙂

 49. M Maria Hast

  Svar: 6 olika modeller.

  Två Birma-tjejer fulla med bus rumlar runt i mitt tidigare välstädade hus,
  kattsandsdamm och hårtussar i varje vrå gör att matte har fullt sjå.
  En robotdammsugare skulle vara Årets Julklapp på flera sätt,
  en åkattraktion för missarna och jag kan istället ta mig en kaffeskvätt 🙂

 50. Erica

  De säljer 7 (om man räknar med fönsterputsaren, annars 6). Jag MÅSTE verkligen vinna denna. Mina föräldrar hotar med att sälja mitt barndomshem och istället flytta till en lägenhet pga det är för jobbigt att städa. Om jag ger denna till dem i julklapp så har de ingen ursäkt längre! Jag vet nämligen att de skulle ångra sig och sakna trädgården och altanen och de stora ytorna, är rädd att de ska göra något impulsivt bara för att slippa dammsuga. Hade blivit överlycklig om jag vann! ☺️ Kram!

 51. Amanda Eriksson

  7 olika robotdammsugare.

  Med denna man vi spara tid,
  måste ej städningen ta vid.
  Kan lägga tiden på varandra,
  Kanske till och med umgås med andra?

 52. JoHaNNa - Kreativ Ensamstående Mamma

  enkelt, jag vill slippa göra det själv och umgås med dottern mera. dessutom skulle jag kunna pyssla ihop något överdrag till den så den ser ut som en liten hund – dottern älskar hundar och så skulle vi döpa den tillsammans 😀

  svar: 6 st

  redan delat kalender på min Facebook: Johanna Hellberg

 53. Enida

  Men hjälp. Denna hade jag verkligen behövt vinna till mitt självsmutsande golv. Det innebär kort och gott att jag har ett golv som smutsar ner sig självt. Fastän jag precis dammsugit så är det hokuspokus allt från smulor, stenar och grus till dammkorn överallt på golven efter typ fem minuter. Jag vet, jag hade inte heller hört talas om fenomenet förrän jag fick barn, men nu är det ett faktum! Hade ju varit gött om golvet i gengäld kunde vara självrengörande också, men det kan det inte av någon anledning. Robotdammsugaren är väl det närmsta vi kan komma!

  Svaret är 6 st

 54. Anna Årmarker

  6 stycken 😃🙌🏼
  Med huset fullt av barn blir livet rätt mycket ibland,
  man önskar att man på städningen hann lägga en extra hand.
  Att få lite extra hjälp att få hemmet att skina och glittra,
  skulle få denna mammans hjärta att fnittra.
  Att få ha en fin cleanmate,
  det hade varit grejt!
  Hoppas nu på tur för att få lite avlastning och hjälp hos oss,
  så jag kan umgås mer med familjen när jag kommer loss ❤️

 55. Emmelle

  Åh jag Måste vinna! Jag har barn (2 st) som ständigt går in med skor och vi har sand ÖVERALLT (sängen också) jag har även tre djue. Så päls o sand. Önskar mig denna så jag kan slippa sopa och dammsuga hela dagarna.
  De säljer sex olika 🙂

 56. Jerker

  Ett hem med långhåriga katter och två sjuka människor gör att det snabbare blir skitigt samtidigt som det är värre att få det städat, så det vore perfekt med en hjälpredan i form av en dammsugarrobot 🙂

 57. Caroline Torbjörnsen valberg

  För att jag har en dotter som är snabb och busig. Gud vad det skulle underlätta med denna 🙂 det skulle vara en dröm.. En dammsugare som går av sig själv!! 😮

  Hoppas nu på detta inför jul, så att jag och dottern tillsammans istället får ha kul!

  De säljer 6 olika robotdammsugare 🙂

  God jul ❤

 58. Caroline Lundquist

  Hej med sex busbarn med åldrar från 10 år ner till en månad gammal så göör man inte så mycket annat än o städa o försöka hålla iordning på detta hushåll. Hade ju vart perfekt med denna mojäng för då hade mamma bus kunnat lagt mer tid till o umgås o till alla dessa läxor barnen har mellan allt ståhej o aktiviteter. O ändå utan snabelgrejen kunna dra en sväng om .
  Svaret på frågan är 6 st i lucka nr 10
  Vet ej om jag skickat kommentaren rätt men hoppas o gör ett frest o håller tummar o tår på sucess

 59. Belinda

  Först och främst, skulle jag vinna detta så skulle jag börja gråta av lycka. Helt ärligt. Jag ska berätta varför:

  Jag fick min dotter Alma i april och är helt överlycklig! Och vi har även 2 hundar som fäller MYCKET. Det är stora hundar och dem fäller 2 gånger om året, och nej, dem fäller inte samtidigt, utan går omlott med varandra. Så det är 365 dagar som året som någon hund fäller. Vi borstar dem varje dag så det är högar lika stora som hundarna själva med hår. Men fastän vi borstar och borstar så lossnar det stora tussar om hundarna inne. Nu har min dotter börjat krypa och ibland tar man nästan henne för att vara en hund till utseendet, eftersom tussarna fastnar på byxor och tröja. Och då dammsuger vi ändå ofta hemma, men det ligger ju inte först på priolistan med en bebis hemma som alla småbarnsföräldrar vet.

  Jag vill gärna adoptera en robotdammsugare, den skulle få jobba varmt hos mig och få massor av kärlek och uppskattning!

  Svar på frågan: 6 stycken!

  Tack för världens bästa blogg! //Kram

 60. Carolina Åhsberg

  Grattis Malin på namnsdagen! <3
  Svaret på utslagsfrågan: 6 stycken.

  Vi som försöker komma på hur vi mer tid över till familjen får,
  tänker genast: detta är ju en perfekt julklapp till familjen vår!
  Med denna slipper vi ödsla tid på dammsugning varje da',
  och vi så mycket mer tid tillsammans som familj kan ha!

  Har även tävlat på instagram (Carolina1979)

 61. Daisy

  Då min sambo ofta klagar på att jag inte hjälper till med städningen (men jag har barnen typ jämt) Så skulle denna göra under för vårt förhållande. Han slipper gnälla att jag inte städar OCH han hinner göra annat än att städa när han väl är hemma

 62. Henrik

  1. Har delat på Facebook och många har joinat kalendern.Du har fått print.. De vet att jag alltid delar din blogg på FB. 🙂

  2.Om det så gäller vardagsrum eller vår walk-in
  Vad som helst… stå bredvid och ta ett glas vin.
  Allt du behöver göra är att trycka ”klick”
  Le bara när folk frågar: ”Vad är ditt trick?”
  Med en robotdammsugare det inget IQ-test.
  ”Wow Henke! Vad rent det är! Du är bäst!”
  Hur lite du behövde göra är det ingen som vet.
  Att maskinen gjort jobbet är din hemlighet.

  3. 6 stycken modeller (7 om man räknar med fönsterputsaren)

 63. Ulrika armano

  Glad andra advent!
  Städningen här hemma är i full gång (vilket den i och för sig är dagligen då vi har stora ytor parkett)
  Jag får alltid skuldkänslor över hur mycket tid jag lägger på att dammsuga och tvätta golven istället för att spendera tid med mina barn. Ännu mer skuldkänslor får jag när min treåring (stora tjejen) ska hjälpa mig att dammsuga och tvätta golven (vilket hon alltid vill)
  Sådana stunder hade jag önskat jag hade en robotdammsugare!
  Jag håller tummarna på lite tur!
  Coolstuff har 6 robotdammsugare till försäljning!
  Kram
  Ulrika

 64. Johanna H

  6 st!!
  Jag önskar vinna detta brummande hembiträde så jag slipper tänka på dammsugning. Iofs är det min man som står för dammsugningen här hemma men hrm hrm, han uppskattar förstås en robotdammsugare han med (desto mer ;))

 65. Maria Barkhult

  Jag tycker det ser ut som 6 olika dammsugare. Med 3 hundar varav två långhåriga som drar in massa grus och skit efter varje promenad och en korthårig som just nu fäller kopiösa mängder päls som därefter fastnar i vår 10 månader gamla sons kläder när han kryper runt och leker så blir man tokig… Vi väntar även barn nr 2 fram i vår och det blir tyngre för varje dag att dra runt på dammsugaren för att hålla ordning på kaoset.

 66. Sofie Tegvall

  Coolast säljer 6 olika modeller!

  Vi bor i ett hus med tre våningar, på två av våningarna har vi en dammsugare men trots det blir det mycket släp upp och ner för trappor. Jag har så länge tänkt skaffa en robotdammsugare men kommer mig inte för. Nu kanske det äntligen blir dags för mig att förenkla min vardag!

 67. Helena

  Har delat på instagram 1dec och taggat samsa skickat till dig.
  Dom säljer 6 stycken robotdammsugare 🙂
  Så mycket tid jag skulle spara om jag slapp dammsugningen, mer tid till att plugga till tentorna och mer tid för bebis sen när han/hon kommer 🙂 Det bästa är ju att det alltid skulle vara rent och fint på golvet 🙂 Toppen med andra ord.

 68. william Åkerström

  Hund och katthår efter golven vi har
  Och med dammsugaren vi varje dag fram och tillbaka far,
  Med en robotdammsugare vi kan hjälp på traven få
  Att få upp dessa jobbiga hårstrå,
  Vi hoppas nu här hemma
  Att dammsugningen framöver blir en annan femma

  Rätt svar är – 6st tävlar även på instagram

 69. Nikita juberg

  2 barnsmamma och driver själv ett städföretag så kan jag söga att vår dammsugare går minst 2 ggr om dagen då jag är himla pedant (arbetsskadad😂) och barnen får alltid Härja fritt i vårt hem , den äldsta dottern har ofta sin bästa kompis här så då får dammsugarn åka fram efter ett besök av barn. Så denna konkurrent till mitt företag skulle ändå göra susen hemma hos oss 🙏 Följer på instgram och delat din kalender på instagram ☺

 70. Kristina K

  Svaret är sex stycken.

  Nystädat hem med självgående maskin?
  HURRA för robotteknologin!
  Lycka vore att få komma hem till mitt hus,
  och mötas av golv utan dammtussar, frukostflingor och grus.
  Lycka att slippa sköta dammsugningen själv.
  hälsar tvåbarnsmor norr om Luleälv.
  Så snälla tomten – jag har varit omtänksam, generös och snäll-
  önskar så städhjälp som är helt maskinell.

 71. Christin Börjesson

  Coolest säljer 6 stycken olika robotdammsugare

  Då man är en småbarnsmamma,
  så hinner man inte alltid damma.
  Mycket av min tid går till att amma.
  Med en sambo som är pedant
  Så känner man sig som en tant
  När man med dammsugaren står
  Därför hade detta varit en grym julklapp som sambon får.

 72. liselotte andersson

  Nu satt jag och letade efter hur många robotdammsugare de sålde typ per år, och hittade ingen försäljningsstatistik, tills det slog mig att du kanske menade hur många olika modeller de har, så nu svarar jag 6 stycken. Jag vill vinna denna för att kunna ge den till min gamla pappa, där den ena krämpan avlöser den andra, tänk vad denna skulle underlätta för honom. Den skulle kanske även lätta mitt dåliga samvete lite att man inte hinner och orkar hjälpa till tillräckligt.

 73. titti skarp

  hej

  bor i ett stort hus så ibland tappar jag bara lusten
  så vore kalas att ha en sådan mojäng så att man kan göra nåt annat i stället

  mitt svar är 6 st olika
  hoppas på turen
  Titti
  God jul

 74. Hannah Noren

  ingen aning, det var svårt att hitta svaret på coolest.se hemsida, men jag gissar det är en av deras bästsäljare! Kanske 100,000 såld? Att kunna dammsuga ger en exttra lyx känsla, men jag hinner inte varje dag…tack och God jul, Malin!

 75. Louise Krångh

  Jag har en dotter på 12 år som har en fobi för kvalster och smuts. Det är väldigt påfrestande för henne då hon nästan maniskt måste dammsuga flera gånger om dagen. Vi går på KBT hos en terapeut och han har föreslagit att vi skaffat en robotdammsugare för att underlätta nu när vi börjat behandlingen.

 76. Cecilia F

  Svar 6 st olika robotdammsugare säljes på Coolest.se
  Jag har alltid velat ha en robotdammsugare, och jag damuger ofta är lite för pedant kan knappt se en smula på golvet för då mår jag dåligt. Och nu har min rygg pajat helt, tid hos sjukgymnasten i morgon och måste till en läkare, kan inte ha det så hör längre så denna robotdammsugare skulle förgylla mitt liv

 77. Emilie

  Åh wow 👏👏👌
  6st modeller har coolest.se!
  Jag önskar mer tid för mina barn o mindre tid för dammsugning som ligger längst ner på min lista ”att göra” 🤣😅 som gravid är det extra tungt att just dammsuga!
  Hoppas på denna fina vinst så kommer vi ha skinande rena golv på julafton o en pigg alert preggomamma! ❤️
  Grattis på namnsdagen Malin!! ❤️

 78. LindaF

  De säljer 6 stycken.

  Vilken underbsr vinst. Att en liten robot kan få ta över och göra det tråkigaste jag vet. Ladda och släppa iväg denna söta lilla dammsugare. Det kallar jag för en fröjdefull jul! 🌟

 79. Linn Eriksson

  6 olika sorter kan man på Coolest välja på, jag skulle bli överlycklig oavsett vilken jag få, avskyr när det fastnar spill under mina fötter, när dammråttorna anfaller omvandlas jag till trötter, tänk vilken lycka att alltid ha golvet rent , då kan man ju våga ta emot gäster som förvarnar sent

 80. Annika Andersson

  Tänk att få slippa momentet att dammsuga, det tråkigaste vi gör i det här hemmet och det vi bråkar mest om för alla vill få det gjort men ingen vill göra det. Så underbart det vore med en robot som gör jobbet!

  Och de säljer 6 st olika.

 81. Jenny Sjöberg

  1. Julkalendern är delad.

  2. Vi har fjärde barnet på gång och tid är verkligen en bristvara. Vi skulle tjäna in en massa tid och energi med en robotdammsugare. Det finns ju så mycket annat som tar tid och så en hel del som vi hellre vi lägga tiden på…
  Att just städa görs det ganska ofta här, för med en massa småbarn smulas det en hel del som vi gärna kallar in en robot för att få hjälp med att få rent igen. Inbillar mig att den här är betydligt mycket tystare än vår högljudda dammsugare och inte har något emot att jobba nattetid. Perfekt arbetskraft!

  3. Sex olika varianter.

 82. Frida Andersdon

  Jag och min sambo satt senast igår och pratade om att en robotdammsugare kanske hade varit värd sina pengar för att vi ska slippa klunsa varje gång om vem som ska få den äran att dammsuga.
  Hittade 6st dammsugare på deras hemsida.

 83. Hannah karlsson

  6 st olika varianter. Då jag har tre små barn så blir det väldigt mycket skräp här hemma och tiden til att dammsuga blir knapp. Skulle vara underbart med en dammsugare som halverar stressen här hemma och hjälper till med städandet.

 84. Magdalena

  Dem säljer 6 varianter av robotdammsugare.

  Hade så gärna velat vinna för att slippa släpa fram dammsugaren vareviga dag med en 1,5 åring som röjer runt. Hade så gärna tagit tiden och gjort annat med henne än att behöva dammsuga efter varje måltid ( gäller ju även efter mannen 😉 )

 85. Joanna Andersson

  Coolest säljer 6 olika robotdammsugare.

  Denna robot hade jag velat vinna som en julklapp till mig själv. För att jag ville kunna spendera ännu mer tid med mina 3 fantastika barn istället för att dammsuga. Eftersom man har en bebis i kryp åldern dammsuger jag varje dag så en robot hade varit fantastiskt.
  Hoppas på att tomten kommer tidigt i år 🎅🏼🎁🤩

 86. Sandra Lindahl

  Vi har en hund som släpper små “hullingar” (små sylvassa hår) så vi dammsugare minst varannan dag vilket tar otroligt mycket av tiden för annat. Så vore underbart få vinna denna att underlätta i sin vardag.

  De säljer 6 olika robotdammsugare

 87. Nanny

  Wow vilken perfekt julklapp, precis vad vårt hem behöver nu när lillkillen precis börjat krypa runt och upptäcker varje hörn av hemmet… även där mamma inte hunnit dammsuga.. med denna skulle jag inte behöva oroa mig för att han ska äta sig mätt på dammråttor😂
  Dom säljer 6 olika robotdamsugare!

 88. Tatyana

  6 stycken olika.

  Med tre barn och en man som öppnat eget företag och kommer hem sent på kvällarna, så är det fullt upp här hemma. Efter att ha hämtat barn, handlat, lagat mat och nattat barn är kvällen slut. Tänk att bara kunna sätta igång robotdammsugaren när jag kommer hem, och slippa stressen över att dammsugningen aldrig blir gjord.

  @lillaladys

 89. Ellinor

  De säljer 6 stycken robotdammsugare.
  Jag jobbar som lärare 35 timmar på skolan och 10 timmar förtroende tid som jag gör hemma. Det blir 45 timmar och all tid som min dotter på 1 år och 9 månader är vaken på lägger vi på henne. En robotdammsugare hade ju sparat in en hel del tid. Endå kruxen är alla höga trösklar hemma, men det kan vara värt att ta bort dem för en robotdammsugare!

  God jul!

 90. Annika järpmyr

  Mmm😍, älskar verkligen det jobb robotdammsugaren gör och den tiden som den ger mig med mina älskade barn👌 I vårt hus skulle den få gå varm så vi får härlig mystid tillsammans❣️ Svaret är: 6 st

 91. Evelina Persson

  De säljer 6 olika sorters dammsugare.

  Detta vore min dröm julklapp! Efter jul ska jag gå tillbaka till arbetet efter ett års föräldraledigt. Redan nu börjar ångesten över hur tusan jag ska hinna med allt 😉 Tre barn varav de två stora både har aktiviteter och ett rikt socialt liv. 😀
  Att få en robot dammsugare som kan hjälpa till med städningen vore ju guld värt, sedan ska jag bara fundera på nästa problem, vem som ska sköta tvätten…..

 92. Sofi

  Vår familj hade verkligen behövt en robotdammsugare nu när båda föräldrarna ska börja jobba och barnen ska på förskola på dagarna. Med en robotdammsugare hade vi fått mycket mer kvalitetstid tillsammans som familj. Håller tummarna för att vi vinner!
  De säljer 6 st olika dammsugare.

 93. Åsa Svensson

  Detta är verkligen vinsten för mig! Ensamstående 3-barnsmamma. Tiden räcker inte till. Prioriterar bort dammsugning. Plockar upp de värsta tussarna för hand. En robot är mer än välkommen hem till oss! Vikten hjälp det skulle vara. Och mitt dåliga samvete skulle lugna sig lite. Drömmen är u ett rent och fint hem, men när man inte räcker till, vad göra. Hoppas, hoppas!

  Svar utslagsfråga: 6 st

  Hälsar Åsa
  asasvensson22@gmail.com

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx