Nervositet och gårdagens mys. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Nervositet och gårdagens mys.

God morgon!

Hur mår ni denna söndag? Jag börjar bli riktigt, riktigt nervös inför morgondagen, men jag försöker att bara ta det lugnt och tänka på något annat. Jag försöker tänka ut någon bra serie som jag kan ha med mig ner och kolla på när jag ligger där efter uppvaket, men kan inte komma och tänka på något jag inte sett. Har ni några tips? 🙂 Gärna feelgod, men huvudsaken är egentligen att den bara är riktigt bra 🙂

Igår var Elise, Julia och jag på Universeum. Fredrick och Emilia stannade hemma och tog igen sig efter en tuff natt så vi passade på att vara där borta länge och titta på de olika djuren om och om igen. Efteråt smet vi iväg till ICA och köpte lördagsgodis innan vi mötte upp resten av familjen på stan. Det var en skön och lugn dag.

Idag är Fredrick ute och cyklar på förmiddagen och jag passar på att städa en sista gång innan jag blir sängliggandes ett par dagr framöver 🙂 Fredricks bror är en ängel och hämtar mig på tisdag morgon och mamma är en pärla som kommer och hjälper oss med barnen. Det är väl inte det att jag kommer ligga ner hela tiden, men jag kommer ha ont och ska inte lyfta alls de första dagarna. Jag har sagt det förut, men det är verkligen guld värt att ha familjerna så nära som vi har. (även om jag ofta önskar att någon bodde uppe i norr så vi kunde få vara med om snö på jul, haha)

Grattis säger vi till Maria som vann smyckessetet från Dimoda igår! Hurra, hurra, hurra! Om ni tror att det blir lättare och lättare med att utse vinnarna så har ni fel – jag får bara mer och mer skuldkänslor för att inte alla kan vinna. Det kommer liksom aldrig ge med sig, men samtidigt blir 24 av alla tävlande superglada och jag får försöka tänka på det istället 🙂

Ha nu en härlig söndag och njut av dagen före en ny arbetsvecka. Vad blir dina mål den här veckan?

Kram.

nervositet nervositet nervositet nervositet nervositet nervositet nervositet nervositet nervositet nervositet nervositet nervositet nervositet nervositet nervositet nervositet nervositet nervositet nervositet nervositet nervositet nervositet nervositet nervositet nervositet nervositet nervositet nervositet familjemys familjemys familjemys familjemys

Gårdagen var lugn och himla mysig. Den här dagen innehåller desto mer nervositet …
nervositet nervositet nervositet nervositet

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

 1. Malin

  Det finns ju sååå många bra serier, jag tvivlar på att du sett allt 😉 Några av mina favoriter är Hawaii 5-0, Chicago Fire, Chicago P.D., Shades of Blue, The big bang theory, NCIS och Scorpion! Mycket är kriminalserier eller liknande, men jag har verkligen fastnat för allihopa! Alla har hållit på några säsonger så det finns definitivt lite grann att se, hoppas du gillar någon av de 🙂

  1. goteborgsmamman
   Malin Stensson

   Hahaha, det har jag antagligen inte! Men du vet den där känslan när man bara känner att “finns det ens fler serier än de jag sett?” haha. Men du har helt rätt! Av de du räknade upp så har jag bara sett big bang theory och ett par avsnitt av NCIS när det gått på tv – är inte det galet? Du räddade precis min kväll! <3 TACK! Jag återkopplar 😀 Kram <3

Annons