Lucka 11 – låt barnen strosa ergonomiskt! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Lucka 11 – låt barnen strosa ergonomiskt!

I lucka 11 ska barnen få strosa ergonomiskt!

God morgon kära ni. Klockan är 06:00 och jag håller antagligen i detta nu på att ta på mig ytterkläderna för att kila iväg till tåget. Nervös är jag redan nu kvällen innan, så imorgon bitti lär jag väl hacka tänder, haha.
Men nu, nu ska vi öppna lucka 11! Är ni redo?

lucka 11

Dagens lucka sponsras återigen av ingen mindre än Jollyroom och där du har chansen att vinna 2 par barnskor från märket Superfit!

Jag har aldrig varit med om några skor som barnen älskar så mycket som de vi har från Superfit. Elise kallar sina sportskor i Gore-Tex för hennes “snabba skor” och vi fick börja sätta regler på att man inte fick ha skorna på sig inomhus när hon ville fortsätta ha dem på sig efter leriga promenader, haha. Det är ett bra betyg tycker jag! 🙂

Superfit har 70 års erfarenhet som de använder under utveckling och producering av alla typer av barnskor. Deras framgång bygger på det faktum att deras barnskor är specialutvecklade för barn. Utvecklingen är centrerad kring perfekt passform, kvalitet och viljan att vilja testa nya saker.

Ett barns skor måste kunna ge stöd åt små fötter för att de ska kunna växa på ett hälsosamt sätt. Superfits skor är baserade på ortopedisk skoexpertis och ger ditt barn en skön sko att upptäcka världen i. Vad mer önskar man de små? 🙂

superfitlucka 11

Hur gör du då om du vill tävla om 2 par barnskor från Superfit? Jo:

 1. Har du inte hunnit dela min julkalendern på något socialt medie så är det dags att göra det 🙂 Hur ni går till väga kan ni läsa här (jag behöver nämligen en printscreen på er delning!).Detta behöver ni bara göra en enda gång så ni som redan mailat – ni kan gå till steg 2 🙂
 2. Kommentera inlägget och skriv varför just DU vill vinna.
 3. Svara på utslagsfrågan som idag lyder:
  Ge mig namnen på 3 valfria par skor från Superfit. Svaret går att hitta här. 🙂

Tävlingen avslutas idag kl. 23.00! Glöm inte att lämna er mailadress så jag enkelt kan kontakta vinnaren 🙂
Ni kommer heller inte kunna se någon annans kommentar. Detta för att inte fuska 😉 haha.

Kör hårt & stort lycka till!

Kram.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

 1. Annika - drömmen om 11 barn

  Culusuk, Husky och snowcat

  Med snart nio barn blir det en hel del skoinköp. Vidsanår dyrare än andra – och vissa år fler inköp än andra. Vi har testat en hel del märken när det gäller skor men superfit är fortfarande helt nytt. Att låta Isabella och David få såna här kvalitetsskor vore mer än underbart, ja för i dagsläget är möjligheterna rätt begränsade iom öka andra utgifter i samband med hemflytt.

 2. Jens

  Superfit Merida känga,superfit Grovy känga och
  Supérfit Culusuk vinterstövel

  Varm om fötterna är j toppen för de lyckliga som detta pris vinner

 3. Stellan

  Jag har hälsoproblem som förhindrar mig att jobba som vanligt därför har vi inte bra ekonomi. Vi väntar barn och jag vill ha ett par skor till mitt kommande barn..
  Superfit sandal Nelly, superfit sandal fanni, superfit snowcat vinterstövel.

 4. Roxanne Muñoz Rytting

  Svar: ”Snowcat”, ”Husky” & ”Ted”

  Vill vinna eftersom vi verkligen behöver köpa nya skor till dottern! Hon har haft mycket problem med dålig tillväxt – men fötterna har plötsligt vuxit i raketfart! Att få två par skor hade varit guld värt då jag är sjukskriven och har det väldigt tufft ekonomiskt. Köper ofta begagnat, men inte skor då de är så viktiga och jag vill att de ska forma sig efter dotterns fötter.

 5. Siv

  Fanni
  Henry
  Freddy

  Om barnen varsina skor får,
  skulle rädda mammans år.
  Ärva av varann fungerar ej,
  eftersom skorna måste anpassa sej.

 6. Ellinor

  Jag skulle vilja vinna för att vi har en aktiv lite flicka här hemma som har gått sedan hon var 10 månader och ska hela tiden röra sig. Då tycker jag det är bra med olika skor så mår ju hennes fötter bra också!

  Superfit Groovy Känga, Fudge Combi
  Superfit Ulli Sko, Ciok
  Superfit Sko Bella, Black Combi

 7. Sara B

  ”Oavsett om jag vill vara lite groovy eller åka med en husky, så är det i Meridas känga man står stadigast på jorden”.

  (De tre skorna är alltså 1. Groovy känga, fudge combi, 2. husky känga, ocean combi samt 3. Merida känga, svart). Två av dessa skulle två av mina barn få om jag vinner 🙂 den gula skon var så galet snygg så den hade jag velat ha i vuxen storlek (fast frågan är om det är lika snyggt på en 32 åring som på 6 åringen?) 🙂
  Varför då? Jo, med tre barn som har ogräsfötter (växer ständigt) så är det alltid någon av dom som har för små skor, så det skulle vara en riktig välgärning för mina barns fötter om jg vann 😀

 8. Evelina

  Happy
  Octupuss
  Fanni

  Varenda år ärver lillasyster syskonens skor,
  så är det att inte få vara den som är stor.
  Jag skulle vilja ge henne två par,
  både sommar och vinterskor så hon har.

 9. Sofia

  Jag skulle ge vinsten till mina systerdöttrar. De behöver nya skor varje säsong då deras fötter växer så fort. Dessutom kan de inte ärva av varandra då deras fötter har samma storlek vid olika säsonger. Det blir helt enkelt nya vinsterskor åt båda barnen varje säsong. Den här vinsten skulle verkligen komma till nytta.

 10. Kattis Iveblad

  Groovy känga, ulli sko, tedd känga.

  Barnens fötter växer i rasande takt, de skorna som köptes i november är numera ett minne blott. Tårna vikas dubbelt får, hur är det möjligt att de kan växa i rekordfart? Varm om
  Fötterna man vill att ens barn ska vara, de bästa skorna som passar våra barn är de från superfit.

  Katarina.iveblad@gmail.com

 11. Victoria

  1. Gjort det den typ 4e dec
  2. Nicki är 1år och kan nu gå
  Hoppas att hon ett par av dessa kan få
  Med dessa skor stabilt hon kommer stå
  För att inte näsan i backen slå
  3. Husky känga, teddy känga, sandal fanni

 12. Alle

  Culusuk (vinterstövel)
  Husky (känga)
  Tedd (känga)

  Superfit? Det låter som någon slags supersko, med superkraft! Kan de få en söt men trotsig tvååring som plötsligt förlorar förmågan att gå, sådär mitt i ICA under den största julrushen, att eh.. ja.. GÅ igen? Ta ett par steg fram i alla fall? Typ ut genom dörren så att alla inte behöver höra JAAG-VIILLLL-HAAAAA-DEHÄÄÄJ-vrålskriket inne i affären? Isåfall måste jag prova dem! De ser ju helt suveräna ut. Vind- och vattentäta ser jag att det finns, då kanske han också åtminstone slipper frysa när han råkar fastna med fötterna i en vattenpöl så han tydligen inte kan komma loss (det händer ibland. Tydligen). Superfitsuperskor önskar vi nog oss alla (alltså jag och människorna inne på ICA) i julklapp till min son!

 13. Elin

  Tre olika skor är Superfit Culusuk Vinterstövel, Superfit Teddy känga och Superfit Ulli Sko!
  Då jag själv har haft enorma problem med mina fötter under uppväxten med smärtor och nageltrång, har det fortfarande, känner jag att jag vill göra allt för att förhindra samma problem hos mina barn. Därför är det viktigt med ergonomiska skor med bra uppbyggnad. Hade blivit jätteglad för den här vinsten för att jag då hade kunnat känna mig lugn att unna mina barn något så viktigt som fotriktigt!

 14. Jane Thorlund

  Har skickat ps tidigare på delning på FB. 🙂

  Jag har tvillingsöner på 5 år. Vi köper MÅNGA par skor varje år! Dels för olika årstider, och dubbelt för några får vara förskoleskor och några hemmaskor.
  Ett år fick jag tag på begagnade superfit vinterstövlar i nyskick – lätt dom bästa skorna barnen haft!
  Tyvärr blir det alldeles för dyrt för oss att alltid köpa superfit, trots att det vore det absolut bästa!
  Hade varit suveränt grym vinst detta!

  Snowcat, Husky och Culusuk är tre olika modeller.

 15. Enida

  Snowcat vinterstövel, Fanni sandal, Culusuk vinterstövel.

  Fyra små fötter tassar på tå, fyra små fötter ska lära sig att gå. Bekvämt om foten ska de va, här ska det trampas varje da! Varma, sköna när det vinter är – luftiga, svala under sommarn de bär. Kardborre eller snören, högt skaft eller låga? Vad ska vi köpa, en väldigt bra fråga! Många olika behövs till fyra fötter små, åh tänk om vi kunde vinna ändå – Superfit skor så stabila och slitstarka, i Superfit skor kan de skutta, leka och sparka. Nu hoppas vi tomten hittar hem till oss med ett varsitt paket skor till våra tvillingar förstås ✊🏼✊🏼

 16. Martina Andersson

  1. Superfit Culusuk vinterstövel – Ocean multi
  2. Superfit Sport5 Sportsko – Eggplant combi
  3. Superfit Happy Toffla – Ciok Combi

  Jag skulle vilja vinna då detta är så perfekt för min brorson som hela tiden växer och behöver uppdatera sin skogarderob! Min mamma skulle dessutom älska att han kunde få ett par snygga men dessutom funktionella och ergonomiska skor!

 17. annika

  Svar: culusuk, snowcat och husky!

  Jag skulle vilja vinna denna lucka för att köpa varsitt par skor till mina barn på 3 och 1 år. Skor är s0 hinla viktigt att de har en bra sula o är ergonomiska för små barnfötter tycker jag – men tyvärr räcker inte min plånbok till för detta, så det blir oftast begagnat vilket inte är illa, men de hade vart så kul att köpa splitternya skor till dom! Särskilt då de är så snygga!! Hoppas hoppas!

 18. Nanny

  Nu när lillkillen håller på att lära sig att gå, är det viktigt att han stadigt på jorden kan stå, vad passar då bättre än ett par “snabba skor”, då skulle ungen också få en jätteglad mor! Håller tummarna för att vinna ett par med goretex i, då behöver han inte heller blöt om fötterna bli😍

  Namn på 3 par skor: Superfit Groovy Känga, Superfit Tedd Känga, Superfit Ulli Sko

 19. Belinda

  Mina favoriter:
  Superfit Sneaker Moppy, Avage Combi
  Superfit Culusuk Känga, Ocean Combi
  Superfit Sandal Fanni, Masala

  Skulle så gärna vilja vinna detta till min dotter Alma som precis är i stadiet att lära sig gå. Hon reser sig mot möbler men blir lite osäker inför att släppa taget. Ett par “snabba skor” skulle nog ge med sig lite mod och viljekraft 🙂

 20. Hannah karlsson

  culusk, snowcat och groovy.
  Dessa skulle passa perfekt hemma hos oss då min lilla kille på 18 månader växer ur skorna på löpande band så blir det väldigt dyrt.

 21. Caroline Torbjörnsen valberg

  Jag vill att min dotter ska ha det bästa ! Dock räcker inte ekonomin till alla superhrejer. Så skulle bli överlycklig om vi vann Detta! ❤

  Husky snowcat och sport5 är 3 modeller.

 22. Mari B

  Det är viktigt att sonen har riktigt bra skor som även vintertid är varma. Sonen har typ1 diabetes och fötterna är då extra viktig, då man som äldre kan få problem just där. Han klagar ofta att han har ont i dem. Så jag anser att det är super viktigt med bra skor åt honom. Lillasystern ska snart ta och lära sig gå (hon är ett år nu) och även då är det viktigt med skor som ger stöd på bästa sätt.
  Bland annat; Superfit Culusuk Vinterstövel, Superfit Groovy Känga, Superfit Husky Känga. Dvs, Culusuk, Groovy och Husky.
  Har tipsat

 23. Ingrid Ljungberg

  Tre modeller är Husky, Culusuk och Tedd.

  Jag vill vinna för att mina barns fötter växer i en galen takt och vi har inte riktigt hunnit med i svängarna! Dessutom verkar skorna både sköna pch praktiska!

 24. Amanda Eriksson

  Superfit Sport5, Superfit Husky, Superfit Groovy.

  Riktiga kvalitetskängor och skor,
  är viktigare än många tror!
  De skor som lillen har på sig ärvda och nötta,
  att inte ha råd till nya dyra skor gör oss trötta…
  Tänk vad glad han skulle bli om han skor med låda får,
  det skulle han älska,den lilla fartdåren vår! 🙂

 25. Anna

  Vinter på riktigt i norr betyder nya behov av bättre skor!

  Tre skor är till exempel Superfit Merida Känga, Superfit Husky Känga och Superfit Culusuk Vinterstövel

 26. Elisabeth Johansson

  Groovy, Ted och Happy 🙂
  Har två söta syskonbarnbarn, med 2 fötter var. Tänk vad de skulle bli glada om de med “snabba skor” fick “promenada” 🙂

 27. Sanna

  Åh, vilken fantastiskt vinst! Det här med att köpa nya skor är något jag ofta undviker, då det ofta blir ett ständigt spring i affärer fram och tillbaka med skor som ska provas, som inte känns rätt, som kostar för mycket osv. och så fotsätter det i timmar tills man hittar några som känns okej, och där bestämmer man sig för att köra på dessa så att man äntligen kan få bege sig hem igen.

  Det vore därför fantastiskt att få slippa den där hysterin i år, och få hem två par till dottern direkt i passande storlek med några få klick. Då skulle jag slippa oroa mig för kostnader, och dessutom tror jag modellerna i sig är riktigt bra och bekväma då jag har hört mycket positivt om varumärket Superfit som verkar super.

  Svar: Tre modeller som finns är Superfit Culusuk Vinterstövel, Ocean Multi, Superfit Sport5 Sportsko, Eggplant Combi och Superfit Tedd Känga, Fudge Combi.

  Kram Sanna

 28. Kristina Johansson

  Jag skulle vilja köpa nya fina skor/kängor till min yngsta son som annars brukar få ärva det mesta av sina syskon. Det såg ut att vara superfina och bra skor/kängor.

  Det finns många olika fina modeller av superfit bland annat dessa tre: superfit sport 5, superfit husky känga och superfit groovy.

  Nu är det bara att hålla tummarna

 29. Hannah Noren

  Superfit happy, ulli, och groovy. mina 4 barnens skor kommer alla från second hand och vinterskor ofta läcker, så vi skulle ha en glad barn som kan ha varm torr fotter! God jul!

 30. Nettan

  Min minsta håller precis på att växa ur sina nya fina vinterskor… Fötterna växer som bara den!
  Så vi skulle bli jätteglada om vi fick chansen att testa dess bra skor från Superfit 🙂

  Snowcat, Tedd och Happy är några av alla härliga modeller på skor och tofflor 🙂

 31. Madde

  Skor går alltid åt, och är oftast ganska dyra, Skulle ge dessa som present till mina två största sessor då dom är i den åldern att dom snart börjar gå runt hemma och då är bra skor ett måste.
  Superfit sneaker moppy avage combi, superfit sko Bella och superfit culusuk känga är tre exempel på skor
  Nu hoppas jag bara på tur så jag kan ge mina barnbarn ett par presenter till.

 32. Johannahallondoft

  Åh, vilken drömvinst för en tunn mammaplånbok att kunna skämma bort det finaste jag har, min fina Milo med skor som hans fötter kommer att älska! Vi hoppas på snö i vinter så han kan få åka pulka för första gången! Ett par ordentliga skor hade varit toppen att ha då! 🖤🖤 Tre olika namn på dessa underbara skor är: Culusuk vinterstövel, Snowcat vinterstövel och Groovy känga 🖤🖤 Följer dig på instagram och jollyroom under johannahallondoft och jag har delat din tävling inne hos mig sen tidigare! Lycka till med operationen idag 🖤

 33. Emelie F

  Superfit snowcat, superfit ulli sko, och superfit culusuk är 3 favoriter som jag gillar extra mycket! Stabila, sköna och bra skor för små barnfötter! Perfekt vinst till mina 2 barn som jag nu håller tummarna stenhårt för! Hade blivit överlycklig om jag fick denna användbara och uppskattade vinst! 😍🍀🙌🏼

 34. Sofie Tegvall

  Tre olika skor från Superfit; Ulli sko, Husky känga, Culusuk
  Mina två tonåringar hade alltid Superfit som sin vinterkänga när de var små, och jag var alltid så otroligt nöjd, bästa kängan någonsin. Nu har jag en liten tjej, vår sladdis, som är 5, att köpa kängor åt. Eftersom större delen av det här året har gått åt till att vabba för att hennes storebror varit svårt sjuk så tillåter inte ekonomin att köpa nya kängor just nu. Istället har hon fått ett par begagnade som det absolut inte är något fel på men det skulle vara så roligt att kunna ge henne nya fräscha skor!

 35. Heidi vainionpää

  Vi hoppas vi två par skor i denna lucka vinna, då hade garanterat problemet med blöta sockor försvinna. Superfit är skon nummer ett helt klart, de är bäst när man springer runt och busar i en färdig fart. Tre modeller av superfit Culusuk, Husky och Groovy:):)

 36. Carolina

  Å, detta skulle jag verkligen vilja vinna till min aktiva 2,5 åring med fötter som växer så det knakar! Jag tycker det är så viktigt att de har bra kläder på sig när de är ute och leker de små och inte minst skor! Allt blir så mycket roligare om de varken blir för varma, kalla eller om de har obekväma skor på sig.

  Skor vill vi ha varje da! I vinter behövs en känga unde kalla dagar får den på foten hänga. Ibland behövs ett par vattentäta när det ute är mycket väta. Man kan under dagen behöva byta mellan flera par, då gäller det att man några olika har!

  Några fina modeller av Superfits skor som jag fastnade för: Flavia, Sport5, Snowcat.

  Nu håller jag tummarna! 🙂 Lycka till idag Malin!

 37. liselotte andersson

  Riktiga och fotvänliga skor är så viktigt, med 3 små så behövs en hel del skor så en vinst här skulle vara perfekt.
  Superfit sandal Fanni, white
  Superfit snowcat vinterstövel black
  Superfit Ulli sko olive green

 38. Sofi

  Jag vill vinna skorna till mina två pojkar som växer så det knakar, skor växes ut på löpande band och speciellt i vinter och slask tycker jag det ör viktigt med bra skor som tål all lek och bus.
  Tre skor som jag gillar från superfit är Superfint groovy känga, superfit sport5 sportsko och superfit culusuk vinterstövel.

 39. Amanda Krantz

  Snowcat, Groovy & Happy! Tog de 3 namnen som var ballast i min värld 😅 Jag vill gärna vinna detta till min son, både jag och pappan har problem med våra fötter och har varit dåliga på att fixa riktigt bra dojjor till oss själva, nu vill vi såklart fixa de bästa till sonen så han fossingar & kropp får må så bra som möjligt, så länge som möjligt! amandabk@live.se, Interiorbyamandabk på Instagram där jag har delat din bild på julkalendern sen länge tillbaka 🖑

 40. Therese

  Superfit snowcat vinterstövel
  Superfit sandal fanni
  superfit sport5 sportsko

  Hade gärna vunnit detta då sonen växer så det knakar och behöver nya vår och sommar skor, vi älskar superfit skorna då sonen hade ett par sport5 i vår och blev aldrig blöt så länge han inte fick vatten över kanten på skorna. Så dessa kommer vi absolut fortsätta använda. Och som föräldraledig till andra barnet med mindre pengar in så hade detta varit en supervinst.

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx