Operationsdagen. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Operationsdagen.

God morgon!

Nu sitter jag på tåget, det är självaste operationsdagen och jag har tusen fjärilar i magen. Jag är förväntansfull, men också lite sådär nervös över att jag själv inte har kontroll – att jag inte vet vad som kommer hända. Precis som inför en förlossning. Men det blir bra, samtidigt vill jag bara ha det gjort nu 🙂

Emilia vaknade vid 3:30 inatt och efter det kunde jag inte somna om. Hon låg vaken jättelänge och när hon väl somnade om så var det dags för mig att gå upp vid 5:30. Jag tror hon somnade om någon gång däremellan, men jag låg bara och tänkte och tänkte och tänkte. Det var då fjärilarna började komma. Lätt att somna om då, haha. Men det var som min syster sa igår: “följ bara med”. Det fick mig att bli lite lugnare och inte alls lika nervös. Det var ju exakt så jag tänkte när jag låg på förlossningen med Emilia – jag visste ju att det bara var att go with the flow och det är vad jag tänker göra idag.

Trycket på julkalendern igår var helt galet och jag tänkte att jag skulle sätta mig och läsa igenom över de 150 motiveringarna som kom in nu på tåget. Hinner jag inte läsa igenom alla så kommer vinnaren av robotdammsugaren kommer upp senare ikväll eller imorgon beroende på hur mycket jag orkar efter operationen 🙂 Hoppas det känns okej med er.

Dags att sätta igång! In med musiken i öronen och avledas av era roliga rim och fina motiveringar. Om ni visste hur mycket kärlek jag känner för den här julkalendern – det känns som om jag får chansen att lära känna er lite mer 🙂

Ha en fin måndag och start på veckan!

Kram.

operationsdagen operationsdagen

Innan jag somnar ska jag tänka på härliga tankar. Som den här morgonen med tjejerna i veckan. Bara en sån morgon ger mig så mycket energi <3
På bilden ser ni Jenny och bakom kameran står Maja 🙂
operationsdagen operationsdagen operationsdagen operationsdagen

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

  1. Henrik

    Opererats massor. Tänker på dig. Älskar att du är så utlämnande på din blogg i en vidrig värld av bara ytligheter. Du har en läsare i mig.

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx