Lucka 12 innehåller värme och mys! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Lucka 12 innehåller värme och mys!

Lucka 12 – behöver du lite värme i vinter?

God morgon på er! Hoppas ni mår super denna tisdag. Det har blivit dags för lucka 12 och den kommer här!

lucka 12

Dagens lucka sponsras av en av mina favoritbutiker här i Göteborg. Faktum är att jag tror att Fredricks ena bror är en av deras absolut största kunder – det är en butik som han bara måste besöka varje gång han är i Sverige. Och jag förstår honom – den är alldeles fantastisk!

Butiken jag pratar om är såklart Norrgavel som ligger på Magasinsgatan här i Göteborg. De säljer inredning som lutar åt den skandinaviska designen och när du kliver in i deras butik eller webbshop så hittar du mycket guld, ekologiskt och möbler i ljust trä. Norrgavel har så mycket fint som syns överallt på Instagram – inredningen hos dem är verkligen trendig!

Idag har du möjlighet att vinna deras härligt ekologiska ullfilt! Vad behöver du göra för att vinna? Det kan du läsa under de här bilderna!

Hur gör du då om du vill tävla om denna ekologiska ullfilt? Jo:

  1. Har du inte hunnit dela min julkalendern på något socialt medie så är det dags att göra det 🙂 Hur ni går till väga kan ni läsa här (jag behöver nämligen en printscreen på er delning!).Detta behöver ni bara göra en enda gång så ni som redan mailat – ni kan gå till steg 2 🙂
  2. Kommentera inlägget och skriv varför just DU vill vinna.
  3. Svara på utslagsfrågan som idag lyder:
    Nämn 1 tidning som skrivit om Norrgavel. Svaret hittar du här 🙂

Tävlingen avslutas idag kl. 23.00! Glöm inte att lämna er mailadress så jag enkelt kan kontakta vinnaren 🙂
Ni kommer heller inte kunna se någon annans kommentar. Detta för att inte fuska 😉 haha.

Kör hårt & stort lycka till!

Kram kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

  1. Evelina

    PLAZA INTERIÖR.

    Mamma har köpt en ny matta till vardagsrummet och den här ullfilten skulle matcha mattans färg. Det skulle bli ursnyggt. Därför skulle jag vilja ge henne filten i julklapp.

  2. Malin R

    Hej!
    Jag vill självklart testa lyckan och svaret är bland annat Elle Interiör!

    Motiveringen då?
    Juletid för mig handlar om att skapa härlig atmosfär
    -& vara omgiven av de människor jag håller kär
    Påskmust är ett givet inslag till julaftonsmaten
    lika självklart som att skinkan & sillen pryder faten
    Denna vinst skulle dock sätta pricken över i:et
    -bli den där lilla skillnaden som förgyller livet
    Ty jag har en dröm om att fylla vår ek med klappar
    varpå det står gästernas namn på små, små lappar
    En idé hämtad från Astrid Lindgrens värld
    som skulle ge julafton lite extra lyx & flärd
    Men för alla som känner mig är det ingen hemlighet,
    att även denna mamma ÄLSKAR paket!
    Och visst vore det väl härligt så säg?
    Om denna skönhet hängde i eken adresserad till mig?

    Ha en fortsatt fantastisk jul!

  3. Sofia Skoog

    DRÖMHEM är en av tidningarna 😍
    Här hemma måste vi elda för att få upp varmen i huset och nu när jag gått ner 20 kg är jag mer frusen än vanligt. Min man däremot är som en kamin, våra diskussioner i vintertider är om hur varmt/kallt vi ska ha det här hemma. Ibland hinner jag inte elda under dagen fullt upp med barn, förskola, plugg och hem så då kan en varmande filt vara bra att ha! Så kanske vi slipper diskussionerna om att mannen svettas och jag fryser!

  4. Belinda

    Svar: Elle Interiör!

    Pga en värkande rygg så har det blivit soffläge senaste dagarna. Inte så roligt som småbarnsförälder! Det enda som funkar är värme, så får gå fram och tillbaka till micron och värma vetekudden för att ryggen ska få värme. Ull är ju känt för att hålla värme, så kan inte tänka mig något bättre för smärtan i ryggen än denna filt. Note to self; måste lära mig att bära mitt barn på något annat sätt än att ha henne på höften….

  5. Annika Pettersson

    Jag skulle verkligen vilja ha en favoritfilt att krypa ner under på kvällarna när kylan kommer till huset, när kvällsduschen är avklarad och jag vill ha en stund vid dator eller tv. Denna mysiga ullfilt ser alldeles ljuvlig ut. Och eftersom jag alltid unnar andra saker, så tycker jag faktiskt att jag för en gångs skull är värd denna helt själv <3

    Plaza Interiör har skrivit om Norrgavel 🙂

  6. Ellinor

    2. Vi är helt klart inne på eko tänket här hemma och när vi då behöver en ny filt hade ju en ekologiskt filt varit perfekt. Vi bor i en gammalt, kallt och dragit hus. Vi har haft 12 grader i vårt kök en gång 😲. Eftersom vår familj har växt till tre personer så Har vi en filt för lite (
    Och lilla Astrid gillar inte att dela). Hade varit en perfekt julklapp för vinterns utekvällar i soffan.
    3. Drömhem

  7. Madde

    Drömhem har skrivit om dom. Filten passar perfekt i mitt vardagsrum, som just går i grått, sten och mycket naturmatrial. Under min rehabkurs pratade vi mycket om att vara jordade och vara närvarande. Under den tiden insåg jag att det var precis så mitt hem är och framförallt vardagsrummet. Fattas bara en grå pläd i ull

  8. Stellan s

    Jag ville precis köpa en filt som er båda organisk och har bra kvalitet, men tyvärr har jag inte råd med att köpa en sånt filt som jag önskar.. Jag hoppas att jag vinner den och blir glad 🙂
    svar: Elle interiör

  9. Lotta

    1. Tyvärr är jag inte med i någon social media varken facebook eller instagram , så jag kan inte dela men hoppas få vara med och tävla ändå.

    2. Jag vill vinna för jag snart fyller år, nämligen den 22/12 (och då 55år). Då det är så nära jul och inte så många kan komma till mig så hoppas jag på vinst av denna otroligt fina ull pläd. Den skulle passa perfekt i min soffa

    3. Elle Interiör har skrivit om Norrgavel.

  10. TheréseL

    Svar: Drömhem och trädgård.

    Vad ger man i julklapp till en mamma som har allt?
    Allt, utom sitt barn (mig) och sitt barnbarn nära.
    Vi bor 90 mil ifrån varandra och det känns i hjärtat.
    Jag önskar att man kunde komprimera detta avlånga land eller att jag hade en egen liten helikopter att lyfta och flyga till mamma när helst jag vill.
    Nu ska allt planeras och tågbiljetter ska köpas.
    Vi kan inte ses hur som helst, inte bara ta en kaffe nånstans eller äta middag ihop, hon kan inte vara barnvakt eller busa med sitt barnbarn när helst hon vill.

    Vad ger man då sin mamma när man helt plötsligt bestämt att lämna föräldrahem och flytta över ett halvt land bort?
    Jag kan inte komma på något bättre än en fin och härlig ullfilt, då skulle kanske hennes kvällar kännas lite varma och goa. Hon skulle alltid ha oss i åtanke när hon satt där i soffan om kvällarna. (det har hon nog ändå, men ja, du fattar?)
    Det skulle kännas jättebra att få möjlighet att ge henne den här filten i julklapp så jag håller tummarna. 😊

  11. Alle

    SVD Magasinet
    Jag letade efter ett ord som rimmar på ull men det enda jag kom att tänka på var inget jag kunde använda för en snygg motivering om man säger så – nu struntar jag i det här med att rimma, det är jag nog inget bra på (oj fick nästan till det nu ju). Jag kör på från hjärtat – den här vill jag vinna för att göra vintern lite mysigare, lite varmare, lite gosigare att genomlida. Jag är sjukskriven och väldigt mycket sängliggandes, herregud vad tråkigt det är, och än är det många veckor kvar av den här långa gråa kyliga vintern och många veckor kvar av den tuffa graviditeten. Jag visste inte att jag önskade mig en ullfilt förrän jag såg den här, men nu gör jag definitivt det! En snyggt grå ullfilt och en gravidkudde och en drös med serier är precis det jag behöver! Sen kan jag och bebis mysa under den <3

  12. Siv

    ELLE INTERIÖR

    Jul och en mörk tid vankas,
    nu ska extra mycket värme och kärlek tankas.
    Om jag har turen att denna ekologiska ullfilt vinna,
    då hela familjen i soffan man oss kommer att finna.

  13. Lisa Norrman

    2. Är precis i början av min 3:e graviditet och fryser heeeela tiden så skulle va perfekt med en varm mysig filt att krypa ner under.

    3. Drömhem & Trädgård

  14. Katarina

    Fryser alltid när jag sitter/ligger i soffan och denna snygga filt är inte bara värmande utan även en snygg inredningsdetalj i soffan så vill väldigt gärna vinna den

    Elle Interiör har skrivit om Norrgavel

  15. Nanny

    Elle Interiör har skrivit om norrgavel!

    Jag och sambon älskar att krypa upp i soffan och under en filt mysa och med just denna filt skulle vi aldrig behöva frysa! Vi håller våra tummar att få denna fina filt i julklapp för det finns ju inget bättre än snygga inredningsdetaljer som dessutom kommer till användning😍

  16. Julia

    Svar på frågan: Elle interiör

    Jag flyttade till min första lägenhet i september och gjorde mitt första misstag vid köp av filt. Jag köpte en snygg glesstickad filt som inte är det minsta varm. Därför hade det varit så mysigt att vinna denna varma och snygga filten 😊

  17. annika

    Drömhem & trädgård!

    Jag skulle vilja vinna den supermysiga filten och ge den till min mamma, som bor i en lägenhet som ALLTID är kall på vintern, o de skulle va en så fin julklapp att ge henne denna så hon kan gosa in sig i o slippa frysa 🙂 Jag o mamma har haft lite olika åsikter om många olika saker, o våran relation har gått upp o ned, men hon är den bästa mamman jag kunnat haft o hon har alltid gjort det bästa hon har kunnat för oss ungar! Nu är hon västa mormorn och jag skulle vilja ge henne en fin julklapp! Hoppas hoppas!!

  18. Elin

    “Drömhem & Trädgård” har skrivit ett reportage om Norrgavel.
    Och wow! – vilken underbar filt! Den vill jag spendera många myskvällar med min sambo under <3

  19. Mari B

    Till exempel har Drömhem & Trädgård skrivit om Norrgavel.
    Har tipsat
    Jag älskar filtar och mys, och i skrivande stund sitter jag och fryser. Det passar då bra med en filt som även är i Ull och då väldigt värmande. Sen att filten är snygg och skulle passa bra i våran nya soffa som går åt det mörka-ljusa-hållet. Mer ljus än våran förra men ändå mörk merelard så inte allt skräp synts 😉

  20. Anna M

    Åh jag vill vinna till mig själv som alltid är sjukt frusne av mig! Så en härlig ullfilt hade vart en perfekt julklapp! Plaza interiör har skrivit om norrgavel =)

  21. Anna

    Jag kan inte tänka mig en mer fantastisk lucka än den här!

    Jag bor i ett kyligt hus och är ofta frusen.
    Jag har bedrivit handel med ekologiska kläder i tio års tid (firman är numera vilande).
    Jag är ullfreak.
    Filten vill hit.

    Så hur GÖR man för att vinna?? 😉

  22. M Maria Hast

    Svar: ELLE Interiör

    I ett gammalt dragit trähus från tretti-talet behöver man hjälp att hålla sig varm, därför välkomnar jag denna vackra ullfilt med ekologisk charm 🙂

  23. Fanny Jäderfeldt

    Svar: Elle Interiör 8/13
    Jag vill vinna eftersom jag alltid fryser! Med denna kan jag hålla mig varm när jag sitter framför tvn hemma 🙂

  24. Sanna

    Åh, vad mysigt med en ullfilt i soffan nu när kylan har kommit till Norrköping. I dag vaknade vi upp till ett vitt vinterlandskap utanför dörren, och här hemma har vi redan börjat märka av kylan utanför som har börjat försöka ta sig in i hemmet. Den här filten hade därför varit underbar att få mysa ner sig med i soffan tillsammans med en kopp varm choklad.

    Svar: En tidning som skrivit om Norrgavel är Drömhem & Trädgård.

    Kram Sanna

  25. Nina Edlund

    Svar: ELLE Interiör
    Med denna härliga pläd skulle jag känna mig varm och glad
    efter att ha kommit in från en kylig hundpromenad!

  26. Ann-Charlotte Larsson

    Hej!
    Drömhem & Trädgård är ett exempel på en tidning som skrivit om Norrgavel.
    Jag har tagit en printscreen på min Facebookdelning och ska alldeles strax skicka den till dig.
    Följer på Instagram och ska försöka hinna dela där också (@leifdottir).
    Här är också min motivering till varför just jag vill vinna den vackra ekologiska ullfilten.
    “Inför Julen är familjens önskelistor långa,
    en ullpläd huserar högst upp på många,
    men i plånboken möts jag dessvärre mest bara av min egen förvånade ånga!”

    God Jul & Gott Nytt År
    Ann-Charlotte

  27. Sofie Tegvall

    Elle interiör har skrivit om norrgavel!
    Vilken fantastisk kvalitetsvinst! Tänk att få slänga ut våra IKEA filtar och pryda soffan med en filt i ordentlig kvalité. Inte för att det är något fel på ikea, och skvallra absolut inte för min make som arbetar där och är en riktigt ikeaian, men ibland kan det ju vara kul med något annat också.. 🙂

  28. Sara Lindqvist

    Elle interiör har bla skrivit om Norrgavel.
    Våra julplaner med min sambos familj gick helt om stöpet så nu blir vi hemma själva istället. Då vore det så mysigt att ha denna fina pläd att krypa in tillsammans under framför Kalle och hans vänner. För viktigast är ändå att vi får vara tillsammans.

  29. Hannah Noren

    De namns i Elle Interiör! Jo, huset är kallt, och vad är sötare än att kunna mysa och läsa en bok med barnen isvept i en go filt! God jul.

  30. Camilla Waxin

    Norrgaveln produkter är av fantastisk kvalité,
    åren går och de har bara mer att ge
    En vacker filt att värma sig me,
    samt en vacker inredningsdetalj i rummet ge.
    Jag hoppas så denna filt få vinna,
    den kommer av mig flitigts använda.

  31. Johanna Ericson

    När snön yr och det mellan väggarna drar,
    är pläden vinterns bästa accessoar.
    För Norrgavel är kvaliteten alltid central,
    produkter i fin ull är ett enkelt val.
    Den här filten i grått har alla rätt,
    färg & form är bland det finaste jag sett.
    Skulle bli galet fin i min soffa som är grå,
    få ligga i hörnet som blivit min lilla vrå.
    Svepa filten om axlarna med en kopp te,
    enligt mig är det alltid en fantastisk ide!

    Svar: ELLE interiör har skrivit om Norrgavel.

    Hoppas att operationen har gått som den ska och att du mår bra <3

  32. Jerker

    Drömhem 🙂

    Vi har landets kallaste och dragigaste hem, så här behövs filtar till både katter och människor 🙂

  33. Kattis iveblad

    Plaza interiör

    En filt så fin, varm och go. Värmer frusna i ett nafs! Ull vi vill ha, snyggt varmt och bra för miljön!

  34. Johanna H

    PLAZA INTERIÖR!
    Ååå jag skulle behöva en varm gosig ullfilt just nu. Juuust nuuuu…. Förra året missade jag jobbets julmiddag eftersom jag blev sjuk precis just då! Hela året var jag frisk, mot alla odds med tanke på småbarn på förskola. I år har jag också hållt mig förvånandsvärt frisk med tanke på varannan veckas vab praktiskt taget hela året. Men till slut vek sig immunförsvaret och förskolebacillerna härjar nu fritt i min kropp, så missar jobbets julmiddag igen. Det är inte meningen att jag ska få den där lilla förmånen som en arbetare får en gång om året, haha! Så nu sitter jag hemma och tycker hemskt synd om mig själv här i soffan med datorn i knät och fantiserar om en varm filt att hålla mig varm 🙂

  35. Mia Korch

    Jag som alltid så frusen är,
    Har i denna mysiga filt redan blivit kär.
    Den hade värmt gott när termometern visar minus grader varendaste da.
    Och på soffan hade den passat in på snyggt och bra!

    Tidningen Drömhem

  36. Victoria

    Denna skulle bli perfekt
    När man sätter sig i soffan direkt
    En väldigt mysig ullfilt
    När det i luften är lite milt
    Nu är det ju snart jul
    Och jag behöver byta ut min som är ful!
    Kram kram

  37. Annika Andersson

    I SvD magasinet har det funnits reportage.

    Vi bor i ett kallt betonghus med rätt dragiga fönster så en ny varm filt vore perfekt här hemma både till mig, maken och katten. 🙂

  38. Evelina Persson

    Eller interiör har skrivit om Norrgavel.
    Jag skulle gärna vilja ge filten i julklapp till min bror med sambo. Min bror ställde alltid upp för mig när vi var små och inte alltid hade den bästa barndomen.
    Nu ska de bygga hus, så det vore roligt att kunna bidra med något som de skulle tycka om! De gillar Norrgavels produkter så filten går säkert hem.
    Hoppas på vinst!

  39. Sofi

    Nu vi vintertid är hela familjen frusen och en härlig filt att krypa ner under tillsammans hade varit guld.
    Elle interiör har skrivit om filten.

  40. Jennie Eriksson

    Men wow!! Denna vinst vill jag vinna i denna vinterkyla och termometern visar -10!! Jag och dottern brukar starta morgonen med mys i soffan framför morgonshowen, då skulle denna filt vara varm och go att ha istället för vår gamla slitna fleecefilt.

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx