En familj som gör allt för varandra. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

En familj som gör allt för varandra.

God kväll vänner.

Hur mår ni? Mår ni bra? Jag hoppas det! Jag ligger här med fötterna på pallen framför mig i soffan och tar det lugnt. Såhär har jag spenderat många timmar av dagen och trots att jag mår riktigt bra så vill jag absolut inte förhasta mig och kämpa på mer än jag borde. Elise har luciafirande imorgon bitti och jag samlar på mig energi för att orka gå med på det. Förskolan ville verkligen att hon skulle få vara med och då är det klart att jag gör allt i min makt för att hon ska få äta pepparkakor och lussekatter med sina vänner <3

Imorse knackade min syster på dörren strax innan 06. Jag har ju sagt att både hon och mamma hjälper till mycket den här veckan, men ibland undrar jag hur långt de kunnat gå. Hon kom in och sa direkt att hon måste på toaletten. Efteråt berättar hon att hon kommit direkt från sjukhuset för att hon börjat kissa blod inatt och det visade sig vara njursten. Dessutom har hon opererat sitt knä sedan 2-3 veckor tillbaka och ändå står hon här, redo att byta av Fredrick när han skulle till jobbet imorse. Dum eller inte så var det väldigt uppskattat och vi har bara myst här hemma hela dagen. Louise stannade till lunch – då kom mamma och umgicks och gick precis hem. På något sätt är det skönt att bara få göra ingenting i ett par dagar. Jag och barnen är alltid igång och då kan det vara skönt att bara få underhålla sig och hitta på saker inomhus också. Jag tror iallafall att det är bra för alla 🙂

Jag tänkte att jag skulle skriva en lite operationsberättelse längre fram, men just nu krävs det så mycket energi att bara få ner det här på pränt, så jag hoppas ni kan vänta lite <3

Dags för middag – Fredrick är en klippa som gör allt här hemma. <3

Hoppas ni får en fin kväll och stort grattis till SIV som vann ullfilten från Norrgavel!

Kram.

en familj en familj en familjen familj

En dag inomhus är bra det också tror jag. Man måste inte alltid hålla sig ute 🙂
en familj en familj en familj en familj

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

 1. Johanna H

  Vart opererade du dig? Jag opererade mig 2013 och tyckte det var hemskt jobbigt efteråt. Satt och var helt gaggig hemma i soffan av alla morfintabletter. Hu!!

  1. goteborgsmamman
   Malin Stensson

   Hej going! Jag opererade mig på Citadellkliniken i Landskrona. Inte ens med ord kan jag beskriva hur nöjd jag är med allt som hade med dem att göra. Fantastisk service, fint beläget vid vattnet, god mat och en hjälp och stöttning som man verkligen behövde där och då. De berättade att det verkligen är så himla olika på hur man mår efteråt. Jag försökte få dem att jämföra med en förlossning, haha, men då sa min kirurg att en del har sagt att det inte är i närheten av att föda barn, medan andra sa att det var ännu värre. Jag är ganska smärttålig, men första natten trodde jag ryggen skulle brista. Det fick jag extra smärtstillande mot, men just ryggen är tydligen en svår del att hjälpa. Sen är man ju stel som en pinne och jag rör mig som en T-rex, men ja, det mjukar väl upp sig till slut, hehe. Hur länge hade du det tufft hemma? Var opererade du dig?
   Kram fina du <3

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx