Lucka 13 – låt mig presentera Elodie Details! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Lucka 13 – låt mig presentera Elodie Details!

Lucka 13 – den här vill varken ni eller barnen missa!

God morgon på er. Det har blivit dags för lucka 13 – en siffra som oftast kanske förknippas med otur, men inte idag – idag är det mer lycka än någonsin i det här numret!

lucka 13

Idag är det underbara Elodie Details som gömmer sig bakom den här luckan och som jag älskar det här märket! Skulle jag få gissa så finns det nog inte någon som inte hade velat ha hela deras sortiment – allt är ju bara så drömlikt! Likaväl som du kan köpa till dig själv och dina egna barn så innehåller deras sortiment så fina produkter att ge bort i födelsedagspresent, julklapp eller varför inte när någon döps?

Elodie Details startades av Linda Sätterström när hennes dotter Elodie föddes 2004. Hon insåg snabbt att nästan inga barnprodukter hade fått tillräckligt mycket designomtanke och såg hur en napphållare kunde vara så mycket mer än bara en pryl som håller koll på nappen. Linda började därför tillverka egna napphållare och sålde dem runt om i Stockholmsområdet. Från att ha börjat med en enkel napphållare så omfattar Elodie Details utbud idag drygt 200 produkter – allt från nappar till vagnar.

 

Denna onsdag kan ni vinna Elises favoritväska (ja, inte hennes då – men en likadan, haha) och en underbart filt som passar bra nu när det är lite kyligt ute. Väskan och filten är – precis som många andra av deras produkter – väldigt neutrala i sitt utseende och passar därför lika bra till tjejer som killar och till alla olika typer av kläder och vagnar. Du vill bara ha det här kitet!

lucka 13

Hur gör du då om du vill tävla om dessa underbara barnprodukter från Elodie Details? Jo:

 1. Har du inte hunnit dela min julkalendern på något socialt medie så är det dags att göra det 🙂 Hur ni går till väga kan ni läsa här (jag behöver nämligen en printscreen på er delning!).Detta behöver ni bara göra en enda gång så ni som redan mailat – ni kan gå till steg 2 🙂
 2. Kommentera inlägget och skriv varför just DU vill vinna.
 3. Svara på utslagsfrågan som idag lyder:
  I hur många länder säljs Elodie Details idag? Svaret hittar du här 🙂

Tävlingen avslutas idag kl. 23.00! Glöm inte att lämna er mailadress så jag enkelt kan kontakta vinnaren 🙂
Ni kommer heller inte kunna se någon annans kommentar. Detta för att inte fuska 😉 haha.

Kör hårt & stort lycka till!

Kram.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

 1. Enida

  Elodie Details har varit en storfavorit ända sedan 3 åringen var bebis! Vi har avverkat allt från napphållare till vantar och mössor och barnvagnsacessoarer. Såklart äger han en ryggsäck också – den har följt med sedan han var 6 månader gammal. Solblekt, sliten och välanvänd men fortfarande SÅ älskad! Dock har det nu gått ett större hål på den och sonen blev jätteledsen. Å vad glad han skulle bli om han fick en helt ny ryggsäck. Den underbara filten (gråter lite pga mönstret är så fint) hade han delat med sig av till sina småsystrar. De hade fått gosa in sig i den och kunnat sova gott ute i kylan i vagnen.

  35 länder

 2. Anna

  Filten är så söt, men det min dotter verkligen skulle behöva är en ryggsäck. Hon går omkring i en med trasig dragkedja och nu är det bara en tidsfråga innan innehållet tar sig ur!

 3. Anna W

  Hade varit kul att få ge en fin ryggsäck till min son och en mysig filt till min dotter 💕 De är dem värda!

  Instagram: annawickman

 4. Sara B

  Hej, i 35 länder säljs Elodie 🙂
  Jag blir helt galen då jag ser den där filten! Den är så galet fin att jag vill ha den själv, haha! Deras mönster och färger är helt magiska och den här filten blev jag verkligen kär i! Vet inte hur jag bättre ska motivera då den var helt magisk! Kanske något om barnen (haha). Jag lovar att minsta skulle bli överlycklig för en rygga och en mysfilt som skulle passa perfekt till vagnen, i soffan, på golvet i kojan och säkert också i sängen med, ja överallt skulle den passa perfekt! Hon älskar att ta på sig storasyrrornas ryggsäckar och gå runt här hemma 🙂

 5. Emelie Erlandsson

  Jag vill vinna för att jag vill ge min dotter något alldeles speciellt och fint julklapp! Jag har inte ekonomi att köpa mig såhär fina saker annars så det skulle vara guld värt om jag vann och min dotter skulle bli såå glad!

  Svaretr 35 länder

 6. Evelina

  35 länder.

  Två matchande vackra grejer,
  det skulle bli en var till mina tjejer.
  När nya året har börjat är det dags för första inskolningsdagen,
  åh, vad det pirrar i magen.
  En Elodie Details skulle sitta bra på storasysterns rygg,
  för jag älskar att den är stilren och snygg.
  Lillasyster vill gärna ha en vän som är trogen,
  en filt som håller henne varm på våra utflykter i skogen.

 7. Johanna H

  I 35 länder på alla fem kontinenter – vilket kanske inte är så konstigt med tanke på vilka FANTASTISKA produkter de har! Det var bland det första jag köpte när jag var gravid med min dotter – apple of my eye napphållare och filt! Jag blev helt förälskad! Nu är min dotter två, och behöver en väska och en något mindre sliten filt till och från förskolan (eller på utflykterna)! Så hoppas hoppas hoppas att 13 is the lucky number 😉

 8. Sanna

  Wow, vilken fantastiskt vinst! Har själv alltid älskat Elodie Details, och har drömt om att äga deras fantastiska produkter i flera år vilket aldrig har blivit av. Det vore därför fantastiskt att få vinna det här otroligt fina priset och få ta del av det här fina innehållet. Väskan hade varit perfekt till dottern som går i skolan, medan filten hade rymts bra i soffan när det ska mysas om kvällen.

  I hur många länder säljs Elodie Details idag?
  Svar: I 35 länder på alla fem kontinenter.

  Kram Sanna

 9. Anna Berg

  Ååh WOW ✨ jag älskar Elodie Details fina produkter. Sonen har dock varken någon väska eller filt men har länge suktat efter det till honom! Det här vore verkligen den perfekta vinsten för oss och skulle uppskattas så mycket! Både väskan och filten skulle användas flitigt!

  Svaret är 35 stycken länder 🌎
  Håller alla tummar och tår på att vi den finaste vinsten får 🎁

 10. Annika - drömmen om 11 barn

  Eftersom vi förlorade ALLT vi hade köpt till kommande bebis när branden härjade här hemma, så finns det ingenting kvar av det. Prio nu har varit att handla till oss och de hemmavarande barnen, så bebis har ännu inte fått så mycket som ett par strumpor. Vecka 25 imorgon – så det börjar nog bli dags att skärpa sig där. Filten skulle bebis helt klart få, och väskan tror jag blivande storasyster Juliet skulle få, då kan hon packa ner sina och lillasyrrans pinaler där när vi ska gå ut <3

  ED säljerf idag i i 35 länder på alla fem kontinenter

 11. Mari B

  I 35 länder säljs Elodie Details.
  Jag älskar detta märke, har en älskade åkpåse (valde den också för längden) som används nu i vintertid. Det görs fina saker som har en tanka bakom. Väskan ser otroligt smidig ut för barnet. Jag är inte så förtjust i kånken som alla andra har men denna skulle kunna vara vår version, att tordas vara annorlunda är viktigt i dagens samhälle.
  En notis, jag är född den 13:e, som råkade visst vara en fredag också.
  har tipsat

 12. Elin

  35 länder!
  Jag vill vinna detta till vår dotter som kommer med snitt om en vecka! Filten ser supergosig ut och längtar tills man kan svepa in henne i en sådan och bara mysa!

 13. Anna Oskarsson

  35 Länder

  Jag skulle bli så glad om jag fick vinna detta fanatiska set från Elodie details till min dotter.
  Det skulle bli hennes allra första väska som hon kan packa när hon ska till dagis, till kompisarna eller när hon ska till favoriten ”fammo”
  Filten är otroligt vacker och mysig och passar perfekt nu när det är så kyligt,
  Den kan hon få mysa med och är perfekt för alla våra äventyr.
  Den har ju det finaste motivet ”forest flora” skogstokiga som vår familj är så skulle den vara perfekt!
  Nu håller vi våra tummar och tår!
  Vi är även med och tävlar på instagram – Oskarson

 14. Amanda Eriksson

  35 länder.

  Åh, vad jag suktar efter en sån fin sak!
  Det här är en vinst helt i min smak.
  När jag ser dessa ting på stan blir jag av avund grön.
  Känslan att ha nått så underbart skulle vara så skön!

 15. Jennie Eriksson

  Vet inte hur jag ska kunna motivera mig till att vinna denna vinst! Men jag älskar alla Elodie details produkter och att vinna denna tävling skulle göra mig Så lycklig! Dottern skulle få sig en jättefin ryggsäck att ta med när hon börjar förskolan i januari och den finaste filten som finns att mysa ner sig i soffan framför tven och hon älskar filtar. Hoppas på vinst !! 😍 (har delat på instagram: jennieericson)
  Svar på frågan, 35 länder!

 16. Nanny

  Elodie details säljs i 35 länder🙌🏻

  Har så himla länge velat ha denna filt och matcha till vagnen som är i liknande färg som mönstret, skulle verkligen vara så himla fint och med denna väskan till som lillkillen kan ha är det ju rena drömvinsten, tror det skulle bli hand favoritväska också precis som Elises! Håller verkligen tummarna för denna fina julklapp!🙌🏻🙌🏻

 17. Annelie Larsson

  Jag har redan delat din bild på min instagram, där heter jag annelielw91 🙂
  Jag skulle vilja vinna denna fina present då jag älskar Elodie details och det vet jag att min väninna också gör som jag hade tänkt att ge detta lilla kit till. Hennes dotter fyller snart år och ska snart skolas in på dagis och då behöver man ju en grymt snygg väska 😊 Hoppas hoppas på vinst!
  Elodie details säljs i 35 länder!

 18. Belinda

  Återförsäljare i 35 länder 🙂

  ÄLSKAR ED och handlar lite då och då, oftast second hand eller på rea då det ju kostar en del. Älskar färgerna, kvalitén och passformen på allt vi använt! Skulle därför mer än gärna ge denna ryggsäck till min dotter! Helt säker på att hon skulle bli lyrisk 🙂

 19. Alle

  35 länder. Vi har Elodie ryggan till storebror och den är så bra på alla sätt och vis! Ursnygg design, lagom stor, ett perfekt sittunderlag och lätt för barnet att bära. Sonen älskar sin och bär alltid med sig den full av bilar, kritor eller snacks beroende på vad han vill ha med just den dagen 🙂 såklart vill jag att lillasyster ska matcha med en egen ryggsäck, så jag hoppas vinna den åt henne! För att inte tala om filten som ser så gosig ut. Filtar kan man aldrig ha för många av, det vet mina barn 😉

  1. Alle

   Menar inte att ryggan är ett sittunderlag utan det som kommer i 🙈 Tokigt det kan bli. Han sitter förstås inte på sin ryggsäck!

 20. Kattis Iveblad

  I 35 länder!

  Lilleman på 5 år, yngst i skaran alltid ärva får. En egen ryggsäck, som ingen haft, och En filt så skön att krypa in under vore lyckan för liten som less på ärvda ting!

 21. Hannah

  35 länder 😊

  Jag skulle vela vinna, inte bara för att deras produkter är helt amazing utan främst för att vår lilla skolas in efter årsskiftet. Denna snygga väska hade varit perfekt till det för att få med alla nödvändigheter. Och med många minusgrader i i norr så är filtar högvaluta 😍

 22. Hanne

  Tänka sig om min älskade dotter kunde komma med denna fina ryggsäck med leksaker i till farmor och farfar och mormor och morfar som vi träffar minst en gång i veckan så dom kan få leka med alla favorit saker. Filten är perfekt för sagostunderna med morfar✨💕

  Detta underbara märke säljs i 35 länder.

 23. Angelica Karlsson

  Har delat 🙂
  35 länder 🙂

  Varför ska jag vinna detta kit?
  Även om jag skulle vilja kalla det mitt,
  Så blir sonen väldigt glad om han får kalla det sitt.
  Packa väskan är väldigt viktigt
  Och med filten får han va försiktig
  För den är så himla fin
  Åh om den kunde bli min!

 24. Lena Björler

  Hej!
  Svaren är : de säljs i 35 länder och den lediga tjänsten som ligger ute är PR & Influencer Coordinator.

  Jag vill gärna vinna för att ge i julklapp till min fantastiska brorsdotter Levina, det hade passat den lilla skogsmullen helt perfekt!

 25. Kristina Johansson

  I 35 länder

  Jag vill vinna detta till min yngsta son som annars ärver det mesta av sina syskon. Kul för honom att få något eget.

 26. Frida

  Detta fina önskar jag vinna till min dotter Meja som börjar på förskolan i januari. Hade varit perfekt med den lilla ryggsäck då hon bara är 1 år. Filten hade varit mysig att ha till och från förskolan i vagnen och ibland bilen.
  Elodie Details säljs i 35 olika länder.
  Hoppas på tur! 🙂

 27. Lisbeth Tysnes

  35 olika länder

  Min dotter till skolan gå
  Med sin vackra ryggsäck på.
  Sjungandes på en melodi
  och på ryggen är Elodie
  Blir min dotter frusen
  Så kommer denna vackra filt göra susen
  Man kan leva vilt
  för man har alltid med sin filt.

 28. Hannah karlsson

  I 35 länder. Detta skulle jag vilja vinna till min lilla son på 18 månader som idag haft en riktigt tung dag. Lr ja igår och idag. Han har förskylningsastma och förstorade kötlar i näsan mm igå fick han genomgå näsprov o halsprov. Idag tog de blodprov och sjuksköterskan betedde sig som skit och vi har odag fått styra med anmälning och tröstande av en liten kille.

 29. Sofie Tegvall

  I 35 länder! Va häftigt, jag har inte hört om detta företaget innan men vilka fina grejer de har! Jag blev helt såld på deras hemsida! Tänker att det är den bästa motiveringen till varför jag vill vinna!

 30. Tingeling

  35 länder 🙂

  men vilken toppen vinst 🙂 en ny snygg väska till lillan oh e filt till mini i barnvagnen så kan dem matcha ^^

 31. Magdalena

  Dem säljs i 35 länder.

  Skulle så gärna vilja vinna till dottern som behöver en väska som nystartad på förskolan! Helt toppenbra storlek till henne. Filten hade varit perfekt i vagnen till och från förskolan här i Göteborg där vädret är lite som det själv vill. Håller alla tummar o tår!

 32. Sara Lindqvist

  Märkets produkter säljs i 35 länder på fem kontinenter.

  Skulle vilja vinna de två fina sakerna till min son. Väskan skulle bli hans första förskoleväska eftersom han börjar i förskolan under nästa år. Filten skulle han få direkt. Han älskar allt vad tyger, gardiner, tvätt och filtar är. Går alltid runt med textil i händerna och gosar med dem. Elodies filtar är så mjuka och fina att jag vet att detta skulle bli en riktig favorit!

 33. Nathalie Gustafsson

  Svaret på utslagsfrågan är 35 länder, häftigt! Jag vill vinna för att äntligen få byta ut mammas gamla ryggsäck mot en som faktiskt passar mini bättre. Har alltid sneglat lite på Elodies fina ryggsäckar och det skulle ju vara jättekul att få ha en egen (till sonen förstås haha). Så söt och verkligen en bra storlek eftersom det mesta man packar ner till mini faktiskt är mindre än det man har till sig själv. Filten var ju ur-läcker, den kommer hänga med både i vagn, bil och soffan skulle jag tro. Håller tummarna hårdare är hårdast!

 34. Mia Korch

  Svar: 35 länder

  En fin ryggsäck hade vart perfekt till min dotter som nu vill packa med hennes leksaker när vi ska iväg och hälsa på mormor eller åka på semester. Den mysiga filten hade också kommit väl till pass så lillan växt ur alla babyfiltar och drunknar i mina stora doft filtar.

 35. Julia

  Säljs i hela 35 länder! Har delat och du har fått min delning 🌟

  Jag älskar elodie details och har flera olika artiklar hemma! Mest av napphållarna. Men väska och filt har jag ännu ingen, skulle älska den fantastiska filten på bilden till min lilla dotter, och väskan som dagisväska till min son ❤

 36. Malin R

  Jag testar självklart lyckan och svarar 35 länder!

  Motiveringen då?

  Juletid för mig handlar om att skapa härlig atmosfär
  -& vara omgiven av de människor jag håller kär
  Påskmust är ett givet inslag till julaftonsmaten
  lika självklart som att skinkan & sillen pryder faten
  Denna vinst skulle dock sätta pricken över i:et
  -bli den där lilla skillnaden som förgyller livet
  Ty jag har en dröm om att fylla vår ek med klappar
  varpå det står gästernas namn på små, små lappar
  En idé hämtad från Astrid Lindgrens värld
  som skulle ge julafton lite extra lyx & flärd
  Ett paket från Elodie Details skulle vara perfekt till en av kvällens gäster,
  så att hon är redo för såväl skola som roliga fester 🙂

 37. Victoria

  Jag skulle vilja vinna detta paket eftersom min systerdotter börjar förskolan den 6e januari och då skulle detta paket vara ett perfekt startkit till henne 🙂

  Elodie Details produkter säljs i 35 länder!

  Hoppas du får en bra Lucia även om ni inte firar de! Kram

 38. Emilie b

  Åh finvisten alltså!!
  Älskar oxå detta märket som nu finns i 35 länder! Imponerande! Så härligt med alla unika mönster o variationer de har på sina grejer! Något för alla! Jag önskar finna detta underbara set! Filten till väntande lillebror o en väska till storasyster! ❤️😍👌✨
  Glad Lucia!! ✨🕯

 39. liselotte andersson

  Så fina saker, vill gärna vinna detta till mitt barnbarn som skall börja på förskola i vår, ryggsäcken skulle bli perfekt för henne att ha dit om dagarna. Svaret är 35 länder

 40. Anna Årmarker

  35 länder 🙂
  Att vinna denna vinst hade gjort denna trötta mamman gla,
  för hon älskar elodie details och vill allt från dom ha!
  Men studier och föräldraledighet gör inte plånboken stor,
  så det blir inget extra slösa för denna mor.
  Att få vinna detta hade gjort hela familjen lyckligsom få,
  Men jag hade nog dubblat en lyckan med två.
  Nu ska jag sluta rimma,
  hoppas på denna fantastiska vinst vinna 🙂

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx