Lucka 14 – fylld med 24 överraskningar! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Lucka 14 – fylld med 24 överraskningar!

Lucka 14 innehåller 24 överraskningar!

God morgon! Nu har det gått 2 veckor på den här kalendern – visst har det gått snabbt? Om 10 dagar är det julafton och fram tills dess tycker jag vi kör så det ryker! Idag är det lucka 14 – är du den lyckliga vinnaren?

lucka 14

I dagens lucka gömmer sig Babyface med en underbart härlig julkalender med 24 luckor fylld av överraskningar! Faktum är att jag själv älskar överraskningar så när vi skulle prata om vad de ville ha med så var det just den här julklappen jag önskade. Nu hoppas jag verkligen att ni tycker om den lika mycket! 🙂

Babyface är en internetbutik på nätet som säljer hudvård, hårvård, smink – ja, allt du behöver för optimal hudvård helt enkelt!
Babyface har fri frakt, snabb leverans och förutom ett brett utbud även 30 dagars öppet köp. Babyface blev i år nominerad till Årets Nätbutik och Bäst Kundservice och med all rätt – de är fantastiska! 🙂
Hos dem hinner ni absolut skaffa många härliga julklappar och få dem alldeles lagom till jul! 🙂

lucka 14

 

Hur gör du då om du vill tävla om den här kalendern fylld av överraskningar? Jo:

 1. Har du inte hunnit dela min julkalendern på något socialt medie så är det dags att göra det 🙂 Hur ni går till väga kan ni läsa här (jag behöver nämligen en printscreen på er delning!).Detta behöver ni bara göra en enda gång så ni som redan mailat – ni kan gå till steg 2 🙂
 2. Kommentera inlägget och skriv varför just DU vill vinna.
 3. Svara på utslagsfrågan som idag lyder:
  När måste du beställa dina varor om du vill att de skickas samma dag? Svaret finns på Babyface hemsida 🙂

Tävlingen avslutas idag kl. 23.00! Glöm inte att lämna er mailadress så jag enkelt kan kontakta vinnaren 🙂
Ni kommer heller inte kunna se någon annans kommentar. Detta för att inte fuska 😉 haha.

Kör hårt & stort lycka till!

Kram.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

 1. Kattis iveblad

  Före 11:30 måste ordern läggas.

  En kalender med lyx, ja tack. Bara till mej och min kropp. Mjuk och len den blir. Att ta hand om sej glöms ofta bort!

 2. Mia Axelsson

  1. Innan 11:30
  2. Varenda slant som blir över,
  går till det mina älskade barn behöver,

  Det unnar jag dem med glädje såklart,
  men en egen sminkkalender vore underbart

  En egen lyxig glittrande julklapp,
  utan behöva tänka på någon prislapp

  då skulle jag av glädje passa på,
  under misteln av tomten stjäla en kyss eller två!

 3. Johanna H

  Innan klockan 11.30!
  Självklart vill jag vinna denna, då kan jag ju börja om på nytt efter julafton, och öppna en lucka varje dag. Då kommer julen kännas så mycket längre 😀 Jag hinner nästan precis klart med julomgång 2 då tills det är dags att fylla år. Det blir som ett enda stort firande hela vintern (tack o lov för efter nyår blir det ganska trist, inte sant?)!

 4. Alice Ylitalo

  Av alla dessa produkter man testat (spec smink) och allt ser ut som man kladdat på sig en mask, helst med helt fel färg också 🙄 Det mesta kliar och ger obehag och man slutar använda det direkt. Jag har en del produkter från bm och älskar dom. Tyvärr är inte skönhetsprodukter prio när bebis kommer i februari.. Att som höggravid få vinna detta och få pröva ännu fler fantastiska produkter vore ju en lycka så man kunde börja gråta!

 5. Ellinor

  2. Jag vill vinna detta då jag verkligen aldrig shoppar till mig själv (iallafall sen jag fick barn). Prio ligger op familjen och jobbet som ska förberedas. Därför hade denna vinst passat till en trött småbarns mamma och lärare.

  3. De måste skickas innan 11.30 på vardagar för att de ska skickas samma dag.

 6. Cecilia F

  Svaret ör kl 11.30

  Wow Baby Face verkar ju vara toppen, har länge letat efter bra skönhets vård. Kanske jag får prova om jag vinner, är så kräsen och känslig.

 7. Katarina

  Vill gärna vinna denna kalender då jag aldrig haft en egen kalender att öppna varje dag och jag älskar överraskningar så spännande att se vad som gömmer sig bakom luckorna :):
  Beställ innan 11.30 för leverans samma dag

 8. Enida

  Man måste beställa innan kl 11.30

  Varje morgon vaknar jag helt förstörd,
  känner mig slut och totalt överkörd.

  Vi har välsignats med barn, livets stora gåva,
  men ingen av dem kan det här med att sova.

  Två bebisar som gärna väcker mig var tjugonde minut,
  får de inte bröstet direkt ekar ett högljutt tjut.

  Jag skrapar ihop någon timme här och där,
  vaknar varje dag och känner mig bara blä och “sådär”.

  Min tröst var morgon är en stor kaffekopp,
  och en kalldusch för att återfå livet till min kropp.

  Men, kaffe, det hjälper inte mot mörka ringar och påsar,
  så hur kan jag känna mig pigg när jag ser ut som en zombie som flåsar?

  Tänk att varje morgon överraska mig själv med en ny produkt att testa,
  Kanske jag hittar något som tillochmed är bättre än en siesta!

  Något som får mig att känna mig fräsch och fin,
  så att jag slipper gå runt och se ut som att jag knarkar morfin.

  För kaffe i all ära, men jag behöver något mer
  som kommer ge mig tillbaka lite glow och lyster.

  Något lugnande, uppfriskande, återfuktande och allt däröver
  Jag är säker på att denna kalender har allt en trött mamma behöver!

 9. Anna Oskarsson

  Svar – 11.30 på vardagar.

  Jag önskar denna fantastiska vinst till mig själv. Jag unnar mig själv väldigt sällan och jag skulle verkligen behöva något som piffar upp min vardag, något som får mig att känna mig fräsch och vacker.

 10. Johanna Ahlfors

  Innan 11:30. Men nu får man rabatt då de tar en dag extra så jag beställde påfyllning på xlash. En fråga nu när ändå ingen ser. Var de jah Johanna som vann kavat. Av ren reflex raderar jag alla mail från dig och går in på bloggen och läser. Vore synd om jag missade pga att jag stressar som vanligt. Off topic.

  Men jag bör vinn för jag har fkatiskt ännu inte hittat min favorit av saker och ting i skönhetsvärlden utan testar runt. De enda jag kör samma är min fransnäring, silvershampo och bryn skugga. Så fe här vore toppen, kankse hittar någon produkt “hem” hos mig:)

 11. Jane Thorlund

  Jag fullkomligt älskar julkalendrar, man räknar ju ner till årets bästa dag!
  MEN, detta året blev det ingen kalender för min del.
  Första gången jag kan minnas som jag är utan, och det känns faktiskt mer än jag trodde..
  Hade varit såå skoj att få en!
  Men då hade jag öppnat den i Januari istället, jag fyller år den 23e, så då kan jag räkna ner till årets näst bästa dag! ;D

  Man ska beställa innan 11,30 för att det ska skickas samma dag.

 12. Sanna

  Vilken fantastiskt vinst! Det hade varit underbart att få vinna hem den till mig själv, då jag som ensamstående mamma sällan lyxar till det med det där lilla extra. Har dessutom ett stort behov av nya skönhetsprodukter inför det nya året och jag älskar ju överraskningar, så detta låter helt klart som något som skulle passa mig perfekt.

  När måste du beställa dina varor om du vill att de skickas samma dag?
  Svar: Om du beställer innan 11:30, så skickas det ut samma dag.

  Kram Sanna

 13. Annelie Larsson

  Jag skulle vilja vinna denna fantastika present så jag kan ge den vidare till min fina mamma. Hon har nyss förlorat sin pappa och hon har det väldigt tufft just nu 🙁 mycket att stå i med försäljning av hus/saker och begravning och det är en lång väg tills allt är klart. Jag tror min mamma hade uppskattat väldigt mycket att få öppna en present lite då och då när hon känner sig nere. Hoppas hoppas turen är på min sida för jag vill verkligen ge den vidare till min mor <3
  Man måste beställa sina saker innan kl 11:30 på vardagarna för att dom ska skicka det samma dag 🙂

 14. Nanny

  Denna mammas torra hy som börjar skifta i färgen grå, skulle verkligen älska att lite kärlek få! Vakna nätter, och tidiga morgnar har satt sina spår, vardagen numera är påsar under ögon och frissigt hår.. om jag har turen att denna julklapp vinna så skulle jag känna mig som en helt ny kvinna😍

 15. Sara B

  Hej! Innan 11.30 måste ordern vara lagd på vardagar för att de ska kunna garantera att de skickas samma dag (även om de försöker skicka samma dag på de efter 11.30 på vardagar).

  Jag älskar paket! Helt enkelt älskar att öppna! Överaskningen! Den där känslan då man inte vet vad det är, det där ögonblicket innan paketet är öppnat, magi!!!
  Jag älskar även att ge paket, de där paketen då man verkligen hittat ngt som man vet att de kommer gilla, den känslan är nästan lika bra som känslan att öppna själv (nästan). Så, varför? Hm, att få öppna 24 luckor utan att veta vad det är känns nästan för bra för att vara sant! //Lyrisk paketöppnare

 16. Helena

  Innan 11:30 så skickas de samma dag 🙂
  Överraskningar är alltid kul, då blir de som julafton varje dag 🙂 Jag är en sån som överraskar och ger allt till ålål men inget till mig själv så att vinna detta så jag får lite överraskningar varje dag hade varit kul.

 17. Tingeling

  Innan 11.30 🙂

  Som student så har man liten kassa med denna toppen vinst så kan jag få uppdatera mig lite med massa smått oh gott och känna mig ny och fräsch till nästa års termin 🙂

 18. Mari B

  Beställningen måste skickas in innan 11:30 för att varorna ska skickas samma dag.
  Jag blir avundsjuk på barnen som har kalendrar, en paketkalender var och sonen har en Lego-kalender medan dottern har en Pixi-kalender. Jag skulle också vilja öppna en lucka varje dag fram till julafton med något roligt i.
  Tipsat har jag gjort.

 19. Veddy

  Å vilken roligt present med små överraskningar! Hade varit roligt att vinna! Jag börjar nojja lite över min ålder😳 (31) så det hade varit en perfekt vinst för mig att få testa lite produkter för att vårda och förebygga så mycket det går!
  Svaret är innan 1130 .

 20. angela fortes olsson

  Innan 1130 ska man beställa 🙂
  Hoppas vinna då jag ääälskar goodiebags och överraskningar och en julkalender är som en mini suprise varje dag fram till jul, det bästa som finns, hoppas få denna lyxvarianten till nästa år 🙂
  delat och följer dig på fb och insta

 21. linn

  Jag brukar alltid köpa adventskalendrar till döttrarna två, men i år hittade jag ingen som passade dem att få, de befinner sig mellan barn och vuxen tiden , men nu skulle jag gärna vilja vinna denna för att dämpa den egna inre striden, de skulle uppskatta denna kalender i efterskott, för de talar om varje dag att de ingen kalender fått.

 22. Jessica Hultén

  Vi brukar inte ge julklappar till varandra,bara Köra julklapps spel,så lite vardagslyx för denna trötta småbarnsmamma hade varit alldeles uuuunderbart!

 23. Alle

  Kl 11.30
  Jag ska vara ärlig, jag är kass på att ta hand om mig själv. Jag kan inget om smink, hud- eller hårvård, inget om salvor eller krämer. Absolut ingenting! Jag är ett riktigt välgörenhetsprojekt. Öppnar man mitt “sminkskåp” möts man av den tragiska synen av uttorkade mascaror från 2005, och, ja.. knappt något användbart. Saken är att jag verkligen skulle behöva kunna ta hand om mig själv för jag känner att – hjälp, jag förfaller. Sliten och torr, som ett sandpapper, så känner jag mig! Men jag vet liksom inte vad jag ska leta efter, köpa eller i vilken ände jag ska börja. Det här hade varit en perfekt gåva till mig själv – att överraska mig själv med nya produkter som jag med gott samvete kan testa och förhoppningsvis hitta många nya favoriter. Och känna mig fräschare till på köpet!

 24. Ozzie

  Beställ 11.30 senast!
  Annars får du stå ditt kast.
  Oj vilken fin kalender i kalendern, det här.
  Vinner jag, kommer jag svimma, jag lovar och svär.

  Har delat och skickat skärmdump till dig <3

 25. Hannah

  Svaret är 11:30 på vardagar.

  Jag skulle vela vinna just för att.. Ja, tänk dig en överraskning varje dag. Som kanske innebär att du slipper använda barnets våtservetter för att ta bort smink, eller 10kronors dollarstore-tvål för att rengöra ansiktet <3

 26. Nathalie Gustafsson

  Svaret är innan 11.30! Jag vill vinna för att jag har verkligen försakat mig själv och mina rutiner som jag hade innan jag fick barn. Jag har två söner som är födda 2015 respektive 2016. Det är full rulle hemma, minst sagt! Och jag har liksom tappat bort allt som handlade om bara mig. Tiden man fick på badrummet att rå om sig själv. Jag köper inte ens produkter till mig själv längre vilket jag vet är helt fel. Jag skulle bli så oerhört glad om jag vann och då hoppas jag att det blir starten på 2018 då jag måste ta hand om min hud igen. Jag börjar trots allt bli till åren (fyller 31 år den 2 januari!!). God jul!

 27. Anna

  Innan 11:30 🙂

  Jag köpte chokladkalender å leksaksakskalender till barnen, till sambon köpte jag även en fin kalender men fick jag ngn? Nopp, nada, nooo så därför är jag värd en 😉

 28. Henrik

  Min älskade fru, vi har knappt hunnit ses.
  Tvingats prioritera arbetet, det medges.
  Jobbet har krävt långa dagar, många timmar.
  Jag måste, det är ju inte så, att vi i pengar, simmar.
  Kunde jag visa dig mitt hjärta, skulle du förstå.
  Att jag älskar dig enormt, fast jag jobbar på.
  Tänk på huset, vi kommer ha till våren.
  Öppna luckorna som plåster på såren.
  Jag vet att du gillar Bare Minerals kosmetik.
  Det finns något nytt bakom varje flik.
  Hoppas att gåvan känns mer än okej.
  Och bevisar att jag alltid! – tänker på dig.

 29. Sofie Tegvall

  Allra senast kl 11.30!
  Vilken fin hemsida Babyface har, så otroligt roligt med alla nya butiker jag får upp ögonen för. Vilken rolig vinst, tänk att först få vinna och sedan dessutom få överraskningar med vinsten!

 30. Hannah karlsson

  11.30 😊
  Då jag fyller år på lördag så skulle detta va en perfekt vinst för mig. Jag är sämst på att ta hand om mig själv, lägger typ all min tid på mina barn så om jag vann detta så skulle det ge mig en knuff till att börja vårda mig själv bättre.

 31. Belinda

  De beställningar som kommer in innan 11.30

  Jag sitter påväg till min mormors begravning och är helt uppgiven. Usch vad hemskt det är, vill bara att dagen tar slut. Min lilla mormor som alltid lät mig göra 2 kladdkakor som barn, 1 som jag fick äta upp smeten och 1 som vi bjöd övriga familjemedlemmar på. Hon gjorde alltid pannbiff med extra lök för det va min favorit. Och lät mig bo hos henne när det var jobbigt hemma. Skulle vilja vinna för att göra denna dag till något annat än bara skitjobbig.

 32. Victoria

  1. Redan gjort i början av månaden 😃
  2. Ett paket med flera paket i är ju vad alla öbskar sig, överraskning på överraskning 😋
  Jag vill gärna vinna för att prova på lite nya hudvårdsprodukter och det får man ju verkligen chansen att göra med denna fina vinst 😍
  3. Man måste göra beställningen innan 11:30 på en vardag för att det ska skickas samma dag 👍🏼

  Kram ❄️

 33. liselotte andersson

  Svaret är innan 11.30 Skulle vara så roligt att vinna denna till mig själv, vet aldrig vad jag skall önska mig, säger bara att jag vill ha överraskningar för det är så kul. Detta skulle med andra ord vara perfekt

 34. Carolina

  Oj så lyxigt!
  Såna här överraskningar älskar jag också, men jag är så dålig på att unna mig själv. Just nu skulle det kännas extra lyxigt att få vinna något bara till mig själv så att jag kan få pyssla om mig lite och känna mig fin. Jag väntar nämligen inte bara på julen utan också på vårt andra barn som är beräknat till början av mars. Det är såklart fantastiskt och underbart. Men den här hemska foglossningen jag har är inte underbar på något sätt. Lite lyx till mig själv skulle därför vara mysigt och extra roligt just nu när jag känner mig otymplig som Barbamama och har mycket ont.

  Som jag förstår det så kan man handla till tisdagen 19/12 👍

 35. LindaF

  Beställningar gjorda Vardagar före 11.30 skickas samma dag.

  Älskar överraskningar, men är det något min älskade make är dålig på så är det just överraskningar. Som tur är är han så bra på sp mycket annat. Men en överraskning vore underbart! ❤️

 36. Emily Wallin

  Lägger man beställning senast kl.11.30 så skickas varorna samma dag🤗

  💖💖Åååh vad jag vinna denna fina vinst😍😍😍😍😍
  Mammaledig med en liten ger inte mycket sömn…
  Och för lite sömn sätter sina spår har jag märkt i spegeln 😰🙈🙉🙉 Är i desperat behov av en rejäl boost för mitt ansikte och att få det i form av överraskningar är ju super!!🤗🤗🤗😍😍😍😍 Hoppas 🎅🎅🎅🎅🎅

  💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

 37. Sofia Skoog

  Innan 11.30 så skickas det samma dag!
  Denna julklappen vore ju perfekt för mig som alltid har torrhud! Som 2 barnsmamma unnar jag mig knappt någon lyx så en alldeles egen kalender med 24 lyxiga saker vore LYX!

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx