Göteborgsmamman

Smärta och en gnutta skuld.

God kväll fina.

Oj, vad trött jag är – hoppas ni har mer energi! Ikväll har jag haft en fruktansvärd smärta i ryggen så vid 19:30 tog jag en morfintablett för att ta bort toppen av smärtan. Nu har jag bara två såna tabletter kvar och sen blir det till att leva på Ipren och Alvedon – det ska vi väl klara! 🙂

Klockan har passerat 21 och jag måste sova. Dagen började tidigt imorse och jag gjorde allt för att kunna följa med Elise till hennes luciafirande, men det gick inte. Jag kände  mig både svag och lite snurrig så min syster tog med Elise och Julia till förskolan istället för att sjunga och äta pepparkakor. Tur det finns kameror och videovarianter för såna här tillfällen, men jag kan inte låta bli att bli lite ledsen för att jag missade det. Det kommer fler gånger – så måste jag tänka!

Nu ska jag krypa ner bredvid Elise och få lite sömn. Vi hörs imorgon igen för annars blir här bara svammel 🙂

Miljoner kramar.

smärtaTycker den här bilden passade bra idag eftersom jag fortfarande känner mig som den här tjejen gjorde på kliniken. Ändå är jag glad – det är bara en envis ryggsmärta som håller sig kvar! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Henrik

    Be din läkare skriva ut Paraflex. Det är en muskelavslappnade som inte gör en ”dum i huvudet”. Din rygg krampar av ingreppet. Det gjorde min frus också. Bara paraflex hjälpte. Be också din man massera dig där du har ont. Du har fått jätteknutar där. Tro mig, jag har levt igenom det här 4 gånger. Min fru hade inte samma tur med sin operation och läkaren fick fixa om det så många gånger.
    Kom ihåg. Paraflex.

    Kram