Göteborgsmamman

Lucka 15 – luckan som bubblar!

Idag är det lucka 15 som ska öppnas! Är ni redo?

God morgon på er. Hoppas ni har sovit gott! Idag är det fredag och nu är det då inte många dagar kvar till julafton – så mysigt! Idag är Fredrick hemma och tar barnen vilket gör att det känns lite som en långhelg för vår del. Tänk om man kunde få ha det så lyxigt varje vecka 🙂
Men hörrni, här ska inte jag sitta och babbla – det är ju dags för lucka 15!

lucka 15

Det är den 15e december och dagens lucka sponsras av ingen mindre än självaste Bubbleroom!

Jag påbörjade ett samarbete med det här företaget i höstas och jag blir aldrig mätt på deras utbud i internetshoppen. Dessutom kommer det in nyheter precis hela tiden och deras olika märken gör det enkelt för en att hitta en stil man tycker om. Mina personliga favoriter är Happy Holly, 77thFLEA och Chiara Forthi, men alla märkena är underbara 🙂
Förutom snygga vardagskläder så säljer Bubbleroom även träningskläder, underkläder och allt till festen!

Faktum är att jag ska smita iväg idag och hämta ett paket från dem – jag tror att ni kommer älska de nyheter som paketet innehåller 🙂

Men idag, idag är vinsten av underbar vinterjacka som jag själv äger en likadan. Jag har haft många vinterjackor genom åren, men det här är klart en av de varmare. Jag är väldigt frusen av mig, men den här jackan är både varm, snygg och praktisk med många fickor och sen stor luva. Underbart – det blir inte bättre!

Hur gör du då om du vill vinna denna härliga jacka? Jo:

 1. Har du inte hunnit dela min julkalendern på något socialt medie så är det dags att göra det 🙂 Hur ni går till väga kan ni läsa här (jag behöver nämligen en printscreen på er delning!).Detta behöver ni bara göra en enda gång så ni som redan mailat – ni kan gå till steg 2 🙂
 2. Kommentera inlägget och skriv varför just DU vill vinna.
 3. Svara på utslagsfrågan som idag lyder:
  Hur länge har Bubbleroom sålt kläder online? Svaret hittar du här 🙂

Tävlingen avslutas idag kl. 23.00! Glöm inte att lämna er mailadress så jag enkelt kan kontakta vinnaren 🙂
Ni kommer heller inte kunna se någon annans kommentar. Detta för att inte fuska 😉 haha.

Kör hårt & stort lycka till!

Kram.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sara B

  Hej! Dragkedjan på min gamla vapendragare gick sönder i veckan så den här tävlingen är som en skänk från ovan 🙂

  Rätt svar är 2005.
  Jag bor uppe i norr, där vi ofta har en eller flera veckor med närmare -40 och då behövs verkligen en ordentlig jacka (fastän man helst inte är ute mer än nödvändigt så är en bra och varm Jacka ett måste 🙂

 2. Evelina

  2005, i 12 år bubbleroom sålt kläder online.

  Båda mina vinterjackor har gått sönder i dragkedjan. Om jag drar för långt upp så åker dragkedjan isär. Det är inte prio ett att köpa något nu innan jul. Håller tummarna för vinst av en ny vinterjacka.

 3. Daisy

  De har åkt kläder online sedan 2005. Jag vill vinna för jackan är läcker och värmer min röv (som tyvärr inte är så läcker men den sitter där så bara gilla läget)

 4. Anna

  Jo tack – här nära polcirken duger det inte med kavaj längre! Jackan ser helmysig ut och jag skulle älska att bära den hela vintern!

 5. Carolina

  Vilken fantastisk jacka, älskar att den är så lång! Den skulle passa perfekt för kalla hundpromenader och utebus med sonen. Sen är den ju så snygg också så jag tar den gärna med på en runda på stan! Till råga på allt gick dragkedjan i min vinterjacka sönder igår, dags för en ny och kanske meningen att jag ska få vinna den här skönheten!

  Bubbleroom har sålt kläder online i inte mindre än 12 år!

 6. Linnea H

  Sedan år 2005.

  Det är mörkt och kallt,
  och marken är täckt med snö överallt.
  Värmen sprider sig från juleljusen,
  men jag känner mig ändå rätt så frusen.
  Vill i en snygg kappa mysa,
  så att jag äntligen kan sluta frysa.
  I den skulle jag känna mig så vacker och grann,
  jag önskar innerligt att jag den kappan vann!

 7. Lotta

  1. Jag har ej facebook eller instagram så kan tyvärr inte dela. Hoppas kunna vara med o tävla ändå

  2. Jag vill vinna denna jacka då jag oftast fryser så mycket när jag är ute. Den ser varm och skönt ut o snart fyller jag år den 22/12 så hoppas på tur

  3. 2005

 8. Anette Eriksson

  SVAR: 2005

  Vinter och kyla är ingenting för mig
  för jag är en väldigt frusen tjej
  Jag sitter helst inne framför en brasa
  och tittar på termometern med stor fasa
  Men med den gosiga jackan skulle jag stå ut
  tills vintern äntligen tar slut

 9. Katarina

  Vill gärna vinna denna varma jacka, bor i kalla Norrland och fryser typ jämt så behöver något varmt
  Dom har sålt kläder online sen 2005

 10. Emelie Erlandsson

  Svaret är sedan 2005

  Jag vill mer än gärna vinna då jag precis som du är extremt frusen av mig. Jag lever just nu i en höstjacka som jag haft i minst fem år (sliten me andra ord!). Min vinterjacka gick typiskt nog sönder i slutet på förra säsongen… med två småbarn så köps det nog med vinterkläder och jag kan inte prioritera mig själv före dom. Så om jag vann så skulle jag hålla mig varm och slippa bli sjuk och det skulle verkligen sätta guldkant på tillvaron!

  Många kramar!

 11. Alle

  Wow den satt jättefint på dig måste jag säga 👌🏼

  Svaret är år 2005

  Alltså skäms lite över att säga det här 🙈 Men min nuvarande vinterjacka gick sönder för 2-3 veckor sedan. Jag försökte knäppa den över magen (är höggravid) och blixtlåset gick sönder. Jag märkte det inte ens förrän jag insåg att det blev kallt över magen och såg att det var ett stort hål där haha… ingen idé att laga den, den jackan har verkligen sett sina sista dagar. Just nu går jag inte ut så mycket så det duget med den höstparkas jag har. Men snart kommer lillasyster och jag står utan jacka mitt i vintern. En sån här hade jag verkligen önskat mig i julklapp! Hoppas tomten tycker jag varit snäll nog i år 😀

 12. Tingeling

  Sen 2015 🙂

  Jag hade verkligen behövt en ny vinterjacka har en som jag haft i fem år nu men som student så är det inte myket pengar över i månaden så man får helt enkelt taga vad man hava 🙂

 13. Amal Abdul

  Hej! Jag vill gärna vinna för jag är ständigt kall och behöver en ny vinterjacka då min egna har gått sönder. Bubbleroom startade sin nätbutik 2005. Mvh/Amal

 14. M Maria Hast

  Svar: Bubbleroom har sålt kläder sedan 2005

  Lättfrusen och allt annat än moderiktig tjej
  hoppas i denna fina jackan få klä sej,
  varm i hela kroppen
  jag mår toppen
  garanterat Årets Julklapp för lilla mej <3

 15. Ulrika armano

  Hejsan,

  Vilken fantastisk jacka; snygg, varm, hel/ren, trendig och tålig!
  Som småbarnsmamma är ”egen-shopping” det man gör mest sällan. Bland annat därför har min vinterjacka nu 10 år på nacken. Den får hålla denna vintern men sen är läget akut. Dunet håller på att gå ut vilket är irriterande men mest frustrerande är de gigantiska hålen jag har i fickorna (jag har lagat de minst 20 ggr) men utan framgång, när jag lägger nycklar eller mobil i fickorna, åker de igenom fickorna enda ner i fållen nertill på jackan, och sen vandrar föremålen bakåt så att det ser ut som att jag har en liten utbuktnad baktill under gumpen, påminnande Ringaren i Notre damms puckel- fast på en än mindre attraktiv plats!!!
  Störigt, och frustrerande- så jag läääängtar efter en jacka med HELA FICKOR! Allt utöver det är en bonus;-)

  Svaret på dagens fråga är 2005

  Håller tummarna hårt (i mina håliga fickor) kram

 16. Mari B

  Sedan 2005 har bubbelroom sålt kläder online.
  Att hitta en bra vinterjacka är omöjligt. Sedan hatar jag verkligen att gå runt i affären och prova just jackor. Det blir varmt och blir lätt irriterad. Bespara mig detta och får vinna och en fröjdefull jul som grädden på moset.

 17. Kattis iveblad

  Sen 2005

  Jag letar jacka till mej själv, en Didriksson jag idag har. Den är varm och skön, men flera nummer förstor. Att gå ner 30 kg var inte lätt och nu hänger kläderna mest på sne. En varm och snygg jacka skulle livet i vinter enklare göra!

 18. Stellan s

  Jag vill ge den i julklapp till min fru som är blivande mamma. Jag har tyvärr inte bra ekonomi för att köpa såna saker, hon behöver denna jaka, vi har inte bil och hon fryser mycket när vi är ute. Det blir jätte fin present från mig 🙂

  svar:
  Bubblerom har sålt kläder online sedan 2005.

 19. Anna W

  Jag skulle gärna vilja vinna den här jackan till mig själv. Med tre småttingar här hemma blir de lätt att man glömmer bort sig själv och inte unnar sig själv något. Därför hade de varit kul med en ny fin jacka och få känna sig lite snygg 😉

  Svar: Sedan 2005

  Instagram: annawickman

 20. Sofie Tegvall

  de har sålt kläder sedan 2005
  Under året har jag ätit mediciner som gjort att jag gått upp i vikt och jag har inte en enda jacka som passa mig. Och naiv som jag är vill jag inte köpa en ny jacka ”för jag ska ju snart gå ner i vikt igen”. – det säger väl allt….

 21. Sanna

  Wow, vilken fantastiskt vinst! Har själv varit utan vinterjacka helt och hållet sedan fyra år tillbaka, då jag växte ur min gamla och inte kunde hitta någon ny. För i ärlighetens namn utbudet är sämst när man är lite större än genomsnittet. Det har varit riktigt kallt vissa vintrar men jag har fått arbeta en hel del med lager på lager och haft dubbla, och ibland t o m tredubbla tjocka tröjor på mig för att hålla värmen när jag varit ute och hängt.

  I år har jag dock äntligen införskaffat en jacka (då jag hittade en online som jag kunde ha). Nu är det i stället min 10 åriga dotter som står utan både vinterjacka och termobyxor vilket är en stor kris nu när kylan har kommit. Hon växte ur sina gamla vinterkläder förra året och jag har inte hunnit köpa nya till henne ännu, utan det står överst på inköpslistan att handla in så fort jag får in min lön. Problemet är ju dock bara att jag inte vet när jag får in denna, då jag sitter uppe mitt i en process med facket och mitt gamla jobb. Mitt förra jobb har nämligen fuskat en hel del med lönerna, vägrat betala ut sjuklön och en hel del annat. Nu hjälper facket mig att förhandla fram en bra deal så att jag kan gå vidare från henne och få ut den lön jag borde fått för länge sedan. Men facket kan tyvärr inte lova mig att pengarna kommer komma innan jul, så just nu fasar jag över julen och att dottern ska behöva frysa en massa tills dess. Det vore därför underbart att få vinna hem detta fantastiska pris till henne, då skulle jag åtminstone ha ett problem ur vägen och kunna slappna av lite.

  Hur länge har Bubbleroom sålt kläder online?
  Svar: 2005

  Kram Sanna

 22. Ozzie

  Sedan 2005

  Åh, jag har inga problem att motivera det här.
  Har telefonsladdslockigt barr MEN i rakt hår, är jag kär.
  När jag läste att du en vinterjacka lottar ut,
  och att den har en luva, tvekade jag inte en minut.
  Den här måste jag vinna för att inte få håret blött.
  När jag nu har plattat det i en timma och kvaliteten nött.
  Snygg är den också och passar med jeans och kjol.
  Min vinterjacka brände nån idiot med en cigg i fjol
  Snacka om två i ett för en sån som mig.
  Jag är också en överdrivet jättefrusen tjej.
  Hoppas du ser min motivation bland så många bra.
  Och säger till tomten att jag, jackan ska ha.

  Delat på fb. Skickat skärmdump och idag delade jag även på insta som du säkert kan se ❤️

 23. Amanda

  Dom har sålt kläder online sedan 2005 så 12 år.

  Skulle verkligen behöva en jacka. Blev mamma för första gången den 14 februari i år. Det bästa jag gjort. Vi är ute väldigt mycket. Jag får så dåligt samvete när jag shoppar till mig själv så jag gör det när kläderna gått sönder eller verkligen inte går att använda längre för jag vill lägga mina pengar på andra som behöver det mer än jag. Nu med mammapengen som inte är så stor hade det verkligen hjälpt mycket. Tack för en bra blogg och god jul

 24. Hannah Noren

  Ut med barnen till lekplatsen, ut på spårvagn o hämta skolbarnet, ut, ut, ut, då ska man ha en ordentligt (och snygg) jacka! Hoppas! God jul. Bubbleroom har sålt online sen 2005.

 25. Caroline Torbjörnsen valberg

  Jag söker fortfarande drömjacka och denna var ju ursnygg!

  Bubbelroom har sålt kläder sedan 2005

  Har delat kalendern på ig colatjejen89

 26. Maria Sundlöf

  1. check!
  2. Jag skulle verkligen bli överlycklig om jag vann denna jacka,
  min tappar dun hela tiden, så jag skulle bara tacka!
  Värme behöver vi här i Norr med många minus,
  så jag kan vara ute med min son Linus.
  Så himla snygg jackan är på dej!
  Jag skulle bli en väldigt glad tjej!
  Skulle verkligen av lycka bubbla,
  och över kyla slippa grubbla!
  3. Bubbleroom har sålt kläder på nätet i 12 år.

 27. Victoria

  Skulle gärna vilja vinna denna jacka
  Då skulle kroppen min tacka
  går till jobbet varje dag
  Men tyvärr blir det utan behag
  Tunn jacka jag har
  Hoppas jag vinner med detta svar!

  2005 började bubbelroom sälja kläder online!
  Kram kram ❄️

 28. Marie Andersson

  Jag skulle bli så glad över att vinna denna jacka. Med två tonårsbarn och deras behov/önskningar så har jag prioriterat bort mig själv och slitit samma jacka över vintern i flera år. Jag är dessutom en extremt frusen person, så att denna jacka både är snygg & varm är ju underbart 🙏

  Utslagsfråga:
  Bubbleroom har sålt kläder online sedan 2005

 29. liselotte andersson

  Svaret är 2005. Vill vinna denna jacka till min dotter som har varit gravid två gånger tätt på varandra och där vinterjackan ej längre passar, tror denna skulle bli perfekt då hon är ute mycket med barnen, och en längre jacka värmer då skönt.

 30. Jessica

  Webbshoppen har funnits sedan 2005 så i 12 år!😀
  Ska börja jobba på en förskola i januari så en varm och snygg jacka hade ju varit sååå bra och ha!😀
  Hoppas på tur,har även tävlat på instagram!😀

 31. Annika Andersson

  Svar: sedan 2005, i 12 år alltså.

  Jag vill vinna för jag har på senare år blivit en fryslort och skulle behöva en bra varm lång vinterjacka. Håller tummarna!

 32. Nathalie Gustafsson

  Utslagsfrågans svar är: sedan 2005! Jag är en frusen själv som dessutom är lång. Att hitta en VARM jacka som dessutom täcker rumpestumpen även när man sätter sig ner är inte lätt. Jag föll för den enkla modellen som passar till allt men också att den är modell längre så att man slipper frysa om baken. Skulle använda den flitigt från första stund!

 33. Kristina Johansson

  År 2005 började de sälja kläder online.

  Idag håller jag tummarna extra hårt för att vinna. Jackan du har på dig är ju ursnygg, skulle verkligen vilja vinna den för den är lite längre än den vinterjackan jag har idag. Efter att ha varit mammaledig över ett år så börjar kassan bli skral och jackan utsliten efter lek och bus i alla möjliga väder. Jackan passar bra till både byxa, kjol eller klänning.

 34. Ellinor

  2. Just nu äger jag ingen bra vardags vinterjacka. Jag har en riktig skogsmulle jacka som är för stor och så har jag en höstkappa. Eftersom jag nu arbetar som lärare behöver jag en bra jacka när jag är ute och rastvaktar.

  3. De har sålt kläder online sedan 2005.