Göteborgsmamman

Lucka 16 – vad sägs om lite mer familjetid?

Lucka 16 coming up!

God morgon! Dagens lucka riktar sig till alla små bebisar som önskar lite mer familjetid vid köksbordet, på golvet eller som helt enkelt bara vill jazza loss till lite fågelkvitter eller få en massage till havsbruset. Någon som kan gissa vad som gömmer sig här i? Låt oss öppna den! Lucka 16 kommer här!

lucka 16

Bakom dagens lucka gömmer sig en likadan babysitter från Skip Hop som vi har här hemma. En babysitter som är höj- och sänkbar, som kan vibrera och som spelar härlig och lugnande musik för ditt barn på den nivå du själv tycker är lagom. Skip Hop Babysitter är designad för att låta din bebis bli ännu mer delaktig i familjens stunder. Den kan användas som en traditionell babysitter på golvnivå, men kan också höjas så att bebisen kan se över matbordet och på så sätt delta i de gemensamma måltiderna. Kan det bli mer kärleksfullt?

Emilia fullkomligt älskar att gunga runt i den här sitsen och det verkar hon inte vara ensam om; i år vann den nämligen pris som Årets Produkt i kategorin Sköta, Äta, Sova!
Vill ni se fler bilder så har jag skrivit en recension om den tidigare som ni kan hitta här.

babysitter

Hur gör du då om du vill tävla om denna prisvinnare från Skip Hop? Jo:

 1. Har du inte hunnit dela min julkalendern på något socialt medie så är det dags att göra det 🙂 Hur ni går till väga kan ni läsa här (jag behöver nämligen en printscreen på er delning!).Detta behöver ni bara göra en enda gång så ni som redan mailat – ni kan gå till steg 2 🙂
 2. Kommentera inlägget och skriv varför just DU vill vinna.
 3. Svara på utslagsfrågan som idag lyder:
  Nämn två till märken/företag som du kan hitta hos Amvina utöver Skip Hop. Svaret kan du hitta här 🙂

Tävlingen avslutas idag kl. 23.00! Glöm inte att lämna er mailadress så jag enkelt kan kontakta vinnaren 🙂
Ni kommer heller inte kunna se någon annans kommentar. Detta för att inte fuska 😉 haha.

Kör hårt & stort lycka till!

Kram.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Stellan s

  Jag vill vinna och jag borde vinna eftersom jag har hälsoproblem som förhindrar mig att jobba som vanligt och därför har jag dåligt ekonomi. Vi väntar barn nu och jag vet inte om jag verkligen skulle kunna ha en baby sitter till mitt kommande barn. JAG HOPPAS att jag vinner den till mitt kommande barn! Jag tycker att skip-hop baby sitter ser modern och bekväm ut.. Det skulle vara underbar present till bebisen 🙂

  svar: winter bloom, nattou

 2. Malin

  Svar på frågan diono och doona bland annat.

  Min älskade storasyster ska snart bli mamma
  – och oss emellan – livet blir aldrig detsamma.
  Fast det blir det bättre kan jag tycka,
  livet fylls på något sätt av en sannare lycka.
  Men det är tungt när man själv är oändligt trött
  och bara önskar av allt man har att bebis ska sova sött.
  Då vill jag för min syster underlätta så klart,
  att få ge henne denna smarta babysitter vore underbart!

 3. Evelina

  Bl.a. Nattou och Vinter & Bloom.

  Vore toppen att ha bebisen på högre nivå,
  när första smakportionen ska provas på.
  Att bära i många timmar och bebisen blir tung,
  skulle jag uppskatta en babysitter med gung.
  Tålamodet är oftast inte så stort,
  babysittern kanske hjälper mig att få något mer gjort.
  Skip Hops babysitter gör säkert under,
  åtminstone några extra sekunder.

 4. Sofie A

  1. Har tidigare tipsat om julklaendern och skikt en skärmdump till dig.

  2. Efter många års kämpande med att bli mamma kommer äntligen vår guldklimp till världen i mars 2018. Längtar såååå mycket och detta skulle bli en perfekt present till den lille. Håller tummarna.

  3. Dona och Nattou

 5. Mia Korch

  Svar: Doona och Winter & Bloom

  Jag hoppas på ett vinna den smidiga babysittern eftersom jag är gravid med nummer två, och lite avlastning med bebisen kan vara skönt att ha då. Då skulle jag ha tid att leka med vår stora tjej, samtidigt bebisen underhålls i denna finurliga grej!

 6. Maria Barkhult

  Vinter & Bloom
  Doona

  Vi vill jättegärna vinna en sån här fin babysitter. Vi hade en som vi var nöjda med men i somras fick den inte plats bilen när vi åkte till vår sommarstuga så min far erbjöd sig att ta den i sin bil. Den fick uppenbarligen inte riktigt plats där i heller och var helt skev och ihoptryckt när vi tog ut den… Eftersom sonen då ändå var på gränsen för stor köptes ingen ny.

  Men så överraskade livet och en liten bror ligger i magen och anländer snart. Vore perfekt till honom och samtidigt ge mig lite fria händer att kunna leka med då nyblivna ettåringen.

 7. Angelica Karlsson

  Diono och Doona 🙂

  Har delat 🙂

  Vi väntar vårt andra barn och en babysitter är typ det enda vi saknar. En lite tråkig historia som jag har är att med sonen så skänkte jag bort vår babysitter till en tjej som jag då trodde verkligen va i behov det. Men efter bara någon dag såg jag att hon hade lagt ut den på köp och sälj. Så himla tråkigt och dåligt. Jag hade själv fått babysittern efter min brors barn. Så nu behöver vi iaf en och denna verkar så himla praktiskt, hade vart fint att få 🙂

 8. Mari B

  Vinter&Bloom och doona är två märken till som finns på Amvina.
  Jag skulle vilja vinna denna, då det verkar vara en toppen produkt för de små. Kommer högre upp än en babysitter som står på golvet, tex.

 9. Anna M

  Hippychick och doona =) Jag vill vinna till lillebror som beräknas anlända i början på mars, har hört mkt bra om denna babysitter så hioppas vi får testa den =)

 10. Belinda

  Åh, min lilla dotter hade blivit överlycklig! Hon vill sååå gärna vara delaktig i allt vi gör. Och att sitta i knät vid middagsbordet gör att maten ofta hamnar överallt förutom i min mun! Synd att min sambo tydligen inte har samma uppfattning om att vara delaktig i vårt liv, skulle därför vara mycket uppskattat för mig och dottern med denna stol!

 11. Mia Axelsson

  1. Har mailat dig tidigare
  2: Vinter & Bloom, Hippychick

  En rund mage och ett tickande hjärta, snart är väntan slut,
  i januari kommer han att till världen titta ut
  Vi längtar och vill ge vår lille prins,
  det absolut bästa som bara finns
  Skiphop babysittern kommer att behövas
  när nyfikenheten på världen skall prövas
  så din lyxiga fina vinst vore önskedrömmen förstås
  och vi önskar så innerligt, innerligt att den kom hem till oss!

 12. Annika - drömmen om 11 barn

  Alltså – vilka underbara vinster du har i kalendern! Detta vore ju en toppvinst, helt klart.
  Alla våra barn har gungat i babysitter, och kommande böna ska såklart inte bli ett undantag. För oss har det betytt otroligt mycket att ha en babysitter då det gett bebisen ro och god sömn. Att kunna sätta ner bebisen en stund på dagen för att kunna ta disk eller tvätt har varit kanon, och endast funkat med babysitter.
  Nu efter branden har vi ingen babysitter kvar, utan tvingas köpa in allt på nytt. Men om jag tillägger att vi har 242kvm som åter ska fyllas upp så kan man kanske förstå att allt inte riktigt funkar – oavsett vad man hade för försäkring. Att försäkringen dessutom vägrade stå för nya vattenledningar samt trappa i huset är sånt som gör att ”självrisken” drar iväg kopiöst.

  Så ja, jag hoppas lite extra just idag <3

  Hos amvina kan du förutom SkipHop även hitta bland annat Vinter&Bloom Nattou.

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

 13. Enida

  Wooow vilken supervinst!! Med två närhetstörstande bebisar, en busig treåring, ett hushåll som ska skötas och magar som ska mättas är jag i desperat behov av alla typer av avlastning i alla möjliga olika skepnader och former. Vi har en gmmal babygunga som vi fått ärva från min bror och den funkar trots sitt skick ypperligt till att söva en bebis, avlastning både dag och natt (mina tvillingar sover inte särskilt bra och ibland är enda stället de sover på under natten – föruton på mig – just i gungan i 1-2 h). Problemet är bara just det att den funkar bra till EN bebis! Så varje gång jag lägger ena bebisen där har jag fortfarande den andra bebisen som ska bäras på, vaggas runt, måste ha i sele osv. Hade varit sååå skönt att kunna lägga ner den andra tösen också, samtidigt, och kunna kissa ifred, äta lunch med båda händerna fria eller (gråter av tanken) kanske tom kunna få 1-2 h sammanhängande sömn en natt! Den här fina babysittern hade jag VERKLIGEN behövt i min vardag ✊🏼

  Får ju inte glömma svaret på utslagsfrågan – Vinter&Bloom och Doona 🙂

 14. Annelie Larsson

  1. Jag har delat på min instagram, har även skickat DM till dig där 🙂
  2. Jag har länge spanat in denna fantastiska babysitter och senast idag så pratade jag och mannen om vi ska inhandla en sådan. Jag har en liten son som gärna vill vara nära hela tiden och min rygg har börjat ge vika. Det hade varit fantastiskt att vinna denna så jag kan få avlastning när mannen är på jobbet. Håller tummarna för den perfekta julklappen för sonen och min rygg haha
  3. Man kan bl.a. Hitta hippychick och diono

 15. Emmy

  Diono och Vinter&Bloom. Denna skulle jag vilja ge till min lillebror och hans sambo som nyligen fick en liten flicka 😀 det är så mycket man behöver när man fått barn så skulle vara otroligt roligt att få ge dom den här!

 16. Emilie

  Doonao, Vinter & Bloom kan man oxå hitta hos dem!
  Hoppas vinna denna till lillebror som beräknas titta ut i februari! Som barn nr tre kan jag tänka att denna är lite extra bra så han kan vara med på vardagens bestyr som säkert har lite högre tempo med två storasyskon!
  Så smart babysitter!
  Hoppas, håller tummar o tår för finvinsten!!👌✨👏
  Glad helg!😃

 17. M Maria Hast

  Svar: diono och happychick

  Världens finaste granntjej Anna har precis fått sitt tredje barn en liten tjej som ska heta Havanna. Ingen skulle bli gladare än jag om jag fick ge henne den här fina Skip Hop-stolen, det skulle vara granntjejen då som är den bästa mamma något barn kan tänkas få <3

 18. Linnea H

  Hippychick och Doona

  Till en väldigt speciell liten tjej,
  vill jag vinna Skip Hops smarta grej,
  så lillan kan vagga sig själv när det i kroppen spritter,
  hoppas därför vinna denna babysitter.

 19. Helena

  Detta hade varit perfekt till vår kommande lilla älskling. Kommer vilja vara nära han eller hon hela tiden men ibland måste man ju ha händerna fria så tenn fina hade varit helt perfekt för vårt framtida familjeliv 🙂

  Nattou och vinter & bloom kan man också hitta på amvina.

 20. Tingeling

  Att ha en grej mindre att tänka på till lillan skulle vara bra med min studentkassa, den ser ju fantastisk ut 🙂

  Diono och happychick

 21. Amanda Eriksson

  Nattou och Doona finns också att köpa.

  Wow, vilket skön avlastning för min rygg.
  Här kan den kommande bebisen kän sig trygg!
  Få se sin lillebror, pappa och sin mamma,
  Nu önskar jag hen kommer med det samma! ❤

 22. Carolina

  Oj vilken babysitter, fantastiskt fin! Den skulle vara så välkommen till vår nya lilla familjemedlem som beräknas komma i början av mars ❤️ Vore guld värt om lillen ville sitta nöjd och glad i babysittern en stund så man får tid för storebror eller helt enkelt bara bre sig en smörgås 😂

  ”Snart har vi två, jag längtar så! Men hur ska det gå?
  Vill så gärna räcka till som mamma, men det tar ju många timmar att amma. Att storebror inte ska bli så avundsjuk, ja för en babysitter har vi bruk!”

  Diono doona säljs också på Amvina! 👍

 23. Nettan

  Jag ska snart överraska min bästa vän med en riktigt härlig Babyshower 🙂 Jag har en del små paket som bebis ska få men skulle ju vara fantastiskt att få överraska med denna i present!

  Amvina representerar bland annat Winter and Bloom och Natou

 24. Kristina Johansson

  Skiphop, doona och hippychick är märkena.

  Jag skulle vilja vinna den här till min mans bästa vän som i dagarna väntar tvillingar. Detta skulle nog hjälpa dem avsevärt, det är stor skillnad att gå från ett barn till tre helt plötsligt. Denna vackra och praktiska babysitter önskar jag kunna ge till dem

 25. Jenny

  De säljer produkter ifrån bl a Hippychick och diono 😊

  Min sambos ena bror och hans flickvän ska få sitt första barn. De har ställt upp mycket för oss så jag skulle gärna vilja ge något roligt tillbaka 😊 Jag håller tummar och tår för att de denna får 🤞

 26. Amal Abdul

  Hej! Jag vill gärna vinna en babysitter då den är guld värld nät man har en liten bebis! Vill gärna vinna en och ge till min svägerska som alltid ställer upp i vått och torrt, hon väntar sin första bebis nu i vår 🙂 Övriga märken man kan hitta hos Amvina är Bla. Hippychick och Vinter & Bloom. Trevlig helg/Amal

 27. Hannah Noren

  Doona och hippychick bland annat. En babysitter är en av de bästa uppfinningar för spadbarn, lätt att flytta, när man måste ha handerna fria men lillplutten nära. Vår spadbarn tackar om han få vinna. 🙂

 28. Johanna

  Svaret är du kan hitta från märket nattou och vinter och Bloom.

  Jag skulle vilja vinna denna till mig själv. Då vi väntar en liten och jag har haft stora problem med ryggen så hoppas jag att denna skulle underlätta för mig när vi får våran lille. Då jag ska göra kejsarsnitt så underlättar denna vardagen i början och längre fram. Vi får även en närmare relation med vårat knyte!