Pepparkaksbak. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Pepparkaksbak.

God kväll godingar.

Åh, vilken dag. Jag hoppas ni mår underbart denna lördag och att ni lägger er med hjärtat fyllt av kärlek.

Vi lunch blev tjejerna och jag upplockade av min mamma för att åka hem till min syster och baka pepparkakorna. Det var 2 exalterade tjejer här hemma som trött satte sig i bilen och somnade direkt för att ladda med ny energi till pepparkaksbak.
Det skrattades, tittades på film halvt om halvt och jag tror inte det var någon som inte åt på lite pepparkaksdeg i smyg – det är ju bara alldeles för gott!

Vid middagstid blev det dags att åka hem och hemma mötte vi upp Fredrick som hade köpt med sig både pizza och lasagne hem som smakade gudomligt.
Och just det! Snöat har det gjort också 🙂 Jag hoppas verkligen vi vaknar upp till ett vitt Göteborg imorgon också – isåfall vankas snöbollskrig! 😉

Jag mår himla mycket bättre idag. Ryggen börjar bli bättre och även mitt humör. Man blir ju så lätt grinig när man har ont tycker jag, men nu vänder det äntligen! Ingen lär bli lyckligare än Fredrick 😉

Nu måste jag sova, men kunde inte låta er vara utan ett inlägg idag. Grattis till Ulrica också som vann jackan från Bubbleroom!

Sov gott mina kära.

Kram.

pepparkaksbak pepparkaksbak pepparkaksbak pepparkaksbak pepparkaksbak pepparkaksbak pepparkaksbak pepparkaksbak pepparkaksbak pepparkaksbak pepparkaksbak pepparkaksbak pepparkaksbak pepparkaksbak

En underbar dag med pepparkaksbak och mys.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx