Lucka 17 – luckan med allt samlat på ett ställe! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Lucka 17 – luckan med allt samlat på ett ställe!

 Lucka 17 är luckan som har presenter till alla!

God morgon på er! Har ni det bra denna söndagsmorgon? Det hoppas jag! Jag tycker vi öppnar lucka 17 med en gång för jag kan inte bärga mig! 🙂

lucka 17
Dagens lucka sponsrar av ingen mindre än Giftstory och har ni inte hört talas om detta företag så är det verkligen på tiden!
Giftstory är en webbshop med alla presenter samlade på ett och samma ställe. Kanske är det dags för dop snart? Ja, men här kan ni hitta en perfekt doppresent till den som ska döpas. Faktum är att det antingen var Elise eller Julia som fick en så otroligt fin ljusstake i doppresent och det känns kul att blanda barnsaker med saker som de kan ha användning för när de blir lite äldre – saker som de kan ha ståendes hemma i sitt framtida hem.
Men förutom doppresenter så har Giftstory såklart också mycket annat. Du kan hitta bröllopspresenter, gåvor att ge bort på en babyshower eller varför inte ett smycket för de små att bär med sig resten av livet?
I dagens lucka gömmer sig en klassisk och vacker ljusstake av Arne Jacobsen, Georg Jensen, och är en perfekt julklapp eller varför inte något att pryda ditt egna hem med? Ljusstaken rymmer 3 ljus och med sin tidlösa design så kommer den passa i vilket hem som helst 🙂
lucka 16

Hur gör du då för att tävla i lucka 17? Jo:

 1. Har du inte hunnit dela min julkalendern på något socialt medie så är det dags att göra det 🙂 Hur ni går till väga kan ni läsa här (jag behöver nämligen en printscreen på er delning!).Detta behöver ni bara göra en enda gång så ni som redan mailat – ni kan gå till steg 2 🙂
 2. Kommentera inlägget och skriv varför just DU vill vinna.
 3. Svara på utslagsfrågan som idag lyder:
  Vad heter frontpersonen hos Giftstory? Svaret kan du hitta här 🙂

Tävlingen avslutas idag kl. 23.00! Glöm inte att lämna er mailadress så jag enkelt kan kontakta vinnaren 🙂
Ni kommer heller inte kunna se någon annans kommentar. Detta för att inte fuska 😉 haha.

Kör hårt & stort lycka till!

Kram.

 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

 1. Lotta

  1. Jag har inte facebook eller instagram så kan inte dela.
  Hoppas att jag ändå får vara med och tävla

  2. Frontpersonen heter Louise

  3. Med denna fina ljusstake skulle mitt vardagsrum lysa upp jättemycket. Ljusstaken är så fin så jag hoppas jag vinner.
  Kanske jag har lite extra tur då jag snart fyller år nämligen 22/12.

 2. Sanna

  Vilken fantastiskt vinst! Här hemma älskar jag inredning, faktum är att just inredning är ett av mina stora intressen. Som ensamstående mamma kan man tyvärr dock inte spendera särskilt mycket pengar på ett sådant intresse, utan det mesta som finns kvar efter månadens utgifter går till dottern och hennes behov/önskningar. Det vore därför underbart att få vinna hem denna fina till mig själv, och vardagsrummet som skulle lysa upp lite extra med denna fina ljusstake.

  Vad heter frontpersonen hos Giftstory?
  Svar: Louise

  Kram Sanna

 3. Kattis iveblad

  Hon heter Louise 🙂

  En ljusstake med stil, det vill jag ha på mitt bord! Lyser upp det mörka och får hemmet att kännas välkommet! Jag hoppas denna julklapp hittar hit, så jag får njuta av den vardag!

 4. Hanne

  I år vi julen ska ha hemma,
  Med släkt och vänner vill vi känna,
  Mysig stämning vill vi ha,
  Därför passar denna ljusstake bra,
  Temat går i silver och vit,
  Så hoppas dagens lucka blir mitt🕯

  Svar: Louise

 5. Malin

  Personen som är ansvarig för Giftstory heter Louise!

  Motivering:
  “Vi ger bara julklappar till barnen det blir väl bra?”
  Och så röstade vi och vann gjorde sidan “ja”.
  Så nu blir det inga julklappar till mig
  – inte en endaste pytteliten grej.
  Men i smyg skriver jag nu min önskelista till er,
  jag drömmer om att få EN julklapp – jag behöver inte fler.
  Speciellt när det är Drömklappen med stort D
  då skulle jag också inifrån och ut bara le!
  Denna fantastiska design-ljusstake vore verkligen drömmen för mig
  och skulle göra mig till världens gladaste tjej ✨❤️

 6. Annika - drömmen om 11 barn

  Frontperson är Louise – tvåbarnsmamman som levt livet både på landet och i storstan. Hon har bott utomlands och reser mycket. Med sig har hon fått en samling erfarenheter och inspiration som mynnat ut i produkterna du ser hos Giftstory!

  Jag vill gärna vinna denna för att få stil och klass på vardagsrummet. Denna skulle verkligen förgylla den stil jag önskar i rummet, ombonat men ändå ganska stilrent om man kan säga så 🙂 Den ger en känsla av lyx och klass i all sin enkelhet!

 7. Katarina

  Vill gärna vinna för det fina utbudet av presenter dom har och för att jag är urkass på att springa runt i affärer och leta saker att köpa inför festligheter, blir bara less och får noll inspiration
  Frontpersonen heter Louise Ståhl

 8. Mari B

  Hom heter Louise.
  Jag vill vinna denna att placera på vårat numer välstädade köksbordet. Köksbordet förtjänar lite kärlek i form av piff efter hur det ser ut efter alla år, det blir fort kaos på det. Men efter vi köpte ny soffa införde vi regeln att inte äta i vardagsrummet vilket innebär att köksbordet används flera gånger per dag och jag känner att det måste få göras lite mysigt också.

 9. Nanny

  Den ljusstaken är som gjord för att stå på tv-bänken och lysa upp hela vardagsrummet, den skulle bli rummets mittpunkt! Håller tummarna för att vinna!😍

  Frontpersonen heter Louise✌🏻

 10. Alle

  Svar Louise

  I mina tankar har jag redan placerat den här ljusstaken på vårt bord i vardagsrummet och den gör sig jäkligt snygg där! Så ståtlig och fin lyser den upp det här gråa mörkret som omringat oss från alla håll. Mer ljus åt folket!

 11. Hannah

  Louise är frontpersonen 🙂
  Jag älskar dess tidslöse design och det faktum att den skulle göra sig otroligt fin i vårat hem. Helt enkelt lite sån där lyx i vardagen som man aldrig annars unnar sig 🙂

 12. Enida

  Hon heter Louise och har verkligen gjort ett grymt jobb. Tack för tips på en bra sida! 🙂

  Ljusstaken var verkligen unik och cool! Den skulle ju göra sig förbannat snygg i varje vrå av huset. Har nyligen köpt en sån dör stephylla men jag har inte tillräckligt inredningsprylar än att pryda den med. Barnen har hjälpt mig på traven och dekorerat med Lego och nallar 😂 Men jag är mer sugen på att ha den här ljusstaken ståendes där! Hjälp mig bli av med nalleinvasionen 🙈

 13. Jens

  Louise är frontfiguren i Företaget Giftstory

  Fint ljusstake som passar till var fest och som skulle vara fins bordsdekorering till Nyårsafton. (Om den hinner vid ev. Vinst vill säga)
  Sen i vintermörkret mysstunder så kan man få känslan att ljusstaken med ljusen tända symboliserar tro,hopp och kärleken. Och det om nåt fantastiskt bara det.

 14. Anna

  Det vore kanon att matcha tékannan från Jensen med den här supersnygga ljusstaken! Det är dessvärre ingenting jag skulle unna mig av ekonomiska skäl jst nu – men den står på önskelistan!

 15. Camilla

  Frontperson heter Louise.
  Jag vill vinna den ljuvliga ljusstaken till mig själv. Efter flera års svår sjukdom har jag till slut fått veta att mina ben inte går att operera och att jag aldrig kommer kunna gå igen, så jag behöver verkligen mer ljus i livet just nu.

 16. Anneli

  Jag skulle gärna vilja vinna den läckra ljusstaken. Jag älskar ljus och den skulle göra sig perfekt på bordet i vardagsrummet. Vi tänder massor av ljus varje dag,så länge det är mörkt ute (och det är mörkt länge här uppe i norr)

  Louise som är frontpersonen i företaget.

  anneli.djurman@gmail.com

 17. Jennie Eriksson

  Skulle vilja pryda min nya köksö (som förvisso inte har nån bänkskiva än men snart!!) med denna vackra skapelse! Finns inget mysigare än levande ljus denna årstid och det eldas flitigt hör hemma!
  Svar : Frontpersonen heter Louise.
  (Delat på min instagram jennieericson)

 18. Tingeling

  Så fantastiskt att få nått nytt och fint att piffa upp lägenheten med, dessa var ju jätte fina 🙂

  Det är Louise som är frontperson

 19. Linn Eriksson

  louise
  I mitt uterum skulle den passa ljusstaken , den skulle jag tända varje minut jag är vaken, olika färger på ljusen i olika tider, lyser gemytligt och påverkar husfriden

 20. Hannah Noren

  Jo, den är ju klassisk inredning, och blir en snygg present till min bästis! God jul på er. Fina Louise är front person för företaget.

 21. Claudia Kerttu

  Varit småbarnsmamma i två omgångar är nu tonårsmamma och vuxenmamma. Äntligen känner jag att fokuset har ändrats, vi kan laga middagar ihop jag och min tonåring, ingen som grinigt hänger runt benen. Helt plötsligt har jag tid för annat än arbete och barn. Träning, läsa böcker och planera renoveringar och inreda. Och här kommer drömmen om Arne Jacobsens fantastiska ljusstake in i bilden, vill med detta ge mig själv en klapp på axeln till att jag har lyckats uppfostra så fantastiska barn med motto ”ingen är alltid en perfekt förälder, men med mycket kärlek kommer man långt”.

 22. Ozzie

  Hon heter Louise!

  Härligt! En stake i 50-tals stil!
  Älskar Georg Jensens designprofil.
  Vi har en given plats åt dessa tre.
  På köksbordet, tända för nyårssupé

 23. Jessica Bornviken

  Hej Malin!
  Frontpersonen är Louise.
  Jag brukar aldrig vinna någonting, men jag gör ett försök idag! Ljusstaken var jättefin och jag älskar silver. Den skulle passa jättebra i vårt vardagsrum här hemma. Som sagt så pluggar jag till förskollärare och har ett år kvar av plugg. Det är inte så fett att vara student och vara tre barnsmamma, så en sådan fin julklapp till jul hade varit jättemysigt att få. Hoppas på tur nu☺️
  Och du Malin är alltid så positiv o go och lyfter verkligen upp en i den här mörka årstiden😍

 24. Madde

  Loise heter hon som är frontperson på giftstory.
  Min äldsta dotter har precis köpt hus, och har galet mycket plats som måste fyllas med vackra ting och jag har inte gett henne en inflyttningspresent ännu. Därför vill jag vinna den här vackra ljusstaken.

 25. Hannah karlsson

  Louise.
  Då vi snart ska flytta så skulle det vara skönt att få starta vårt nya hem med lite nya saker och denna ljusstake är så otroligt fin. Den skulle passa perfekt in i hur jag tänker mig att det ska se ut.

 26. LindaF

  Louise

  Älskar ljus och har tända ljus här hemma varjedag & få en vansinnigt ny snygg ljusstake hade ju självklart varit otroligt kul.

 27. Annika Andersson

  Hon heter Louise. 🙂

  Den ljusstaken hade passat så fint till nyårsdukningen i år. Håller tummarna för att den får stå på just mitt bord. 🙂

 28. Ellinor

  2. Front personen heter Louise
  3. Sedan jag fick barn lägger jag knappt några pengar på mig själv eller hemmet, allt brukar gå till lillan. Denna hade gjort vårt hem fint 😁

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx