Polkagristillverkning hemma hos dig & Jullunch. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Polkagristillverkning hemma hos dig & Jullunch.

God kväll älskade ni.

Hur mår ni? Jag mår faktiskt som en skänk från ovan så himla mycket bättre, även om eftermiddag var rätt tuff när jag satt hemma hos mamma. Det här med att ha ont i ryggen kan verkligen tära på en måste jag säga, men just nu-nu känner jag ingenting. Uttrycket nu-nu är för övrigt världens bästa uttryck. Det är liksom inte ‘nu’ utan verkligen ‘nu-nu’. Haha, svärmor min älskar när vi använder det.

Imorse smsade min mamma vid 11 och sa att det var julbord, granförsäljning, polkagristillverkning, lotteri och drickaförsäljning hemma hos henne vid affären. Det här har pågått så länge jag kan minnas och är verkligen en riktig tradition för mig och min familj. I år var det otroligt mycket folk och eftersom staden jag är uppvuxen i är ganska liten så känner alla alla – det är underbart att komma dit på besök och träffa på alla man känt så länge 🙂
Men, tanken var inte att vi skulle åkt dit egentligen – vi hade inte koll på datumet i år – utan allt blev väldigt impulsivt. Det här med polkagristillverkningen var nytt för i år dock. Killen som stod där och slungade smeten går att hyra in till olika typer av fester – hade inte det varit en fantastisk stämningshöjare på tex ett barnkalas? Så himla kul grej! Och gott var det verkligen! 🙂
Smedentegs Polkagrisar för den som är nyfiken 🙂

Efter jullunchen gick vi hem till mamma och mös lite innan vi åkte hem och mötte upp några kompisar här hemma som är supergravid med bara 2 veckor kvar till förlossningen. Jag kan faktiskt inte bli annat än lite sugen på en 4a, men jag lovar – här får det nog vara nog med 3 😉 haha.

Sov gott allesammans och ett extra grattis till Nettan som vann Babysittern från Skip Hop igår! Imorgon väntar roadtrip – då ska jag tillbaka ner till kliniken och ta bort stygnen – det ska bli himla skönt! 🙂

Kram.

jullunch polkagristillverkning polkagristillverkning polkagristillverkning jullunch jullunch jullunch smedentegs polkagristillverkning

Så himla kul koncept med en kille som kommer och tillverkar polkagrisar hemma hos dig! 🙂
polkagristillverkning polkagristillverkning polkagristillverkning

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx