Företagsbostäder – företagslägenheter i centrala stan. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Företagsbostäder – företagslägenheter i centrala stan.

I samarbete med Företagsbostäder.se

Letar du företagslägenheter?

Kan ni tänka er att det faktiskt snart är nytt år igen? 2018 står vid dörren och jag är mer spänd än någonsin inför de utmaningar som väntar nästa år. Det ska bli så himla kul och jag hoppas på fortsatta samarbeten och lite fler resor i jobbet – det hade varit skoj! Det blir ju såklart lite mer roddande just när det kommer till resor när man har barn, men ingenting är omöjligt och hittills har vi åkt omkring ganska mycket utan några som helst problem 🙂 (peppar, peppar)

Innan sommaren blev jag egen företagare vilket såklart resulterar i mycket ansvar, men det är också ett kvitto på att det fungerar bra det jag gör och att jag har hittat något som jag verkligen, verkligen brinner för. Att få jobba med bloggen är en fantastisk möjlighet och jag älskar mitt jobb så otroligt mycket.
Just det här med att vara egen företagare och samtidigt kunna få resa mycket i jobbet är förstås otroligt kul, men det kan också bli rätt kostsamt att bo på hotell titt som tätt och hur lyxigt det än låter så kan man sakna att bara få ha sitt egna utrymme och lite mer vardagskänsla.
Därför vill jag idag tipsa er om Företagsbostäder.se.

I början av året ska jag iväg på min första resa och det boendet tänker jag boka med just Företagsbostäder. Priset kan bli nästan 50% billigare än hotell och att få det där lilla extra utrymmet och hemmakänsla tycker jag är underbart 🙂
Här har de en rolig kostnadskoll där du kan jämföra pris på hotell och lägenhet.
Företagsbostäder hyr ut möblerade företagslägenheter i städerna Göteborg, Malmö, Stockholm, Linköping, Helsingborg och Lund.
Detta är ett perfekt alternativ till dig som driver eget eftersom det är prisvärt och väldigt flexibelt. Och inte är det några tråkiga lägenheter utanför stan – de är centralt belägna, fullt möblerade och utrustade för självhushåll. Det finns alltså rena lakan och handdukar, ett fullt utrustat kök, fritt internet och tv. Precis som hemma! 🙂
Det går att bo ensam eller flera i en och samma lägenhet – det finns lägenheter i flera olika storlekar. När jag åker iväg ska ni såklart få se en massa bilder!

Tanken med Företagsbostäder är att det ska vara enkelt och att det ska ge en hemtrevlig känsla. De erbjuder över 1400 lägenheter med en kontaktperson, flexibla avtal samt 24 timmars jourservice och städ för de som önskar. De har funnits i branschen i över 25 år och är både den största men även mest populära förmedlaren av företagsbostäder i Sverige.

Bättre blir det inte tycker jag och jag är så förväntasfull – kanske kommer jag inte vilja åka därifrån när jag väl checkat in 😉

Kram.

företagslägenheter företagslägenheter företagsbostäder företagsbostäder företagsbostäder

Jag är rädd för att jag inte skulle vilja åka hem om man bor i en sån här fin lägenhet, haha. 

 företagslägenheter företagslägenheter företagslägenheter 

I samarbete med Företagsbostäder.se
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx