Göteborgsmamman

Lucka 19 – kan någon stoppa tiden?

Lucka 19 – tycker du att tiden går för snabbt?

God morgon! 19 december idag och 5 dagar kvar till julafton, sen har vi nyår och vips så är det ett helt nytt år! Har du några planer för kommande 2018? 🙂 Den enda planen jag har för tillfället är att öppna lucka 19 för er, så här kommer den!

lucka 19

I dagens lucka hittar ni något elegant, trendigt men också väldigt användbart. Jag pratar såklart om en klocka och denna gång från Lucas Lexton!

Jag älskar ju som ni vet just klockor och vad som gör Lucas Lexton-varianterna så speciella är för att de är snedvridna. Det tar ett par gånger innan man kommer in i tänket att den är just lite sned, men jösses så snygga dessa klockor är. Jag äger en Vintage Rosé, men vinnaren av dagens julklapp får såklart välja vilken klockan han/hon vill på deras hemsida – hur lyxigt?!

Så till alla er som känner att ni saknar en snygg klocka på er handled eller som saknar den perfekta julklappen – tävla nu så det bara ryket om det! Den här klockan kommer ni älskar!

lucka 19 lucka 19 lucka 19   lucka 19     lucka 19     lucka 19

Hur gör du då för att tävla i lucka 19? Jo:

 1. Har du inte hunnit dela min julkalendern på något socialt medie så är det dags att göra det 🙂 Hur ni går till väga kan ni läsa här (jag behöver nämligen en printscreen på er delning!).Detta behöver ni bara göra en enda gång så ni som redan mailat – ni kan gå till steg 2 🙂
 2. Kommentera inlägget och skriv varför just DU vill vinna.
 3. Svara på utslagsfrågan som idag lyder:
  Lucas Lexton har en grym julklappsdeal  nu inför jul som gäller alla dagar fram till julafton. Vad är dealen? Svaret kan du hitta här 🙂

Tävlingen avslutas idag kl. 23.00! Glöm inte att lämna er mailadress så jag enkelt kan kontakta vinnaren 🙂
Ni kommer heller inte kunna se någon annans kommentar. Detta för att inte fuska 😉 haha.

Kör hårt & stort lycka till!

Kram.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hannah Noren

  De bjuder på 30% rabatt. Jo, klockan är gursnygg, och det är jag inte, så det ger mig lite hjälp på traven! God jul! 🙂

 2. Lotta

  1. Jag kan inte dela för jag är inte med i några sociala medier men hoppas kunna vara med och tävla ändå
  2. Jag behöver en en ny klocka och att jag snart fyller år.

  3. Köp nu!
  30% rabatt fram till Julafton

 3. Charmaine Moniz

  30% av fram till jul
  Vilken deal! Så kul
  Ja varför ska just jag vinna
  Denna önskar sig varje man och kvinna
  Och ännu mer nu när tiden springer iväg
  Kan vi stoppa den så säg
  Men kanske med denna tjusiga klocka
  Kan jag tiden planera och mikropauserna framlocka

 4. Kattis iveblad

  30% rabatt till julafton!! (Wow!)

  En klocka läcker som få, en på min handled och jag kanske tiden skulle passa? Tidsoptimist jag är (eller kanske bara väldigt sen…) och tror att jag koll på tiden har. Om inte annat så kan jag ha koll på hur sen jag är med min Lucas Lixington!

 5. Sofia

  Svaret är 30% rabatt fram till julafton.

  Det här skulle vara en perfekt julklapp till mig som är en riktig tidsoptimist. Jag har bytt inriktning i livet och började för ett halvår sedan plugga igen. Nu behöver jag en liten morot i att komma i tid till föreläsningarna. Klockan kommer få hänga med mig varje dag runt armen. Så fin!

 6. Malin

  30 % rabatt!

  Min man har en önskan som växer sig starkare var dag
  bara en stilfull klocka kan stilla hans behag.
  Men så räknar vi stålarna ännu en sväng,
  de blir inte mycket över när man har föräldrapeng…
  Drömmer om att få ge honom denna skönhet, det vore så kul
  – jag skulle bli överlycklig av att få ge honom den drömmen i jul!

 7. Annika Nilsson Pettersson

  Med deras rabattkod ”julklapp30” får du 30 % rabatt fram till julafton. Perfekt! <3

  Varför jag vill vinna? Kombinationen gravid + åtta barn + en hektisk tid bakom mig (iom branden osv) ger ett ganska oönskat resultat: TOTALT TANKSPRIDD. Tankeverksamheten är nedvriden till minimal, tidsuppfattningen är nollad och jag lever liksom i nåt vakuum känns det som. En klocka kan ju vara A och O för att få vardagen att funka, inte sant? 😉

  kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

 8. Katarina

  Vill väldigt gärna vinna då jag inte har nån klocka förutom på mobilen och den är ju inte direkt nåt smycke som denna är
  30% rabatt fram till julafton

 9. Emelie Erlandsson

  De har 30% fram till julafton.

  Jag vill gärna vinna för att få något snyggt till mig själv! Idag prioriteras barnen alltid först. Jag tar ofta upp mobilen för att kolla klockan och då blir det ofta att jag gör något mer på mobilen för att jag ”ändå håller i den”. Detta gör ju att jag förlorar dyrbar tid med barnen. Så jag hoppas denna vinst kan ge mig en snygg accessoarer och mer tid med barnen (eller snarare en räddare i vardagen med alla tider som ska passas).
  Kram!

 10. Malin R

  Hej!

  De har 30% rabatt fram till julafton (med kod JULKLAPP30)

  Juletid för mig handlar om att skapa härlig atmosfär
  -& vara omgiven av de människor jag håller kär
  Julmust är ett givet inslag till julaftonsmaten
  lika självklart som att skinkan & sillen pryder faten
  Denna vackra klocka skulle dock sätta pricken över i:et
  -bli den där lilla skillnaden som förgyller livet
  Ty jag har en dröm om att fylla vår ek med klappar
  varpå det står gästernas namn på små, små lappar
  En idé hämtad från Astrid Lindgrens värld
  som skulle ge julafton lite extra lyx & flärd
  Denna vore perfekt till min syster -kvällens kvinnliga gäst
  och skulle göra hennes julafton till en stilfull fest 🙂

 11. Mari B

  De har 30% rabatt.
  Jag använder egentligen inte klocka men vill så gärna börja använda en. Väldigt många gånger på ett dygn letar man fram mobilen för att kolla på klockan. Och när jag nu ska börja jobba igen efter föräldraledigheten så kan barnen och föräldrarna (jobbar på en förskola) tro att man pillar på mobilen fast man inte gör det. Men om jag har en klocka har föräldrarna mer förståelse för att man just kollar hur mycket klockan är.

 12. Elin H

  1. Har delat via fb!

  2. Jag prioriterar aldrig mig själv. Köper sällan nya kläder och i stort sett aldrig smycken eller klockor. Det blir mer måsten. Nya vinteroveraller till barnen. Hunden som behöver åka till veterinären eller bromsskivor till bilen. Alltid är det något. Har faktiskt aldrig handlat en klocka till mig själv för över 500kr. Men visst hade det varit härligt att lite småförvirrade jag också kommer i tid. Att också jag får prioritera mig själv och skaffa mig en supersnygg Lucas Lexton-klocka!

  3. Köp nu och få 30% rabatt fram till julafton med koden ”Julklapp30”

 13. Ellinor

  2. Jag har precis börjat arbeta som lärare och har kommit på att det är bra att ha en klocka på armen. Man kan ju liksom inte gå runt och titta på telefonens klocka hela tiden. Detta har varit den tuffaste perioden i mitt liv. Att vara ny på jobbet och i sin roll och även en ny organisation. Tufft minst sagt.

  3. Dealen är 30 % fram till julafton!

 14. Julia

  De har 30% rabatt fram till julafton!

  Jag har börjat högskolan i höst och skulle verkligen behöva en klocka för att kolla hur lång tid jag har kvar när jag skriver tentor. Dessutom ser man lite smartare ut om man bär klocka 😉

 15. Sara B

  Hej! Deras deal är 30% fram till jul!
  Jag har aldrig hört talats om detta märke men jag måste hålla med dig om att de är väldigt fina 🙂 Då min reportoar av klockor är oerhört liten då jag inte äger ngn (haha) så skulle det vara perfekt att börja med en klocka av denna klass 🙂 jag är säker på att tiderna blir lättare att passa med denna snygging på armen 🙂

 16. Sanna Kaakinen

  Wow, vilken dröm! Har länge önskat mig en klocka, då jag inte har haft någon sedan jag var i åtta års åldern. Det är med andra ord hög tid för en ny nu och det är tyvärr inget jag som ensamstående mamma skulle ha råd att unna mig. Det vore därför fantastiskt att få vinna hem detta otroliga pris.

  Lucas Lexton har en grym julklappsdeal nu inför jul som gäller alla dagar fram till julafton. Vad är dealen?
  Svar: De har 30% rabatt fram till julafton med kod ”julklapp30”.

  Kram Sanna

 17. Emmy

  Dom har 30% rabatt! Som småbarnsmamma känner jag att jag stora delar av dagen är ganska virrig och stressad. En klocka är precis vad jag behöver så jag kan få löget under kontroll och ta det lite lugnare utan att hela tiden behöva titta på mobilen vad klockan är 🙂

 18. Hannah

  Deras deal är 30% fram till julafton 🙂

  Jag skulle vela ge denna klocka till en underbar vän som ställer upp i vått och torrt. När jag gick igenom en djup förlossningsdepression stod hon hela tiden vid min sida, trots att jag i princip gick under jord. Aldrig svarade i telefon eller på sociala medier. Trots detta fortsatte hon höra av sig. En sån där vän man bara hittar en gång i livet <3 Hon skulle vara värd 1000 sådana klockor!

 19. Hannah karlsson

  30% fram till jul.
  Jag skulle vilja vinna denna till min fantastisk svärmor. Hon bär alltid klocka så en ny vore perfekt.

 20. Anna

  Jag bär fortfarande klockan från mitt ex på armen, men skulle gärna byta ut den.

  30% till juafton vid köp och angivande av kod!

 21. Fanny Jäderfeldt

  Svar: 30%
  Hoppas på att vinna då tiden alltid verkar försvinna, med denna på armen skulle jag alltid hinna!

 22. claudia kerttu

  Hej i tre långa år var jag sjukskriven för utmattning, vägen dit var lång och likaså vägen tillbaka. Att hamna i utmattning fick jag hjälp med genom ett belastat yrke samt egen högpresterande personlighet som haft svårt att säga nej. Det är annorlunda nu, det är med stolthet jag känner att jag är på rätt väg. Revansch javisst men det är inte det viktigaste, under sjukskrivningen fick jag mitt drömjobb, som samordnare7utbildare för människor i psykisk ohälsa. Jag lär ut hur man ser signaler tidigt och hur man kan förebygga. Idag värnar jag om min tid, jag har slutat att springa ifrån min själ (ordspråk) och stannar istället upp och återhämtar mig regelbundet. Den underbara klockan skulle hjälpa mig att påminna mig om just detta att stanna upp!
  Svar Lucas Lexton ger 30 % rabatt fram till julafton.

 23. Alle

  30% rabatt!

  När klockvisaren står i grevens tid
  Jag är sen, trött och höggravid
  Stressad försöker jag lunka fram
  Om jag kunde göra det med lite glam
  Svettas och stånkar när jag försöker hinna
  Tänk om jag skulle Lucas Lexton klocka vinna
  Om den bara får pryda min arm
  Kommer varje försening ha sin charm! 😉

 24. Caroline Torbjörnsen valberg

  För att symbolisera det mest värdefulla vi har tillsammans- tiden!

  Svar: de har 30% rabatt fram till jul.

  Delat kalendern på insta Colatjejen89

 25. Sofie Tegvall

  30% fram till julafton!
  Enkelt val, definitivt vintage rose, helt enkelt för att jag är en vintagetjej och den klockan skulle passa mig som en smäck!

 26. Sara Lindqvist

  Med koden julklapp30 får man 30 % rabatt just nu.
  Jag har inte haft en klocka i min ägo på jättelänge. Det vore jättekul att få äga en igen, särskilt en så snygg klocka! Håller tummarna för att få vinna!

 27. Maria Sundlöf

  1. check!
  2. Denna klocka min äldsta sons namne är,
  inte så konstigt att jag har den kär!
  Den är stilren och mina svarta kläder klär,
  till fest och vardags jag den bär!
  Lucas skulle gärna ha den här!
  Passar perfekt till en 19-åring när,
  han ska träffa tjejer och såntdär!

  3. 30 % rabatt

 28. Sofia Skoog

  30% rabatt fram till julafton!
  När man två barn har är det lätt att man blir lite sen, en klocka på armen vore inte fel, då mobilen tittsom tätt gömmer sig. Jag kan garanterat inte missa tiden då!

 29. Amanda björnritz Larsson

  Svar : dom har 30% fram till 24 december.

  Jag har tre systrar. En storasyster och 2 småsystrar. Min storasyster är 26 mina småsystrar är 17 och 15. Alla har haft anorexia. Varav min minsta lillasyster har det fortfarande mina andra två är ’friska’ om man nu kan bli det från denna helvetetssjukdom. När Josefine och Evelina blev ’friska’ så hade jag köpt en klocka till Josefine 26 jag köpt en Michael kors och Evelina en guess dom och skrivit att din tid är här och nu. Ta vara på livet. Du är det viktigaste i ditt liv. Jag älskar dig och är så stolt att få vara din syster. Min minsta lillasyster är på god värd att bli frisk. Men har fortfarande långt kvar. Jag hade blivit väldigt glad om jag kunde ge en klocka även till min minsta syster och säga hur mycket hon betyder. Just nu är jag mammaledig så kommer inte kunna ge henne en klocka på ett tag. Min familj är mitt allt. Det ända man vill är att alla ska må bra. Må så gott och ha en god jul.

  Bjornritz@hotmail.com

 30. liselotte andersson

  30% fram till julafton. Vill vinna för att jag älskar klockor och detta var en variant jag aldrig sett, skulle vara så kul att bli ägare till en så fin och annorlunda klocka

 31. Frida Andersson

  I säkert et tår har jag letat efter den perfekta klockan med brunt läderband för att kunna variera med min silvriga gant-klocka. Nu äntligen har jag hittat den 🙂
  Dealen de kör är 30 % rabatt fram till julafton.

 32. Nanny

  30% rabatt med koden JULKLAPP30 är erbjudandet🙌🏻

  Skulle vara en så uppskattad julklapp till mig själv då det inte finns utrymme att skämma bort sig själv när man är mammaledig! En klocka vore klockrent då jag inte trivs med ”vanlig” smycken men verkligen skulle älska en snygg klocka!😍

 33. Nathalie Gustafsson

  Svaret på frågan är 30% rabatt fram till julafton med koden JULKLAPP30. Jag vill vinna för att kunna ge min mamma en ny klocka. Hon har verkligen ställt upp för mig när jag behövt det som mest! Jag gick in i väggen när min andra son var nyfodd för lite drygt 1,5 år sen och då var min mamma den stora hjälpande handen. Min sambo körde på som vanligt med sitt jobb och förstod aldrig riktigt hur illa det var medan mamma tog hand om både mig och barnen. Mammas klocka gik sönder när min son tappade den i toaletten för nästan ett halvår sen så det skulle vara den perfekta presenten!

 34. Amal Abdul

  Hej! Lucas Lexton har julklappsdeal på 30% på deras sortiment! Vill gärna vinna en klocka då jag inte äger en klocka och prioriterar aldrig att köpa en eftersom det är så mycket annat man behöver. Denna är så snygg så vill gärna vinna en till mig själv 🙏😍

 35. Sofie Höyer

  2. Jag vill vinna en klocka så jag inte behöver plocka fram mobilen varje gång jag ska kolla vad klockan är. Sen är det dessutom snyggaste accessoaren😉
  3. De har 30% fram till jul 🙌

 36. Therese

  De har 30% fram till julafton.
  Jag saknar en snygg klocka eftersom man inte kan ha mobilen med sig hela tiden och med två småbarn vill man heller inte ha det, och efter min föräldraledighet så börjar jag antingen att jobba eller plugga och då behövs en snygg klocka ännu mer.