Roadtrip till Landskrona. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Roadtrip till Landskrona.

I inlägget förekommer reklam för Bubbleroom i form av annonslänkar.

God morgon på er!

Hoppas ni har sovit gott och att många av er slipper de eländiga förkylningarna såhär innan jul. Jag tycker alla är sjuka nu. Allt från magsjuka till en täppt näsa. Ät mycket näringsrik mat, drick te med honung, citron och ingefära så hoppas jag att ni alla sitter pigga framför Kalle Anka den 24e!

Jag mår bra. Lite snuvig, men absolut ingen större fara. Ryggen har gått över (thank god!) och stygnen togs bort igår. Min syster, barnen och jag tog en roadtrip ner till Landskrona och kom hem sent igår kväll – därav ingen update på hela långa dagen. Under julkalendersperioden känner jag att det kanske är helt okej att missa en enda dag – att ni ändå är fullt upptagna med att tävla – men annars hade jag fått krupp. Minst ett inlägg om dagen är det som gäller 🙂

De stora tjejerna är lämnade på förskolan och jag sitter med Emilia på Espresso House och dricker Tomtelatte och äter scones. Ibland får man! Emilia däremot, trodde jag skulle sova – men icke. Hon tog en powernap på väg till dagis och nu är hon piggare än någonsin. Mina förmiddagar här är förbi helt enkelt 😉

Idag ska jag till banken, posten och kolla på julklappar. Det blir en lugn och skön tisdag. Egentligen skulle vårt städ vara hemma hos oss idag, men hon som städar behövde vabba och vem förstår inte det bättre än en mamma 🙂 Jag hoppas de hinner bli friska till jul iallafall.

Vad gör ni idag? 

Grattis till Nathalie som vann ljusstaken från Giftstory! Jag har inte hunnit läsa igenom alla motiveringarna för lucka 18 än så den som vinner presentkortet på Mathem presenteras lite senare 🙂

Kram.

Svart tröja med stor luva // Världens skönaste byxor (!) kommer i fler färger
Elises skor (rea just nu) // Elises jacka (rea just nu)
Julias skor (rea just nu)

roadtrip roadtrip roadtrip roadtrip roadtrip roadtrip roadtrip roadtrip roadtrip

Lite bilder från igår och nu imorse. Jag lyxade till det lite extra med en tomtelatte och scones på Espresso House 🙂

roadtrip roadtrip roadtrip roadtrip

I inlägget förekommer reklam för Bubbleroom i form av annonslänkar.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

  1. Johanna Ericson

    Ligger hemma i feber, så slapp inte undan nu innan jul.. inte konstigt med en sjuk 1,5 åring förstås haha. Men skönt att du mår bra och att operationen blev lyckad <3 Önskar dig en superfin dag!

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx