Göteborgsmamman

Lucka 20 – vad sägs om något varmt efter badet?

Lucka 20 – en värmande julklapp!

God morgon på er! Jag hoppas ni mår sådär oförskämt bra denna onsdag. Inte många dagar kvar till jul nu hörni! Det känns lite sorgligt att den här julkalendern börjar lida mot sitt slut, men vi har ju trots allt ett par luckor kvar och dessutom ännu en jul nästa år 🙂 Är ni redo för lucka 20? Här kommer den!

lucas 20

I dagens lucka gömmer sig något mjukt, något fluffigt och något alldeles, alldeles underbart. Kan ni gissa vad det är? Om jag säger Beach House Company – vad säger ni då?

Beach House Company är en webbutik som säljer fantastiska sängkläder, handdukar, kuddar – ja, underbara produkter att ha i sovrummet eller badrummet.
I dagens lucka sponsrar de med en fantastisk morgonrock som är så mjuk och len att ni inte kommer tro det är sant. Dessutom är den ultralätt och kommer sitta som ett moln på vinnarens axlar.
Morgonrocken kommer i vitt och grått och självklart får vinnaren själv välja färg 🙂

Visst låter det underbart? Ja, men tävla då!

lucka 20

Hur gör du då för att tävla i lucka 20? Jo:

 1. Har du inte hunnit dela min julkalendern på något socialt medie så är det dags att göra det 🙂 Hur ni går till väga kan ni läsa här (jag behöver nämligen en printscreen på er delning!).Detta behöver ni bara göra en enda gång så ni som redan mailat – ni kan gå till steg 2 🙂
 2. Kommentera inlägget och skriv varför just DU vill vinna.
 3. Svara på utslagsfrågan som idag lyder:
  Hur många varianter av morgon-/badrockar säljer Beach House Company? Här kan du hitta svaret 🙂

Tävlingen avslutas idag kl. 23.00! Glöm inte att lämna er mailadress så jag enkelt kan kontakta vinnaren 🙂
Ni kommer heller inte kunna se någon annans kommentar. Detta för att inte fuska 😉 haha.

Kör hårt & stort lycka till!

Kram.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Kattis iveblad

  2 olika modeller, 4 olika färger.

  Morgonrockar sköna, min och makens sina bättre dagar sett. En julklapp till honom och jag hans sunkiga blå slipper se mer!

 2. Sara B

  Hej i sista sekunden!
  De säljer Jersey, softie för barn och vuxen.
  Min dotter har en softie och den är verkligen underbart mjuk, även efter två år av tvättande och bärande så det skulle vata en dröm att få gå runt i! Nu hinner kag inte motivera mer, tiden tog slut!

 3. Ellinor

  2. Vi bor i ett kallt gammalt hus, vi drömmer om att bygga nytt. Men så länge hade en varm gosig morgonrock verkligen förgyllt den annars frusna vardagen.
  3. Det finns 4 varianter.

 4. Belinda

  Unnar sällan mig själv något, och är väl medveten på att sambon inte kommer ge mig någon julklapp. Han har dessvärre sitt eget intresse före julklappsköp. Så det är jag som får handla alla klappar till oss i familjen och hans släktingar. Ser fram emot den dag när min dotter börjar i slöjd och kan göra smörknivar som jag kan få i julklapp. Men det dröjer många år och många julaftnar där jag är den enda som sitter utan julklappar att öppna. Skulle bli jätteglad om jag fick mysa ner mig i en sånhär fin morgonrock i januari!

  Mitt svar: 2

 5. Annika Nilsson Pettersson

  Men alltså, va? En av mina egna önskningar i julklapp. Men saken är att jag tror maken har en annan plan för mig (detta efter att jag typ tvingat på honom att vi faktiskt ska köpa nåt till varandra haha) – och jag kommer stå utan morgonrock ändå :O Nu när vi fått ett så fint badrum efter renoveringen så är det ju liksom pricken över i:et med en härligt mjuk och fin morgonrock som förgyller kvällen när man tagit sin dagliga kokheta dusch. En vit morgonrock som verkligen ger den där underbara SPA-känslan <3 Detta vore ren lyx!

  De säljer fyra olika morgonrockar på beachhousecompany

  God Jul och Kram!
  familjenpettersson@hotmail.se

 6. Sofia

  Svar: 2 modeller i 4 olika färgsättningar.
  Den här vinsten skulle komma så välbehövligt. Jag har äntligen efter 33 år insett att jag behöver en morgon/badrock. Det skulle vara perfekt att springa runt i på morgonen, efter duschen, på kvällen. Dessutom har jag läst så mycket bra om Beach House så nu är det dags tycker jag att en av deras produkter får flytta hem till mig.

 7. Louise B

  1. Jag har delat din julkalender sedan tidigare via mejl 🙂

  2. Åh jag jobbade tidigare i en butik som sålde Beach House sortiment och det finns inget jag tycker är så skönt som deras produkter. Jag har unnat mig ett bäddset och det är min bästa investering – så otroligt skönt!
  Jag är en så himla frusen person och trots at jag gärna hade velat gå runt i tunna siden morgonrockar funkar det inte för mig för jag fryser så mycket. Jag behöver en morgonrock i tjock fin frotté som håller mig varm! Denna vore drömmen!

  3. Beach House morgonrockar finns i två olika utförande och totalt fyra olika färger som alla är så fina!

 8. Jens

  Tänk så härligt det skulle få vara att när man vill softa på morgonen som efter en varm härlig dusch ta på sig morgonrocken och bara få koppla av utan jäkt.
  Och under vinter nu så ör de ju än härligare att få grotta sig in i en rock.
  Om jag väljer att behålla ev. Vinst själv eller ger den till käresta återstår att se…

  Svaret är 4 varianter av morgonrockar.

  God fortsatt kväll och God Jul

 9. Stellan s

  svar: 4 varianter.
  Jag har inte morgon/badrock. Jag behöver verkligen. Det skulle bli en riktig bra present till mig 🙂

 10. Sanna Kaakinen

  Åh, vilken fantastiskt vinst! Här hemma har jag ingen morgon-/badrock alls, och det är något jag har saknat väldigt länge. Särskilt de kvällar det är lite extra kyligt och jag ser dottern som mysar ner sig i sin fluffiga rock. Beach House produkter är ju dessutom bara för underbara, det har jag erfarenhet utav från de mässor jag besökt då jag har kunnat klämma och känna på deras mysiga produkter.

  Hur många varianter av morgon-/badrockar säljer Beach House Company?
  Svar: 2 stycken olika modeller/varianter.

  Kram Sanna

 11. Johanna Ericson

  Detta skulle bli min farmors gåva,
  som skulle uppskattas vill jag lova.
  Hon har haft ett minst sagt tufft år,
  hon sakta men säkert hjärtsjukdomen klår.
  Hon fullkomligen älskar restauranger och kultur,
  trots sin ålder alltid ute på en tur.
  Men nu är det vila som gäller,
  trots det hon aldrig nånsin gnäller.
  I morgonrocken kan hon hemma mysa,
  utan att gå runt och i huset frysa.
  Hon verkligen en fin present förtjäna,
  skulle vilja ge den till henne så gärna <3

  Svar: Två olika modeller, båda finns i två olika färger

 12. liselotte andersson

  De har två olika modeller, och båda modellerna finns i t färgsättningar.
  Jag vill vinna för jag fryser i stort sett alltid, och tycker det är hemskt att gå ut ur duschen för det är så kallt, så en sån här badkappa skulle vara underbar att få ta på sig. Jag fryser till och med i barnens extra uppvärmda pool i badhuset, efter en stund.

 13. Sofie Tegvall

  2 olika varianter i fyra olika färger!
  Denna skulle min man direkt få, han är ofta frusen från topp till tå. Fruktansvärt dåligt rim… 😂😂😂

 14. Linda

  2 stycken olika 🙂 jag köpte mig en jätte fin morgonrock och när jag kom hem frågade min sambo om jag hade glömt en till honom, tänk att vinna denna då ska han få den! 🙂 han förtjänar att vara varm han också !

 15. Mia Korch

  Svar: 4 olika sorter
  Jag är nybliven husägare och har insett att ett hus vilar och blir kyligt om natten, så varje morgon sitter jag och huttrar framför nyhetsmorgon när jag och dottern äter frukost. En varm och mysig morgonrock hade vart den perfekta morgon dressen här hemma, och eftersom jag är gravid och föräldraledig gissar jag att jag kommer tillbringa mer tid än kyliga mornar i denna härliga rock om jag har turen att vinna.

 16. Paola Allegrini

  1) Redan gjort 🙂
  2) En 17-årig son som växer så det knakar i sömmar och ben,
  som älskar att duscha OFTA – ja, alltid vara fräsch & ren.
  (Kanske något för ofta tycker hans mamma och klagar,
  eftersom elräkningen sällan henne behagar.)
  Han skulle älska en morgonrock som räcker längre än till knäna,
  Och kanske kan mamman med en sådan klapp kräva
  att han på att bli mer sparsam med vattnet vill träna?

  3) Två olika modeller men sammanlagt fyra olika morgonrockar (två färger per modell!).

 17. Mari B

  De säljer
  Jag vill vinna detta att få gå runt i en mörk morgon som det numer är. Mysbelysning i form av ljusslingor och batteriljus och något tänd ljus (på stort avstånd för både katt och krypande bäbis) och morgonrocken. Det borde egentligen en julafton få starta med. Lugnet och myset.

 18. Katarina

  Åhhh vill jättegärna vinna denna vinst. Min morgonrock är så utsliten att det inte finns nån värme kvar i den och jag älskar att gå runt i morgonrock efter bad/dusch och på lediga mornar så vill väldigt gärna vinna
  Beach House Company säljer 2 modeller av bad-/morgonrockar men båda finns i 2 färger så det finns 4 varianter

 19. Olivia Maria

  1. Check! ✓

  2. Jag behöver VERKLIGEN en morgonrock! Min nuvarande med flera år på nacken är så oerhört ful och sliten (samt tung/väger löjligt mycket) att jag inte ens kan ha den framme i badrummet – utan har den gömd i garderoben och tar fram den när det krisar. Är den mjuk då? Knappast. Tänk riktigt urtvättade och sträva/hårda handdukar – precis så är den.

  Beach House Company’s morgonrockar är däremot synonymt med mjukhet, fräschhet och en känsla av ren lyx. Prickar in precis allt jag vill ha i en morgonrock. Visualiserar hur jag iklädd morgonrocken glider runt en hel lördagsförmiddag och bara bokstavligen har det så ljuvligt skönt. Den bidrar ju till och med till drömbilden av en idealisk helgfrukost – hur man sitter där i sin morgonrock och i ren harmoni äter en god och fräsch långfrukost med familjen. Det är nog uppenbart att det hade varit en genuin lycka att vinna en! ✨

  3. Totalt 4 varianter – två modeller i två färger vardera. Det finns ytterligare en supersöt modell för barn men som inte säljs på hemsidan så svaret stannar på fyra 🙂

 20. Ozzie

  Två modeller men i fyra varianter.

  Jag är så morgonskör. Ömtålig liksom. Lite känslig för allt. Läser aldrig dåliga nyheter på morgonen eftersom känslorna ligger på ytan fortfarande. Ommin son vaknar på fel sida, behöver jag styrkas. Att kliva upp på kalla golv med trög sömndrucken skalle är det värsta jag vet. Allt jag vill är att sova vidare. Jag skulle älska om det här underbara flufftrollet låg vid min säng så att jag kunde krypa in och omhuldas av all mjukhet och gosighet som dagen har att erbjuda. Vill sitta i insluten i ett barmhärtigt moln och en kopp kaffe tills jag har vaknat lite. Det skulle betyda allt för mig.

 21. Julia

  4st om man räknar med färgvalen.
  Mina föräldrar har precis skaffat ett utespa bestående av badtunna och bastu. Det hade därför varit så skönt om jag också hade en badrock där, så jag slipper frysa när jag går upp från badet 🙂

 22. Anna

  Sedan jag 2014 bäddade med mitt första bäddset från Beach House har det bland annat blivit ytterligare fem bäddset dörifrån och två nattlinnen. Jag älskar deras grejer, har nästan blivit nörd, men har inte morgonrocken! Den grå skulle göra sig fantastiskt mot överkastet från Beach House!

 23. Viktor Gustafsson

  2 varianter finns. Jag vill vinna en lyxig och mjuk och go morgonrock till min sambo som också är mjuk och go! Skulle vara roligt att överaska henne med den på hennes födelsedag i januari 🙂

 24. Ulrika

  2 varianter! Jag vill vinna en egen badrock för min lägenhet är såååå kall! Hyresvärden vägrar ta tag i problemet och jag går bara och fryser. Skulle bli varm ända in i själen om jag vann 🙂

 25. Camilla Waxin

  Sliten den jag hemma har,
  använder den under årets alla dar.
  Jag har länge tänkt den byta ut,
  för nu är den rätt så slut.
  Morgonrock från Beach house jag hoppas så,
  jag genast den skulle sätta på.
  Så varm och mjuk den verkar va’,
  vinner jag den blir jag otroligt gla’.

  2 olika badrockar, Jersey och Softie 🙂

 26. Maria Sundlöf

  1. check!
  2. Nu vill jag skriva ett fint och bra rim till dagens lucka,
  ett sånt där som får ”motståndarna” att ducka!
  Detta är vinsen man drömmer om,
  varje morgon så kom kom!
  Tänk att få vakna och krypa in i denna ljuvliga morgonrock,
  då står man till och med ut med dagens småplock!
  Jag vill gärna vinna en grå,
  ingen skulle bli lyckligare än jag då!
  3. 2 st

 27. Kristina Johansson

  Det finns två lika varianter.

  Jag skulle vilja vinna denna fina badrock åt min man som älskar att bada bastu. Han har byggt en vedeldad bastu på gården. Nackdelen med att ha bastun en bit från huset gör ju att det blir kallt när man ska ta sig till duschen (som finns i huset) så måste man pina sig i kyla. Då skulle denna badrock sitta perfekt, kanske kunde jag låna den och basta också 😉

 28. Frida Andersson

  Jag hittade 4 stycken morgonrockar för vuxna och 1 morgonrock för barn.

  Jag skulle bli så glad över att få vinna då jag ständigt är frusen och alltid myser runt i morgonrock. Så ofta att min nuvarande börjar bli väldigt dassig och sliten.

 29. Annika Andersson

  Såhär på vintern när det är lite kallt på morgonen här hemma går jag alltid runt i pyjamas, morgonrock och mammas hemstickade raggsockor. Morgonrocken börjar bli sliten och det är onekligen dags att skaffa sig en ny. Vore perfekt att vinna denna lyxiga variant.

  Och svaret på frågan är 4 st.

 30. Marie-louise lundin

  4 st. Skulle vara skönt efter duschen när man är frussen. Har ingen så det skulle passa perfekt 💥

 31. Hannah Noren

  Jag hittar Bathrobe Jersey och Softie, asså två varianter. Smabarnsmammor får sällan njuta av lugn o ro, men när barnen har gått o lagt sig, då skulle det var lyxig att strössa runt i den fina badrock efter en lång bubbelbad. (Och min man som stoppar alla småttingar som ville gå opp och behöver nåt). God jul!

 32. Anette Eriksson

  Svar 4 st
  Är det min tur att vinna nu, maybe ?
  Jag har en trött dotter som är mamma till en 7 månaders baby
  Lilla Elise är värdens sötaste och jättego
  men har så himla svårt att på nätterna få ro
  Faller lotten på mig så blir det dottern som rocken får
  så slipper hon frysa när hon runt med Elise går

 33. Nathalie

  Det finns två varianter och sammanlagt fyra färger 🙂 Jag vill vinna för att ge en ny varm och go badrock till min morfar som blivit frusen efter nya mediciner efter hans senaste hjärtinfarkt.

 34. Therese

  Två olika varianter som finns i två färger av de båda.
  Denna skulle jag ge till barnens pappa som har eget företag och jobbar mycket men tänker ändå på oss och försöker göra sitt bästa att spendera tid med oss. Han förtjänar en mjuk och härlig morgonrock.😊

 35. Amal Abdul

  Hej! The beach house conpany har 4 olika varianter på bad/morgonrockar. Vill gärna vinns en morgonrock då jag inte äger en sen tidigare och den ser så himla mysig ut! Jag har en kort badrock sen tidigare men den har jag haft i 10 år så den är inte direkt skön att använda och ser fördjävlig ut 😂

 36. Sofia Skoog

  2 stycken! Denna vore perfekt till mig! Jag är sååå frusen och vill helst inte lämna duschen då vi har den o källaren, det värsta är på morgonen när vi inte hunnit elda för att varma upp huset! Med denna skullr jah hålla mig varm utanför duschen tänk att då skulle jag kunna duscha när som vilken grej!