Morgonrutin. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Morgonrutin.

Hej på er godingar!

Åh, lill-lördag och det är 4 dagar kvar till julafton. Är det inte underbart? Snart kommer tomten! 🙂
Jag ska ta dagen till att kika på de sista klapparna, fika med en vän och sen ikväll åker vi till min syster och hennes kille för att julmysa lite innan de åker till England imorgon.

Det är riktigt ruggigt i Göteborg idag och inte alls ett väder man vill vara ute i, men samtidigt vill jag ju inte heller bara sitta inne och missa allt som pågår här ute. Därför sitter jag just nu på – wait for itEspresso House. Jag vet inte vad det är som gör att jag fastnat så för just det här caféet. Kanske för att det är så öppet – att jag bara kan rulla in vagnen utan att öppna några dörrar, beställa en kaffe och sätta mig på tysta ställen där man inte hör dunket från baristorna när de slår ut kaffet från de små metallkopparna. Kanske för att detta på något sätt är centrum av avenyn och för att det redan från tidig morgon är fullt ös här. Kanske för deras goda kaffe eller deras trevliga personal. Vad vet jag – jag gillar det iallafall 🙂
Det här är absolut en morgonrutin för mig när barnen lämnats på förskolan. Har ni några morgonrutiner?

I två dagar har jag haft stickningar i mitt högra bröst – något som gjorde mig nervös till en början. Jag mailade min kirurg och tydligen kan det vara muskeln som börjat släppa vilket är helt normalt. Låter ju lite läskigt kanske, men lugn blev jag och idag är det som bortblåst 🙂 Skönt!

Nej, om man skulle ta och röra på sig. Ha nu en underbar onsdag och stort grattis till Petra som vann presentkortet hos Mathem!

Kram.

morgonrutin morgonrutin

Hur fort går tiden egentligen? När blev de så stora?!
morgonrutin morgonrutin morgonrutin morgonrutin

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons