Lucka 21 – vill du träna hemma i vinter? – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Lucka 21 – vill du träna hemma i vinter?

Lucka 21 – dags att träna hemma i vinter?

God morgon! Det är den 21 december och det har blivit dags för lucka 21! I dagens lucka lägger vi lite fokus på en av mina passioner: hemmaträning. Jag älskar enkelheten och med den här luckan hoppas jag att jag kan smitta av lite inspiration till dig 🙂
Nu öppnar vi den tycker jag!

lucka 21

Dagens lucka sponsrar som ni ser Bodystore! Bodystore är en webbutik som brinner för hälsa och allt som hör till. Allt från hälsokost till hudvård till träning finns att hitta hos dem och de bjuder på många härliga julklappstips till den som vill leva sunt 🙂

I lucka 21 hittar ni idag ett 4-pack booty builder mini bands för att träna upp den perfekta rumpan, men även en underbar Gaiam Yoga Matta som kommer i flera härliga färger. Jag har den här mattan själv i orange som jag fick på ett event på NK här i Göteborg för inte alls längesedan och jag är fullkomligt förälskad. Den här mattan kan jag verkligen rekommendera till er som vill ha en tunn yogamatta som ligger på plats och som varken glider omkring på marken, eller som du själv glider på när du kör dina utfallsövningar.
Här ger jag er lite tips på hemmaträning och övningar och där kan ni även se min orangea yogamatta från Gaiam 🙂

Men nu sitter ni väl bara och väntar på att få tävla, eller hur? Så vi drar igång tycker jag!

lucka 21 lucka 21 lucka 21 lucka 21

Hur gör du då för att tävla i lucka 21? Jo:

 1. Har du inte hunnit dela min julkalendern på något socialt medie så är det dags att göra det 🙂 Hur ni går till väga kan ni läsa här (jag behöver nämligen en printscreen på er delning!).Detta behöver ni bara göra en enda gång så ni som redan mailat – ni kan gå till steg 2 🙂
 2. Kommentera inlägget och skriv varför just DU vill vinna.
 3. Svara på utslagsfrågan som idag lyder:
  Nämn en produkt som idag är toppsäljare hos Bodystore. Svaret kan ni hitta här 🙂 

Tävlingen avslutas idag kl. 23.00! Glöm inte att lämna er mailadress så jag enkelt kan kontakta vinnaren 🙂
Ni kommer heller inte kunna se någon annans kommentar. Detta för att inte fuska 😉 haha.

Kör hårt & stort lycka till!

Kram.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

 1. Jenny

  1. Organic Coconut Oil, 500 ml

  Motivering: detta vill jag så gärna vinna. Då jag har väldigt ont i ryggen dagligen efter att ha varit gravid med 2 barn och den yngsta är 14 månader och väger rezan ca 14kg, väldigt tung alltså. Har tyvärr inte heller lyckats gå ner efter senaste graviditeten då jag inte riktigt fått tid att åka hemifrån och träna mer än dagliga promenader. Vill så gärna slippa ha ont i ryggen, orka leka med mina barn och få på mina gamla fina kläder – vägrar slänga dem! Dessutom inte fel att få träna upp rumpan som ju blir lite platt efter att man fått barn.

 2. Nike A E Fritz

  Jag vill så väldigt gärna vinna eftersom jag älskar lila och blev så lycklig över att finna en LILA YOGAMATTA!!! Den vill jag ha!!! Blir så lycklig av lila och vill ha nästan allt i den färgen men har inte tidigare funnit lila yogamattor och jag bara Måste få vinna den! Och ett av bootybanden är ju också lila, kan det finnas bättre motivering till att träna?!?!

  En populär produkt på Bodystore är Casall massagebollar och det kan jag förstå! Har själv provat dem hos sjukgymnasten och vänners småbarn använder dem på varandra på dagis!!!

 3. Sara B

  Hej! Jag väljer min egna favorit härifrån som även är med på topplistan 🙂 *trumvirvel* Kokosolja Doftfri, 500 ml

  Varför då? Jo, jag måste få tummen utbocka börja röra på mig! Jag sprang hela året 3-4 pass i veckan tills i oktober då jag blev förkyld.. efter det är det som att det inte finns ngn gnista alls kvar i kroppen för träning… jag vill gnistra igen, och den här vinsten kanske är det som gör det möjligt 🙂 jag vill komma i form, igen… 🙂

 4. Erika

  Jag har äntligen kommit igång med lite hemmaträning efter dotterns födelse, har alltid varit motståndare till denna träningsform eftersom jag inte tyckt att jag blivit tillräckligt trött 😉 men med lite fantasi och vilja så har jag fått till en hel del cirkelträningspass, och såna här miniband står på min önskelista så det vore helt perfekt att få vinna sådana så jag kan upprätthålla den här bra träningsvanan! 🙂

  En storsäljare hos Bodystore är Holistic D-vitamin.

  Mvh Erika

 5. Helena

  Med förhoppningvis en liten bebis hemma snart så kommer det bli svårt att ta mig iväg till gymmet så att kunna träna bättre hemma med lite hjälp hade varit toppen 🙂
  Argan oil, 100ml är en av toppsäljarna hos bodystore just nu 🙂

 6. Mari B

  Organic Peanut Butter, 360 g ät en av toppsäljarna hos Bodystore.com.
  Jag vill vinna detta för att tappa all den extra vikt jag bär på. Det är dags nu att ta tag i tjockisen, det ska göras under det kommande året. Ska göra allt i min makt att inte då typ2 diabetes, vilken “risen” ökar eftersom min pappa har det och jag är mer rund än lång 😉 och vid senaste graviditeten fick jag graviditetes diabetes vilket ökar chansen att få typ2 ännu mera. Jag ligger i riskzonen på många plan. Men nu ska jag göra allt för att inte få det. Och detta kan hjälpa på min väg mot ett lättare liv.

 7. Veddy

  Å vilken roligt tävling!!! Jag älskar att träna, det får mig att må bra, känna mig pigg och harmonisk! Jag älskar känslan i kroppen både innan, under och efter ett träningspass!!!! Hade varit så roligt att få vinna just denna lucka!
  Toppsäljare puori-d3-120-kapslar😊

 8. Madelad83(Madeleine)

  Min lillasyster hade älskat denna vinsten. Det tog 13 år innan jag “slapp” vara ensambarn och min lillasyster föddes och det var den bästa dagen i mitt liv och även nu 21 år senare är hon fortfarande stjärnan 🌟 i mitt liv och lyser upp min dag ☀ så hon är värd något extra 💖
  Utslagsfråga: organic coconut oil

 9. Carolina Åhsberg

  Jag bor på en ö och här finns inte så himla mycket träningsmöjligheter, efter 2 täta graviditeter har jag mängder utav kilon att få bort och det vore ju helt fantastiskt om man kunde stärka kroppen hemmavid och förhoppningsvis bli av med ett par kilo den vägen också. 🙂

  Svar på utslagsfrågan: Argan Oil, 100 ml

 10. Kattis iveblad

  svar: organic Coconut Oil, 500 ml 👌🏻 En storsäljare som även jag köper mycket av!

  Träna hemma, den enda träningen jag hinner! Nu endast löpning då jag annan utrustning saknar. Miniband en gåva vore så perfekt! Rumpan ett lyft den behöver, med yogamatta jag övningar kan göra och kanske mammakroppen en förvandling kan få, från deg till fast!

 11. liselotte andersson

  En produkt som är toppsäljare är Argain oil.
  Jag skulle bli jätteglad om jag vann, för jag gillar hemmaträning, gå till gym är tyvärr inte min grej, och jobbar olika tider och dagar, så träningen får bli när det finns möjlighet, svårt att ha bestämda dagar och tider.

 12. Madde

  Då jag är lite lat, och bara måste komma igång är detta ett topppris. Inte bara för den tunga träningen utan även det mentala. En toppsäljare bland många är kokosgrödde 400 kl.

 13. Maria Sundlöf

  1. check!
  2. Detta fina träningskit vill jag vinna för att,
  jag vill bli smärt och smidig som en katt!
  Började med lchf 1 januari förra året,
  men med alla frestelser i jul är det på håret!
  Behöver komma back on track,
  nä jag kräver inget 6-pack.. ;-P
  Har tappat nästan 20 kilo på ett år,
  Med GöteborgsMamman´s kit jag garanterat målet når!
  3. Argan Oil, 100 ml är en av toppsäljarna!

 14. Tingeling

  Argan oil 100 ml 🙂

  I år har jag startat min vikt resa och gått ner tio kg men har fortfarande lång väg kvar att gå. Med detta set kan jag träna lättare hemma utan att kunna komma med undanflykter och en ny yoga matta behlver jag verkligen för min börjar bli så sliten så den ger nästan inget skydd längre 🙂

 15. Sofie Tegvall

  Bla Kung Markattas kokosolja! Suverän som jag ofta köper via bodystore!
  Jag har försökt använda band så många gånger på gymmet men får liksom inte till det. Va perfekt att träna hemma istället och lära sig från grunden. Att dessutom få med en suverän yogamatta vore toppen så kan jag äntligen göra mig av med min gamla som gjort sitt om man säger så…

 16. Frida Andersson

  Jag har anmält mig till mitt livs första hinderbanelopp som går av stapeln i juni. Eftersom jag är småbarnsmamma är det svårt att hinna med gymmet så detta kit hade gjort mig superglad att kunna träna hemma några kvällar i veckan.
  En toppsäljare är Argan Oil.

 17. Camilla Waxin

  Vilken härlig vinst! Jag tycker mycket om att kombinera träning hemma och på gymmet. Jag hoppas att jag vinner för att dels har jag varit sugen länge på att testa träning med sådana band samt att jag verkligen behöver en ny yogamatta. Jag glömde den framme en dag när jag jobbade och mina katter använde den som klösbräda. Var inte kul att komma hem till.
  En toppsäljare är Vitapranas Organic Coconut Oil, förståeligt för det är en av mina favoriter också.

 18. Ulrika Gustafsson

  Vitapranas organic coconut oil! Jag vill vinna det här kittet för att underlätta vardagen och verkligen få träningen att bli av. Jag jobbar väldigt konstiga tider och vill inte gå ut ensam i mörkret för att komma till gymmet. Jag har gjort en del övningar hemma men saknar verkligen en träningsmatta. HAr varit på några yogapass också så det är verkligen något jag vill fortsätta med! Håller tummarna!

 19. Sofia Skoog

  Orcanic cocounat oil 🙂
  Detta vore perfekt för mig att ha hemma under min viktresa! Under årets gång har jag gått ner 21 kg och näata år har jag bestämt mig för att uppnå mitt mål alltså ska jag gå ner 25 kg till! Det är en tuff resa och den har startats många gånger, men denna gången har jag inte gett upp. Börjar året med att köra nyårslöftet som jag hoppas ger bra resultat!

 20. Nanny

  Efter en graviditet är inte kroppen vad den var innan så det vore verkligen kul att vinna lite redskap som skulle underlätta och uppmuntra hemmaträningen då tid eller pengar på att gå på träningshus inte finns.
  “goodlife low sugar 50 g x 15 box” ligger överst på topplistan

 21. Sofi

  Med två barn hemma blir det svårt att få tid att åka till gymmet. Jag skulle jättegärna vilja vinna träningsutrustningen. Banden har jag spanat in tidigare då rumpan kan behöva lite hjälp på traven 😅 och min yogamatta är utsliten. Det hade varit härligt att börja 2018 på topp med hemmaträning.

  En av deras toppsäjare är organic coconut oil.

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx