Lucka 22 – vad har du i din ryggsäck? – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Lucka 22 – vad har du i din ryggsäck?

Lucka 22 – behöver du hjälp med packningen?

God morgon på er kära, älskade ni! Det har blivit dags för lucka 22 och jag kan faktiskt inte riktigt förstå att det är TVÅ DAGAR kvar till julafton. Två ynka dagar. Det är ju faktiskt helt otroligt. Vi kommer dock fira jul redan imorgon så barnen (mamma) får iallafall vänta en natt mindre 🙂
Men ni ska inte heller behöva vänta! Här kommer nästa lucka!

lucka 22

I dagens lucka hittar ni mitt älskade Thule. Det finns ingen som gör produkter som dem och vi har sedan många år tillbaka använt deras cykelväskor, takräcken och övriga cykeltillbehör för att vi vet att det är hållbara saker vi då lagt pengarna på.
När vi sedan fick barn så hade jag även turen att få börja samarbeta med dem och idag skulle jag inte byta bort varken väskor, cykelbarnstolar eller löparvagnen vi har mot allt i världen. Minns ni när jag var på Thule Training Camp tidigare i år? Då fick vi vara med inne i fabriken och se hur tillverkningen går till. Jag tror faktiskt inte att det är många företag som kan mäta sig med Thule. De har sån passion och tanke i allt de gör och lever för andra, inte för att få in pengar på kontot. Det här företaget är ren magi och jag är så, så, så glad över att få samarbeta med dem.

Dagens lucka innehåller en av deras ryggsäckar: Thule Capstone 40 L. Väskan är i dammodell, men kan med fördel både användas och tävlas om av killar.

Ryggsäcken kommer i färgen Deep Teal, har en justerbar fjädring för den ultimata passformen, ett höftbälte och axelremmar anpassade för kvinnor, ventilerande ryggpanel och inbyggt regnskydd. En perfekt ryggsäck för dags- och övernattningsturer och i vått och torrt 🙂
I övrigt väger den bara 1.33 kg och rymmer som sagt 40 L.

lucka 22 lucka 22

Hur gör du då för att tävla i lucka 22? Jo:

 1. Har du inte hunnit dela min julkalendern på något socialt medie så är det dags att göra det 🙂 Hur ni går till väga kan ni läsa här (jag behöver nämligen en printscreen på er delning!).Detta behöver ni bara göra en enda gång så ni som redan mailat – ni kan gå till steg 2 🙂
 2. Kommentera inlägget och skriv varför just DU vill vinna.
 3. Svara på utslagsfrågan som idag lyder:
  Vilka färger kommer dam respektive herr Thule Capstone 40 L i ? Svaret kan du hitta här 🙂

Tävlingen avslutas idag kl. 23.00! Glöm inte att lämna er mailadress så jag enkelt kan kontakta vinnaren 🙂
Ni kommer heller inte kunna se någon annans kommentar. Detta för att inte fuska 😉 haha.

Kör hårt & stort lycka till!

Kram.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

 1. Sanna Kaakinen

  Wow, vilken fantastiskt och välbehövlig vinst! Vi har börjat skissa på vår första riktiga skidsmester till sportlovet och där skulle denna väska komma till stor nytta, då vi enkelt och smidigt skulle få med oss en hel del av det prylar vi behöver då våra city resväskor inte riktigt lämpar sig för den typ av miljö.

  En annan resa som jag drömt om länge är en ny cykelsemester. Som liten åkte vi hela familjen på cykelsemester runt om i Sverige, och det är minnen som jag i dag minns med glädje och längtar tilbaka på. Har därför drömt och pratat mycket om att en dag förverkliga den drömmen och ta med mig min 10 åriga dotter på en liknade resa. Kanske kan den drömmen komma i uppfyllelse sommaren 2018, och i så fall skulle denna väska återigen vara riktigt välbehövlig och en stor hjälp på vägen för mig som ensamstående förälder.

  Vilka färger kommer dam respektive herr Thule Capstone 40 L i?
  Herr Thule Capstone 40 L
  Obsidian
  Atlanic
  någon brunaktig färg (som jag inte fick upp namnet på).

  Dam Thule Capstone 40 L
  Atlantic
  Deep Teal

  Kram Sanna

 2. Ellinor

  2. Jag har en dröm om att jag, min sambo och vår dotter ska vandra i Norge. Drömmen är just nu bara på idéstadiet men för att kunna ordna det behövs viss utrustning. Min sambo har redan en bra väska, men inte jag. En annan dröm är att vandra inkaleden. Det planerat jag och min lillasyster att göra när vi är 30. Just nu är jag 24 så det är ett tag kvar 😀

  3. Färgerna väskan finns i: slickrock, Atlantis, obsidian, ser teal

 3. Emelie Erlandsson

  För kvinnor: mörkblå och mörkgrön, män: blå, svart, brun

  Jag vill mer än gärna vinna för att kunna ha med mig EN BRA väska när vi är på utflykter! Idag går både jag och min man med minst två var för att få plats med allt utan att skada oss alltför mycket! Detta har faktist gjort att vi gör färre utflykter då det är så jobbigt med alla väskor och allt släpande… men här verkar vi ju ha lösningen på fler utflykter!
  Kram och God jul!

 4. Elin H

  1. Delat på fb!
  2. I sommar planerar vi att åka norrut för besök på Leksands sommarland och sen vidare ett par dagar i det svenska fjället. Då hade en vandringsryggsäck som denna varit perfekt för mig. Så slipper också maken bära all vår packning 😉
  3. Men kommer i färgerna svart, blå och orange. Women´s kommer i färgerna blå och grön!

 5. Johanna Ericson

  Förra nyåret stod vi och skåla,
  vårt nyårslöfte över staden vråla.
  I sommar ska vi Kungsleden vandra,
  du & jag för att utmana varandra.
  Men som så ofta kom livet emellan,
  rättare sagt så hamnade knät i fällan.
  När jag skulle köra sista rycket,
  blev det helt enkelt för mycket.
  Men i sommar SKA det bli av,
  struntar i smärta, skrubbsår och skav.
  Från Nikkalouka till Abiska ska vi gå,
  vårt livs största utmaning äntligen få.
  Men kanske det bästa är ledens natur,
  kanske möter vi massa olika djur.
  Bergens toppar är klädda med snö,
  vi äter lunch vid en stilla vacker sjö.
  Ryggsäcken skulle bli helt perfekt,
  när vi äntligen fullföljer vårt projekt <3

  Svar: Dam finns i färgerna Atlantic och Deep Teal, herr i färgerna Slickrock, Atlantic och Obsidian

 6. Camilla

  Obsidian, atlantic, sliprock är förgerna för herr och deep teal och atlantic är färgerna för dam. Jag vill görna vinna ryggsäcken, eftersom min syster flyttat till de jämtländska fjällen och det skulle vara härligt att få uppleva den vackra naturen både till skoter och till fots.

 7. Mari B

  Herr kommer i 3 färger (Atlantic, Obsidian, Slickrock). Dam kommer i två färger (Deep Teal, Atlantic).
  Jag äger ingen stor ryggsäck. Får använda sambons men den är för liten, egentligen. Jag använder till bland annat sjukhusbesök som kommer dra ut på tiden. Men även till kortare resor. Och även om vi ska till någon som inte har barn så behövs det packas en del leksaker åt den lilla och en väska är så mycket snyggare än en ryggsäck. Tänk om jag hade en egen ryggsäck istället för sambons.
  jag har tipsat

 8. Anna

  Den här ryggsäcken följer med till Urkult! Den packas med dagsombyten vid vakten – det kan ju vara allt från indiansommar till hällande regn och någon minusgrad – och dryck och föda för några timmar.

 9. Maria S

  1. check!
  2. Göteborgsmamman alltid så sprudlande glad,
  Thule har en massa bra saker på rad!
  Den snygga ryggsäcken skulle på min rygg sitta bra,
  av dina julklappsklipp blir man så himla glá!

  3. Jag får det till 10 st.. 🙂 WOW vilka vagnar det finns nuförtiden, när mina barn var små (15 & 19 nu) så
  var de inte alls lika fina och smidiga, då fanns det nästan bara Emmaljunga och Brio att välja på.. ;-P

 10. Malin Hedlund

  1. Har delat julkalendern.
  2. Skulle vara underbart att få bära en ryggsäck som är anpassad efter en kvinna töratt få bättre passform.
  3 . Herr färger:Slickrock,Atlantic,Obsidian
  Dam färger:Atlantic,Deep Teal

 11. Nathalie

  Det finns tre färger för killar och två färger för tjejer. Jag vill vinna för min mamma ska ut på vandringsresa med sina två tjejkompisar nästa år. Alla tre fyller 50 år och ska fira med frihet och vandring på fjället. Mamma har inte investerat i all utrustning än så vad vore bättre än det här som present? Håller tummarna!

 12. Kattis iveblad

  Nu blev jag lite förvirrad 🙂 på mailen står att man ska räkna cykelvagnar och det är 6 st olika modeller.

  I bloggen (13:13) ska man räkna färger till ryggsäckarna.
  Herrar har 3 färger och damer 2 färger. Varav en färg finns både på dam/herr.

  En ryggsäck perfekt för sommarens tältsemester! 2 vuxna och fyra barn planerar att ta tåget ut i Europa och tälta. En bra väska är då ett måste och jag hoppas att denna vinna!

 13. Emilie bjarnhagen

  Denna vill jag vinna åt min älskade make! Han älskar thules produkter lika mycket som ni skulle jag tro!😃
  Vi har ingen sån fin ryggsäck så den skulle passa perfekt på våra famljeutflykter vi gärna gör! Dessutom är väskor en av hans svagheter 😜 så jag tror han skulle bli så glad!!👏
  Dam väskan finns i färgerna Atlantic och deep teal så fina färger!
  Herrväskan finns i obsidian, atlantic och slickrock!

  God jul!!❤️🎅🏻🎄

 14. Kristina Johansson

  Det finns tre olika löparvagnar hos Thule.

  Jag hoppas att jag kan vinna denna fina ryggsäck. Med tre barn är det perfekt att ha alla saker man behöver med sig i EN ryggsäck. Så har vi allt samlat på ett ställe när CI ska på nån mysig utflykt till skogen tillsammans hela familjen

 15. Ozzie

  1. Delat på Insta för längesen. OzzieWarick

  2.
  I vår drar vi återigen på vandringssemester.
  Först Norrland och sedan till Norge i väster.
  Går över höga berg med magnifik siluett.
  Pausar en stund och tar ett selfie-porträtt.
  Lyssnar på läten av de vilda djuren.
  Plockar fina skogsbär i den vackra naturen.
  Till kvällen tillagar vi vår middagskost.
  Kollar på kartan. Är det rätt eller är vi lost?
  Mycket ska med oss som du säkert har förstått.
  Skulle bli överlycklig för en ryggsäck med 40L mått.

  3. 3 olika

 16. Sofie Tegvall

  3 olika modeller!
  Min allra bästa vän och min mans syster har i flera år vandrat i fjällen tillsammans på sommaren, på grund av sjukdom har jag inte kunnat följa med (mer än på bild, de brukar ha ett kort med sig på mig.. :)). Nu börjar jag tillfriskna igen även om jag aldrig kommer att koma tillbaka där jag var innan sjukdomen men jag har bestämt mig för att nästa år ska jag med! En ryggsäck för ändamålet vore perfekt och SÅ roligt att få överraska dem med att jag följer med!

 17. Jerker

  Jag vill vinna ryggsäcken eftersom vi planerar att vandra i fjällen nästa år, och den enda ryggsäck jag har är en gammal köpt på Ellos 1982, som knappt hänger ihop och är tung med dagens mått mätt…

  7, om man räknar alla olika färger. Annars 2 olika.

 18. Marie-louise lundin

  Önskar vinna ryggsäcken till mina framtida långvandringar i skog o mark. Har inget att packa i. Svaret på frågan är 3

 19. Annika Andersson

  Jag och min man ska upp till fjällen och vandra till sommaren och letar för fullt efter ryggsäckar som fungerar bra till det. Denna ser ju perfekt ut! Håller tummarna!

  Och jag hittade 7 vagnar. 🙂

 20. Sara B

  Morrn från ett hus med morgonpigga barn!
  Löparvagnar har de en modell men en enkel och en dubbel. Den enkla finns sedan i fyra färger och den dubbla i tre färger. Thule Urban Glide samt Thule Urban Glide double. Sedan har de cykelvagnar som går att joggas med (tre modeller)
  Jag har precis upptäckt fjällvandring! I höstas var vi på en tre dagars vandring och jag lever fortfarande på den vandringen. Vi har pratat om att vandra med barnen och då skulle den här ryggan vara perfekt! Jag var nöjd med den jag hade men den är tung och klumpig och då man ser den här vinsten så känns den ännu otympligare! Så om jag vinner så blir det att invänta våren med plusgrader på natten så får barnen (då 3,6 och 8 år) testa på en dags lättare vandring med övernattning 🙂

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx