God jul! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

God jul!

God morgon igen och GOD JUL!

Idag är det äntligen, äntligen julafton och lyckan spritter i min kropp likt ett barns. God jul på er!
Jag är en av dem som fullkomligt älskar julen och även om det inte pyntas sådär överdrivet mycket här hemma så njuter jag otroligt mycket av stämningen. Det var fullkomlig kaos igår på stan och sålänge ingen mår dåligt av julstressen så kan jag tycka att det är härligt med så mycket folk i rörelse 🙂 Men visst har man en tendens att vara ute i sista minuten. Konstigt nog lär man sig inte efter så många år 😉

Vi firade jul igår och var hemma hos en av Fredricks bröder. Det var så lugnt, mysigt och familjärt. Vi kom dit till ett dukat bord och maten var fantastisk. Fredricks svägerska hade gjort en kantarellpaj i världsklass och jag ska se om jag inte kan få receptet till er – den här pajen vill ni inte missa! Gud, så god den var!
Det var paketöppning, lek och stoj och när barnen såg i kors så åkte vi hem och bänkade upp framför Bingolotto. Julia och Emilia somnade tidigt och vid 22 somnade även vi ifrån tvn. Vilken dag!

Idag har vi pinsamt nog ingenting planerat. Fredrick och jag bara skrattade åt det imorse. Vi vet inte vad vi ska hitta på på självaste julafton! Men jul för mig är att bara vara tillsammans och visa uppskattning för varandra. Igår pratade alla i mun på varandra, låg med fötterna i högläge efter maten och barnen slet av sig kläderna för att springa runt i trosor och blöjor – det är vår släkt i ett nötskal och jag kan inte annat än att älska det. Här är det en omöjlighet att få familjefoton och på något sätt gör det mig ingenting. Jag fotar livet som det är där och då och jag tror att det är det som gör mig så avslappnad till livet. För mig är det rogivande att släppa på alla måsten och bara ta livet som det kommer. Försöka planera men ändå inte – förstår ni hur jag menar? Man får tänka på hur lite man själv brytt sig vid vissa tillfällen – allt behöver inte vara så perfekt 🙂
Därför blir det till att bara vara idag och invänta Kalle Anka.

Vad gör ni idag? Är ni hemma eller åker ni iväg? 🙂 

Stor kram till er mina fina och en RIKTIGT GOD JUL! 

Ps. Vinnaren av en Thule-ryggsäck blev Nathalie och den som vann påslakanet från Färg & Form blev Sanna! Grattis! Jag vill passa på att säga att vi tidigt i Thule-luckan ändrade frågan då den kunde missuppfattas. Alla ni som svarade på den första frågan har jag valt att bara se på er motivering så att ni räknats med i tävlingen precis som alla andra 🙂 

god jul julmat julmat god jul god jul god jul god jul god jul god jul god jul god jul god jul god jul god jul god jul

God jul mina älskade, älskade läsare. Ni är helt fantastiska! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx