Göteborgsmamman

Lucka 24 – årets absolut sista lucka!

Lucka 24 – gillar du att stå i köket?

God morgon på er! Kan ni förstå att vi är här – att detta är den absolut sista, sista luckan på årets julkalender? Det här har ju varit min lilla bebis – är det över nu efter 24 dagar? Men vi stiger ju faktiskt in i ett nytt år och snart är det december igen – då kör vi på på nytt tycker jag! 🙂 Hoppas ni håller med. Lämna gärna ris och ros vad ni tyckt om den här kalendern – så kan jag förbättra mig till nästa år! Vilka har varit era favoritluckor?
Men inte ska jag sitta här och tjata – ni ska ju faktiskt få tävla om lucka 24 nu! Kör hårt!

lucka 24

I dagens lucka gömmer sig vår 24e sponsor – nämligen OBH Nordica! Idag kan ni vinna något jag känner att jag saknar här hemma. Något som jag önskar och önskar mig, men som aldrig riktigt blir inhandlat ändå. Men efter den här luckan är det min tur – jag känner att det är dags nu och har fått så mycket mersmak efter att ha läst på ordentligt om den här maskinen.

Jag pratar såklart om en KÖKSMASKIN! Idag kan ni vinna en robust och kraftfull köksmaskin med sin 1200 watt-motor. Idag kan ni vinna en Kitchen Machine Hero 1200 som har en skål på 5.5 liter i rostfritt skål, 3 uttag för extra tillbehör och där det även ingår stänkskydd, visp, degkrok och omrörare – vad mer kan man önska? Den här maskinen är ett lyxigt måste i varje kök!

Det finns absolut inga anledningar till att inte tävla i dagens lucka så kör nu på med era absolut bästa motiveringar som får mig pladask på fall! Varför ska ni ha denna i ert kök?

lucka 24 lucka 24 lucka 24

Hur gör du då för att tävla i lucka 20? Jo:

 1. Har du inte hunnit dela min julkalendern på något socialt medie så är det dags att göra det 🙂 Hur ni går till väga kan ni läsa här (jag behöver nämligen en printscreen på er delning!).Detta behöver ni bara göra en enda gång så ni som redan mailat – ni kan gå till steg 2 🙂
 2. Kommentera inlägget och skriv varför just DU vill vinna.
 3. Svara på utslagsfrågan som idag lyder:
  Ge mig ett namn på en av OBH Nordicas produktserier. Här kan du hitta svaret 🙂

Tävlingen avslutas 25 december kl. 12.00! Glöm inte att lämna er mailadress så jag enkelt kan kontakta vinnaren 🙂
Ni kommer heller inte kunna se någon annans kommentar. Detta för att inte fuska 😉 haha.

Kör hårt & stort lycka till!

Kram.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Bortsett från allt fint jag skulle kunna säga om vinsten i dagens lucka, har jag ett par särskilda skäl till att jag så gärna vill ha en köksmskin:

  – svår reumatism gör att jag har svårt att använda händer och fingrar – jag kan inte ens öppna ett burklock eller knäppa knapparna i min egen blus sedan flera år tillbaka
  – whiplashskada gör att jag inte kan hålla armarna ovanför midjan och arbeta med dem, till exempel hålla i en elvisp

  Din kalender har varit jättefin och jag vill helst inte att du ändrar på någonting! Det har vart roligt att delta! Vinsterna har varit ”allt en kvinna kan önska sig” i en perfekt blandning. Att delta har varit enkelt och det har inte krävts en massa olika konton som man inte orkar med när kroppen är långsam och trög. Att tvingas tagga vänner blir en plåga när man bara har ett par stycken kvar att umgås med. Känns dumt att tagga ihjäl dem… tack för att du har gort en kalender som passar… tja, alla, tror jag! I alla fall de flesta!! Massor av kärlek till dig inför 2018!

 2. Sandra chassale

  Är snart mamma till två, vill kunna baka med dom små. Men inte alltid en dans, så nu tar jag en chans. På att denna kunna vinna, och lite hjälp få finna.
  Björn Axén

 3. Mammas pojke

  Jag skulle vilja vinna den här underbara maskinen till min mamma. Min mamma älskar att baka och när hon bakar bröd och bullar och knådar hon för hand och det har hon gjort i hela sitt liv.

  Nästa år fyller hon 70 år och även om hon har ont i kroppen arbetar hon heltid på en förskola. Och så mycket skit hennes liv har gett henne – hon blev lurad på pengar av min far och satt sedan med ett skuldberg som hon dock snart rett ut, hennes ena son (ej jag) blev kriminell och narkoman, hon har haft livmodershalscancer och hon borde få gå i pension på riktigt och njuta av livet, men hon har inte råd att inte jobba. Igår, på julafton, ringde brorsan – hög som ett hus – och berättade vilken äcklig, ful och fruktansvärd mamma hon är (för att hon inte ger honom pengar som han ändå bara köper knark för). Sedan skrev han flera SMS som är så hemska att jag inte ens kan återge dem. Hon var så ledsen hela dagen.

  Jag hade velat underlätta en del av hennes liv. Knådandet. Det finns liksom inte mycket jag kan göra åt resten, mer än att finnas där och lyssna och stötta. Hon är verkligen världens bästa mamma.

 4. Anna Berg

  Wow vilken lucka! ✨
  Tur att det fanns lite extra tävlingstid så att man har chansen att vara med i luckan då gårdagen var så full av annat 🙏🏼
  Stort tack för en fin julkalender och allt ditt engagemang. Så roligt att du gör detta för dina läsare och ger så många chansen på otroligt fina vinster.
  Som småbarnsmamma föll favoritluckorna såklart på de fina vinsterna till barn.
  Hoppas verkligen att vi får följa en fin kalender nästa år också.
  Stort tack ännu en gång, och god fortsättning på dig!

  Här kommer mitt bidrag:
  En produktserie ur OBH Nordicas Sortiment är ”Home Chef”
  Varför just jag vill vinna:

  Jag brukar sedan länge om en köksmaskin drömma,
  Men med föräldrapenning är det bara att glömma.
  Kitchen machine Hero 1200 ger en lyxig känsla av funktionalitet och komfort,
  Har form och design av allra yppersta sort.
  Tänk att äntligen få slippa stå och vispa och knåda för hand,
  Med denna vinsten skulle drömmen äntligen kunna ro i land.
  Tänk att få spara både kraft, energi och tid,
  Maskinen gör glatt allt jobb med sitt otroliga speed.
  När sonens första syskon till året anländer,
  Skulle det betyda så mycket att få ha två fria händer.
  Av alla köksmaskiner jag har sett och testa,
  Föll jag helt för Kitchen Machine Hero då den för mig var den allra bästa.
  Med funktioner i världsklass, Snygg design, snabb och smart,
  Valet är ju självklart!
  Den lyckas alla funktioner fylla,
  Drömklappen från Göteborgsmamman och OBH Nordica skulle julen förgylla!
  Vinsten skulle passa mig så perfekt,
  Och ge en helt otrolig lyckoeffekt.
  Jag skulle hoppa, studsa och gråta av lycka,
  Om denna maskin fick köket i nya huset smycka.
  Jag håller alla tummar och tår,
  På att jag den finaste julklappen får 😍🙏🏼

  (Delat på instagram i början av månaden, Aannaabeerg)

 5. Belinda

  Mitt svar: Actifry.

  Vill göra ett försök till vinst i din sista lucka, barnen röjer efter grådagen och mamma kan äntligen få sucka.
  Mamma har lagat mat och bakat allt sött, nu när julafton är slut är hon väldigt trött.
  Att baka bullar med elvisp är ingen hit, om man inte vill att hela köket ska bli vitt.
  Jäst, socker, bakpulver och mjöl, likt en tecknad film sa det ”poff” och från mamma kom ett bröl!
  Även mamma såg ut som rena rama spöket, och har konstaterat att hon skulle älska denna hjälp i köket!

 6. Sara B

  Hej och god fortsättning så här efter jul 🙂
  Jag visste faktiskt inte att Björn Axén var en produktserie från OBH nordica.
  Jag kommer i skov, skov då det kommer till att baka, göra bröd, egen pizza botten osv, och då dessa skov är så blir det ganska intensivt. Mammas brytbröd, hemmagjort hamburgerbröd, ja listan kan bli lång och GOD! Till allt detta så är en köksmaskin väldigt bra att ha, den skulle underlätta ngt otroligt! Jag ser framför mig denna OBH (ett märke som jag älskar för övrigt) på vår köksö, gnistrande under lampan! Skulle verkligen vara en dröm att vinna 🙂

 7. Annelie

  Jag hittade tyvärr till din julkalender alldeles för sent så nu tävlar jag om den sista vinsten iaf. Jag har 4 mindre barn och vi fick i uppgift att baka årets julbak. Lussekatter. I samma veva gick vår köksmaskin sönder och det blev inget bakande. Det blir mycket svårare att baka utan och vi köpte färdiga i stället. Jag önskar verkligen, verkligen att jag kan vinna den här så att jag och barnen kan göra ett försenat julbak i år. Det hade betytt allt för mig.
  God jul! Annelie

 8. Nanny

  Som mammaledig har jag inte haft några möjligheter att köpa en massa julklappar till alla jag egentligen velat och därför har jag inte heller önskat mig några klappar tillbaka, så det vore verkligen helt underbart att få vinna en sån här fin vinst till mig själv i julklapp då jag inte har någon assistent sen innan och heller inte möjlighet att köpa en ny! Håller alla tummar att min önskan slår in och att jag få unna mig denna!

  Actrify heter en av OBH nordicas produktserier✌🏻

 9. Jens

  Optigrill och Herogrill.

  Denna julkalender av dig var toppenkul
  Tyvärr för mig så så blev sista luckan teknikstrul
  Det hade varit roligt att chansen åtminstone ha
  Ja lever på hoppet om vem köksmaskinen få ska
  För även om vi redan en del lagar som bakar från grunden
  Så kan ju fler tillagningar med denna bli traditionsbunden
  För med denna köksmaskin finns det inga gränser alls
  Rent av att det knappt mer lär att bli nån kompostavfalls
  Med hela familjen mer i köket komme att vara
  För att testa nytt och se vad vi kan klara
  Det skulle glädja enormt om vi chansen här än har
  Och att det är oss framåt dagen kommer att drar
  För nu vill jag bara avsluta med att säga här
  God fortsättning på julen till dig och alla du har kär.

 10. Anna

  Baktokig som jag är önskar jag få äga en köksmaskin 😍. Aldrig riktigt haft råd att lägga de pengarna på något till mig själv.

  Hero

 11. Anna Wickman

  Med Kitchen Machine Hero 1200 får jag äntligen en chans, att baka med elegans! Man kan kalla den ett mirakel, eftersom den fixar alla mina spektakel. Den blir min assistent i köket och jag slipper det vanliga stöket. Trycker på en knapp och skådar, istället för att jag själv ska mixa och knåda. På köksbänken är den inte bara flott, den gör också bullar som smakar extra gott. När det inte används fungerar den som dekor, med denna maskin allt i ett jag får.

  En av OBH nordicas produktserier heter Actifry.

  Instagram: annawickman

 12. Emelie Wandel

  Actifry är en av deras serier!

  Åh, jag älskade tidigare att baka! När jag böev vegan dog det intresset lite då det kändes så mycket krångligare. Men bakning fungerade som terapi för mig och jag hoppas verkligen att jag får möjlighet att återupptäcka min gamla passion med denna underbara maskin.

 13. Andree Hakansson

  Att kunna lösa alla bestyr, med bara en maskin, är en dröm. En sådan hero kan väl ej finnas, eller vänta, det gör den! På paketen står det Hero 1200 men vi kallar han hjälten. Äntligen fick vi plats över i skafferi och vrå, för hjälten kan blenda, mixa, mala och så. Allt från att baka som proffsen till att mala färsen till pappsen! Snälla, snälla tomten i år var jag så snäll, så låt mig och bli en hjälte igen!

  En av produktserierna heter HERO BLENDER.

 14. Christina Kaakinen

  Jag har precis som du själv skriver här i din blogg drömt länge om en riktig köksmaskin .Idag skulle vi vispa till lite grädde till ostkakan på julafton .Men jag har inte ens en elvisp så det blev bara sås av det hela.Med en köksmaskin kan man göra så många saker som att göra bröd till skorpor och stoppa egen korv .
  Delat tävlingen på facebook och taggat dig .ActiFry är en av OBH Nordicas produktserier .
  God JUL !

  Christina Kaakinen
  stina38_@hotmail.com

 15. Conny Pettersson

  Jag är gärna med och tävlar om denna till min fru.
  Hon gick ju miste om alla grejjer i köket vid branden, varav köksmaskinen och mixern är de saker hon saknar mest just där. Nu fyller hon år i början av januari – så detta vore en toppenpresent till henne. Dels att jag för en gångs skull tävlar, vilket typ aldrig händer numera – och sen att jag då isåfall vinner något som jag vet att hon både VILL ha och skulle använda ofta. Hon bakar och grejjer så ofta hon kan och får möjlighet (gravid nu – och då bakar hon om nätterna eftersom hon har svårt att sova nattetid). Att då få en köksmaskin av detta slag vore väl pricken över i:et?

  Hoppas såklart på en snajsig 34-årspresent!

  Har mailat dig en delning. Och en av deras produktserier är t.ex. ActiFry!

  Mvh Conny

 16. Birgitta

  Hej!
  Blender Ultimate Blend är en av produkterna.
  Äger ingen bakmaskin och får göra allt med mina händer, men hoppas nu att lyckan vänder.
  Så att med den fina maskinen mycket gott får baka, så min älskade dotter av bakverken få smaka.
  Hon kämpar med sjukdom så svår, det har varit många svåra och jobbiga år. Hon behöver verkligen
  skämmas bort ibland, så hoppas nu jag ror den kanonfina vinsten i land.
  Bara i med allt i bunken och rör, och hoppas sen att bakverken berör.
  Så nu håller jag tumme och tå, att bakmaskinen mig ska nå.
  Tävlar, följer och delar även på instagram med namn: skogsfrun53
  Kram och God Fortsättning på julen!

 17. Sanna Kaakinen

  WOW, vilken drömjulklapp! Det här är en produkt precis som du som jag har önskat mig i flera år, och drömt mig bort om att själv kunna köpa hem, men ekonomin som ensamstående mamma har satt sitt stopp så någon maskin har det inte blivit ännu. Det vore därför fantastiskt att få vinna den här nu, då vi hemma i familjen (jag och dottern Alva) verkligen älskar att baka och gör det så ofta vi bara kan (och har råd med). Den här vinsten skulle med andra ord komma till stor glädje, och ge oss större möjligheter att utforska allt spännade som finns att baka och tillaga som vi ännu inte har upptäckt.

  Ge mig ett namn på en av OBH Nordicas produktserier.
  Svar: Opti Grill

  Kram Sanna

 18. Hanna Pfotenhauer

  Min motiverig lyder:
  Att få vinna denna till vårt snart nybyggda hus
  Snacka om att få uppleva ett riktigt glädjerus
  Vilken underbar julklapp att kanske få vinnas
  Tänk, det skulle allid minnas
  Denna maskin hade varit en dröm
  Maskinen som kan lösa allt ifrån tidsbrist och dålig sömn

  Svaret på frågan är bland annat serien Artist 💛

 19. Hannah Noren

  Tack för en härligt julkalender…det var spannande, och gav mig mycket inspiration! Jo, jag älskar att stå i köket och baka och laga mat, och familjen och gäster och kyrkan få glädje från det, mig med. Det är nåt speciellt med lite hembakad som kan sprida kärlek, eller hur?

  Hoppas du har en fin jul!

  En av deras produktserie heter OBH Nordica Chilli.

 20. Ellinor G Lindahl

  I år och dar har jag suktat efter en köksmaskin,
  men ännu har jag inte gjort någon till min.
  Att få baka en saffranskaka som är min specialitet,
  med en OBH Nordica som står för kvalité,
  hade varit en fantastisk twist,
  på denna julaftons kvällskvist!
  Nästa år hade maskinen gått varm,
  i smoothiemixer med bär från grannens farm!
  Jag skulle stoppa korv till högtider,
  och baka bröd när veckan mot sitt slut lider.
  En riktig kökshjälte är vinsten idag!
  Och jag håller tummarna att den får joina mitt kökslag!
  På utslagsfrågan svarar jag chilli!
  En serie med lika möe hetta som stark aioli!

  Tusen tack för rolig julkalender och hemsida!
  God jul vill jag passa på att önska och lite kärlek sprida!!

 21. Rebecka Wikman

  En produktserie heter Artist.
  Om jag vann denna så skulle jag ge bort den till min mamma som bakar oerhört mycket OCH goda saker. Hon har en äldre köksmaskin från när typ jag är född men jag känner att hon är värd denna snygga 🙂
  GOD JUL

 22. Johanna

  Legacy 🙂

  I min övertalan om att skaffa barn nämnde jag tydligen att jag skulle lära mig laga mat, samt baka bröd så vi slipper köpa med alla konstiga ingridienser som fabriksbakat har. Behöver jag säga att de inte är så lätt med en 7 månaders 😅 har bakat scones en gång.. Och de brände jag. Bullar en annan och den degen blev inte välarbetad nog då de satt fast en unge i tutten 😆😅 sambon undrar när brödet jag lovade honom kommer. Haha. Så de är min motivering 😘

 23. Linnea H

  ActiFry heter en serie

  Jag blandar och arbetar ihop degen i timmar,
  det är så jobbigt att jag tror att jag svimmar,
  just nu är enda sättet att arbeta med händerna båda
  tänk om jag haft en maskin som degen kan knåda,
  då skulle jag kunna baka kakor i överflöd,
  saftiga bullar och även ett och annat matbröd,
  jag skulle även smoothiesar kunna fixa,
  för den här maskinen kan till och med mixa.

 24. Emmy

  Legacy! 🙂 jag älskar att stå i köket och laga mat och har alltid haft mina små flickor bredvid mig sedan de varit stora nog att sitta i hokuspokus-stolen. Tycker det är så viktigt att laga mat från grunden och att barnen får vara med och smaka och upptäcka från tidig ålder. Skulle vara drömmen att vinna denna och få ännu mer möjligheter att skapa spännande rätter! 😀

 25. Camilla

  Hero blender, Björn Axén tools och home chef är några av obh nordicas produktserier.
  Det här är verkligen min drömjulklapp, precis som du har jag önskat mig en i flera år…men eftersom jag råkat lite illa ut och är svårt sjuk har jag inte den ekonomin. I flera års tid har jag varit sängliggande pga en smärtsam kronisk sjukdom, men för snart två år sedan fick jag en ny medicin, som faktiskt funkar! Men kroppen är ändå sliten och svag, och för att träna upp mig gillar jag att baka. Jättebra träning för funktionen i händer och överkropp, men att knåda och vispa är alldeles för tungt. Den här skulle hjälpa mig klara alla de tungs momenten! Har delat julkalendern men gör det igen, bara för att jag tror jag behöver lite extra tur! (Det här är förresten helt klart min favoritlucka, bakning är ju det roligaste som finns!) god jul!

 26. Annika Nilsson

  1)Delat!
  2) Familjen får en glädjechock,
  när jag förvandlas till mästerkock!
  Med OBH Nordicas köksmaskinshealing,
  blir det matlagning med feeling!
  Göteborgsmammans vinst är välkommen på besök!
  Välbehövlig injektion till vårt kök!
  3) OBH Nordica Chilli

 27. Ozzie

  Om det så gäller bak eller färs.
  Whatever… stå bredvid och ta en bärs.
  Allt du behöver göra är att trycka ”klick”
  Le bara när folk frågar: ”Vad är ditt trick?”
  Med OBH Hero är det inget IQ-test.
  ”Du kocken! Herregud! Du är bäst!”
  Hur lite du behövde göra är det ingen som vet.
  Att maskinen gjort jobbet är din hemlighet.

 28. M Maria Hast

  Svar: ATTRAXION

  Jag är en katastrof i köket och behöver hjälp med bland annat julstöket, en snygg matlagningshjälte och assistent är för mig ”from heaven sent”. Då kanske matgästerna äter med ett belåtet smil och köket får med en Kitchen Machine HERO en modernare stil, jag ser redan fram emot nästa års stök med denna snygging i mitt kök.

 29. Roxanne Muñoz Rytting

  Svar: Chilli

  Jag skulle så gärna vilja vinna för att bland annat underlätta baket av glutenfria bröd mm. Min dotter är intolerant och utbudet i affärerna är inte så kul, därför försöker vi baka så mycket som möjligt själva – och det är ju roligt också!

 30. Sara Lindqvist

  Legacy som i Legacy coffee maker är en av serierna.

  Att mala, knåda, pressa och mixa, med en hjälpreda så slipper jag trixa. Underlättar för oss händiga i köket, maskinen med M klarar lätt stöket. Tar hand om bullar, bröd, äpplen och kött, vilken fin gåva det vore till en mamma i rött. Håller tummarna hårt!

 31. Olivia Maria

  1. Check ✓

  2. Mitt i all sista-minuten-fix inför julafton var jag tvungen att springa iväg för att titta till vad för spännande och fint som döljer sig här hos här idag – ”jag kommer strax älskling, detta är superviktigt!”, haha. Och så ser jag detta – ÅH säger jag bara! Vilken UNDERBAR lucka!
  Senast igårkväll, när jag stod och knådade surdegen inför idag (här ska det ätas nybakat surdegsbröd med valnötter och aprikoser), nämnde hur gärna jag skulle vilja ha en köksmaskin. En sådan hade ju underlättat vardagslivet markant och bidragit med en oerhört bak- och matlagningsglädje. Jag bokstavligen älskar att stå i köket och stöka – men en assistent saknas definitivt. Det tar ju både kraft och tid att stå och knåda bröd, frallor och bullar vilket resulterar alltsomoftast i att vi köper färdigt i butiken. Helt fantastiskt vore det att (nästintill) ALLTID få göra sitt eget! Något som definitivt hade varit möjligt med en Hero 1200 som gör det så enkelt och smidigt. Finns det något som står högst upp på önskelistan (men som inte kommer finnas under granen, det vet jag redan…) är just en köksmaskin. Vilken ofantlig lycka att få äga en! (Pssst. Hade skickat lite nybakade frallor på posten 😉)

  3. Home Chef!

  Önskar dig en riktigt fin och kärleksfull go’ jul! 💖✨

 32. Helena

  All bakning, matlagning och frukostar hade blivit så mycket roligare och godare med denna som hjälp 🙂 Att det är kombinerat så jag kan mixa goda nyttig frukostsmoothisar eller varför inte en galet god milkshake på kvällen. Göra sin egen köttfärs för att sen göra en rymt god lasagne. Detta hade varit en dröm!
  Optigrill är en produktserie 🙂

 33. Siv Höglund

  OptiGrill

  Ett så fantastiskt värdigt pris,
  som klarar av att krossa is,
  till smoothies man har som favorit,
  en vän hade denna såklart blivit.
  Smoothies är det bästa jag vet,
  drickes gärna som mellanmålsdiet.
  Blandas med mina favoritbär,
  jag ska berätta vilka de är.
  Svarta vinbär och hallon med mycket vitamin C,
  även att ha i en skvätt citron gör succé.
  Häller i banan, bladspenat och en bit ingefära,
  vad mer kan man begära.
  Mixas ihop, sedan är det klart,
  och där fick jag en ny start.
  Med maskinen kan man dessutom välja och vraka,
  jag kan till och med börja baka.
  Köket har inte någon större yta,
  räcker äntligen med en maskin och endast några delar att byta.

 34. Linn Eriksson

  En assistent har stått övers på listan i många år, inte heller i år jag någon av tomten får, paketen under granen är mjuka och små, med en assistent i köket skulle mina axlar bra må, älskar att baka och fixa, men axlarna smärtar och trixar, med denna i mitt kök, skulle jag ställa till med storbak och stök.
  God Jul 🎄🎅🏼☃️🤶🏽

 35. Camilla Waxin

  Vilken lyxig vinst, en räddare i köket javisst. Med denna mat och bak går som på räls, lyxiga middagar snart här beställs. Denna vinst jag hoppas på, vad roligt i köket jag skulle få.

 36. Evelina Höglund

  ActiFry

  Tror att alla skulle behöva en sådan i sitt kök,
  för att klara av sina bästa stök.
  Jag tänker i första hand baka,
  första gången glutenfria bullar familjen får smaka.
  Med en elvisp för att degen ska knådas,
  jag tycker det borde avrådas.
  Gjorde detta till första advent,
  kände att det luktade bränt,
  vad är det som har hänt,
  hoppas jag en köksmaskin får i present.
  Med många funktioner skulle du göra susen,
  du kostar för mig flera tusen.

 37. Anja Lennartsson

  Jag vill 2018bli en mamma som bakar eget bröd med barnen och som bjuder på nyttiga smoothies. Gott nytt 2018. Då skull denna gärna få pryda köksbänken.
  Anja
  anjag@home.se

 38. Emily Wallin

  Först av allt, tack för en otroligt rolig och fin julkalender med magiskt fina priser! Tack för en rolig och spännande nedräkning fram till julafton man blir som ett litet barn på nytt🙈🙉🙊 och extra roligt att jag har hittat till din blogg😍😃 Få ta del av er vardag 🤗😀😀
  Tänk nu är det självaste doppardan, känns lite overkligt att ännu är vi inte klara med alla julklappar, lite stressad känner man sig😥 Men det hör till julen på något sett😂
  Och min stackars Lukas som ligger sjuk, han som har sett fram emot julafton, som alla barn gör😶💙💚💛💜

  Jag tycker inte att du ska ändra något till nästkommande julkalender och alla priser har varit superfina så tycker inte att någon vinst har varit bättre än den andra. Men vissa luckor har jag avstått att tävla i , då vi inte har behov för just den saken, då är det bättre att någon annan får min vinstchans😀

  Denna vinst i lucka 24 önskar jag dock inte till mig själv, jag önskar vinna den till min syster. Min syster finns alltid för oss, hon har hjälpt oss med så mycket! Hon har tagit med mina barn på deras semestrar både på camping och utomlands, hon är barnvakt när det behövs och även hjälpt oss när ekonomin har varit på botten 💜💛💜💛💜
  Och hennes stora passion är att baka..hon bakar dagligen. Gärna nya recept och nya utmaningar och alla kusinerna hjälper till. Det är hon som får baka till alla barnens kalas då jag inte riktigt besitter den begåvningen 😅 Men hon gör allt för hand och jag tror att det skulle underlätta enormt mycket om hon fick lite assistans i köket från obh nordica 🤗 Hon är så värd den och det skulle vara så kul att kunna ge henne en sådan här finns present för att visa alla våra uppskattning!!!
  Så jag hoppas verkligen att jag blir årets sista vinnare av julkalendern, kommer att bli så oerhört glad!!!!🙊🙉🙈🙏💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

  https://www.obhnordica.se/produkter/for-koket/actifry/fryer-actifry-express-snacking
  (Obh nordica har så mycket bra !!!)

  Har delat din julkalender och vill önska er en riktigt God Jul och Gott nytt år! 😘😄🎄🎉🎊🎁

  / Emily 💜💚💙💛

 39. Mari B

  Tänk att få vinna denna fina. Jag älskar att baka och greja i köket. Och jag skulle uppskatta det ännu mera om någon annan tog disken 😉 Med denna kommer jag kunna göra den bästa tårtan av de alla, maräng som blir riktigt vispad. Tänk att få göra egna kokosbollar med skum i. Har ett recept där det ska vispas i 30min och vem orkar stå och göra det med en elvisp som fungerar lite tokigt och blir jätte varm. Att ha en blender är något jag önskar mig för att kunna göra egna soppor, det är en bra lunch. Då jag ofta kan hoppa lunchen så är det bättre att äta något än att inte äta alls. Och möjligheten att göra mat från grunden är väl ändå en barnfamiljsdröm. Servera riktig mat utan en massa konstiga tillsatser som man inte riktigt vet hur det påverkar kroppen och knoppen.
  OBH Nordica Chilli. För övrigt väldigt snygg serie.
  Jag har tipsat.

 40. titti skarp

  hero blender en av produktserierna
  jag hoppas vinna denna då det har varit en dröm då jag har problem med mina handleder trots 3 operatiner så hjälper det inte
  skull evara så härligt att kunna baka laga mat och mixa sin egen färs och att göra egen korv vore så roligt hoppas på turen god jul

 41. Erica

  Mina favoriter har varit klockan, barnprodukter som vagn/bärsele/babysitter. Och den absolut bästa luckan tycker jag är denna! Mixern tillhör exempelvis produktserien hero blenders. Jag är precis nyutexaminerad och levt ett fattigt studentliv där man inte har råd att unna sig sådana här prylar. Jag lagar väldigt mycket mat och drömmen hade varit att inte behöva vispa axeln ur led varje gång man grejar 😀 skulle bli så glad om jag vann! Tack för att du haft julkalendern och god jul och gott nytt år! 🎄☺️

 42. Viktor Gustafsson

  Svar: Artist! Jag tycker självklart den sista luckan är den bästa – något man kan använda varje dag och den är till för hela familjen. Något som främjar att man lagar sin mat från grunden och umgås tillsammans – något som vi värdesätter i vår familj. Jag vet att mon sambo önskar sig en hjälpreda i köket så jag skulle så gärna vilja ge henne en sådan här, gärna tills hon fyller år i januari 🙂 håller tummarna! God jul!

 43. Frida Andersdon

  En av produktserierna är Chilli.

  Jag skulle vilja vinna en ny köksmaskin då min nuvarande är ett arv från min mormor. En orange högljudd historia från det glada 70-talet. Hade gärna bytt ut den mot en mer tystgående och stilren maskin. 😊

 44. Ulrika Gustafsson

  Svar: home chef! (Vilket jag är ☺️💃🏼🎯)
  Det här är min våta dröm! Har önskat mig en sådan här hjälpreda i köket sen jag fyllde 30, men ingen har hört min bön haha..! Jag älskar verkligen att baka, safta, sylta och skapa i köket. En julaftonsdröm skulle på riktigt bli sann om jag vann. Då skulle jag bjuda in mina två smp hjälpredor på 2 respektive 3 år att äntligen få laga sin egen favoriträtt själva – korv! Och vi skulle verkligen använda den här vinsten flitigt, utan överdrift alls. Skulle vårda den ömt och vara evigt glad och tacksam. Den skulle välkomnas med öppna armar och få hedersplatsen på köksbänken och få vårt favoritnamn i familjen – Sune. Vi håller tummarna att du flyttar in hos oss! God jul! / Familjen Gustafsson

 45. Jerker

  Vi är fler stycken som bakar ofta, inte minst bröd som vi inte köpt på flera år, så det känns så ofta som om det är kö till den enda lilla maskin vi har idag och det innebär en del frustration som vi gärna sluppit 🙂

  OBH Nordica Chilli 🙂

  Skickar strax skärmdump på delningen eftersom jag är osäker på om jag gjort det innan 🙂

  God Jul och Gott Nytt År! 🙂

 46. Henrik

  Växte upp med pappa utan en mor.
  Han jobbade, så maten fixade min bror.
  Livnärde mig på limpa och pålägg.
  Ingen lagad mat, max ett kokat ägg.
  Näringen var minst sagt väldigt primitiv.
  Jag flyttade hemifrån till mitt eget vuxenliv.
  Nu när jag egna barn har vill jag ge dem allt.
  Det är viktigt att vara en bra fadersgestalt.
  Med OBH’s Hero kan vi tillsammans baka.
  Det är sånt de bör minnas när de ser tillbaka.
  Om Malins tomte tittar förbi med denna köksmaskin.
  Kommer han för mig, uppfylla drömutopin.

  Chili är en av deras produktserier. Vi har den toastern och brödrosten.

  God Jul Malin, till dig och familjen! Tack för en underbar kalender.

 47. Malin R

  OBH Nordica Chilli 🙂

  Matlagning är vår familjs stora passion,
  vi letar ständigt recept och ny inspiration!
  Ja, hos oss samlas vi alla gärna i köket,
  där trivs vi bäst -bland dofterna och stöket!
  OBH-nordicas Köksmaskin skulle sätta pricken över i:Et
  och förgylla det kommande matlagningslivet!
  Som alltid bjuder de på praktiska tillbehör och massor av inspiration,
  med denna i köket utlovas smaksensation!

 48. Julia

  Jag bakar gärna med min lilla son
  Och med en köksmaskin till hjälp skulle vi omedelbart höja nivån
  Bröd, kakor och bullar från scratch
  Med en assistent till hjälp blir det en enkel match
  Den underlättar mycket när den effektivt vispar, blandar och knådar
  Vi tror knappt våra ögon när vi resultatet skådar
  Med familj och vänner som gäster
  Kan vi sedan bjuda in till världens grymmaste fikafester
  När de undrar över vår hemliga ingrediens
  Berättar vi bara stolt om maskinens kompetens! Följer och har delat (och skickat till dig). En av produktserierna är Björn Axén tools!
  Tack för en bra julkalender, hoppas ni får en alldeles underbar jul! 🎄🙏🍀

  Juliaberg @ Hotmail.com

 49. Fanny Jäderfeldt

  Vilket fantastiskt pris, det skulle vara en dröm att ha denna i mitt kök!
  Svar: En klassiker är CHILLI, en väldigt snygg serie som ger en färgklick i köket 🙂

  Nu håller jag på att baka och annat stök, det skulle ge mig så mycket att ha denna i mitt kök
  Att få hjälp med att vispa och knåda, medan jag själv kan stå och beskåda
  Ja det skulle vara en riktig dröm, och mina bakverk skulle få såå mycket beröm!

 50. Hannah karlsson

  Artist.
  Då jag verkligen ÄLSKAR att baka så skulle denna passa perfekt henna hos oss. Då jag har dåliga handleder ich rygg så tar det väldigt mkt på min kropp att baka så denna skulle underlätta oerhört. Tänk vad mycket gott jag skulle kunna baka, släkt och vänner skulle bli så underbart runda och goa haha att bjuda på något gott varje gång man får gäster är ju toppen. Ohhh. Vad jag önskar mig denna!

 51. Anna M

  Den här behöver jag ha i mitt kök nu när jag kommer vara föräldraledig och vill baka och bjuda massa vänner som kommer på besök på go fika =) Min gamla maskin sjunger på sista versen nu , har haft den i 15 år. God jul! <3

 52. Amal Abdul

  Hej vill gärna vinna en köksmaskin då jag älskar att baka tårtor mm. Min köksmaskin gick sönder och jag fick massa plastbitar i min tårta så det var bara att slänga den och baka med elvispen 🙁 En av produktserierna heter Legacy god jul och gott nytt år!! ✨✨

 53. Annika Andersson

  Jag hoppas på en bra fin assistent för vi bakar allt bröd själva och det är rätt jobbigt att göra det för hand. Mitt gamla orangea arvegods från mamma dog för ett par månader sedan. Håller tummarna,

  Och de har en serie som heter ARTIST 🙂

 54. Marie Andersson

  Åh! Precis vad jag önskar mig och verkligen behöver.
  Jag har en gammal beige ärvd vispskål från 70- talet och slår mina degar för hand. Det blir numera mer sällan eftersom det är tungt för mina händer & axlar. Elvispens vispar lever dessutom sitt egna liv och det är mer grädde på kaklet än i bunken.
  Min dotter har varit intresserad av bakning ett tag , men mina fräcka köksgrejjer inspirerar inte just nu kan man säga 😂 Det hade varit en fröjd av få vinna denna så jag få väcka hennes skaparglädje igen. Precis som min mamma gjorde med mig…. med den beiga vispskålen ❤️

  En produkt från OBH Nordica är ActiFry original cooking

 55. Annika järpmyr

  Wow! En sån vinst! Philippa, vår stora dotter älskar att baka men vi har en gammal, ärvd och lite usel maskin hemma. Att vinna denna och överraska henne med skulle vara fantastiskt! Skicka bakverk hon skulle kunna bjuda på då 🙂
  En produktserie från obh Nordica är chilli.

 56. LindaF

  Hero blender

  Min matberedare gick sönder i höstas och jag har inte kommit mig för att köpa en ny. När jag bakar och när jag gjorde julköttbullar lånar jag mammas trotjänare från 60talet. En ny egen med både mixer funktion, köttkvarn degkrok, ja en riktig köksmaskin. Håller tummarna.

 57. Johanna Ericson

  Svar: En av serierna jag fastnade för heter ”Home chef”, för personer som ser matlagning som sin hoppy och passion.

  Motivering:
  Min svärmor är helt enkelt bäst,
  det är underbart att vara hennes gäst.
  Så snart vi kliver in i hennes hall,
  möts vi av en doft som får oss på fall.
  En doft av nybakat så god och söt,
  slår mot kroppen som en stöt.
  Hon älskar att nya recept testa,
  tårtor, kakor och bakelser oss fresta.
  Precis lika goda som de är fina,
  att inte äta allt blir nästan en pina.
  Men bakom ligger också mycket slit,
  då hennes köksutrustning inte är nån elit.
  En köksmaskin har hon aldrig haft,
  utan enbart jobbat med egen kraft.
  Skulle med glädje denna henne ge,
  en stor hjälp i köket göra entré.
  Kan inte tänka mig en bättre gåva,
  den skulle användas jämt vill jag lova.

  Önskar dig en god jul & ett gott nytt år! Ser fram emot att få följa din blogg under 2018 <3
  Kram / Johanna

 58. Theres I

  Chilli är en serie 😀 ååå skulle verkligen vilja vinna. Vore perfekt med denna lilla julklapp nu när vi ska flytta till ett nytt hus med gammalt kök 🙂 vire kul om. I alla fall något i det vore splitter nytt 😀

 59. Marie-louise lundin

  Björn Axén tools produktserie. Skulle vara en fin present till mig då jag inte har ngn köksmaskin. Firar 5 års nykterhet i år så det skulle vara en fin present ❤️💫

 60. Malin J

  En produktserie heter Legacy.

  HALLÅ!!!! HEJ!!!!! 👋
  Hur gör jag för att du ska se just mig?
  I lucka efter lucka har jag tävlat men gått bet,
  man att jag drömmer om en assistent är ingen hemlighet.
  Så har jag bara fått hålla ut till lucka 24?
  Jag har inte ens vågat önska en assistent, de är för dyra.
  Även om jag ÄLSKAR att baka har julbaken i år blivit få,
  jag hinner inte knåda för hand – det blir sånt sjå.
  Jag behöver hjälp för jag skulle inte hinna knåda degar även om jag ville,
  för jag har fullt upp med en trotsig treåring och en ettårig liten kille.

  Så därför skriver jag en jobbannons utan dess like:
  Var finns DU, multitaskande assistent, i detta rike?
  I dina arbetsuppgifter ingår att både knåda och röra,
  blanda och vispa är också ett krav att du kan göra.
  Att jag sedan kan göra det enkla jobbet är en annan femma,
  sen sprids det en härlig doft av nybakat hemma.
  Du kommer att få ett viktigt och omväxlande arbete hos mig
  – vänta inte med din ansökan – jag vill ha just dig!
  (Pssst! Kitchen Machine Hero 1200 – du har goda chanser till slit,
  övertala bara Malin att hon ska skicka dig hit!)

 61. Emmelle

  En produktserie heter Artist.
  Jag hade velat vinna detta till mig själv. Vi har levt på min inkomst en period så barnen får få julklappar och under granen finns inget paket till mig (vilket är alldeles okej) men håller ändå tummarna hårt för sista dagen i din kalender, en sånhär hade underlättar min vardag som bara den och jag hade kunnat få en julklapp till mig själv. Kram