Serietips. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Serietips.

Nu ni. Nu ska ni få ett riktigt bra serietips.

Gillar du att titta på serier? Eller är du mer en långfilmsperson? Jag har nog aldrig varit riktigt sådär haj på att sitta still i 2 timmar, utan gillar att kunna se avsnitt och pausa däremellan. Och med tre barn – ja, då kan man nästan glömma det förstnämnda vilket fall 😉

Fredricks bror tipsade oss om en riktigt bra serie häromdagen. Vi bestämde oss för att ge den en chans och nu är vi helt fast.
Serien heter Lucifer och handlar som namnet avslöjar om djävulen. Han har helt enkelt tröttnat på att vara chef i helvetet och beger sig mot Los Angeles för att starta sin egna nattklubb och slår sig samman med en mordutredare.

Den är verkligen så himla bra och ni måste se den!

Min syster tipsade även om The Punisher – har ni sett den? Jag såg en bit på första avsnittet hos henne och den verkar ju bra. Hiss eller diss? 🙂

Kram.

serietips

Dagens serietips: Lucifer. Riktigt bra serie! 

 

Här hittar du fler tips på annat smått och gott.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

 1. Henrik

  Hej hjärtat!

  Lucifer är jättebra med vattnas ur efter första säsongen.

  Punisher tror jag inte är för dig. Den är fruktansvärt brutal. Min fru älskar den dock eftersom hon alltid har läst serien.

  Det finns en serie som går rätt in i hjärtat och är bland det bästa som någonsin har producerats i serieväg. This Is Us heter den och är fantastisk. Ibland skrattar man så man kiknar och ibland kan man inte hindra tårarna från att falla.

  Se den. Du kommer nog tacka mig sen.

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx