Göteborgsmamman

Bröstoperationsberättelse & skräckhistorier.

God morgon!

Oj, vad jag måste klippa mig. Håret har blivit väldigt långt, men också rätt tråkigt i topparna – dags för ett frisörbesök! Det får bli när de stora börjat förskolan igen 🙂

Hoppas ni mår himla bra! Jag känner mig som en sengångare och undrar om vi inte får börja ge Emilia en liten shot på kvällarna för att hon ska sova sig igenom nätterna. Jag förstår inte – var har vi misslyckats? Haha. Elise och Julia har alltid – sedan väldigt, väldigt tidigt – sovit nätterna igenom så länge jag kan minnas. Emilia? Not so much. Och det är inte en gång hon vaknar heller utan typ 5-6-7? Nåja, det vänder väl – hoppas jag.

Vi har iallafall varit uppe sedan 6 och jag har fått mer gjort än någonsin. Det känns som om det gått en hel arbetsdag, men ändå är klockan bara strax efter 10! Emilia har tagit sin första middagslur och jag har slagit mig ner i soffan med tjejerna lekandes här i vardagsrummet. Elise och Julia leker så otroligt mycket med varandra nu och det är så mysigt att se.

Igår sa jag då verkligen emot mig själv. Jag pratade ju om hur skönt det var att vi nästan tvingades till ledighet på juldagen, men ändå tog vi en promenad ner till Nordstan för lite shopping 😉 Emilia fick en ny mössa (som hon har på bilden) och ett nytt klädesset. Sen ville barnen inte vara med mer och vi gav oss återigen ut i regnet och gick hemåt.
Resten av kvällen tog vi det lugnt och när barnen lagt sig i stora sängen så passade Fredrick och jag på att se Lucifer. Alltså, den serien! Så bra!

Fredrick är ute och cyklar nu (hurtbulle), men när han kommer tillbaka så ska vi ta oss ut en stund. Det är ju så härligt med frisk luft 🙂
Jag tänkte att jag skulle börja knåpa lite på bröstoperationsberättelse. Det finns så många lustiga historier där ute och oftast är det bara de skrämmande man hör om. Därför tänkte jag berätta min och visa en kort video med mina tankar innan och efter operationen 🙂

Hoppas ni får en underbar tisdag och stort grattis till Malin som blev vinnaren av lucka 24! Du har blivit kontaktad på mail 🙂

Kram.

petite cherie petite cherie petite cherie petite cherie bröstoperation bröstoperationsberättelse

Det florerar så många skräckhistorier när det kommer till bröstförstoringar så jag tänkte jag skulle dela med mig av min egen om ett tag 🙂
bröstoperationsberättelse bröstoperationsberättelse bröstoperationsberättelse bröstoperationsberättelse

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.