Semester bokad & fynd från årets mellandagsrea! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Semester bokad & fynd från årets mellandagsrea!

I inlägget förekommer reklam för Bubbleroom i form av annonslänkar.

God morgon!

Hur mår ni? Hoppas ni har sovit sådär riktigt gott och känner er utvilade. Är ni fortfarande lediga? Fredrick har sin sista lediga dag idag innan han börjar jobba imorgon igen. Lite vemodigt, men tiden går ju fort när man har roligt så jag får se det som om det är det vi haft 🙂

Vet ni vad? Vi har faktiskt bokat in en liten solsemester i april. Alltså, jag längtar ju så mycket nu och kan knappt bärga mig. Vi har dock inte bokat flyg än, så det återstår 🙂 Men såå härligt att ha något att se fram emot och äntligen lite sol! Jag ska berätta mer om plats och hotell när flyget är bokat – då blir det mer realistiskt!

Ju äldre man blir, desto mer sannolikt blir det att man önskar sig pengar i julklapp och födelsedagspresent tycker jag. Jag önskar mig sällan något annat nuförtiden och den enda som ger mig något annat är Fredrick – han gillar att överraska och vet att jag gillar överraskningar lika mycket som att välja själv vad som ska köpas 🙂 I julklapp fick jag 14 (!) par trosor av honom från Victoria’s Secret för att jag antagligen tjatat hål i huvudet på honom hur mycket jag behöver köpa nya underkläder, haha. Han hade slagit in varenda par i egna paket så att varje paket blev en överraskning. Det var himla gulligt tycker jag! 🙂 Nästa steg blir bh:ar, men det får jag vänta med 2-3 månader med.

Hursomhelst, nu har ju faktiskt mellandagsreorna dragit igång rejält och här ska jag visa ett par favoriter från Bubbleroom. Den röda och den grå med stripes vid halsen har jag själv, men de övriga får gärna flytta in i garderoben här hemma. Den blå-vita skjortan har jag ju en liknande, men den här gillar jag verkligen. Åh, något säger mig att jag kommer gå bananas de här dagarna – jag älskar att fynda!

Idag ska vi iväg till Big Baby och inhandla en slang till vår Bugaboo – äntligen! Nu när jag ska vara hemma med alla tjejerna i så många dagar så är vår dubbelvagn med ståbräda ett måste 🙂
Mer än så har vi inte planerat. Vi tar en stund i sänder och ska först invänta pappan i familjen. Tills dess ska jag drömma mig bort till värmen!

Vad ska ni göra idag? 🙂 

Kram.

semesterbubbleroom

Caleido Top // Gianna Top // Karlie Body // Laporta Trim Top // Mairinne Wrap Top
Livia Tunic // Cozyness Sweater // Blazer // Rock n Roller T-shirt // Nor O-N- Short
Gamo Blue-White // Aqua Limone T-shirt // Lovina Donut T-shirt

I inlägget förekommer reklam för Bubbleroom i form av annonslänkar.

semester semester semester semester

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons