Farmor 80 år! – Göteborgsmamman

Göteborgsmamman

Farmor 80 år!

God morgon!

Jag vågar nästan inte skriva något, men Emilia har bara haft ett enda uppvak inatt. Var det ett rop på hjälp som hjälpte kanske? Hon kanske väntade på att jag skulle fråga er om hjälp och först då sova lite extra 😉 Men jag ska inte ropa hej efter bara en natt såklart, så vi väntar och ser. Skönt att få sova lite extra var det iallafall!

Hur mår ni? Jag hoppas ni mår alldeles utmärkt såklart! Det är fredag och igår fick Fredrick veta att han kunde vara ledig idag – så mysigt! En liten extra långhelg och vi kan få lite extra familjetid såhär i slutet av 2017. Kan ni förstå att det är nyår redan på söndag? Jag älskar det här med nyår. På något sätt känns det som om man får en nystart och att man kan lämna det gamla året bakom sig – fullt med minnen, bra som dåliga. Året som varit har varit helt fantastiskt tycker jag. Vi fick Emilia, gifte oss 2 gånger, jag startade mitt egna företag och vi har fått fira så många saker flera gånger om. Det är häftigt!
Har ni några planer för nyårsafton? Vi ska faktiskt bara vara hemma, även om det inte är så bara det. Det är egentligen inte svårt för oss att hitta på något med alla barnen, men i år vill vi bara vara och fira in det nya året runt 21-snåret innan vi går och lägger oss, haha. 🙂

Igår var jag hos läkaren för att prata operation av mina åderbråck som jag fått efter graviditeterna. Eftersom risken med laser är att de kommer tillbaka efter ett par år så bestämde han sig för att de skulle gå in och ta bort den dåliga venen under tiden jag är nedsövd. Det är en enkel operation och jag kommer få gå hem samma dag. Max 3 månader får jag vänta – det är vad de har som längsta väntetid på Lundby. Lundby sjukhus är för övrigt det bästa Göteborg har i sjukhuseväg – de är verkligen alltid punktliga, allt går snabbt och personalen är otroligt trevlig. Just det där att saker och ting går snabbt när man är på sjukhuset är skönt tycker jag 🙂 Inga långa väntetider.

Efter att jag varit där så åkte vi hem och mötte upp delar av släkten hos min farmor som fyller 80 år nu i början av januari. Vi åt riktigt god mat, pratade ikapp om allt som hänt och vaggade barn. Emilia är en tuff pjäs, men när vi är borta så vägrar hon sova – hon vill ju såklart hellre vara med på festen, men till slut kunde inget hålla henne vaken och hon somnade – lagom tills att vi skulle åka hem, haha.

Idag har vi inga planer. Jag vill ut och promenera på stan en stund så jag ska försöka få igenom den önskan här hemma.
Vad ska ni hitta på denna fredag? 🙂 

Kram.

Farmor 80 år Farmor 80 år Farmor 80 år Farmor 80 år Farmor 80 år Farmor 80 år Farmor 80 år Farmor 80 år farmor Farmor 80 år Farmor 80 år Farmor 80 år Farmor 80 år Farmor 80 år Farmor 80 år Farmor 80 år Farmor 80 år

Grattis farmor!
farmor farmor farmor

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.